2027
Jó vagy rossz autó?
-
[Walaki]D`Lair #1146 (gm) -
#1145 a Suzukiba a dízel erőforrást is a Fiat adja ! 1.9 Td 120Le -
[Walaki]D`Lair #1144 jaja, tegyél csak a Suzuki SX4 mellé egy FIAT Sedici-t... -
gogoguru #1143 Suzuki bontó: Üllői út akárhány, Pesti út akárhány (A Tesco után.) -
#1142 Én úgy tudom, hogy a Geo-t csak 95-től gyártotta a Chevrolet, viszont Swiftet már 90-től a Japánok. De a többiben teljesen igazad van, bár én a külseje miatt sem vennék Lianát :) -
gogoguru #1141 Most én mondhatnám azt, hogy a Suzuki eredetileg amerikai autó, ha jól tudom valamikor a Chevrolet cég gyártotta Geo Metro néven. Aztán a japók megvették tőlük egyben ezt a konstrukciót és egy kicsit feljavították.
Azért merem ezt kijelenteni mert az egyik kollegámnak volt egy ilyenje. Persze szinte semmilyen későbbi Suzuki alkatrész nem nagyon passzolt hozzá, de ránézésre mégis tök ugyanaz volt. Már az eleve meglepő tény hogy amerikai autógyár ilyen európai vagy éppenséggel ázsiai kisautómérettel rukkolt elő, de megtette.
Amúgy az a fapad kijelentés nem is annyira fapad, mondjuk egy 403-as Moszkvicshoz, a Wartburghoz vagy Skodához (S-120) képest. Hogy népautói minősítésében a Trabanttal vagy a Tavriával már össze se hasonlítsam.
Viszont a 16 szelepes, GLX tipusú, 1600-as motorral szerelt és "minden extrát bele" tipusú sorozat nagyon király volt.
Sajnálatos és nagy kár hogy a kis lapos papucsalakzatot nem vitték tovább a külcsini fejlesztéseknél, az újabbak valahogy mind olyan otrombára sikeredtek. A Wagon R tényleg olyan mint egy kétajtós szekrény vagy inkább minibusz. Az Ignis szintén magas építésűre sikeredett, amint az új Swift és az SX4. Az Altó pedig minden részében nagyon kicsi.
A Liana még talán baráti lenne, de az kategóriájában drága.
A régi Swift egy motorikusan jól megtervezett, kis fogyasztású és fürge járgány. Az új konstrukció ugyan a kor kihívásait magán hordozva modernebb, de a karosszériájával én mégsem békültem meg, a csomagtere nincs sehol, valahogy kisebbre sikeredett mint a régié.
De azért magát a márkát én nem fitymálnám le annyira, mégha mellé is van mondjuk állítva egy Peugeot 206 vagy akár egy FIAT akármi. Ennyiért ez van! -
#1140 Wellcome Back! ;)
Nekünk is az van, én az M3-ason 160 fölött mentem vele, és a tank is majdnem tele volt. A rükverc nekem is szokott szarakodni, olyankor mindig nagyon lassan kell hátrahúzni. -
#1139 Másfél éve van Wagonr+om, sebváltó szar(Nehezen veszi be a rükvercet).
Ha tök üres akkor egész jól megy, ha tele van áruval elég tré
120 volt a max, csak 1x kellett szervízbe vinnem mert a riasztó beszart és nem volt hajlandó elindulni. -
#1138 Az új WagonR-re vagyok még kíváncsi -
[Walaki]D`Lair #1137 Láttam már élőben is utcán :) Nagyon szép... -
#1136 Bejövős
-
[Walaki]D`Lair #1135 Én az előbb láttam egy metál ezüstöt, kurva szép volt... -
#1134 az SX4 is jó kis autó, csak az a bajom vele, mire normálisan fel van szerelve (1,5 GLX klímával) 3,2 millió. Új Focust meg már 3 millióért odaadják klímával, és azért az komolyabb autó :) -
#1133 eddig nagyon gagyinak tartottam a Suzukikat, az új Ignis már kezdett autó lenni, de az új Swifttel végleg megtört az átok :). Azt meg hogy alapból 90 lovas motorral adják, minden ksautó fölé emeli, de az új Kia Rio is nymul :) Európai kisautó sohasem kéne -
#1132 3,8 misiért egyből vinném, csak 20 évesen a szülőktől kéne kikönyörögni (nem valószínű, hogy sikerülne :DDD), de arra nem lennék képes :) -
#1131 Nem tudom, lehet le fogtok hurrogni, de szerintem ez az új Suzuki nagyon csúnya lett, főleg oldalról nagyon béna. Élőben nem annyira vészes az összhatás, de oldalról ugyanugy csúnya... -
#1130 a műszerfal nagyon hasonlit a swiftre :
-
#1129 Itt készül az SX4 (totalcar) -
#1128 Itt az SX4! -
#1127 Érdekes renccám. -
Butthead #1126 '96-ban még nem gyártottak mp3 lejáccósat. :) Amúgy falura, parasztnak, meg amennyit én használom, bőven jó ez. -
[Walaki]D`Lair #1125 Nem rossz amúgy a Liana, de az a rádió az ölég gány... -
Butthead #1124 It's worth it much better, than the SX4 below... -
[Walaki]D`Lair #1123 It's a reasonably priced car... -
Butthead #1122 Nos, ennél jobb kocsira nem hiszem, hogy valaha is szükségem lesz:
Nyári képek 2004-ből, 1.6-os Liana Sedan GLX. -
Butthead #1121 na egy próba
-
Butthead #1120 4,1 milla körül, ennyiért nem éri meg. Külsőleg OK, de a belseje gagyi (olyantól hallottam, aki ült benne). -
#1119 Nem rossz, bár elsőre nem fogott meg ...
Csak ezzel is az lesz a baj szerintem, mint a dízel swifttel, trágyák a fiat motorok ... -
#1118 Én is láttam már egyet. Fel sem ismertem. Nagyon tutin néz ki. -
#1117 :D ok -
#1116 nem tudom majd beszélek Mr. Suzukival :D -
#1115 És azt lehet tudni hogy mijen árú lesz ez a kis dágaság:)? -
#1114 Pont ma láttam egy SX 4-est, pedig csak márciusra várható ...
-
Vlala #1113 jó a link... -
#1112 Találtam a swiftről egy jó kép sorozatot biztos láttok már de aki kiváncsi hogy nézz ki kivül belül az nézegesse:
Képek a swiftről -
#1111 Az IGNIS az én autóm! Király ! Egy a baj ! Kemény a futómű nagyon, és pattog!
Leszarom, mert ezekre az utakra még így is gyenge és alacsony! -
#1110 :D Lehet aztmondanák jóvan fiam holnap megyünk és elintézzük!:) -
#1109 én is :D
Szerintetetek ha ősszel beállítok apuék swiftjével és azt mondom cseréljétek ki valami sportosabbra! mit szólnának? -
#1108 Sziasztok!
Én ilyetakarok de nagyon!! -
[Walaki]D`Lair #1107 Nekem nagyon tetszik...egy 150-160Le-s változat kéne belőle és vinnék a mini helyett mint a cukrot :)