2027
Jó vagy rossz autó?
-
[Walaki]D`Lair #981 Nemtom, nekem friss jogsim van még a törvény szerint, csak 3 hét múlva lesz 2 éves, de valahogy nem szoktam belemenni ilyen utcai hülyeségekbe, ha fickóskodni akar, akkor csinálja mással, hadd menjen... -
[Walaki]D`Lair #980 Továbbra is szánalmasnak tartom a viselkedéseteket... -
#979 Igen, általában mindegyik suzuki tulajdonos ezt mondja. -
[Walaki]D`Lair #978 Ennyi eszetek van továbbra is... -
#977 Na jó, nem mindegyiket csak amelyik nem bír magával és elkezd ész nélkül szalonozni és gizdulni az 1.0l motorral hátul pedig ott figyel a streetracing matrica. A suzuki-s emberek 80% bunkó, így kell velük bánni. Ezzel többen is így vannak. -
[Walaki]D`Lair #976 Ennyi eszetek van... -
#975 A bátyámékkal az összes Suzukist gyilkolni szoktuk a városban, mert el vannak szállva maguktól, törtető kis tuskók. -
#974 Minden suzuki szar. -
#973 Minek arra spoiler?? Ígyis egy szutyok "kocsi". -
#972 Semmi gond, es nagyon koszi a tippet, mindenkepp megnezem az altalad emlitett oldalon is. -
Vlala #971 bocs, ezek kicsit szélsőséges spoilerek voltak... de ha szétnézel a duenen (www.dun.hu => hirdetőtábla), esetleg feladsz egy hirdetést, szerintem egy hét alatt találsz magadnak valót. -
#970 Koszi a tippeket. Egy dologot azonban elfelejtettem megemliteni: nekem olyan kellene, amivel tovabbra is lehetne a kocsit kozuti forgalomban hasznalni. Ezeket a tunning-uzletekben kaphatokat mar en is neztem, de tudtommal ezekkel mar nem lehet kozuton hasznalni a jarganyt. -
Vlala #969 Lehet, hogy nem ilyenre gondolsz... -
#968 UNIX? Kelemen? Esetleg Zengő tuning? Szerintem valamelyiküknél muszály lennie. -
#967 Szasztok!
Nincs valakinek otlete, h hol tudnek Swift Sedan-ra hatso spoiler-t szerezni? -
[Walaki]D`Lair #966 -
Vlala #965 Olvasd el a moderálási elveket szerintem, én elviselem, de más nem biztos, hogy értékeli a magyar ékesszólást. -
#964 és akkor mi van kényesszáju te meg nem tudsz azzal vagánykoggyál he a k****a a******d -
Vlala #963 Tanult kollégám csak azt szerette volna kifejezni a maga pórias módján:
"Nézzétek, emberek, tudok képet beszúrni!" -
[Walaki]D`Lair #962 Ez most nem jött át... -
#961 fúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:ssssssssssszzzzzzzzzzaaaaaaaaaar -
Braveheart #960 azt nemtom de mi most vettünk a mi wagonrünkre felnit 60 ezer pénzért
-
ZsirosKenyer #959 nem tudjátok kb mennyibe kerül előre hátra bumper + spoiler a wagonR+-ra?
és msot nem az érdekel hogy mennyire hülyén néz ki :DD -
Vlala #958 Városi autó. Annak a régi Swift is tökéletes volt. -
chungey #957 Pár napja kipróbáltuk az új swiftet egy szalonban. Elég jó benyomást keltett. Stabil kasztni, jó futómű, jó fék, vann benn hely... csak a régi? 1.3-as motor viszi gyengébben a nehezebb vázat. De lehet hogy be kell járatni. A csomagtartó viszont kib**zott kicsi. -
[Walaki]D`Lair #956 jaja nekem is tetsz... -
#955 sokan oltják az Ignis reklámját, de kifejezetten jó lett azokkal a farolós részekkel meg, hogy berakták a Rally Ignist -
[Walaki]D`Lair #954 Na már én is be akartam tenni, csak lusta voltam...:DDDd
Go Swift, Go....nekem tetszik....:) -
#953 Az új Swift töréstesztje ... -
#952 ennek szvsz Esztergomhoz semmi koze -
#951 Tetszik nekem is. Én durva motorokat rakhattak bele (1.3 - 92LE) bár nekem az 1.5 VVT szimpatikusabb csak nincs 3 millám rá. :)) -
[Walaki]D`Lair #950 kurvaszép lett na...mondjuk ki...:))) -
Garfield #949 Nem is tűnik rossznak az új Suzuki. Az ár/érték arányban megint nagyot alkottak Esztergomban.
Nekem úgy rémlett, hogy kicsit szögletesebb, nem annyira lekerekített, mint amilyen lett végül. -
OPM #948 ez lenne az?
illetve biztosan nem az, de a vonalvezetése erősen hasonlít rá... -
#947 Akkor jön be, de én Esztergomban láttam, ideiglenes rendszámmal. gondolom tesztautó lehetett. Full extrás volt: automata, asszem bőrülés, gyári cds rádió, króm betétek, stb. -
#946 Én sem. Ennyi erővel lehetne szídni az Opel Astrákat is, mert azokból is annyi van, mint a szemét. -
Garfield #945 Valószínüleg azért, mert népautó, és sok embernek szúrja a szemét a sok ugyanolyan autó.
Sose értettem azokat az embereket, akik szerint azért, mert egy dolog népszerű, annak szükségképp szarnak is kell lennie. -
#944 Azthittem csak februárban jön be. Remélem én is összefutok eggyel. Egyébként sztem tiszta Corolla. -
#943 Én már láttam előben, forgalomban az új Swiftet. Nem rossz. -
#942 Igen, sajnos nagy az előítélet a Suzukikkal szemben. Valószínüleg azért, mert népautó, és sok embernek szúrja a szemét a sok ugyanolyan autó.