2027
Jó vagy rossz autó?
-
Roll #660 Botond, ezzel már lekergetnénk az útról. -
Roll #659 Elöbb lemaradt a kép:
-
Roll #658 Szerintem ez azért már király:
http://iaro.srv.hu/kep/0308_ignis340.jpg
IGNIS SUPER 1600 specifikáció:
Motor:
Vízhűtéses, soros, négy-hengeres, 16 szelepes DOHC
Furat x löket: 81.0×77.5mm
Lökettérfogat 1597cm3
Maximális teljesítmény (kW (LE)/ford.): 162.0(220)/8500
Maximális nyomaték (Nm/ford.):191/7250
Sebességváltó:
Hat sebességes, szekvenciális – gyártó: HEWLAND
Differenciálmű: mechanikus, több lemezes
Tengelykapcsoló: fém, egy lemezes
Lengéscsillapító:
Gyártó: REIGER
Elöl: MacPherson típusú, tekercsrugós
Hátul: tekercsrugós
Fékek:
Elöl: Brembo/ φ300mm(murva) φ355mm(aszfalt)
Hátul: Brembo/ φ278mm
Féknyereg
Elöl: Brembo / 4 dugattyús
Hátul: Brembo / 2 dugattyús
Abroncsok:
17/63-17"(aszfalt)
16/65-15"(murva)
Kerék:
17x7.0J(aszfalt)
15x6.0J(murva)
Méretek:
Hosszúság: 3725mm
Szélesség:1770mm
Magasság: 1480-1560mm
Tengelytáv: 2360mm
Nyomtávolság - elöl:1560mm hátul:1519mm
Minimális versenysúly: 1000kg
Belső felszereltség:
Utaskabin: új fejlesztés
Biztonsági öv: Sabelt/TOP FORMULA
Forrás: Suzuki
-
#657 Akkor az lenne, hogy nem itt beszélnénk meg. -
#656 Hogyne, már nemtudom mit kérdeztem 5 percel ezelőtt. -
#655 mi lenne ha ezt priviben vagy a gumi-ban beszélnétek meg?
mert kicsit uncsi az OFF-olásotok..... -
#654 szerinted mit igen?szerintedmegtenném,hogy leírom ezt helyes értelmes mondat formájában?vagy már asse tudod mit kérdeztél? -
#653 Szerintem igen, de még ezt sem tudtad leírni megfelelően. -
#652 hm,nem? -
#651 Nem tudom mi az én szintem. Megtennéd hogy leírod egy értelmes, helyes mondat formájában? -
#650 nyissá neki topigot a gumiba,az a te szinted -
#649 Ebben nemtudom mi volt a lenéző, az hogy nemtudsz írni?
Azért kell lol-ozni, hogy eltereld az igazat? -
#648 Most olvastam hogy a Suzuki 200 beszállítójából 55 magyar.És hogy kevés magyar gyártó tud megfelelni a Suzuki követelményeinek.
Meg azt is olvastam hogy felfuttatják a termelést,csomó új típus lesz. -
#647 és én nézlek le vkit is loooooool -
#646 Ennek a mondatnak nevezett akárminek amit írtál nincs értelme. Először tanulj meg írni és utána oktass itt engem.
Nemtudom milyen nagyképernyős arcról beszélsz, szerintem egy példát nemtudnál mondani, de én jónéhány hozzászólást tudok mutatni amiben kurv@ lenéző vagy. -
#645 te nem vagy mindenki öreg,vissza kéne venni a nagyképernyős arcból,és téged se lenézlek,hanem...hagyjuk... -
#644 Ja ja, ez így igaz, de ezenkívül még egy valamit azért tudok: te mindenki kib@szottul lenézel, csak tudnám hogy miért. -
#643 :)
De a rendszám NORVÉG!:P -
#642 jaja :DD -
#641 ez japó,a magyarnak fel van húzva a lámpája,tiszta suzuki szakértő leszek mán -
Mindenhol ott vagyunk...
Norvégia -
#639 nem, nem vagyok ideges, csak osztod itt az észt, linkeled a fotókat, és azt se tudod mit teszel be, másoknak meg tanácsokat adsz, hogy nézzenek körül jobban, mikor te nem nézel körül. -
magnum #638 Ideges vagy?
Mellesleg kösz, ezexerint mégjobban sikerült megcáfolnom a #572-t -
#637 -
#636 lehet gyűjtök veszik, és garázsba tárolják! :)))
-
#635 az lehet,mert ez az a 2 ország,amit elég ritkán látogatok ^^,na de oda ennyi swift kell?érdekes -
#634 Gondolom Görögország, Portugália, és az EU egyéb szegényebb államaiba. -
#633 elméletileg olyan 50ezer suzuki megy ki évek óta,nagyrészt euba,egyszer volt is botrány,hogy kevesebb euból származó alkatrész van benne,és ezért jogtalanul vették igénybe az eus vámmentességet,és akkor is több 10ezer autóról van szó,na de azok hol vannak?én elég sokat járok az eu elég sok tagországába,de nem látom őket sehol,se swift,se wagon r+,se ignis,max egy tucat -
#632 jaja, ebbe igazad van, mondjuk én láttam angol oldalon is hírdették, de azért kíváncsi lennék, hogy mennyit adnak el ott. -
#631 magnum te meg baszott nagy tévedésbe vagy a japán és a magyar ignis kérdésében. ha van nekem egy .de-re végződő domain-em, ami szexoldalként üzemel, akkor azon csak német kurvák szerepelhetnek? a kép amit belinkeltél, az első a MAGYAR a második a JAPÁN ignis. de ajánlom, hogy nézd meg ezt az oldalt, bal oldalt van egy menü, a Hungary product = a magyar gyártás, a Japan product = a japán gyártású ignis. -
#630 egyébként én is olvasgatom mindig az ilyen suzuki beszámolókat és a fele EUba megy,de én se tudom hova,mert nem látom sehol max 1-2t elvétve,de az nem évi 30-40ezer -
#629 ennyit tudsz,meg a nevedet,de azt is csak betűzve kiscsávó -
#628 2003-as adat, forrás: vezess.hu:
"Idén 89 ezer autó eladását tűzte ki célul a Suzuki, ebből 36 ezret belföldön. Ezek közül 14 ezer Ignis, 10 ezer Wagon R+ illetve 12 ezer az áprilisig gyártott Swift lenne. "
szal néhány azért csak van külföldön:) -
#627 Pedig Hollandiában nyomatják a Magyar Ignis reklámot, aho la várba hozza egy helikopter. Mondjuk útakon én sem :D -
#626 Az lehet, hogy az, csak akkor nem ennyiért kéne adni. -
#625 Úgyvan -
#624 A ronda nőre is ezt mondják! -
#623 inkább érdekes -
#622 ronda -