Suzuki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mérlegelj mielõtt minden szarral szervizbe mész
a ventilátor 1300 Ft volt egyébként.
ha most nem is, jövõ nyáron mindenképp
Szervízben megrántanak elég rendesen vele.
(kezdetnek én megnézném a biztosítékot is)
vettem szivargyújtóról mûködõ ventilátort, tök erõsen fúj,
de basszus nem jó a szivargyújtónk - mivel nem dohányzom másnak meg nem engedem, ez a négy év alatt ki se derült..kicsit ciki lesz emiatt szervízbe vinni, de hát ez van:))
Ha tudsz, árnyékban állj meg, megint ha ráérsz, akkor indulás elõtt nyiss ki mindent, hagy szellõzzön. De 40fokban nem tudsz mit tenni:(
Csak gondoltam LÓFASZ különbség nincs egy átlag autós, átlag közlekedésében, (motorfék VS üres).
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Micsoda igazság. Mint a szarok az autók, ha bekened õket hagymával, akkor büdösek lesznek:D
"Néha kell a motorfék, néha jobb ha üresben gurulsz.
Legtöbbet akkor spórolsz ha el se indítod az autód!"
:_D:D:D_:D_D:_D:d
Lejtõn szintén motorfék, ha elég nagy a sebességet fent tudod tartani, és a féked sem fog kopni.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ha piros lámpa felé érkezek vagy fékeznek elõttem motorfék,
ha lejtõ van vagy tartani kell a sebességet lendületvesztés nélkül üres.
hm de ezek szerint tökmindegy, és mindenképp
motorfék mindinkább üresben gurulás?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mert most ha pl. pirosat látok, akkor hagyom gurulni 5-ösben, amig olyan 800 körül van a fordulat, és csak akkor váltok vissza 2-be. De nem tudom eldönteni, hogy ilyenkor is 0 a fogyasztás, vagy sem.
üresben gurulással lehet spórolni
egy kérdés: mit tanácsoltok utastér zauna meleg ellen (légkondi nincs)
parkoláskor elöl-oldalt mindenféle fényvisszaverõ lapok/szivacsok,
valami szélvédõ átalakítás,fújás(?), vagy valamilyen csiptetõs napelemes ventilátor?..
városban még elmegy az ablakletekerés, de 140nél nem olyan kellemes,
és a légellenállás is borzasztó
Injektor ha jól tudom, motorféknél például nem ad benzint, tehát a fogyasztás 0. Mekkora fordulatig van ez? Tehát ha pl. 1000-nél jár már, akkor sem fogyaszt semmit, vagy van egy határ, amíg mûködik ez a dolog?
Van nekem egy 93-as suzuki swiftem a kérdés az, hogy az alapjáratot lehet e állítani valahol??
Egy kedves ismerõsöm kért meg, hogy dobjam fel ide az alábbi eladó cuccokat, melyek Jimny-n voltak:
Eladó 5 db komplett szerelt kerék, KUMHO radial powerguard gumival, mely nem volt használva, új állapotú 15" MANGELS Directional krómfelnivel, osztókör Suzuki terepjárókhoz, 5X139.7X108.4 - gumi mérete: 235/75x15 ös ár:125 000 Ft
( a felnikupakok is megvannak hozzá természetesen )
1db komplett egyedi gyártású gallytörõ rács /elsõ, hátsó és küszöbök / rozsdamentes acélból, mûbizonylattal, Suzuki Jimmny-re való, ár:120 000 Ft
Érdeklõdni: [email protected]

ELADÓ MODELLJEIM: http://picasaweb.com/rallymodels
Régi swiftnél hogy lehet kiszedni a rádió helyét takaró mûanyag fedõt?
Szeretnék beszerelni egy egyszerûbb autóhifit, de erre nem jövök rá. Kitörni nem akarom, gondolom van valami trükkje.
kuplungból azért törekedni kellene a jó minõségre, ami nem feltétlenül csak a gyári, de az ára sok mindent elárul.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"kéne elsõ kerékagy csapágy szimering, kuplung szerkezet meg tárcsa és fõtengely szimering (hátsó)
"
Ezekbõl melyiket érdemes gyári alkatrészként venni, és melyikbõl jó akár az utángyártott is?
Köszi szépen.
Ja és '96-os, 1.3
Mondok nektek valamit.Már elég rég ott vagyok ahol a "kicsik születnek",és 1 tutti:a Suzuki-nál motorisztikailag jobb és az egész autóra levetítve IGÉNYTELENEBB autó nincs ezen a bolygón.
Van egy ismerõsöm aki azt mondta,hogyha neki csak suzukikból kellene megélnie,2 hónap alatt tönkremenne,mert csak benzin kell bele,olajcsere intervallumonként,és szélvédõmosó.ENNYI.
Hát enyyi
http://autopult.hu/index.php/tesztek/tesztek/257-mindent-megeszek-suzuki-swift-sport-teszt
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
ismerõsömnek van egy swiftje ami eladõ, kitûnõ állapotban, ad hozzá még alkatrészeket is. ( nem rossz és azért, hanem mert megteheti!! )
Ha esetleg érdekel, dobj egy privit és mondok konkrétumokat!! : )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A nem érzõdik rajta hogy 85 lovas lenne 68 al ellentétben, nem vagánykodásból de a 16v s 1.3 ignisek is lenyomtam vele.. az pedig 92 (poni)lóerõ...
fölösleges a 16v...minimum 0.5 l többet is fogyaszt..
Készülget a gép lassan, de biztosan..
2000-es 1.3 GLX Swiftünk van (a GL-tõl az elektromos ablakemelõ és
a fordulatszámmérõ különbözteti meg kb.)
(Egyébként A faternak is Sedánja van, egy 2002 GLX 1,3 8v)
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Nekünk Suzuki Swift 1.3 GLX-nk van!
Motorikusan nagyn rendben van(Persze ez is tulajdonos függõ)!
1997-es, de még komolyabb baj nem volt vele, most kellett kicserélni a gyertyákat de azon kivül semmi gond nincs vele!:)
Rozsda nincs rajt, és az alváz is tökéletes!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Autóvásárlás elõtt állok, és nem tudok dönteni. Két típus között dilemmázok, az egyik Opel Astra F, a másik Suzuki Swift Sedan.
Olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi akiknek van ilyen Suzukija. Nem feltétlen Sedan. :)
Csak egy összegzésre volnék kíváncsi, pozitívum, negatívum, stb... :)