KKrieger - A 96K-s FPS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Soha senkinek nem lesz többre szüksege, mint 64kb -ra :-)
Naja, ez egy kicsit több, de azert 128-ban megallapodhatunk :-)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
egy nagy semminek felel meg.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
- 1.5GHz Pentium3/Athlon or faster.
- 512MB of RAM (or more)
- A Geforce4Ti (or higher) or ATI Radeon8500 (or higher) graphics card
supporting pixel shaders 1.3, preferably with 128MB or more of VRAM.
- Some kind of sound hardware
- DirectX 9.0b
Szóval, nekem 2.4 es P4,128 ATI9800,512 Rambus RAM,Dx9b okésan megy.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Nemtim megítélni, se kipróbálni hogy régi vidkártyákon hogymegy, de lehet hogy kell neki a PS 1.3 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

már letöröltem .. mer sokat foglalt 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
War. War never changes.
ez a kép a játékból 96 kB
durva 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szépnek szép frankó meg minden de ahoz hogy azokat leverje még vanmit fejleszteni...
És hiába lesz a progi monnyuk 30 mega csak...Ilyen gépigény mellett nagyívben lefogják xarni...
De elismerésem azért...96 kbhoz képest ezzzzz igen😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
etõl függetlenül le a kalappal a fejlesztõk elõtt.
meg be is kaphatja mindenki, mert valóban eltûnt a topic
( ezen nem változtat, hogy az SG ír róla egy cikket- amúgy elég xar, hogy egy fontos dologról 1 ét múlva ) ,
a 106 commenttel...
és egy hét alatt, ahogy mondtam...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
megjátszom a 106-ot, ennyi comment íródott.....

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
éjjen, éjjen!!!!!
Ne felejtsük el, hogy bár 99k a gém, de a köv. miatt:
1. A rendszerem a Memóriából 128Mb-t foglal, de amikor elindítom, rögtön felkúszik 350-400 Mb-ra, ergo a progi legenerálja a textúrákat, pályákat,zenéket, hangokat, mindent amihez gyk. csak az algoritmus kell megkódolniuk vmilyen profibb programozési nyelvben (glpi kód vagy Asembly).
Félreértés elkerülése végett nem rossz a dolog, de azért elég rendszerigényes a gém a fentiek miatt 😊)
Na mind1, kíváncsi leszek a folytatásra, hátha visszafejlõdünk a kislemezekre, vagy az 5,25" lemezekre, az úgyis kevésbé romlott. Azok a régi szép idõk... ;-)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nem mellesleg abból 2 post infó volt.
Te gyökér.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Far Cry: 3,268,878,336 byte vs KKrieger: 97,280 byte több, mint 33,000x a méretkülönbség.
3 comment, hasznos info nélkül....