2027
Jó vagy rossz autó?
-
#1106 Az origon olvastam:
ezt irták:
Később, valamikor ősszel érkezik a várva várt Swift Sport.
-
[Walaki]D`Lair #1105 csak ősszel???? úgy volt hogy márciusban :(( -
#1104 2006 őszén jön a swift sport
Már korábban sejteni lehetett, hogy a kisautó 1,6 literes, változó szelepvezérlésű, 16 szelepes motort kap, amelynek teljesítménye 125 lóerő, nyomatéka pedig 148 newtonméter.
-
#1103 lehet -
#1102 Mondjuk a japánok az egyszerűség hívei, lehet, ide nem ezt a designt hoznák. A WagonR+ is "opelesített". -
#1101 hát olyan izé :)
nekem se tetszik ! -
#1100 Meg az ajtók sem.. -
#1099 A cikk alján lévő fórumban volt még két kép, na, ez alapján marhára nem tetszik. Bár az itteni modell nyilván más lenne, mint a japán.
[IMG]http://ignisklub.hu/pics/tompici/tokyo/mom%27s4.jpg [/IMG]
[IMG]http://ignisklub.hu/pics/tompici/tokyo/mom%27s3.jpg [/IMG] -
#1098 hát nem. olyan mérges :) -
#1097 az a fényszoró nem vmi szép -
#1096 Itt egy kép a swiftünkről semmi extra csak szép környezetben van lefotózva(Ausztria):
[IMG][/IMG] -
#1095 egsész jó legalábbis szebb mint a mostani wagon r + -
#1094 Meg is van!
Visszatér a Suzuki Wagon R+
Hátöööööööö... :X
-
#1093 Hja, a lámpák pl. a Swiften jobbak voltak. De úgy hallottam, ez középkategóriás autó lesz. Ja, az új WagonR-ről tudtok vmit? Én láttam egy képet, de remélem, hogy nem olyan lesz.. Mindjárt megkeresem.. -
#1092 ez inkább tetszik de a swift szerintem jobban néz ki -
#1091 ez nem tetszik -
#1090 Ilyen viszont már van, bár még nem lehet kapni...
-
#1089 Kicsit amerikai style. Bár gondolom egyelőre tervezőasztalon van csak jelen a dolog. -
#1088 Suzuki P.X.
oldal -
#1087 Télleg nem rossz a szerkezet -
#1086 Hát ja, elég WagonR-es ez a sárga szín. A fekete, szürke, és az a bordós szín remekül áll neki.
Szerintem már bármely szaküzletben lehet kapni ilyen szárnyakat. -
#1085 ha nem sárga lenne jó lenne :)
a mi swiftünknek se ártan a egy ilyen -
#1084 Swift tuning!
Kövezzetek meg, amióta WagonR+ -om van, megkezdevtem a Suzukit (addig nagyon nem csíptem..) -
#1083 Roncstelep.De szerintem olcsó mindenhol hozzá az alkatrész.(gondolja mert, hogy Suzuki) -
#1082 Összezúztam az autómat, merre keressek olcsó alkatrészt?? Kép -
[Walaki]D`Lair #1081 eriggy vissza a kamionokhoz! -
#1080 Elhiszem, hogy nagyon büntet !! -
#1079 most biztos nem annyi az ára full extrássan főleg nem -
Derelye #1078 A mostani Peugeot 206-osak full extrásan 2milló alatt vannak, voltak legalábbis januárban, ugyanis anyám akkor kapta meg, minden van benne az ég világon..Most viszont nemtom hogy menniyben forognak. -
[Walaki]D`Lair #1077 nekem kellene...:) -
#1076 - na jó tényleg nem több millás :) ez igaz nekem akkor is tetszik a Az új Swift és kész az hogy nem több millás a kocsid Az lényeg lényegében lényegtelen !
-
#1075 többmillás loool... :)))
5kiló
:P -
#1074 Egy újabb utáljuk a Suzukit mert az olyan menő emberke :) -
#1073 Én nem azt mondtam hogy legjobb kocsi nem kell itt pattogni több millás kocsiddal !
Kategóriájában akkor is nagyon jó !
-
ZsirosKenyer #1072 azért ne túlozz. -
#1071 Ne haragudjatok, de inkább és motorozok,vagy várok többet egy kocsira, minthogy suzukim legyen...isten csapása! kétkerekűkbe viszont jó! -
Cvd #1070 Új autót sohasem király vezetni, csak nem tűnik fel a nagy örömben.:) -
#1069 :))))
azért ha egyszer teheted, ülj be egy 88-as CRX-be is :) -
#1068 Ma jött meg az új swiftünk egész délután vezettem nagyon király :) aki mást mond az még nem vezette ! -
[Walaki]D`Lair #1067 Én ma ültem az autószalonon az új swiftben és az olcsó kisautók közül nekem messze ez jött be a legjobban...ja és ki volt rakva az új 125Le-s Swift Sport is, na az nagyon büntetett külsőre...(nem lehett beülni, csak egy emelvényen volt) 17 colos felnik, lökősök, szal odabasz...