Suzuki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol helyezkedik el a benzinszûrõ???
Csomagtáróból hozzálehet férni, és esetleg le kell szedni valami burkolatot??
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Eddig nem is tudtam, hogy van belõle négykerekes, csak most vettem észre használtautón.
de akksicsere után a risztó és immo is szórakozhat
/a 35-ös akksi elég bele/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Van egy 1.0-es Suzuki Swiftem meghalt benne az aksi.Most van új akkumulátor a motort megforgatja de nem indul mi lehet a baj?12v 35ah , a régi is ilyen volt, nagyobb amper órás jobb lenne?vagy a riasztó játszik közre? Segitsetek
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Új fórum indult! Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! Ha esetleg egy típust nem találsz csak nyisson egy új témát és kész is!! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindezt teljesen ingyen!
www.carden.eu
Szóval szerinted ne izguljak, minden rendben lesz vele?
Akkor megpróbálok elindulni és ha sikeresen túlélem vele karácsony utánig, egy hatalmas KÖSZÖNÖM-mel fogom imába foglalni a nicknevedet! 😄
Nem lehet, hogy hûtõvíz került az égéstérbe?
VR6 Turbo...
a kopogás meg levan szarva ha valami kopik akkor bírja még 1-2 hónapig
Az egyik dolog, hogy jobb oldalt hátul néha kopogást hallok, gyorsulva a kopogás is gyorsul, de néha nem hallom egy darabig, aztán megint visszajön. Fékmunkahengerre gyanakszok, már volt is cserélve benne és pont a jobb hátsó keréknél.
A másik, hogy ha leállítom a motort, még jó pár percig úgy látom, mintha a kipufogó gõzölne, párologna fehér füsttel vagy gõzzel, szagot nem érzek, de mintha a kipufogóból is jönne a fehér gõz. A hûtõvíz nem fogy látványosan, az olaj is rendben van, nem habosodik, mi lehet a probléma? Autószervíz a környéken így ünnep elõtt már nincs nyitva, max ünnep után tudnám megnézetni. De addig 2-szer mennem kellene dolgozni. El merjek így indulni vele? Nincs komoly baja szerintetek?
www.carden.eu
Amint bemelegszik a motor, abba is hagyja.
Az én felkiáltó jel problémámra senkinek nincs ötlete??
esetleg nincs eldugulva majdnem fullra valamelyik üa. szûrõ?
\"SLICE of LIFE\"
Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erõsítõk, mélyládák, hangszórók, kiegészítõk, xenon, tolatóradar, navi, stb.
CASKA autóspecifikus multimédia állomások most bevezetõ áron!
Swift 2-höz gyári kinézetû és méretû multimédia állomás!!!
www.zselehifi.hu
Segítségeteket szeretném kérni!
Keresek 1987-es Suzuki Swift 1.3 GLX (autómata sebváltós) autómhoz difit, külön, vagy váltóval együtt!
Esetleg ha Barany, Bács, vagy Tolna megyében tudnátok ajánlani bontókat, ahol utánanézhetnék, azt is megköszönném!
E-MAIL/MSN: [email protected]
Tel.: 20/4420102
Segítséget elõre is köszönöm!
ÜDv!
nekünk eddig a kipufogót kellett foldozni (3e Ft😊
és most lesz egy féltengely gömbcsukló és gumiharang csere (14e Ft)
egyéb para nincs, tény hogy lassan gyorsul, de ha belendül..😄