Suzuki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cikket megtaláltam és tanulmányozni fogom. Üdvözlettel béci28.
Hajrá Magyarország!
azt érdemes lenne átolvasni, mert megoldható a dolog...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Vásároltam 2003. decemberben egy 2003 évi gyártású Suzuki Ignis 1,5 GS típusú automata sebesség váltós személy gépkocsit.
A kocsi használatával meg vagyok elégedve. Problémám , hogy 81éves reumás lábaim miatt hosszabb, fõleg sztráda használatakor hiányolom a "Tempómat (sebességszabályozó automatika)" hiányát.
Érdeklõdõm, hogy a tempómat a Suzuki Ignis 1,5 GS A/T kocsiba utólag beépíthetõ? Ha igen, akkor szíveskedjenek jelezni, hogy:
-mi a tempómat neve, tipúsa?
-mi a várható ára az autómattikának?
-a beszerelésre kit ajálnak
Debrecen. 2009.27.18. Köszönettel:
Halasi Béla
Email:[email protected]
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
elõre is köszi
Régi (2001-es) Swift-bõl a hátsó ülést hogyan lehet kioperálni? Audiokábelt szeretnék elvezetni alatta. Gondolom hobbiból az eredeti helyén újravezetékezni esélytelen a fél autó szétszedése nélkül. Elõre is köszi!
Amúgy tök jó kis autó...
Sport-al...
nézesd meg mielõbb, mert ha valóban ez, hamar ki fog hullani a katalizátorod is...
A kettõ kéne amúgy vegyítened. Lassan, nem padlón pörgetve(negyed gáz) 2500-3000ig és utánna válts. Az hogy alacsonyan váltasz nem feltétlenül jelenti az azonnali alacsony fogyit 😊
Ha ezek sem jönnek be akkor adagoló probléma lesz valószínûleg.
Nekem egy 1998-as 1.3-as 5 ajtós swiftem van. Az elmúlt 2 hónapban nagyon sokat fogyaszt. Próbáltam kisebb fordulaton a váltásokat / 2000 nél feljebb kapcsolni így kb 1500 on marad a kapcsolás után / De nem vált be... Kipróbáltam úgy hogy jobban gyorsabban váltok / aránylag 3000 nél kapcsolva de azt gyorsan elérve / Ez sem vált be. Igaz hogy kis távokra használom egy ideje az autót,de ekkora fogyasztást az életben nem tapasztaltam még. Most jön a legjobb rész...Bárhogy is megyek vele itt a városban 16-18 LITERT ESZIK 100km-en !!!!!!! Valakinek esetleg ötlete,hogy mi lehet ami miatt ekkora fogyasztása lett? Nézzegettem több fórumot is hogy sokat eszik a swift,mert hidegek voltak meg hogy kis távokra használta..de még az illetõnek is csak 9Liter volt! Ha valaki tud segíteni nekem vagy van ötlete az írjon nekem.
11K volt asszem szereléssel / kerék
a te méretedben ha van sztem 10K alatt van.
jó gumi, nekem eddig tetszik
Idén 10 éve van Suzukink (több váltás is volt). Egyik jobb, mint a másik!
A ranglétra:
1999-2001 Swift sedan (zöld)
2001-2003 Swift sedan (fehér)
2003-2008 Ignis (szürke)
2009- SX4 (tengerkék)
Az SX4 úgy ahogy van szuper. Van benne anyag, kifinomult (nem egy Merci, de sokkal jobb, mint az Ignis). A motor annyira nem húz, mint az Ignisbe, de hát sokkal nagyobb a kocsi. A beltér is kifinomultabb, jobb minõségû. Jó érzés beleülni !
Segítsetek!! Reggelente amikor elindulnék, hiába nyomom a gázt, csak rángat a motor, ha esetleg sikerül is elindulni, akkor folyamatos gázadásnál is rángat, mintha darabos lenne a benzin.
93-as swiftem van. Mi lehet a baj??
'99-es 1.3 Swift Van-hoz szeretnek toronymerevitoket, valszeg gyartani. Aki tud, adjon vmi tippet, hogy is kezdjem. Kosz
Hajrá Magyarország!
Suzuki Swift MK1, tehát az elsõ, kocka Swiftet, 1983-1988-ig gyártották, a GTi 1.3-as 4 hengeres 16 szelepes 74 kW-os (101 LE!) volt. Ezzel a motorral ha minden igaz 1986-tól forgalmazták az autót.
A második szériás Suzuki Swiftek 1989-1991 közt készültek, 1989-tõl a GTi szintén 1.3-as 4 hengeres, 16 szelepes, 74 kW-os volt. Azonban már elöl-hátul tárcsafékesek voltak.
Ebbõl a szériából valóak a Cultus-GTi elnevezésû autók, melyek már 84 kW-osak (113 LE) voltak, és készültek 4kerék-meghajtással is. Az USA-ban a második szériás GTi-ket GT jelzéssel forgalmazták a Volkswagennel történt megegyezés miatt.
Aztán 1992-2003 között a harmadik generációs Swiftek következtek, 1992-tõl szintén a 74 kW-os GTi-ket gyártották.
Új Swiftbõl pedig ugyebár a Sport változat 1.6-os, 125 LE-s.
ITT pedig böngészhetsz a régi Swiftek limitált kiadásai között is, bár ezeknek a nagy részénél a SPORT jelzés csak a megjelenésre vonatkozik.
Hajrá Magyarország!
Épp autóvásárlás küszöbén állok és a segítségetekre lenne szükségem.
Egy történelem lecke érdekelne mégpedig a Suzuki Swift Sport/GTI szériáról.
De nem az újról mert azzal van tele a net......
A régebbiek érdekelnének,hogy milyen limitált számban és milyen évjáratban gördültek le a szalagról....
Köszi elõre is.....sokat segítetek majd vele!!!!
De attól tudtam volna még segíteni új Swift-be mer megkérdem apámtól oszt leírom :-) (apám cserélte már)
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Semmi baja nem volt, de egy-egy rozsdafolt, karcolások, ill. a szélvédõn kavicsfelverõdések elõfordultak.
Mielõtt megvettük törve volt, a motorháztetõ egy árnyalattal más volt az alapszíntõl (fehér).
Aztán 2007 - új Swift 1.3 5 ajtós GLX +AC multikormányos CD-vel, szintén fehér.
Szerettük azt is, szeretjük ezt is.
Hajrá Magyarország!
(nagyon tetszik az 5-ajtós....csak az ára 😞
\"SLICE of LIFE\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Akkor a Splash mitõl jobb??A Kinézet?? Én nem értem mostanába Suzukiékat...<#wow3>#wow3>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
SWIFT 1.6 SPORT 4 170 000
SWIFT 1.5 GS 3 ajtós (MP3, AAC) 3 590 000
Ha kérsz egy metálfényt a Splashre akkor pont a Swifté jön ki... <#schmoll2>#schmoll2>