2027
Jó vagy rossz autó?
-
#1867 héten még nem volt... -
#1866 a Swift S Concept -
#1865 De 5 millió felett nem érné meg.
annyiért jobb autót veszek.
De használtan úgyis meg lehet majd kapni 3-4 ért pár évesen... -
#1864 hogy biztos-e, azt nem tudom, TC-n ezt írják, remélem igazuk van. Nagyon fasza autó lenne. -
#1863 ez tuti biztos hogy 150 lóerő?
Szerintem akkor is úgy fog gyorsulni, mint a 125 lovas.
Az euro 5 miatt.
Egy ilyet fogok venni 100% -
#1862 TC-n azt írják, hogy 150 lovas, és ezt 1.6os szívómotorból. Az kurva jó, majdnem 94ló/liter. -
#1861 Kb a széria ilyen lesz :D
-
#1860 -
karajjj #1859 kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz majd a széria :D -
#1858 most olvasom kommentek közt, hogy semi slick gumik vannak az autón, ahhoz képest jó szarul tapad.
Az én utcai Continentalom pofán ver simán ezeket a szarokat :D
A semi slick a Yokohama A048-nál kezdődik, és kb ott is ér véget.
Azt elég nehéz kihozni a sodrából.
Csak gyorsan kopik, de kinemszarjale :D
Vagy csak poros volt az út :D... -
#1857 Szerintem ebbe felesleges sper.
Bár én a direkt csúsztatás hanyagoltam volna.
Kicsit idétlenül vezet, de annyi lejött, hogy könnyű túlkormányzottá tenni. -
#1856 végülis sperr mi a fasznak, driving skill mi a fasznak?
wannaberacer? YES -
#1855 Igaz még a régit nem vezettem, de durva, hogy mennyire gokartosan viselkedik.
-
#1854 legyen inkább 1 turbo és 300 ló :D azzal kiegyeznék én is, előre széles tappancsok, sperr azt mehet is a szerpentinezés, bár nekem a szerpentinezés az inkább RWD vagy AWD :D
+
2000-el túl lehetne húzni a rev limitert :D mégjobban pörögjön -
DIESEL DOG #1853 repülni nem akarsz vele? :D -
#1852 Nekem fontos az is hogy egyszerre el is tudjak vele jutni a jó minőségű szerpentinig, ahol szétforgatom, tehát csak oneturbo :D
És 200 lóerő.
-
#1851 na erre twinturbo +500hp és have fun :D -
#1850 Nekem pont a hátulja nem tetszik..
A difúzor kicsit gagyinak hat, amúgy nagyon fasza tényleg :D
Szerintem 5, maximum 5 és fél millió lesz.
-
#1849 HÚ, a hátulja tetszik. Szerintem nem lett rossz. Kérdés, hogy mennyibe is kerül.. -
-
karajjj #1847 mérnem XL-7? -
#1846 jóaz' -
#1845 minek? eszköléjdel' járok -.- -
#1844 Ezzel a belsővel kéne:
-
#1843 #1826
Amúgy meg te ha tényleg kint élsz Amerikába, 4 millióért megvehetnéd a Kizashit...
És ott lehet venni Bézs belső térrel is.. :) -
#1842 csak? -
#1841 Az új 130-135 lovas lesz. -
#1840 jobban mint a splashbe :D -
karajjj #1839 de akkor a swiftbe hogy? :D -
#1838 203cm + 130kg -val én bele sem férek :D -
karajjj #1837 én kényelmesebben elférek benne, mint a swiftben -
#1836 köll' a brének az :D 200-250 lovas kompresszoros swift sport bőven jó :D mármint az új -
#1835 abba még annyira se férek el mint a swift sportba :D -
DIESEL DOG #1834 neked szerintem a pagani zonda r is kevés lenne :D -
karajjj #1833 annak ott a splash -
#1832 swift sport jó lenne kompresszorral városi autónak :D -
karajjj #1831 figyelj, hónapok óta senki sem érti, hogy mit művel a gyártó, mi is csak nézünk a kereskedésben, hogy pl miért tesznek százezreket az sx4 alapárára, vagy hogy ugyan ki fog új swiftet venni, mert hát nem igazán fogy -
#1830 Oké, én értem, de ha Már úgy gondolták, hogy Európába is bevezetik, akkor nem tudom miért lett volna nehéz Egy dízelt berakni kézi váltóval, mert Eu-ban ez az alap, ezek fogynak ha M.o-t nem vesszük figyelembe.
Lehet, hogy több pénzbe lett volna nekik, és az eladásokból is 0-ra jöttek volna ki, de legalább, ha egy megbízható kocsit össze tudnak rakni, és elég hírnévre tennének szert, akkor utána elég népszerű lenne..
De egyébként nem hiszem, hogy azért nem készítettek dízelt, mert nem akartak, hanem mert szakítottak a Fiattal, ezt le is írták pár autós oldalon.
Viszont VW motort még mindig esélyesnek tartom, csak mire megállapodnak, addigra kiöregszik a Kizashi :) -
karajjj #1829 egyáltalán nincs elbaszva, csak nem szabad elfelejteni, hogy nem a magyar piacra szánták, a kizashival a szintlépés volt a cél, a felsőközépkategóriás autók piacára akart betörni a suzuki vele, itthon ne is nyomatják, ha nagyon érdekel, külföldről lehet behozatni -
karajjj #1828 bemész a legközelebbi suzuki márkakerbe és biztos, hogy lesz