2027
Jó vagy rossz autó?
-
airsuni #1227 az MSN em és mailemet is felnyomták, de megváltoztattam a jelszót, a baj egy cetli lehetett ami az asztalomon volt mikor itt voltak 1 páran -
airsuni #1226 hi all! nagy baj van, most szólt nekem egy haverom hogy autós forumokba mér irkélom én az sg n hogy nekem milyen autóm van volt lesz, ezt 1sem én írtam, én eddig a 18wheels of steel:pedal to the metal fórumoban voltam csak, de sokminden igaz belőle amik itt vannak, imádom a japcsikat, úútálom a friccket és a franciákat, valóban suzuki ignisünk van, és előtte swift volt, de nincs betervezve mondeóra cserélés, bár naon szertem azt a mértet és a swift sedant is, azokért amikért le van írva, de mind sztornó, hát de akkor bekapcscolódok a témába mert suzukink van -
#1225 Na, látom itt is hamarosan nagy közszeretetre teszel szert :) Én csak annyit mondok. Folytasd csak ezt a kamikaze autózást, már úgyis valaki várja a vesédet. -
#1224 na én ezzel vitatkoznék , de izlések és pofonok.... -
airsuni #1223 ja és a #1220 hoz: a segge gyönyörű -
#1222 na az már méretre az amerikai cirkálókra hajaz :) .......baromi hosszú -
airsuni #1221 nekem meg egy kombi, egy sedan, most ez a pici, és ha minden igaz újra kedvenc mértem és kasznifajtám jön: egy kombi mondeó -
airsuni #1220 azt ahogy ülsz benne, nekem naon ment az 1.3 as a 835 kilójával meg a 69 lóval, van benne lábtré elől hátul (a 2 méteres unokatesóm megj1zte mikor hátul ült: ebbe akkora lábtér van hogy kényelmesen elfér a lábam, ritka)elől nyilván elfér minden láb, ja és van csomagtér is azér, ez nagy dolog, és a suzukiknál nem sűrű én naon szerettem, lehet nyírni mint álat -
#1219 nekem még sosem volt puttonyos autóm........mindíg csak 5 v 3-ajtós :) -
ZsirosKenyer #1218 továbbra sem értem mit szeretsz benne... -
airsuni #1217 az én kdevemncem a régi swift sedan -
#1216 ......azért egy ilyenre egyből lecserélném :) -
airsuni #1215 arraól nem tehetünk ha márkatársanink nem tudnak vezetni, én még sosem voltam baleset közeli helyeztben sem, pedig nyírom a gépet, de nem lehet kinyírni, ezért van az hogy mi ilyen vadul vezetünk, mert bírja a gép -
airsuni #1214 nemérdekel ha mindeki utál -
#1213 Nekem is Ignis-em van , szeretem nagyon , mert jól megy /99-LE/ , van elég hely benne és a szervízköltsége is minimális....
......egyedül a futóművét cserélném igényesebbre........SOKKAL igényesebbre.
-
ZsirosKenyer #1212 ne vegye senki magára, főleg így hogy nekem semmi bajom a suzukisokkal, de sajnos rengeteg swiftes úgy érzi hogy bizonyítania kell a többi autós előtt. (lehetséges hogy pont a folytonos lenézés miatt) De egyszerűen versenypályának nézik a közutakat. Nem tagadom hogy nekem is elég "vad" a vezetési stílusom, de én legalább tisztában vagyok az autóm képességeivel. Sokan mások ezt elfelejtik és úgy szlalomoznak a kétsávos úton az ezres stock swift-jükkel, mintha sportfutómű lenne rajta. Múltkor is majdnem nekem csúszott vmi 17 éves kis köcsög. -
ZsirosKenyer #1211 mondjuk ha ti, suzukisok így álltok hozzá akkor ne csodálkozzatok hogy mindenki utál titeket.
