2027
Jó vagy rossz autó?
-
ÁZ! de tényleg -
[Walaki]D`Lair #820 megbízható? -
[Walaki]D`Lair #819 meglátomö! -
Most újfajta tálcát vezettek be a mekiben, kiváncsi vagyok az mit bír. -
sazlé megveszed!!!4 -
nekem is egyik kedvenc klipem :D -
[Walaki]D`Lair #815 Már vagy 2x letöltöttem régen...:DDD
-
videó, junó!
-
[Walaki]D`Lair #813 kép? -
4 ütemű, tehát '90-es.
Műszaki van még rajt, zöldkártyát most fogok rá csináltatniak. -
[Walaki]D`Lair #811 4 ütemű? mikori? műszaki? -
150 körül, nemtom még rendbe kell rakni kicsit -
[Walaki]D`Lair #809 Mennyi? -
a trabantomat nem akarod megvenni esetleg? -
3 ajtós Ignist láttam ma -
[Walaki]D`Lair #806 HUÁCSÁ!! Tegnap voltam egerben barátokkal, 1 lityós automata suzukival mentünk, vezettem is...szvsz nincs vele semmi baj...a hangja meg mint egy V6-osnak...:DD -
-
-
De ez az igazi.
-
Menő verda -
jah, hallottam róla, hogy nagyon keveset fogyasztanak a dízelek, de nekem teljesen mindegy volt, hogy milyen, asszony jár majd vele, ha meg menni akar, akkor fizessen csak! -
Ennyi pénzért, viszont nagyon jó vétel volt. De ha megengedsz valamit, szerintem kicsit elkapkodtad, mert épp most jönnek ki az új dízel Suzukik, és ki tudja milyen xtrákat adnak hozzá. Arról nem is beszélve, hogy szinte semmit nem eszik. De persze ez csak az én véleményem. -
2.772.900,- ennyi volt pontosan, mert a csaj elengedett még valamiket, feltéve ha lemondok az üzemanyag kártyáról, mert most állítólag van valami ajándék üzemanyag a shell jóvoltából. -
ja nem ennyi volt, olcsóbb, mindjárt mondom, megnézem a papírt. -
1.5-ös, és 3.081.000,- volt az ára, és most megnéztem megint, hogy mik vannak benne, és tényleg jól fel van szerelve. -
Igen?? Mekkora motor? És hogyér' volt? Ha szabad tudni -
:DDD -
Ebbe benne van minden ami kell. Kivéve a fűthető üléseket, mert az csak a sport változatába van benne. Én veszek mégegy autót a közeljövőben, de nem BMW-t:) -
Na ezekután senki nem mossa le rólam, hogy a Wallisnál dolgozom :DD
pedig nem is -
Mondjuk sztem et a swiftről (ez van nekem) nem mondható el. Ahhoz képest, amit tud, meg milyen felszereltségű, nagyon drága.
off: aki BMW-t akar venni, az most tegye, mert elvették a Wallistól az értékesítés jogát, és !!milliókkal!! olcsóbban megkapod! -
igen, egész jónak tűnik. egyébként úgy választottam, hogy felhívtam 4 autószalont.
1. Skoda: Közölte a hölgy, hogy pár perc múlva visszahívnak, ez volt pénteken délelött 11 órakor, azóta hívnak.
2. Opel: Egy fiatal srác közölte, hogy ha már őt hívtam, mindenképp hozzá menjek, nehogy megpróbáljak a másik szalonjukba vagy esetleg náluk mást keresni, és esetleges mellékes juttatásokért plussz dolgokat tud intézni, esetleg meggyorsítja az autó átvételét.
3. Daewoo: Na ez hihetetlen volt, úgy beszélt velem az üzletkötő, mintha én tennék szívességet neki.
4. Suzuki: Tök normális csaj volt, 1 héten belül átvehetem az autót, és adtak 500 ezer forint kedvezményt!!!, és ezért az árért jobb felszereltségű autót keresve sem találnék.
Egyébként tök mindegy, hogy ki milyen rosszat mond a Suzukikra, az Ignis 2003-ban nemzetközi design győztes, a motorja a corollájé, a külseje meg Holden Cruz-é, de a corollát, meg a holdent senki sem szidja. -
Ignis szvsz a legjobb Suzuki eresztés. -
:DDDD
nem gyűjtöm, csak asszony panaszkodott, hogy nincs mivel járnia, így kapott egy Ignist :D -
köszi!:D -
gyűjtöd őket? :D -
Grat! :) -
topic up!
vettem egyet :D -
Suzukisok figyelem, most honlapomról letölthetitek a javítási kézikönyvet. -
milyen motorral? -
merre fele?