2027
Jó vagy rossz autó?
-
#1267 Ja igen, GLX. Egyébként azon voltam kiakadva, hogy ennyi pénzért már ha a hátsó ablakemelő nem is, de egy könnyűfémfelni, vagy a ködlámpa, már tényleg legyen alap. Japán autóról van szó, nem németről, akik a fullextrás, bőrös 99-es évjáratú 3-as bömösből is kispórolják a hátsóablak emelőt. -
#1266 Ezt vették: SX4 1.5: 3.298.000,-
Úgy néz ki 1,5 hónap alatt lejjebb is ugrott az ára. Ebben is csak ABS, 2 légzsák, AC, és a szervo alap.
#1261: thx ;) -
#1265 tekintve, hogy ezeket a felszereléseket keresi...
ha meg mondjuk GLX-et akkor meg nem kell sírni, hogy ez+az nincs rajta, hisz nem is része a felszereltségnek...
vagy én értettem félre valamit? -
#1264 És ki mondta hogy GS-t vettek? -
#1263 A váltózár biztos direkt olyan, hátramenetben tuti nem viszik el -
#1262 akkor átbaszták őket
hátsóablak emelő, ködlámpa, alufelni minden GS-ben benne van. Díszléc csak a 4WD-hez... -
ZsirosKenyer #1261 nice review ;) -
#1260 Megvolt életem első SX4-es élménye, bár sajnos csak az anyóson. Igazából először nagy csalódás, mert haverék az első szériát vették 3,5 millióért (nem 4WD), és se elektromos hátsó ablakemelő, se könnyűfémfelni, se ködlámpa, sőőt, még a díszlécet (oldalvonalnak is szokták hívni mifelénk) sem rakták rá. Szóval már rossz vélemyénnyel ültem be. Menet közben fasza, bár azthittem kicsit magasabban fogunk ülni benne. Jól gyorsul, lehet huzatni, könnyű váltogatni. A futómű kb középbeállítás a sportos, és a terep közt. A nagyobb buckákat megérzi, de a kisebb fekvőrendőrökön akár 50-el is át lehet zúzni. Fogyasztásilag sem rossz a gép, de ezt a Suzukitól már meg lehetett szokni. Tér van benne, de csak ha nem nőtt a sofőr 190 fölé, mert akkor már igazán kényelmetlen lehet hátul.
Negatívum még, hogy az ajándékba adott váltózár egyedül hanyattmenetben fogja a váltót. LOL.
Ami tetszett még benne, hogy beszállás után a slusszkulcs körül felgyullad egy ledsor, hogy hova kell tenni a kulcsot.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Egyébként összességében nem rossz kis autó, csak olyan mint egy zsiráf. Szép szép, elnézegeti az ember, de otthonra nem kéne, max ingyen :) -
#1259 van külön GLX
külön GLX CD
külön GLX CD AC -
#1258 Hmm, nem is tudtam...
Ez is GLX, és hát Decemberben hozta a "jézuska" :D
Úgyhogy itt sem lehetett venni CD- nélkül... -
#1257 kb. mint a Suzuki-Opel-VW jelet lehugyozó sziluett...
szánalmas, egy ilyen autón pláne... -
ZsirosKenyer #1256 pfff.egyrészt lejárt, másrészt ezzel elbaszni egy ilyen gépet... meg van a véleményem a tulajról... -
#1255 hó mekkora poén -
#1254 :D Jó szöveg van a hátúljára írva! -
#1253 tanulnak :/ -
#1252 hát ja, mi sem akartunk bele cdt, hanem utólag mp3asat, csak glx-be nem volt cd nélküli :\ az első darabok közül van a kicsike :P
a felnit meg most tavasszal vettük, jó kis környezetbarát nokian gumival :)
amúgy bőven jó ez a sima cd is, úgysem megyek vele a világ végére, kibírom a cserélgetést, meg így sokkal szebb a középkonzol -
#1251 most a GS-eket már MP3-as CD-vel nyomják... -
#1250 Jaja, nekemsem, de a fehér sem az igazi, bár nekem nem sok verda tetszik fehérben...
Egyébként az enyém is ue, csak plusz klíma, meg a cd-t is felesleges volt, mivel már lecserélem egy mp3-asra... :D -
#1249 A tiédnek is szép a színe, nekem egyedül feketében nem tetszik. -
#1248 1.3 GLX + CD most bánom ebben a melegben hogy nincs klíma. -
#1247 Szép ebben a Pirosban is, nekem bejön, bár a saját is bejön, az gyöngyházsárga...
Legfőképp a fekete ablakkeretek dobnak nagyot az autón sztem...
Ja, meg elég gyakran látok pirosat fehér tetővel, meg hasonlókat....
Pl a Swift feliratot úgy rakják fel, mint pl a Seat Aleánál, vagy hasonlók...
-
#1246 felszereltség? -
#1245 na hogy ne tűnjön el a topik, itt a drágaszágom :P
-
#1244 hát szerintem nem olyan szép -
majorosg #1243 Kattintsatok ide, gyönyörű Suzuki óra! -
#1242 ok, énse tudok még ilyet se, de a ház az gyönyörű ;) -
#1241 nem én csináltam :D én még ilyet se tudok :)
A ház meg a szomszédé :D de nekünk is szép házunk van :D :D -
#1240 kihal a fórum vagy mi???
na neee -
#1239 elég gyneg lett a tuning, de szép háztok van ;) -
#1238 a mi autónk ;)
-
#1237 atttől miért jobb neki ha neki megy a kamionnak :)? -
[Walaki]D`Lair #1236 Ja és ezért neki is meg másnak is meg kell halnia -.- -
ZsirosKenyer #1235 lehet hogy csak szült a felesége. -
#1234 ezzel nem értek egyet mert más autókkat éppen úgy vezet mondjunk inkább azt hogy van normális és van hülye autós !
egy példa ma jöttem hazafelé swifttel (újabbik :)) kb 110-el és azt láttom hogy mögöttem egy kis matiz kidobja az indexet és elöz :) !
Én nem vagyok az a fajta ugyanmár egy matiz a ne elözzön meg sajna van sok ilyen!
De ez béna csávó nyomta neki mint barom és nekem kellett lelassítanom 90-re hogy az idíóta ne a kamion alatt végezze !
Tehát maradjunk annyiban hogy van jó és rossz vezető autótól függetlenül ! -
#1233 persze persze -
ZsirosKenyer #1232 omg -
airsuni #1231 ez van, valszeg próbált úgy írni mint én mert ismer, és az volt a cél hogy a nevemben írjon x y -t és beégessen itt a hülyeségeivel, de ha nem hiszed nézd meg a smart fórumba amik írva annak, az "opel omegámról", ja és 13 évesen már a 3. autóm van, yeeah -
#1230 Ó bocsi, csak elég érdekes hogy nagyon hasonló jó stílusban írtok mindketten -
airsuni #1229 ne röhögj ki, este még 50 partnerem volt másnap meg csak 15, nem volt olyan könnyű visszaszedni őket -