2027
Jó vagy rossz autó?
  • fifi
    mert ha forgatja, akkor annak be KELL indulnia...
  • fifi
    immobiliser nem kavar?
  • hardstyler
    Sziasztok.
    Van egy 1.0-es Suzuki Swiftem meghalt benne az aksi.Most van új akkumulátor a motort megforgatja de nem indul mi lehet a baj?12v 35ah , a régi is ilyen volt, nagyobb amper órás jobb lenne?vagy a riasztó játszik közre? Segitsetek
  • Pepsi Twist
    nos túl élted vagy a hullaházból fogsz válaszolni? :D
  • cardeneu
    Ez nem spam csak segítek nekik ha szerintem nem rossz ötlet! Próbát megér!

Új fórum indult! Ez a fórum a szerelők és gépjármű tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelők válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! Ha esetleg egy típust nem találsz csak nyisson egy új témát és kész is!! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítők! Mindezt teljesen ingyen!

www.carden.eu

• Pepsi Twist
    "minden rendben lesz vele?" már most rendbe van... :P
  • cash888
    Ez való igaz, mint az ember lehelete, épp olyan! :)
    Szóval szerinted ne izguljak, minden rendben lesz vele?
    Akkor megpróbálok elindulni és ha sikeresen túlélem vele karácsony utánig, egy hatalmas KÖSZÖNÖM-mel fogom imába foglalni a nicknevedet! :D
  • Pepsi Twist
    hát ha hűtővíz van az égéstérbe akkor más lenne a helyzet amúgy sztem az simán a "benzines szokásos" gőz... "hidegbe" mint az ember lehelete :D
  • cash888
    Ez alapjáraton is adja a ritkás, de látható "füstöt", amúgysem szoktam vele száguldozni... :)
    Nem lehet, hogy hűtővíz került az égéstérbe?
  • Pepsi Twist
    persze menjél nyugodtan nekem is szokott jönni ilyen "füst" a kipufogóból ha mondjuk az átlagnál jobban szoktam húzni...

VR6 Turbo...
  • cash888
    De a füstöt (vagy gőz) csak ma vettem észre, bár lehet, hogy megvolt már ez is pár napja, de eddig nem tűnt fel. Viszont már ma sem voltak mínuszok, most is +5 fok van nálunk. Így is merjem bevállalni az elindulást?
  • Pepsi Twist
    mennyél nyugodtan a füst az normális -16 fokba :D felmelegedett a rendszer -16ba jóhogy "füstöl" de az inkább gőz ami a kondenzvízből ered sztem :)

a kopogás meg levan szarva ha valami kopik akkor bírja még 1-2 hónapig
  • cash888
    Sziasztok! 2003-as Suzuku Swiftem furán kezdett el viselkedni 2-3 napja:
    Az egyik dolog, hogy jobb oldalt hátul néha kopogást hallok, gyorsulva a kopogás is gyorsul, de néha nem hallom egy darabig, aztán megint visszajön. Fékmunkahengerre gyanakszok, már volt is cserélve benne és pont a jobb hátsó keréknél.
    A másik, hogy ha leállítom a motort, még jó pár percig úgy látom, mintha a kipufogó gőzölne, párologna fehér füsttel vagy gőzzel, szagot nem érzek, de mintha a kipufogóból is jönne a fehér gőz. A hűtővíz nem fogy látványosan, az olaj is rendben van, nem habosodik, mi lehet a probléma? Autószervíz a környéken így ünnep előtt már nincs nyitva, max ünnep után tudnám megnézetni. De addig 2-szer mennem kellene dolgozni. El merjek így indulni vele? Nincs komoly baja szerintetek?
  • Pepsi Twist
    nem bedadog?
  • cardeneu
    Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelők és gépjármű tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelők válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítők! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom! Mindenki figyelmébe ajánlom!

www.carden.eu
  • marsu
    Hi, nekem is szokta csinálni ezt a jelenséget, de csak hidegben.
    Amint bemelegszik a motor, abba is hagyja.

