2027
Jó vagy rossz autó?
-
qper #1021 Gratula hozzá! :)) Rohadt jó kis kocsi állítólag! -
swift lesz igénybe veszünk hozzá mást kedvezményt ezért a téligumi nem jár hozzá de "baráti áron" megkapjuk hozzá a téli gumikat :) -
Vlala #1019 nézz szét a gumoibolt.hu-n, a hasznaltauto.hu-n hasonnló termékek áráért, de szerintem tűrhető. Új? Használt? Azért 50%-osért már drága lenne... -
qper #1018 Milye Suzukid lesz? -
qper #1017 attól fűgg, hogy darabja ennyi vagy a komplett szett? :) -
40 ezerért pirelli téli gumi felnivel swifthez jó vétel? -
na mindegy az a lényeg jövő héten már én Suzukis leszek :)
Majd figyelek ne hogy megfertőzzön a Suzuki kor :) -
Cvd #1014 Világos, habár így utólag megnézve meg teljesen felesleges amit írtál, és az értetlen sem én vagyok szvsz. Az elejétől fogva egyértelműen Suzuki tulajokról beszéltem és nem magáról az autóról. Elvégre az összes negatívum amit írtam (értelmetlen púposkodás, kormányráhúzás és társai) teljesen logikusan a sofőrt jellemzik, nem az autó csinálja azokat magától. Asszem ha idézned kellene egyetlen mondatot is tőlem ahol az autót támadom akkor gondban lennél. De most hogy ezt is külön kiemeltem remélem most már neked is világos minden.:) -
ne nézz hülyének eddig is értettem mit irtál !
De a kedvedért leegyszerűsítem a lényeget:
Neked nem a Suzuki márkával van bajod hanem aki vezeti !!!
Az autó nem önálló személyiség valakinek vezetni kell ezt nem érted !
És ezért van rossz és jó vezető, nem Suzukis, Mercis Bmw-s stb. !
De ezen ne vitázzunk !
-
Cvd #1012 Te nem érted amit írtam, holott elég világosan fogalmaztam. De a kedvedért leegyszerűsítem a lényeget:
1. Nem állítom hogy minden Suzukis köcsög.
2. Nem állítom hogy más márka tulajai között nincs köcsög.
3. A Suzuki márkával az úton sokkal több "bajom" van, mint bármely más márkával. Nem minden problémás autó Suzuki, és nem minden Suzukival van baj, de messze a Suzuki vezet minden más előtt. Lehet ellentmondani, lehet vitatkozni, de különösebben nem érdekel, mert amit mondok azt tapasztalatbol mondom. Természetesen nem vonom kétségbe más tapasztalatait elvégre az mindenkinél más, de ettől az én véleményem még nem változik.
Világos már?
-
de még mennyit -
Vlala #1010 én meg láttam olyat, aki Mercedessel balfaszkodott. -
csak azt nem értitek meg nem a kocsi a lényeg hanem hogy ki vezeti én már találkoztam olyannal aki Matizzal erösködött ! -
Vlala #1008 ??? Ti büntetitek a Suzukisokat, de a Suzukisok vannak elszállva maguktól. Ti pedig, az igazság bajnokai, megmutatjátok nekik... gratulálok. Neked is, a bátyádéknak is.
Szerintem egyáltalán nem gond, ha valaki Suzukit vesz, akár részletre is. Kap egy használható, szerviz-igénytelen, megbízható autót. Ha valakinek ilyenre van szüksége, és nem érdekli, hogy sok fut útjainkon az autójából (nincs feltűnőségi viszketegsége), nem talál jobbat.
"A bátyámékkal az összes Suzukist gyilkolni szoktuk a városban, mert el vannak szállva maguktól, törtető kis tuskók."
Egy ilyen kijelentés után magyarázhatsz, amit akarsz, a szintet már beállítottad. Szólj a bátyádéknak, majd jól megvernek minket. -
Butthead #1007 Vezettél már mondjuk 1.6-os Liana Sedan-t? Nem? Akkor addig ne általánosíts! -
Cvd #1006 Annyit hozzáfűznék, és ez személyes tapasztalat, hogy az új Swift-tulajok elég nagy arányban elszállnak a teljesítmény tudatában. Jó persze szép eredmény az a 93 ló 1300 köbcentiből (habár nyomaték elég szerényen van mellé), node azért ne becsüljük túl.:) Ha összeakadok eggyel az úton akkor olyan 70-80% az esélye hogy le akar majd hagyni, ha van esélye ha nincs. Utóbbbit pedig nem lenne nehéz felismerniük, pl. a püspöklila szín a Golf 3-nál köztudottan döntő arányban GTI szériát rejt, az ellen azért feleslegesen púposkodnak. De nem ritkán még akkor is bepróbálkoznak ha a VFR-rel érem utól őket, az meg aztán végképp nem a kategóriájuk. Addig mondjuk csak mulatságos amíg a gázt nyomják egyenes úton, de mikor rámrántják a kormányt/beláthatatlan kanyarban előznek/satöbbi, akkor megalapozzák nálam a rossz hírüket. De szeretném leszögezni hogy ettől nem bunkózok le minden Suzuki-tulajt, de személyes tapasztalataim szerint jobban kell átlagban figyelni rájuk, mint más márka tulajaira. Kivéve talán a BMW-t.:) Azt asszem kijelenthetjük hogy a friss jogsis autóversenyzők kedvencévé vált az olcsósága és a viszonylagos jó teljesítménye miatt, és az ilyenek közlekedési stílusa azért húzza tovább a márka megítélését a negatív irányba. -
