2027
Jó vagy rossz autó?
  • Braveheart
    Hétvégén rajtakaptam pár kis köcsögöt hogy fel akarják törni a WagonR+ -omat. De nem sikerült nekik, csak a bal első zárat cseszték el... nembaj, most rakattam bele riasztót. Hétvégén elnézek megint arra a környékre, ha meglátom őket, kapnak a pofájukba! (mert először elfutottak)
  • dashed_
    lol latom mar masnak is szemet szurt
  • dashed_
    ez szinte egy az egyben daewoo kalos
  • Dichter
    Bécsi úton??? Kérdés inkább, hogy hol NEM?? Eldobsz egy követ, és biztos hogy egy kátyúban landol
  • Dichter
    Nem, még mindíg a swiftről beszélek :D
  • [Walaki]D`Lair
    hát azért annál a suzuki is jobb...:D
  • Kata
    Buzuki Stift - a ti autótok. :)

Én bezzeg BMV-vel járok! (Busz-Metró-Villamos)
  • Braveheart
    A f*szt eszik annyit! Nálunk volt hogy 100km-en városon kívül 4et fogyasztott, városon belül meg 5.5
  • Botond #772
    írta,hogy swift,nem?nekem rémlik,de nem olvasom újra :-)
  • [Walaki]D`Lair
    sztem a swiftről...
  • Mike at home
    vagy nem a wagonrol beszelsz?
  • Mike at home
    hol eszik az lityis buziki wagon 5 litert?
    7.5
  • [Walaki]D`Lair
    Bécsi úton hatalmas kátyú? hol?
  • Mike at home
    buzUPki
  • Dichter
    Huhhh, csak most vettem észre a topicot. Nemn bírom ki, hogy ne írjam le a véleményem. Suzukim van, úgyhogy tudom miről beszélek.

Hátrányai: 1L-es motor, az alapjáraton nem indítja el a kocsit, egyből lefullad (az elején nagyon idegesítő volt, mert azt hittem, adom neki a gázt, de a gázkarnak is van holtjátéka)
    1 liter, 3 henger, egyszer mentem vele 120-t, annál többet nem nagyon akaródzott. De aki gyorsulni szeretne, vagy 200-al tépni, az ne is vegyen Suzukit.

Futómű, váltó szarok, a váltó nem találja meg a sebességeket, és egy kisebb kátyús úton, nem egyszer van az az érzésem, hogy felborulok vele.

Belül igénytelen, és a fapados verzió, tényleg iszonyat fapad. SEMMIT nem adnak hozzá.

Előnyei: Iszonyat kevés fogyasztás. Kombiba szoktam mérni, 5 L-t eszik meg 100 alatt (hangsúlyozom, ez az 1 literes változat)

Árban sem tartja a versenyt. Ahhoz képest hogy itthon gyártják, és amennyit tud, iszonyat ára van. Egy Suzuki swift, 1.3, amiben van egy klíma, meg szervó, 2m felett van. EZ LOL

Nem hibásodik meg, ez a mostani 99-óta van nálam, 2. tul vagyok, és semmi baja nem volt eddig. (na jó, lehet hogy most kell majd féltengelyt cserélni benne, mert akkora kátyuba mentem bele a Bécsi úton, hogy azthittem, átnyúlik a Föld másik felére). Azonkívül igénytelen, alig kell benne olajat cserélni, vagy bármi mást is.
    MotorilaG is rendben van. Statisztikák szerint, a Suzukinak van a legkevesebb motorikus hibája. És valamit tudhatnak azért a Suzuki mérnökök, ugyanis az 1.3-as GTI verzióból, képesek voltak !!!101!!! lóerőt kinyomni.

Összefoglalva A Suzuki, ahhoz képest amennyit tud, drága, viszont fogyasztást, és kötelező biztot nézve visszatérül az ára. Ajánlom kezdő jogsisoknak, mert aki ezen megtanul vezetni, az mindenen tudni fog utána.
  • [Walaki]D`Lair
    LÁL
  • Mike
    hanem gépkocsi
  • Botond #763
    ez ilyen poénos dolog,hogy a biciklit is elnevezte vki kerékpárnak,hogy legyen magyar neve,mert mindennek kell magyar név,szal a matrica magyarul levonó a bicikli meg kerékpár,de az autó nem swift,és még csak nem is suzuki
  • [Walaki]D`Lair
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:DDDDDDDDDDDDDD
  • Botond #761
    levonó :-) más néven matrica :-)
  • [Walaki]D`Lair
    kázméros mit?
  • Mike
    dögös
  • Marki
    Biztos írta már valaki:
    - Miért nincs a suzukikban törésteszt?
    - Nem meg beülni a bróbababa

Mostanába egyre több autón látok Kázméros levonót, amint épp levizel egy suzuki emblémát.

Bocs, ha valakit megsértettem, nem szándékos.
  • Astaroth
    Nem hasonlít...hanem ugyanaz:)
    Max a kresszabályok miatt változtattak rajta
  • Roll
    Itt a Kalos:
  • Roll
    Hasonlít a Daewoo Kalos-ra, nem?
  • [Walaki]D`Lair
    bisztosss...:D
  • Botond #753
    csak írigy vagy :-)
  • [Walaki]D`Lair
    Ha az IGÉNYTELENSÉG fájna...
  • magnum
    Holden Cruze:
  • magnum
    Kanadai swift:
  • magnum
  • magnum
  • Mike at home
    up
  • [Walaki]D`Lair
    Szuzuki power!
  • fifi
    kár...
  • Dzsega #744
    látom ez a fórum is kihalt már szidni sem lehet a szuzukit.
  • 0ppika
    Látszik hogy csak én járok nyitott szemmel.
  • Botond #742
    sok boldogot
  • I.C.ram
    füled érjen bokáig