2027
Jó vagy rossz autó?
-
#1907 Jaa elfelejtettem mondani bocs , a fékpofák , meg az olaj is rendben van .... -
#1906 igen pl swift-böl , hogy egyezik bele? -
karajjj #1905 hogyérted, hogy más? más típusból? -
#1904 Az lenne még a kérdésem h más suzukibol nem jó kompletten a főfék munkahenger? , mert azt sztem tudnék szerezni .. Választ előre is köszi :) -
#1903 Nagyon szépen köszönöm a segítséged , most jöttem a szarvízböl , főfék munkahenger ment tönkre , mindenki megvan lepődve h 2008 as autón ez tönkrement.. javítókészletet próbálok most szerezni . -
karajjj #1902 megkérdeztem, de ebből így konkrétan nem lehet megmondani, hogy mi a baja, ki kéne deríteni, hogy van-e még benne fékolaj, mert lehet, hogy ereszt valamelyik kerékféknél, vagy a motorban tűnik el, de az is lehet, hogy fals levegőt szív, azért sziszeg, vagy az ABS-nek lehet gondja, esetleg nem-e ég az ABS lámpája a műszerfalon, mert az ABS előidézhet ilyen problémát, a sziszegés amiatt is lehet, mindenképpen szervizbe kellene vinni, leginkább ott tudják neked kideríteni -
#1901 Nagyon szépen köszönöm ! Amikor nyomom a féket sziszeg azaz sztem valahol levegőt kap ... -
karajjj #1900 holnap megkérdezem neked a szervizben, hogy mi lehet a gond -
#1899 Sziasztok .. Lenne 1 kérdésem , sx4 em van és lenne vele 1 olyan gondom , hogy a fék tönkrement. Az lenne a baj hogy amikor fékezek , akkor ha félig nyomom a pedált akkor fog , ha tovább akkor nem és utána már csak padlónál fog megint.. Aztmondja 1 ismerősöm , hogy ez a főfék munkahenger ment tönkre kiszakadt a membrám , a másik ismerősöm meg hogy szimeringes. Nem volt valakinek ilyen problémája? A segítséget előre is köszönöm ... -
tom235 #1898 Ha rám hallgatsz akkor utángyártottat nem veszel, mert méteresek rajtuk az illesztési hézagok :) úgy be fog ázni, mint a fene.
Inkább bontottat keress. -
karajjj #1897 az első lökhárító fölött a legfelső díszrácson belülről van az érzékelő ott valahol, ahol a suzuki jel is van -
#1896 köszönöm.
-
karajjj #1895 hétfőn megkérdezem neked, ha ráér addig -
#1894 sziasztok.
sx4-en hol talalhato a külső levegő hőmérséklet érzékelő? -
#1893 Kalapálás, fényezés, 40.000ft -
karajjj #1892 a 3 ajtós 1.2 glx 3.582.000 listaáron, az 5 ajtós meg 3.699.000, a szülinapi akciósból meg asszem már nincs készleten, bár nen biztos -
Ambrus Gergely #1891 naugye asztm ég mehazutóják a szaktudásom a kis verdzsákók. -
#1890 háh senkinek sincs igaza!! :D
Az új swift jublieumi modell Glx
1.2 Swift GLX AC CD ESP ( 5 csillagos biztonság: 7 légzsák, ABS EBD-vel, ESP Légkondicionáló, CD+MP3-lejátszó, USB-csatlakozó, 3 küllős bőrkormány ) 3 290 000 Ft
Majdnem...
Hát a 3 literes fogyasztás 50 es tempóba 5. be igaz is lehet akár :D
tud valamit mégiscsak?! :D -
karajjj #1889 egy új glx-es swift 3.5 millió, nem tudom, hogy miről beszélsz :)
sőt 94 lóerős splash sincs, 3 litert meg fogyaszt, csak nem 100km-en -
#1888 hol fogyaszt az neked 3 litert? XD 3 literrel még a hibridek se mennek :D -
Ambrus Gergely #1887 az, hogy inkább még gyűjtsél 300 ezret és vegyél egy GLX-es vadiúj swiftet ;)
Vagy ha mindenképp Splasht akarsz vadiújat vegyél, mert most kezdték el beletenni az új 1.2 es motorokat ami 3 litert fogyaszt és 94 lóerős.
Egész megbízható autók amúgy.
-
karajjj #1886 váltsunk témát, splashről mi a véleményetek, kategóriájában mennyire számít jónak? -
#1885 oké :) -
#1884 Holnap megyek a szerelőhöz, majd megírom mennyi! -
#1883 Előzzél csak, egyszer te is az utad végére érsz, akkor nem leszel ilyen nagyképű! -
#1882 Inkább max annyi.
Nekem egy teljes lökhárító javítás, lámpatartó javítás, motorháztető elejének kiegyengetése, plussz az egész festése lesz 35-40.. -
#1881 nem kárörvendtem :D de ez legalább 100eFT :D -
Ambrus Gergely #1880 lol ez mi?? :D
vegyél egy AUTÓT!
kalapáccsal faszán ki lehet egyengetni.
én pont ilyen kocsikat előzök ledadogó motorral :P:P:D:D -
#1879 Te kis kárörvendő, na hogy jó napod legyen a motorháztető, lökhárító tartó konzol, és pontosan nem tudom a nevét, a lámpa mögött van egy átkötés ez tartja a lámpát,
Ezek sérültek meg.
Lehet örülni :D
De ne feledd, jön még kutyára teherautó!!!!! -
#1878 Odáig nem megyek el, ha nem haragszol.
Találtam utángyártottat 8200-ért ennél olcsóbbat nem. -
karajjj #1877 akkor hiába mondanám, hogy hozd be hozzánk, borsodtól kicsit messze vagy :D -
#1876 akkor az nem csak lámpa lesz :D -
#1875 sajnos kapott, vasárnap nézi meg a szaki! -
#1874 Árpád hídtól 15 km-re -
#1873 ha nagyon összetört ott lehet a kasztni is kapott :D -
karajjj #1872 merrefelé laksz? -
#1871 Sziasztok
Összetörtem az autómat, ez egy 2000-es suzuki swift, a bal első lámpám nagyon összetört. Hol tudnék olcsót venni??
Előre is köszönöm.
-
#1870 ja mondjuk lehet csak nem olvastad a topikot :D -
#1869 loll hát nagyon jó vicc volt mit ne mondjak.... -
karajjj #1868 belsejét speciel én még nem láttam