Menj, és vezess egy kört a 200ezret érő szétrohadt, rozsdás, konzervdoboz kipufogójú, O'neill, Streetracing matricás szaroddal, amiből kiszállt már 50 lóerő. Az a menő, mi? -
Lol, Te hülye vagy :D
1 évet vezettem Suzukit, most egy Mercedesem van, de semmi különbséget nem veszek észre autóstársaim hozzáállásán. Amit szerintem nem veszel figyelembe, az az, hogy a Suzuki nem arra készült, hogy mindenkit lenyomj vele a forgalomban. Hozzáteszem ugyanakkor mára a Suzuki nem ad ki 73 lóerő alatt autót. A másik, hogy Suzukiéknak sikerült egy 1.3-as motorból 101! lóerőt kipréselni. Azért annyira mégsem lehetnek szarok a te szavaiddal élve. Ami miatt még így gondolhatod, hogy minden Suzukis hülye barom, és külön állatfaj, az azért lehet, mert az autós társadalom legnagyobb része Suzukit vezet, ez tény. Így egyébként nem kell matekzseninek lenni, hogy rágyere, hogy így több bunkó is vezet Suzukit, mint más autókat. -
[Walaki]D`Lair #1003 Mióta van jogsid kiskancsó? -
Észre se vettem :D -
ték! grat! -
Állításod szerint én arra a 2-3 napra, amíg a swiftet vezettem átalakultam egy külön állatfaj egyedévé. Azóta persze visszaváltoztam, mert ez az átalakulás csak addig tart, amíg a megátkozott Suzukit vezeti az ember...
Te tudtad, hogy az olyanokat mint te 400 évvel ezelőtt máglyán elégették? Lehet ma is ezt kéne csinálni. -
Te vagy egy külön vadbaromállat, de nem akármilyen. -
Akinek nincs Suzukija azoknál külön divat fikázni a Suzukit próbáltad már az új swiftet? Szerintem nagyon jó lett !
Azt hiszed ettől vagy menő hogy itt pattogsz hogy ilyen szar meg olyan szar akkor ne vegyél !
-
Egy a lényeg a Suzukis vezető egy külön állatfaj. -
Te inkább ne szóljál hozzá többet a topichoz szerintem, mert úgy látom h nyuszi vagy és félsz nyomni a gázpedált. Senkit nem érdekel h az-az 1 liter mire elég!
Nem szoktam kockáztatni és nem is okoztam kárt senkiben. -
ezt te se gondolod komolyan :) -
Figyelj van hülye autós meg normális nem Suzukis ennyire korlátolt vagy?
Tök minden milyen autóba ülsz az lényeg hogyan vezetsz ! -
[Walaki]D`Lair #993 Városban tökéletesen elég az az 1 liter is...
Kihivás mi? Ilyen kihívásokba döglenek bele álltalában az ártatlan emberek...baromállat... -
Akkor az legalább kihívás lenne egy Vectra Turbo ellen, mellesleg a BMW és a Honda kedvenc autóim közé tartozik... de egy suzuki az 1.0l motorral ne higgye már azt, h nagyon megy. -
[Walaki]D`Lair #991 Pedig nincs suzukim...sose volt... -
"a seggedbe mászik, rádrántja a kormányt, durván eléd vág, és még sorolhatnám tovább.."
Te azt tényleg nem fogod fel, hogy az az ember aki ezt csinálta veled ugaynezt tenné, ha egy Honda-ban vagy egy BMW-ben ülne? Vagy akkor már nem is zavarna, mert nem köcsög suzukis?
Szánalmas vagy. -
Csak úgy beszél belőled a suzuki fan club -
[Walaki]D`Lair #988 Ennyit tudsz... -
Suzukisok védő szentje ->>> [Walaki]D`Lair
-
-
[Walaki]D`Lair #985 Vagy csak a véletlen...:) -
[Walaki]D`Lair #984 Így van...CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG...ökör...marha... -
Az hogy az ilyenek közül sok suzukis nem egyenlő azzal hogy az összes suzukis vadbarom állat. Sajnos az emberek ezt nem fogják fel, hanem általánosítanak az összesre, és ezt a normális emberek szívják meg. Vezettem Pesten 1 héten belül egy Swiftet meg egy VW Bora-t, és egyszerűen nevetséges, hogy mennyire köcsögök voltak velem az emberek amikor a Suzukit vezettem. Sávváltásnál, kikanyarodásnál alig engedtek be. Amikor a Bora-val mentem a Váci úton 3 sávolt kellett hirtelen váltanom nagy forgalomban, mert későn szóltak hogy le kéne kanyarodni... hihetetlen egyszerűen ment az egész, mindenki beengedett maga elé.
Van egy olyan tippem ha ezt a suzukival csináltam volna akkor nem beengedtek volna, hanem rátapostak volna a gázra. -
Még mindig nem érted. Ha valaki el kezd szívatni a forgalomban, mint pl. a seggedbe mászik, rádrántja a kormányt, durván eléd vág, és még sorolhatnám tovább... akkor megértenéd. Mert mi kb naponta durván 150-200 km megyünk a városban és csak a suzukis vezetők, viselkednek a fent említett módon.