Az én felkiáltó jel problémámra senkinek nincs ötlete??
  • fifi
    nem szív falsot valahol?
    esetleg nincs eldugulva majdnem fullra valamelyik üa. szűrő?
  • Christiansen
    nem lehet valami kuplunghiba? :O
  • lasszi
    Sziasztok segítséget szeretnék kérni!Van egy 1992-es suzuki swiftem nagyon megbizható kis járgány,de most valami gubanc van veleugyanis hirtelen gázadásra nem gyorsul hanem kicsit rángat de ha visszább engedem a pedált akkor megindul.Mi lehet a probléma keverék képzés?ha igen mit tudok vele csinálni inyektoros a kocsi!Nem hiszem hogy gyujtás probléma lenne!ha valaki tud akkor segitsen már Köszönettel Laci!!!(az üzemanyagszürő nem olyan régi)
  • marsu
    a kézifék meghibásodása?? mert a lámpája egy P betű!
  • fifi
    kézifék
  • Tufa
    kézifék? :)
    Olajnyomás..
  • marsu
    Sziasztok.

A műszerfalamon felgyuladt egy piros felkiáltójel!!!!
    Ki tudja mit jelent???
  • marsu
    sziasztok

Műszerfalamon felvillant egy piros felkiáltó jel!!!
    Tudja valaki, hogy mit jelent???
  • tep
    Ignis-em féltengelyén lévő ABS-visszajelző acél-gyűrű eltört....mit lehet vele csinálni? Meghegesztetni, vagy bontóban lehet külön kapni?..vagy csak féltengellyel együtt?
  • Hopi69
    Sziasztok!

Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erősítők, mélyládák, hangszórók, kiegészítők, xenon, tolatóradar, navi, stb.

CASKA autóspecifikus multimédia állomások most bevezető áron!

Swift 2-höz gyári kinézetű és méretű multimédia állomás!!!

www.zselehifi.hu
  • Pepsi Twist
    asd
  • marsu
  • arato
    Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni!

Keresek 1987-es Suzuki Swift 1.3 GLX (autómata sebváltós) autómhoz difit, külön, vagy váltóval együtt!

Esetleg ha Barany, Bács, vagy Tolna megyében tudnátok ajánlani bontókat, ahol utánanézhetnék, azt is megköszönném!

E-MAIL/MSN: [email protected]
    Tel.: 20/4420102

Segítséget előre is köszönöm!

ÜDv!
  • hardstyler
    Kereskedőtöl vettem, 130 000 km van benne elvileg.Haver mondta, hogy valami zselés aksi van benne , én nem értek annyira hozzá
  • Christiansen
    aksi inkább ami necces, abból vsz. elkél egy új
  • Christiansen
    100e km-ént cserélni illik ám
  • tom235
    Bár így látatlanban nem tudom neked 100%-ra megmondani. De, ha 2001-es a kocsi, akkor minden bizonnyal tip-top állapotban van a vezérműszíjad. A japán kocsikba mindig elnyűhetetlent raknak gyárilag. Fölösleges lecserélned, már csak azért is mert valószínű, hogy a szerelő a lehető leggyengébb minőségű szíjat fogja neked felrakni a legdrágább árán.
  • hardstyler
    kössz:) az tényleg debrecen mellett van.amugy időben mennyi kicserélni?
  • Pepsi Twist
    Szeged én megcsinálom neked occsóé
  • hardstyler
    sziasztok. Vettem egy 2001-es swiftet, első autó.Tudom olajcsere, levegőszűrőcsere,ékszijcsere meg a vezérműszij.Azt kérdezném tőletek hogy a vezérműszijcserét szerintetek mennyiböl úszom meg? Mennyiért csinálják a szerelők kb.Debrecenben vagy a környékén tudtok ajánlani valami jó szerelőt?
  • marsu
    Kösz, már túl vagyok rajta.
  • Christiansen
    na, mi volt a probléma oka?

nekünk eddig a kipufogót kellett foldozni (3e Ft:)
    és most lesz egy féltengely gömbcsukló és gumiharang csere (14e Ft)
    egyéb para nincs, tény hogy lassan gyorsul, de ha belendül..:D
  • Christiansen
    Michelin téli, az nagyon jó,
    nyárit nem tom.
  • Christiansen
    tyú ez gáz! nekem 2000-es 1.3as Swift van,
    városban 7-8 országúton 5,5-6,5

sürgősen szervíz, mindenképpen!