141
Egy játék, mindössze 96 KByte-ban
-
#141 végig vitte vki? -
#140 A Radeon 9500asomon (softpatched to 9700) tökéletesen műxik, nem kell neki 8500as. -
#139 Bill gates is megmondta!
Soha senkinek nem lesz többre szüksege, mint 64kb -ra :-)
Naja, ez egy kicsit több, de azert 128-ban megallapodhatunk :-) -
#138 -
#137 Ez mi? "Picel Shaters 1.3" :))) -
#136 MX460 = Geforce 2 ultra ultra
egy nagy semminek felel meg. -
#135 Nem vesztesz sokat,de a jövőben majd szerezz be egy ütősebb vidikarit.Várd meg a PCI express-t. -
#134 nem tudja -
#133 Szal nem fog menni -
#132 Az MX460 minek felel meg, felér egy GF4Ti vel?Meg tudja a Picel Shaters 1.3 at.? -
#131 Nekem 1700 xp proci geforce mx 460 256 ddr ram -
#130 Hi, Guba.Nem tudom milyen géped van, de atomreaktor kell neki.
- 1.5GHz Pentium3/Athlon or faster.
- 512MB of RAM (or more)
- A Geforce4Ti (or higher) or ATI Radeon8500 (or higher) graphics card
supporting pixel shaders 1.3, preferably with 128MB or more of VRAM.
- Some kind of sound hardware
- DirectX 9.0b
Szóval, nekem 2.4 es P4,128 ATI9800,512 Rambus RAM,Dx9b okésan megy. -
#129 Elinditom kezd tolteni villan kettot azt kilep:((((((( -
#128 Amúgy jellemző, hogy ott nem akadtam el ahol mindenki más, az ajtóban, de utána mégis sikerült :)) -
#127 Akkor viszont te magyarázd el neki. :) -
#126 Biztos, hogy kell, még GF3-on sem megy. -
#125 Én tudom hogy nem.. nekem ne magyarázd.. -
#124 dikki*yysw : Meg a te indokod a másik :))
Nemtim megítélni, se kipróbálni hogy régi vidkártyákon hogymegy, de lehet hogy kell neki a PS 1.3 :)) -
#123 Gratulálok haverodnak -
#122 Azért nem indul mert PS 1.3 kell neki. -
#121 +69 a hírnél. -
#120 Akkor indítsd el offline. Csodálkozni fogsz, ugyanúgy betölti. -
#119 Haverom szerint azért tölt annyi ideig mert kapcsolódik valami szerverhez és onnan szedi a cuccokat... -
#118 lol ;D -
#117 hehe .. nekem vannak gondjaim a fényekkel .. de amugy egész tűrhetően fut :D
már letöröltem .. mer sokat foglalt :D -
#116 Akkor generálja a textúrákat és egyéb elemeket. -
Braveheart #115 Nálam is tölt vagy 1 percet, de gondolom azért, mert agyon van tömörítve vagy nemtom... -
rolika #114 besz.rás!
ez a kép a játékból 96 kB
durva :) -
#113 azért (enyhe túlzással) egy hét után ír az SG mert nem 3 sort ír egy hírbe, hanem információkat összesítve fejti ki. -
Cat #112 tök jó hogy eddig fikáztad most hirtelen meg "fontos dolog" lett -
Skyline #111 Naanaa azért netúlozzunk hogy grafikailag lenyeli a farcry doom3 hl2 triót..:)
Szépnek szép frankó meg minden de ahoz hogy azokat leverje még vanmit fejleszteni...
És hiába lesz a progi monnyuk 30 mega csak...Ilyen gépigény mellett nagyívben lefogják xarni...
De elismerésem azért...96 kbhoz képest ezzzzz igen:) -
#110 ja, lehet nem videókártya igényes a dolog, de proci igényes, 45 sec-ot, ritkán kell várni egy programnál.
etől függetlenül le a kalappal a fejlesztők előtt.
meg be is kaphatja mindenki, mert valóban eltűnt a topic
( ezen nem változtat, hogy az SG ír róla egy cikket- amúgy elég xar, hogy egy fontos dologról 1 ét múlva ) ,
a 106 commenttel...
és egy hét alatt, ahogy mondtam... -
#109 1 hét alatt.... -
#108 húúúú
megjátszom a 106-ot, ennyi comment íródott..... -
#107 Szerintem mostanában ne lottóz! -
#106 látja....
éjjen, éjjen!!!!! -
#105 avn 1 sanda gyanúm, hogy sokaknak nem elég a ram a gépben, ezért nem tudja magát a progi betölteni, következésképp nem fog elindulni :)) -
#104 De :
Ne felejtsük el, hogy bár 99k a gém, de a köv. miatt:
1. A rendszerem a Memóriából 128Mb-t foglal, de amikor elindítom, rögtön felkúszik 350-400 Mb-ra, ergo a progi legenerálja a textúrákat, pályákat,zenéket, hangokat, mindent amihez gyk. csak az algoritmus kell megkódolniuk vmilyen profibb programozési nyelvben (glpi kód vagy Asembly).
Félreértés elkerülése végett nem rossz a dolog, de azért elég rendszerigényes a gém a fentiek miatt :)) -
#103 Szegény Frank99... ha látná, hogy már cikk is íródott az sg-n... de azért nem nagy szám, mi? :-DD
Na mind1, kíváncsi leszek a folytatásra, hátha visszafejlődünk a kislemezekre, vagy az 5,25" lemezekre, az úgyis kevésbé romlott. Azok a régi szép idők... ;-) -
#102 higgadj le dikkma