-
airsuni #1210 1épként meg tök mind1, előttem át nem megy át az úton senki, ki nem engedek enkit autóbejáróról vagy akárhonnan, és besávolok mindenki elé, de be nem engedem ha kicsi ha nagy ennyi, terhát tök mind1 nincs kímélet ;) -
airsuni #1209 vagy bocs így utólag, az ő mivel nyomja ha nem rám vonatkozott akkor sztornó -
airsuni #1208 ha elolvasnád ignissel nyomom, meg omegával is szoktam
DE: volt az omega, aztán a swift(1.újató) aztán van az ignis(2.újonnan vett autó) és ha miden igaz le lesz cserélve egy használat mondeóra ;)
méret:
smart roadszar 3427mm
fortwo vagy mi 2500mm
ignis 3770 mm -
#1207 Jaja.. A múltkor egy régi Wartbourg-on volt, ott szarakodott előttem. Legszívesebben kimentem volna a szemközti sávba, és rádudáltam volna, csak nem volt elég hely... -
ZsirosKenyer #1206 kiváncsi vagyok ő mivel nyomja..
A legviccesebb hogy a "Suzuki, a ti autótok" matricát legtöbbször a trabisok, és ladások rakják ki. -
airsuni #1205
ennél miden nagyob ;) -
airsuni #1204 kicsit érdekes, de jó árba volt, felszertel, és megy mint a barom
a formavilága meg formabontó :) -
airsuni #1203 a röfi smartnál nagyob az ignis ;) -
#1202 elmés -
[Walaki]D`Lair #1201 Barátunk egy másik topicban így nyilatkozott:
"ezeket a kisautókat én legszívesebben leköpném, de mindképp leszórítom ;) úúúúzálom ezeket omega, modndeo, xm méret" -
ZsirosKenyer #1200 aha..jójó..csak kicsit rusnya.valjuk be -
airsuni #1199 a legjobb a régi swift sedan, imádom, imádtam. az az ülésmód, yeah, meg annak volt csomagtartója is, de abba ahogy ültél az nagyon olyan nagyon lent tuti volt, és hátul is micsoda lábtér
2 apróság amit meg lehet oldani:
piros műszervilágítás
fém kilincsek
(és ha 2 küllős kormány, akkor kicserélni egy törött 3 vagy 4 küllős kormányára)
meg ami nem megoldható: egy emberibben kinéző fűtésszabályzó izé
de ígyis naon jó, mert kinyírhatalan, megy mint az ökör és az ülésmód... -
airsuni #1198 hi all, bekapcsolódnék a témába mert 4 éve suzuki pörög alattam és soha semmi gond nem volt véle, tehát sztem jó autó, az ignis a 93 lóval megy mint a b@rom, húz mint az ök*r, van benne hely (csag csomagtartó kéne) egy nyírható mindere jó autó
az autómentős barátomnak mikor +lett, modom megmutatom neki, csak szegény nem tutta hogy nyílik a motorháztető, mert csak defekthez meg benzinkifogyáshoz jár ki suzukiho ;) -
#1197 nem én csináltam de azóta már készült több is ! de itt nem akarok tovább offolni akit érdekel nézze meg itt :
Adobe photoshop topic(BDW) -
#1196 szvsz nagyon gagyi. De no offense, ez csak az én véleményem. De az eredeti szép :) -
#1195 lehet hogy ezt photoshop topicba kéne de hát még is suzuki :D
na szóval a bdw photoshopos barátaim feltuningolták golták a swiftünket :D (rendszámot is cseréltek :D)
Az eredeti kép ! -
#1194 off
Punker jómunásember!:)
Ui: gondolom ő is azt hitte, hogy ha nem kell a másik "szemébe nézni", akkor itt mindent megengedhet. Talán nem is tudja, hogy lakáscímre pontosan vissza lehet keresni. -
#1193 volt neki 3 alapból, így tehát banolva lett -
#1192 csak két pontot kapott?? 4-et adtam volna.... -
#1191 Nézd meg a büntilistában ;)
/elég csúnyát, inkább nem írom be/ -
#1190 mit mondott?? -
#1189 A mi autónk! -
#1188 látom még nagyon új vagy az internet világában. Látszik az értelmes megnyilvánulásaidban...
Viszlát!;)