2027
Jó vagy rossz autó?
  • 0ppika
  • 0ppika
    Concept-S
  • 0ppika
    Így már jobb
    Amúgy van 2 ajtós Suzuki.
  • Crem
    :D
    OK!

3 ajtós!
  • 0ppika
    Pontosítok, hogy tisztább legyen a kép: Nincs 2 ajtós swift.
  • 0ppika
    Esetleg értetlen és nem értelmetlen. Nem kötekedésnek szántam egyáltalán.
  • Crem
    Pontosítok, hogy tisztább legyen a kép:

Kézpénzért eladni nem könnyű! (2 ajtós 1000 swiftről beszélek)
    Beszámítattni egy másik Suzukiba viszont jóval többet ad a Suzuki kereskedő, mint egy másik tipusnál UGYANAZON feltételekkel!
    Tehát egy VW,Pözsó,Renault nem ad annyit saját tipusáért mint a Suzuki!
  • magnum
    Tényleg ennyire értelmetlen vagy? Elég rég óta azt mondom, hogy jó az értéktartása/kicsi az értékvesztése.
    Crem mondja azt, hogy suzukit csak nagy buktával lehet eladni, és mindezt a kereskedők akcióihoz viszonyítva állítja.
    Légyszives többször ne köss belém, hanem olvasd el mit írnak mások.
  • 0ppika
  • magnum
    Amúgy szerintem az Ignis Subaruként néz ki a legjobban.
  • 0ppika
    Szerinted miért csak buktával lehet eladni suzukit?
  • magnum
    Továbbra sem értem, hogy miért viszonyítasz a használtbeszámításhoz, amikor az soha nem a reális árat mutatja, márkától függetlenül.
  • Crem
    Az nem mérvadó, mert igen szélsőséges eset lehetett...

• magnum
    Pff, egy oldalról linkeltem be őket, méghozzá innen:
    http://www.suzuki.co.jp/dom4/estimate/frame.htm (látom nem tudsz legördíteni egy oldalt)
    A .jp japán domainre utal....
  • magnum
    Mit miért?
  • 0ppika
    Szerinted miért?
  • 0ppika
    Amit én tettem be azt a suzuki oldalán találtam. A tiéd meg a kettő keveréke, az eleje a magyaré, a hátulja meg a japáné!?
  • magnum
    Akkor most beszéljétek meg egymás közt, hogy vajon buktával lehet-e csak eladni egy suzukit.
  • magnum
    Miért nem nézel utána? Pár kommenttel lejjebb be linkeltem a japán Suzuki oldalát, de magad is rákereshettél volna.
    A japán Ignis így néz ki:
  • 0ppika
    Ezegyszer igazad van, hogy jól tartják az árukat.
  • magnum
    Hogy a kereskedő mennyit ad érte, az az ő dolga. Nem látunk bele a költségvetésébe. Én a használt piacról beszéltem, ahol a suzuki jól tartja az árát (hasonló pszichés okokból, mint mondjuk a VW).
    Tehát ne a kereskedőhöz viszonyíts, mert akkor minden autó bukta. Van hogy az újautó dealer 400e-ért beszámít egy lerohadt kispolszkit, szerinted az mérvadó?
  • 0ppika
    Ez az első Ignis, ezt csak Japánban gyártják, szerintem már itthon nemkapni, és most is így néz ki.
  • magnum
    Ez a régi ignis, nálunk is lehetett kapni, a japán nem így néz ki most.
  • Crem
    Egy autónak ami a Tax katalógusban 620.000.-ft ér Azért EGYIK kereskedőnél-Piacon SE adnak 1.2millát. Szóval ha mást nem is de ezt elhiheted nekem!:)

Ui: Még a ventoért se adott ekkora külömbséget nekem anno a Volkwagen Royal...
  • 0ppika
    Szerintem a Japánban gyártott Ignis jobban néz ki, a hazainál, bár az utastér nem.
  • magnum
    Nem hiszem, mert én általánosítottam, te meg úgy írtad, mint suzuki-specialitást.
    A suzukinak igen jó az értékállósága, szóval nem igaz hogy nagy buktával lehet csak eladni.
  • 0ppika
    Az USA-ban kapható Suzukik:
    1. Suzuki Verona, $16,849.00, 2,5 literes, 24 szelepes, 155 lóerős motor.

2. Suzuki Forenza, $12,849.00, 2,0 literes 16 szelepes motor.

3. Suzuki XL.7, $19,849.00, 2,7 literes, 24 szelepes, 185 lóerős V6-os motor.

Kapható még Grand Vitara $17,849.00-ért, Vitara V6 $16,649.00-ért, valamint a nálunk Lianaként ismert modell Aerio Sedan és Aerio SX néven $13,349.00-ért, 2,3 literes 155 lóerős motorral.
  • Crem
    Ez melyik Suzuki???
  • Crem
    Magnum!:)

Összegezve a beszélgetésünket, oda jutottunk mint amit először leírtam!:)
  • 0ppika
  • 0ppika
  • 0ppika
  • 0ppika
  • 0ppika
  • 0ppika
  • 0ppika
  • 0ppika
  • 0ppika
    Neked meg a diplomádból csak taplóskodásra fussa
  • magnum
    De ez logikus nem? Használtautót elég sokszor áron felül számítanak be, hiszen nála veszel újautót, aminek a hasznából bőven tudja kompenzálni ezt a többletet. Meg aztán ő is drágábban tudja eladni a használtat, mint egy magánszemély.
  • Crem
    Háát...

Próbáltunk megszabadúlni tőle, de nagyságrendileg jobbat adott érte a helyi Suzuki márkakereskedő...