Suzuki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Õsszel mutatják be Európában a hazai gyártású Suzuki kisautójának legizgalmasabb változatát. A Swift Sport akár 150 lóerõ körüli teljesítményre is képes lehet.
Hamarosan nálunk is bemutatkozik
Japánban ugyan már jó ideje kapható a Suzuki Swift Sport, az Európába szánt változatot azonban csak a Párizsi Autószalonon láthatjuk majd. Az Esztergomban gyártott kisautó legizgalmasabb kivitele elsõsorban teljesítményben fog különbözni a japán változattól, az 1.6 literes 125 lóerõs szívómotort ugyanis a hírek szerint 150 lóerõ körülire erõsítik fel. Ennek megfelelõen a Swift Sport valóban képes lesz dinamikus haladásra, noha lesznek nála jóval erõsebb vetélytársak - például a Renault Clio RS, vagy az Opel Corsa OPC - is.
A Swift Sport mellett szól azonban, hogy a fenti konkurenseknél várhatóan lényegesen olcsóbb lesz. Az eddigi pletykák szerint bõ 3,6 millió forint körüli árcédulára számíthatunk a modellnél, ami a teljesítmény és a gazdag felszereltség fényében igazán baráti ár lenne. A végeredményre már szerencsére nem kell sokat várni, hiszen szeptember végén hivatalosan is leleplezik a legizgalmasabb Swift-et, ezután pedig már nem kell sokat várni, hogy nálunk is kapható legyen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Már teszteli a Suzuki az SX4 WRC versenyautót, amellyel hamarosan a rali-világbajnokság küzdelmeiben vesznek részt. A versenygépet nem más, mint a Suzuki World Rally Team vezetõje, a "Monster" becenévre hallgató Nobuhiro Tajima vezette a gyár japán tesztpályáján, nem sokkal azután, hogy megnyerte a neves Pikes Peak Hill Climb hegyi autóversenyt. A 84. alkalommal megrendezett amerikai erõpróbán a Grand Vitara Hill Climb Special nevû szörnyeteggel indult, és 44 másodpercet vert közvetlen riválisaira. A fõnök ezután ült át a fejlesztés alatt álló SX4 WRC-be, amellyel sikeres tesztet zárt. A Suzuki ezzel egyidõben nyilvánosságra hozta az autó néhány adatát: 2525 mm-es tengelytávjával és 4125 mm-es hosszával a Skoda Fabia WRC mellett az SX4 lesz az egyik legrövidebb WRC autó. A Suzuki orrában 2 literes, turbós négyhengeres dolgozik, akárcsak a kategória többi képviselõjében, így ez a paraméter korántsem újdonság. A bemutató idõpontja viszont új: a Suzuki ugyanis eredetileg 2007 nyarára, a 2007 eleji félszezon után, a 2007-2008-as õszi-tavaszi idényre tervezte volna a premiert. Az FIA viszont a közelmúltban kihirdette a jövõ évi versenynaptárt, ami szerint mégsem állnak át a két féléves szezonra, az idény továbbra is januártól decemberig tart. 2007 januárjában azonban a Suzuki még nem állt volna készen az autóval és a csapattal, ezért csak 2008-tól vesznek részt a rali-világbajnokság csúcskategóriájának küzdelmeiben. Az FIA-tól azonban hamarosan megkaphatják a homologizációt az autóra, így elképzelhetõ, hogy tesztjelleggel néhány futamon már 2007-ben látható lesz a Suzuki WRC.
a5
Gyönyörû, és remélhetõleg jól fog menni, masszív jó kocsi!
Úgy néz ki 1,5 hónap alatt lejjebb is ugrott az ára. Ebben is csak ABS, 2 légzsák, AC, és a szervo alap.
#1261: thx 😉
ha meg mondjuk GLX-et akkor meg nem kell sírni, hogy ez+az nincs rajta, hisz nem is része a felszereltségnek...
vagy én értettem félre valamit?
http://epica.nl
hátsóablak emelõ, ködlámpa, alufelni minden GS-ben benne van. Díszléc csak a 4WD-hez...
Negatívum még, hogy az ajándékba adott váltózár egyedül hanyattmenetben fogja a váltót. LOL.
Ami tetszett még benne, hogy beszállás után a slusszkulcs körül felgyullad egy ledsor, hogy hova kell tenni a kulcsot.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Egyébként összességében nem rossz kis autó, csak olyan mint egy zsiráf. Szép szép, elnézegeti az ember, de otthonra nem kéne, max ingyen 😊
külön GLX CD
külön GLX CD AC
Ez is GLX, és hát Decemberben hozta a "jézuska" 😄
Úgyhogy itt sem lehetett venni CD- nélkül...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
szánalmas, egy ilyen autón pláne...
a felnit meg most tavasszal vettük, jó kis környezetbarát nokian gumival 😊
amúgy bõven jó ez a sima cd is, úgysem megyek vele a világ végére, kibírom a cserélgetést, meg így sokkal szebb a középkonzol
Egyébként az enyém is ue, csak plusz klíma, meg a cd-t is felesleges volt, mivel már lecserélem egy mp3-asra... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Legfõképp a fekete ablakkeretek dobnak nagyot az autón sztem...
Ja, meg elég gyakran látok pirosat fehér tetõvel, meg hasonlókat....
Pl a Swift feliratot úgy rakják fel, mint pl a Seat Aleánál, vagy hasonlók...
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
A ház meg a szomszédé 😄 de nekünk is szép házunk van 😄 😄
http://f1ferrari.hu
na neee
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
egy példa ma jöttem hazafelé swifttel (újabbik 😊) kb 110-el és azt láttom hogy mögöttem egy kis matiz kidobja az indexet és elöz 😊 !
Én nem vagyok az a fajta ugyanmár egy matiz a ne elözzön meg sajna van sok ilyen!
De ez béna csávó nyomta neki mint barom és nekem kellett lelassítanom 90-re hogy az idíóta ne a kamion alatt végezze !
Tehát maradjunk annyiban hogy van jó és rossz vezetõ autótól függetlenül !
http://f1ferrari.hu
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni