2027
Jó vagy rossz autó?
  • [Walaki]D`Lair
    Nemtom, nekem friss jogsim van még a törvény szerint, csak 3 hét múlva lesz 2 éves, de valahogy nem szoktam belemenni ilyen utcai hülyeségekbe, ha fickóskodni akar, akkor csinálja mással, hadd menjen...
  • [Walaki]D`Lair
    Továbbra is szánalmasnak tartom a viselkedéseteket...
  • B@dsector
    Igen, általában mindegyik suzuki tulajdonos ezt mondja.
  • [Walaki]D`Lair
    Ennyi eszetek van továbbra is...
  • B@dsector
    Na jó, nem mindegyiket csak amelyik nem bír magával és elkezd ész nélkül szalonozni és gizdulni az 1.0l motorral hátul pedig ott figyel a streetracing matrica. A suzuki-s emberek 80% bunkó, így kell velük bánni. Ezzel többen is így vannak.
  • [Walaki]D`Lair
    Ennyi eszetek van...
  • B@dsector
    A bátyámékkal az összes Suzukist gyilkolni szoktuk a városban, mert el vannak szállva maguktól, törtető kis tuskók.
  • Magnumrolcsi
    Minden suzuki szar.
  • Magnumrolcsi
    Minek arra spoiler?? Ígyis egy szutyok "kocsi".
  • MrStokes
    Semmi gond, es nagyon koszi a tippet, mindenkepp megnezem az altalad emlitett oldalon is.
  • Vlala #971
    bocs, ezek kicsit szélsőséges spoilerek voltak... de ha szétnézel a duenen (www.dun.hu => hirdetőtábla), esetleg feladsz egy hirdetést, szerintem egy hét alatt találsz magadnak valót.
  • MrStokes
    Koszi a tippeket. Egy dologot azonban elfelejtettem megemliteni: nekem olyan kellene, amivel tovabbra is lehetne a kocsit kozuti forgalomban hasznalni. Ezeket a tunning-uzletekben kaphatokat mar en is neztem, de tudtommal ezekkel mar nem lehet kozuton hasznalni a jarganyt.
  • Vlala #969
    Lehet, hogy nem ilyenre gondolsz...
  • Dichter
    UNIX? Kelemen? Esetleg Zengő tuning? Szerintem valamelyiküknél muszály lennie.
  • MrStokes
    Szasztok!

Nincs valakinek otlete, h hol tudnek Swift Sedan-ra hatso spoiler-t szerezni?
  • [Walaki]D`Lair
  • Vlala #965
    Olvasd el a moderálási elveket szerintem, én elviselem, de más nem biztos, hogy értékeli a magyar ékesszólást.
  • kissl
    és akkor mi van kényesszáju te meg nem tudsz azzal vagánykoggyál he a k****a a******d
  • Vlala #963
    Tanult kollégám csak azt szerette volna kifejezni a maga pórias módján:
    "Nézzétek, emberek, tudok képet beszúrni!"
  • [Walaki]D`Lair
    Ez most nem jött át...
  • kissl
    fúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:ssssssssssszzzzzzzzzzaaaaaaaaaar
  • Braveheart
    azt nemtom de mi most vettünk a mi wagonrünkre felnit 60 ezer pénzért
  • ZsirosKenyer
    nem tudjátok kb mennyibe kerül előre hátra bumper + spoiler a wagonR+-ra?
    és msot nem az érdekel hogy mennyire hülyén néz ki :DD
  • Vlala #958
    Városi autó. Annak a régi Swift is tökéletes volt.
  • chungey
    Pár napja kipróbáltuk az új swiftet egy szalonban. Elég jó benyomást keltett. Stabil kasztni, jó futómű, jó fék, vann benn hely... csak a régi? 1.3-as motor viszi gyengébben a nehezebb vázat. De lehet hogy be kell járatni. A csomagtartó viszont kib**zott kicsi.
  • [Walaki]D`Lair
    jaja nekem is tetsz...
  • Kit--Kat
    sokan oltják az Ignis reklámját, de kifejezetten jó lett azokkal a farolós részekkel meg, hogy berakták a Rally Ignist
  • [Walaki]D`Lair
    Na már én is be akartam tenni, csak lusta voltam...:DDDd

Go Swift, Go....nekem tetszik....:)
  • 0ppika
    Az új Swift töréstesztje ...
  • Mike at home
    ennek szvsz Esztergomhoz semmi koze
  • BaLeeX
    Tetszik nekem is. Én durva motorokat rakhattak bele (1.3 - 92LE) bár nekem az 1.5 VVT szimpatikusabb csak nincs 3 millám rá. :))
  • [Walaki]D`Lair
    kurvaszép lett na...mondjuk ki...:)))
  • Garfield
    Nem is tűnik rossznak az új Suzuki. Az ár/érték arányban megint nagyot alkottak Esztergomban.
    Nekem úgy rémlett, hogy kicsit szögletesebb, nem annyira lekerekített, mint amilyen lett végül.
  • OPM
    ez lenne az?

illetve biztosan nem az, de a vonalvezetése erősen hasonlít rá...
  • I.C.ram
    Akkor jön be, de én Esztergomban láttam, ideiglenes rendszámmal. gondolom tesztautó lehetett. Full extrás volt: automata, asszem bőrülés, gyári cds rádió, króm betétek, stb.
  • Dichter
    Én sem. Ennyi erővel lehetne szídni az Opel Astrákat is, mert azokból is annyi van, mint a szemét.
  • Garfield
    Valószínüleg azért, mert népautó, és sok embernek szúrja a szemét a sok ugyanolyan autó.

Sose értettem azokat az embereket, akik szerint azért, mert egy dolog népszerű, annak szükségképp szarnak is kell lennie.
  • Dichter
    Azthittem csak februárban jön be. Remélem én is összefutok eggyel. Egyébként sztem tiszta Corolla.
  • I.C.ram
    Én már láttam előben, forgalomban az új Swiftet. Nem rossz.
  • Dichter
    Igen, sajnos nagy az előítélet a Suzukikkal szemben. Valószínüleg azért, mert népautó, és sok embernek szúrja a szemét a sok ugyanolyan autó.