2027
Jó vagy rossz autó?
-
#901 Asszociációk Suzukira? -
#900 így lesz skodából polski :D -
#899 -
#898 -
#897 30% -
#896 ja,arra nem is volt 305 kedvezmény plusszba :-) -
#895 De a Ford>Fusion sem! -
steveh #894 ja ezek sajnos csak itthon presztizs márkák. -
#893 presztízsmárka az audi/bmw/merci/porsche/lexus/jaguár ilyesmik >.< apu is fordot vesz,csak ő x-typeot :-)
és hogy ne offoljunk annyit,a suzuki nem presztízsmárka -
steveh #892 de még is fordot vettek :)
meg mit nevezel te presztízsmárkának?
egyébként én ugy vagyok vele ,hogy utálok kedvezményt adni.Főleg diplomatáknak meg nagykövetségeknek akik nem elég ,hogy kiba olcsón kapnak autót amiről egy átlagember csak álmodhat még adjunk kedvezményt is......
legjobb amikor bejön az érdeklődő azt se tudja milyen autót vegyen de az első kérdése az ,hogy mennyi a THM. -
#891 presztízsmárkák még extra 20-30% engedményt is adnak,hogy a diplomaták azt vegyék,szal ez a ford például kifejezetten drága volt ^^ -
steveh #890 persze mert az ilyen autók minden féle dologtól mentesülnek.
áfa bfa reg adó etc......kb amit ma megveszel magyarországon autót mondjuk 5 millért abból 1,5 mill megy az állambácsiéknak.
de ne oftopicozzunk kérem -
#889 4milleres kocsit 2,5nél olcsóbbért kínálsz akkor jó forgalmad lehet ;-) -
steveh #888 biztos lehetsz benne hogy jobb ajánlatom lesz :) -
#887 hugómnak 1.4tdci vagy vmilyen ford fusionja van btw :-) full extrásan vmi 2,5miller volt diplomata kedvezménnyel áfa meg minden nélkül itt brüsszelben :-) te mit tudsz ajánlani? :-P -
#886 nagy suzuki-fun vagyok,szal nem tágítok :-D -
steveh #885 tudom csak gondoltam hátha ki utálhatlak :) j/k -
#884 első kommenttől kezdve itt flémeltem,olvass vissza,te vagy a n00b ebben a topicban :-D -
steveh #883 jaj ne már itt is botond ?:) -
[Walaki]D`Lair #882 ettől függetlenül az erősebbik kéne nekem, mert 6 gangos a váltója...:)) -
[Walaki]D`Lair #881 Sőt, ugye van a két féle teljesítményű Mazda RX-8...na a 190Le-s nek 7Nm-rel több a nyomatéka mint a 231LE-s nek...:))) -
#880 ezt írtam én is :-) -
steveh #879 10millióért autót lehet kapni a suzuki meg elég olcsó.szerintem ha lessz ilyen autó akkor 4-5 között lessz -
steveh #878 biztos lehetsz ,hogy aza utó ebben a formában nem fog mehjelenni az utakkon.nekem kicsit Mini-s után érzésem van ahogy ezt az autút nézem. -
steveh #877 aki kicsit jártas a szakmában és ismeri a motorokat autókat az tudja ,hogy a köbcentit semmi nem pótolja.
1.3as motorból 97 LE az valóban gyönyörű de kiváncsi lennék hanyas forulatszámon adja le illetve mennyi a nyomatéka.
tudnilik ,hogy a magasabb LE mindig a magasabb fordszámokon jön elő a nyomaték meg az alacsonyon ahol a normális ember használja az autót.
Tapasztalatom az ,hogy mondjuk egy 1.4es motor hiába 90 LE vagy 75 a nyomatéka nem sokban külömbözik max 1-et 2-őt. -
#876 Feltételezem 10millió+ ért. Sajnos meg kell elégednem vele, ha végígsímogathatom, ha látok egyet az utcán. -
OPM #875 csak egy újságban a terveket, de mostanában olvastam hogy itthon esztergomban is kezdik gyártani és 2005 nyarától lehet kapni -
#874 2 éve?? Hogy-hogy nincs piacon?? -
OPM #873 :)
nekem nagyob bejön
kb 2 éve láttam először (szerelem volt első látásra :D -
#872 Uhhh bazze, belső kép nagyon meredek -
#871 elég meredek ahogy kinéz... -
[Walaki]D`Lair #870 bizony...:DDD -
OPM #869 Suzuki Concept S nagyon király lesz!! már alig várom hogy ilyeneket láthassak a magyar utakon :) -
#868 új rekord a félbehagyott mondat folytatására?^^ -
[Walaki]D`Lair #867 Meg a kormányzása kicsit érdekes.. -
[Walaki]D`Lair #866 modern ÉS jó...:D
Megint volt némi túra azzal az 1 lityós automata buzukival...komolyan mondom nem rossz autó...csak 110-120 felett már nagyon gyengén megy... -
#865 modern és jó az nem ugyanaz :-) -
[Walaki]D`Lair #864 Tény, de akkois egy nagyon modern motor... -
#863 ha 8500on adja le a nyomatékot akkor több lóerő,mintha 2500on ezt te is tudod,szal ez így semmit nem mond,lehet trabantba komolyabb motor van,csak ez 21000t forog ^^ -
#862 Ez is igaz ;)