2027
Jó vagy rossz autó?
-
#538 Ja! Amikor 240-nél még a mögöttünk haladó BMW ránkvillogott már én is izzadtam! (le is húzodtunk) -
#537 Oké, ha legközelebb megyek Zsermánba, kipróbálom. -
#536 viszont próbálj meg vkire rámenni 2centire,és tolni... -
#535 ja
-
#534 "Amúgy ha valaki ilyen mentalitással németországban vezet, ott nagyon pórul járhat, mert "főbűn"-nek tekintik azt, hogy ha valaki az autópályán folyamatosan a belsőben halad, villog, "tol"."
Nem teljesen értek egyet.
Németországban egy teljesen normális jelzés az, ha valaki rávillant az előtte lévőre, és náluk ez nem azt jelenti, hogy "mennymáapicsábaelőlemmerlenyomlak", hanem hogy "gyorsabb vagyok, engedj el, htx". Nincs belőle konfliktus, a lassabb lehúzódik, elengedi a gyorsabbat, és kész. -
#533 rájöttem,de nincs edit gomb -
#532 kedély -
[Walaki]D`Lair #531 Sztem ő is alapból... -
#530 (-r) -
#529 #526: Ne hagyd magad! Operar roxx! :) -
#528 Mikor zárják már be ezt a topikot? Csak flame megy itt. :) -
#527 Ő idegből, te alapból vagy ilyen. Ennyi... -
#526 a kedéjek lecsillapításának érdekében visszaraktam az IEt :-P -
[Walaki]D`Lair #525 És ezt pont nekem mondod....olvasd már el oppika hsz-eit... -
#524 "Bunkó vagy, Bugsy!" -
[Walaki]D`Lair #523 mit? -
magnum #522 :DDD -
#521 Szeretitek a Cult stílust? Láttam már Suzukit is ilyen stílusban. -
#520 eszt nem oszrom, de rolad mar van velemenyem -
magnum #519 Mindenkinél ki akarod húzni a gyufát oppika? -
#518 Tényleg? Csakúgy bejössz ide és elolvasod az utolsó pár hozzászólást és osztod az észt. -
#517 attol meg te vagy kocsog! -
#516 őőőő...annyi, mint te. -
#515 Kössz. Nagyon szívesen. -
#514 Te egyiket sem tudsz. Ahogy látom nemismered a nagybetűt és a vesszőt. -
[Walaki]D`Lair #513 őőőő...mennyi idős is vagy? -
#512 #510 ez igazán qrvarendes tőled -
#511 haggyad nem tudhat mindenki olvasni aki írni tud -
#510 Mi lenne bunkókám? Te mondtad hogy operája van, és ezért nem tudja használni a válasz gombot, gondolom azért, mert ott nincs olyan. Na én legalább megmutattam neki, hogy hogyis néz ki ez explorerben. -
[Walaki]D`Lair #509 mivan? -
#508 Ezekszerint ha az van neki, akkor tényleg nem ismeri, úgyhogy legalább már lát ilyet is.
Gyökér -
[Walaki]D`Lair #507 Mert már írta... -
#506 Nem emléxem hogy írta, mit kell majmozni? Honnét kéne tudnom, hogy abban a szarban nincs válszgomb? -
[Walaki]D`Lair #505 Operája van te majom már írta! -
#504 Látom nemismered ezt a gombot:
-
magnum #503 lál -
#502 :DDDDDDD -
#501 Levi's Ték!
-
#500 TÉK -
#499 Nekem nem kell kisáru-szállító. Kangoo volt nálunk 1 hétig, nem nagyon jött be. Az egyterűek sem jönnek be, szinte egyiknek sincs normális autó-formája.
Nekem amúgy tök mindegy mekkora a beltér, csak a lábam férjen el elől kinyújtva, ne basszam be a fejem a tetőbe, és az utastér előtt minimum 1.5 m vas legyen :)