2027
Jó vagy rossz autó?
-
#580 Persze, hogy nincs akkora keletje mint idehaza, de Bécs-Eizenstadt között , ha 80db-ot nem láttam akkor egyet-se...
Ui: Az ugyan tényleg nem láttam rajtuk, hogy MADE IN JAPAN...
-
magnum #579 Nem hiszem, a használtpiacon is eléggé túl van árazva. -
magnum #578 Osztrákoknál elvétve találsz egy-két swiftet, de az japán import. -
magnum #577 gondolod? -
#576 A Suzuki ott tud nagyon hatni a vásárlókra (Tapasztalatból mondom) , hogy egy régebbi (swift 1.0 98 évjárat ) 1.2Millába számol be! A Piacon max!!! ha 6-700 ezret adnak érte.
Szóval, ha egyszer az életben Suzukit vettél, Csak úgy tudsz megszabadúlni, ha nagyon nagyot buksz! (anyagiakra gondolok csak!) -
#575 Menj át Austriába...:)
Máj.1.-től már útlevél se kell. -
#574 én láttam brüsszelben belga rendszámú swiftet vagy 2t,meg egy holland rendszámút is,gondolom a munkanélküli segélyből csak arra fussa ^^ -
#573 igen, bár én még nem láttam egyetlen ilyen járgányt sem külföldi rendszámmal.... -
#572 A Suzuki csak a Kelet-Európai piacra nyomat ilyen szar kocsikat nem? Japánban feljebb van a mérce.. -
#571 A ti autótok.. :) -
[Walaki]D`Lair #570 -
#569 Egy autót hogyan lehet kultúrált jelzővel illetni? -
[Walaki]D`Lair #568 Nem veri, de nem kell leszarozni, mert egy nagyon kultúrált autó... -
#567 Dehogynem. Ideje megvilágítani a tényeket, hogy a Suzuki "vagyonokat" kér egy autóért, ami mindenben alulmarad egy ugyanolyan árkategóriástól. -
#566 mondjuk ez már messze nem a topic témája, hogy x összegért ilyen vagy olyan autót kapok. -
#565 Jaja, erről beszélek, hogy mérföldekkel jobb autókat kapok, ugyanazért az árért. -
#564 3.5-ert kapok pl. egy Citroen Berlingot, 1.6-ost 110 lovast
azert szerintem a ket auto nem egy kategoria
-
#563 Ha megnézitek a Ford Fusion-t, ami az Ignis-szel egy kategória, akkor láthatjátok, hogy a Fusion egy árban van az Ignis-szel. Ráadásul kevesebbet is fogyaszt a Fusion. Biztonságban nem vitás, hogy melyik a jobb.
Inkább veszek egy Ford-ot, mint egy Suzuki-t, ha ugyanannyiba kerül. -
#562 jó, én nem értek hozzá, azért mondtam. kéne egy összehasonlító táblázatot csinálni, hogy mibe mi van, mert csak így simán ráfogni, hogy jobb a felszerelése nem igazán ildomos. -
#561 A ford meg 1,6-os. -
#560 amit belinkeltem ignis árat, az a gs változata volt, 1.3-as motorral. -
#559 Tévedsz. Ignisben tényleg nem, de Swiftben baromi sokszor.
Ne gyere azzal, hogy az ignis veri a Ford Focus C-MAX-ot minőségben felszereltségben, teljesítményben, mert akkor kiröhöglek. -
#558 A legdrágább Ignisben gondolkodtam, ami 3,6 milka. -
[Walaki]D`Lair #557 de ahogy nézem még Swiftbe se nagyon... -
[Walaki]D`Lair #556 Szerintem még te sem ültél ignisben... -
#555 Focus C-MAX Ambiente – 3.900.000 forinttól (forrás: ford.hu)
IGNIS 1.5 GS (SAB, AC) 3,170,000 (forrás: suzuki.hu) -
#554 Tudjátok mi a vicc az egészben? Az, hogy a Ford Focus C-max, ami motorban, felszereltségben, minőségben odavissza veri a szar suzukit, és csak 400k val drágább. -
#553 Talán azért, mert havi 200 forintos 100 év futamidős, amik a rokonokra száll tovább hitelre lehet venni? -
#552 Én már csak azt nem értem, hogy miért veszik ennyire??? -
#551 komoly?:-DDDDDDDDD -
#549 Nem vágtam semmit, csak tudod utána néz az ember, ha valamiben bizonytalan, és nem ugat vissza kapásból. -
#548 akkor meg mit kérdezősködsz,ha ennyire vágsz mindent? -
#547 Mondatot értelmezni is tudni kéne "bazzeg" mielött lebaszod a másikat, és hülyét csinálsz magadból.
IGNIS 1.25 GS DIZEL 3,520,000 -
#546 Na ez a vicc:
IGNIS 1.3 limitált illetve IGNIS 1.5 limitált
Az alapmodell az IGNIS esetében is a legjobban felszerelt GS változat légkondicionálóval,
CD-s rádióval, amit kiegészít:
a fűthető első ülés,
az ezüstre színezett középkonzol
és a fekete metál fényezés.
A javasolt kiskereskedelmi ár:
az IGNIS 1.3L-es 3.120.000 Ft
az IGNIS 1.5L-es 3.270.000 Ft -
#545 nem,mondja,hogy vicc,olvasni legalább tunni kéne bazzeg... -
#544 Komoly? -
#543 lol :) -
#541 Suzuki Ignis 1.3-as turbodizel 3,5 millió
ez egy vicc -