144
Hogyan nyírjunk ki egy gépet, baseball ütő nélkül
-
#24 Mennyire kell kinyírni? Hardveresen több dolgot, vagy ne tudjon bebootolni? Lenne 1-2tippem. -
#23 ha a bios jelszóval védve van, akkor csak kiszeded a gombelemet a helyéről, visszadugod,és le van resetelve a bios, onnantól kezdve pedig a ringyózban már nem lesz nehéz dolgod... -
#22 Vagy beütni a Ctrl+Alt+Del-t és megnyitni 2 internet explorert, majd megnyomni az Alt+Tabot és utána már csak resettel lehet újraéleszteni a windowst :D -
#21 Nincsen idő. Sztem jó ha adnak rá 10-15 percet :/ -
#20 ha windows van rajt, akkor már csak várnod kell :D -
#19 Ötleteket plz. Ötleteket. Holnapra kell -
#18 Ha windows van rajta, akkor nem téma a szoftveres védelem. -
Ben C #17 oldallap leszed, processzor hűtőbe beledux egy csavarhúzót -
#16 Áh. Arra biztos hogy gondoltak. -
Redfox #15 Szerezz be egy jó vírust.:) -
#14 Nyilván nincs jogosultsága egyes dolgokra a windowsban és le van a bios kódolva. -
#13 Fogalmam sincs mi az. Azt írták hogy le van védve szoftveresen. Ennyi -
#12 szoftveres védelem? -
#11 Hát a fileokat kell baszogatni :) -
#10 azaz :D
Csak az megint hardveres hülyeség. A system.ini file letölrlésére gondoltam, csak az nem túl egyszerú :/ -
#9 akkor mit lehet vele csinálni? -
#8 víz
tuti -
#7 öööö processzorfelhúzás??? :DDDD esetleg videókártya tuning!!!! -
#6 A bios biztos le van védve jelszóval :/
A restart gombokat meg nem nyomogathatom mint az állat, mert azt már hardveres gyilkosság lenne. Vagy nem? -
#5 Vagy bios frissítés + zárlat. -
#4 Restart gomb megnyomása 50*, bootolás közben? :D -
#3 Hát kössz. Nincs nálam. Egy kiállításra kéne. Ha szétbaszol egy gépet ami szoftveresen és hardveresen is le van védve, akkor hazaviheted. Ezért kéne tudnom. -
#2 Hogyan nyírhatok ki egy gépet, anélkül hogy össze vissza verném a hardvert úgy, ha az a gép szoftveresen, és hardveresen is le van védve? -
#1 add nekem