Hogyan nyírjunk ki egy gépet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
A végén az lesz hogy ki-be fogom kapcsolgatni hogy felrobbanjon :D

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Tertovan
http://www.google.co.hu/search?q=cache:ELRi6nulz5sJ:www.szinvanet.hu/news/hu_20040407_SZINVA_NAP_konferencia_es_4073ed8785a0e.net%3Fsession_id%3DBqupFIdgnVzQyfgRJXgsKjnE+j%C3%A1t%C3%A9kot+szerveznek&hl=hu&ie=UTF-8

A Registrybõl törlj néhány fontos bejegyzést:-)

Ottto
-> #57

Amúgy nincs. Nem találtam.

Tertovan
esetleg nincs egy link?

Ottto
Miskolcon van!

Tertovan
Hello
Mi is ez pontosan?

Ottto
De :D

Ottto
Hali. nemsokára (délben) indulok. Addig fellfegyverkezem :)
Még pár jó 5let jöhetne plz ;)

O0D:
Mi mi?
Akkor már tudom hova fogok menni suli helyett :DDDD
így esélytelen vagy.

Hajrá Dózsa György!

Yan
csak nem az ITC-ben megrendezett kiállításra gyúrsz? :DDD

¥ xfire: kistekila

Ottto
Na megyek. Majd még holnap reggel benézek. Hali

Floppyt vihetsz? Mi van akkor ha otthon a gépedre feltelepíted a Cain nevü progit, és a feltelepített könyvtárat felnyomod egy floppyra,hogy ott ne kelljen
telepíteni, ott átmásolod és õ megnézi a rendszergazda jelszavakat.

CoolStuff
Kéne valami Antivírus rés...
Ha a vírusölõt nyírod, akkor az kihat a winre, mivel vírust (támadót) érzékel!
Nade nem segítek...
Keress a neten védelmi hibákat!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Ottto
Egy Norton kiálllítás keretében leesz, sszal sszerintem híresztelni akarják hogy a Norton antivírus olyan qrvajó hogy a géépet se nyírod ki tõle. Nagy szopás lesz :)

rushman
felejtsd el, most olvastam az #57-et.

Ez egy elég nyitott kérdés, mert mondjuk ha nulla jogosultságot kapsz, akkor nulla az esélyed, ha viszont belenyúlhatsz a futtatási feladatokba, rendszerfájlokba, akkor meg nem értem a kiállítók önbizalmát...

Ottto
Kössz. Többen leszünk, csak kinyírjuk :)

CoolStuff
Ok, az nekem messze van!:(((((
Sok szerencsét!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Ottto
Bazzeg. kellett nekem :))
Miskolcon van.

rushman
átírod az autoexec.bat

CoolStuff
Mennyi idõ van rá?
Mikor jön a másik emberke?
Hol van ez?
Mikor?

CoolStuff
Télleg az?!
Hol van ez, én is megyek...
Nem hittem el, hogy az komoly!!!

Ottto

Ottto
Van egy program, ami hibás. Feltettük xp-re, erre kiírja hogy "kérjük installálja újra az xp-t" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AtomHeart
#66:

Ha meg Xp van fennn, akkor 5 percbe se fog telni

hm. Es megis hogyan?

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

CoolStuff
Az Xp magától is összeomlik, ha egykét progit ráteszel!!!::DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez most egyébként minek kell?
A saját géped nyírod?

stone
Ne ilyen amatõr dolgokra gondolj. Nem valószínû hogy bármilyen adathordozót beletehetsz, mert akkor egy boot floppyval is meg tudná csinálni.

Ottto

AtomHeart
Ha sikerulne belepni a setup-ba, megvaltoztatnad a boot order-t, s egy dos-os boot floppyval meg fdiskkel torolned a particiokat.
Eleg annyi, hogy ne bootoljon a gep?

Ottto
Ki fogom nyírni bazzeg. Totálisan. Ha meg Xp van fennn, akkor 5 percbe se fog telni

AtomHeart
Szerintem az eselyeid ahhoz, hogy szoftveresen elcseszd a gepet a jelenlegi szaktudasoddal (...) 1:10000, hacsak a rendezok nem debilisek...:^P

CoolStuff
Nem lehet szédszedni a gépet taranov!!!!!!!!!!!
Érted????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CoolStuff
Miért védett a gép, honnan van, mi a...?

Taranov
Ennyi erõvel jumperrel is lehetne resetelni a biost :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

AtomHeart
Szerintem torolni, rendszerfajlokat modositani nem fogsz tudni, le lesz tiltva. Esetleg ha win2k lesz a gepen, hasznalhatod a pipeupadmin nevu programot, ami megnoveli a jogosultsagaidat.
A bios-os vedelmet altalaban ki lehet kerulni egy univerzalis jelszoval, biztos lesz ilyen az a gep alaplapjahoz is.

CoolStuff
Én megcsinálnám, majd szólj, ha lesz ilyen Ottto!

CoolStuff
Császtok, én is megyek!

Ottto
"A kiállítótérben nagy érdeklõdésre számot tartó játékot szerveznek: kitesznek egy számítógépet, hardveres és szoftveres védelemmel felszerelve. Akinek fizikai behatás nélkül sikerül elrontani - mûködésképtelenné tenni - a kiállított gépet, az egy komplett PC boldog tulajdonosa lehet."

Ezt kéne csinálni.

stone
Gyere a logómûhelybe.

stone
Az a cumi hogy semmi konkrétumot nem tud, és így nehéz bármit mondani. Valszeg xp lesz és semmit nem tud majd törölni mert minden le lesz tiltva egyéb progikkal akár. Otto, majd írd meg hogy mi volt, én elhúztam, ha nem boldogulsz meg hívd billgecit

CoolStuff
Javítsam a bugot a logódban Stone?
Én direkt csináltam így, de mindenki aszhiszi bug!

CoolStuff
Ha nálam lenne a gép, én széttudnám *aszni, de így elmondani nem tom, ez spontán jön!

stone
Lehet semilyen adathordozót nam rakhatsz bele, így marad a bill. meg az egér. Így már igen kemény lesz, mert sztem törölni sem tudsz mejd semmit.

CoolStuff
Nem találtam, de registriben keress olyan fontos szisztemfájlra utaló szavakat, és, ha talál, akkor törölj mint állat...
Mindent, ami nem tettszik, akár egész kulcsokat, mint pl a Microsoft kulcs...
Ezzel fut egy ideig a win, aztán összeomlik, mint egy kártyavár!
Na csõ, most mennem kell, mert holnap vagy 10 témazáróm lesz, azé inkább megyek dokihoz igazolásért!:DDDDDDDDDDDDDD

CoolStuff

CoolStuff
Várjá, keresek egy jót, mert amiket tudok, azok javíthatóak, de olyan kell amihez format c: a megoldás!:DDDDD

Ottto
Mondjad

CoolStuff
Azért ne töröld, hanem basztasd a system.ini-t!
A registry-t is basztathatod!
Mondjam, hogy mit állíts regben, vagy tudod?

Ottto
Azért is gondoltam a system.ini törlésére, de sztem nem fogja engedni

CoolStuff
Az a baj, hogy amiket én tudok, azok rongálják a hardvert is, olyan, meg ami csak a wint kúrja, arra találj ki valamit!
Ha van rajta vírusölõ, akkor annak a létfontosságú fájljait (amit enged) töröld, az gubancot csinál!