2027
Jó vagy rossz autó?
-
gvoczelka #1427 szerintem még elölre a váltóhoz lehetne az italtartó alá, tudod ott van egy kis mélyítés! talán oda. nekem ott vannak a neoncsöveknek a kapcsolói -
gaalkornel #1426 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy swiftbe szeretnék előre elektromos ablakokat,és hogy hol lenne hely(esetleg a műszerfalban)univerzális kapcsolónak,és milyen fajta kapcsoló kellene??Ajtókárpitba nem lehet,és a box hátuljában a hátsó kapcsolók vannak már.
Üdv:Kornél -
#1425 valami gyorsulást nyomhattál volna :) -
gvoczelka #1424 Bocsi, nem kattintósra csináltam.
Katt Ide -
gvoczelka #1423 Itt egy kis videó az én Swiftemről! Nem nagy szám, de imádom :)
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=qH8B145u6rH5DZkS -
#1422 sztem nem, bár látni kéne a boxot.
amúgy tökmind1 mert max kivágod szépen a helyét, nem egy nagy dolog... -
gaalkornel #1421 bocs,2x ment:)) -
gaalkornel #1420 Sziasztok!Az érdekelne,ha veszek a kézfékbox hátuljába(97es swiftbe)egy el. ablakem. kapcsolót(ezt:http://www.vatera.hu/suzuki_swift_elektromos_ablak_kapcsolo_uj_22782898.html),akkor az beleillik-e egy olyan boxba,aminek egy kimélyítés van a közepén?(a hátsó ablakokat irányítaná)
Előre is köszönöm -
gaalkornel #1419 Sziasztok!Az érdekelne,ha veszek a kézfékbox hátuljába(97es swiftbe)egy el. ablakem. kapcsolót(ezt:http://www.vatera.hu/suzuki_swift_elektromos_ablak_kapcsolo_uj_22782898.html),akkor az beleillik-e egy olyan boxba,aminek egy kimélyítés van a közepén?(a hátsó ablakokat irányítaná)
Előre is köszönöm -
k feri #1418 csak rádio, vagy cd-is? -
#1417 köszi, utánna nézek. -
#1416 igen, kell venned sztem az antennakábelre egy zavarszűrőt...
nekem anno a Golf 2-ben a generátor/!/miatt kellett... -
#1415 Sziasztok!
Olyan problémám van hogy az autórádióm menet közben sípol mint az állat, ha még a világítást is felkapcsolom akkor még jobban.
Gondolom valamilyen zajszűrésre, lenne szükség?? Tudnátok ebben segíteni??
Kösz pá
-
#1414 THX!!!! -
#1413 persze...
amúgy segítek:
használtautót a bankok 99%-a 12 éves korig finanszíroz meg. erre tud még adni elvileg 36hónapot. tehát mire a kocsi 15éves, tehermentes kell hogy legyen...
és megint mondom: 20.000ft/hó simán lehet, de sokminden függvénye/már ítam mié/ -
#1412 NÉzegetni kell pl hasznaltauto.hu-n és fel kell hívni, meg kell kérdezni. Sok hirdetést autókereskedés ad fel ott is. Azoknákl szerintem ,lehet részletre is meg a legtöbb hirdetésben ott is van h részletre is, fel kell őket hívni. Gondolom az ő érdeke is az h eladja az autót sóval kénytelen kis részleteket engedni mert egy átlag magyar nem tud havi 50ezret fizetni egy autóra... -
#1411 Nehéz lesz. De létezik olyan hogy 20ezer alatt/hó? Ez lenne a legfontosabb, akár új, akár használt autóra. -
#1410 hát nem tudom annyira nem nézegettem mostanába, de minden esetre véleményem szerint körül kell nézni a használt autók között is, mert én biztos h inkább 1-2 hónapot is rászánnék egy jó használt autó megtalálására, de új autót nem vennnék. És az is lényeg h nem kell bedőlni a reklámoknak, nem mindíg a "legolcsóbbnak hírdetett" autó a legolcsóbb! Nagyon utána kell járni a dolgoknak. Van olyan ismerősöm aki fél évig keresettt olyan használtautót amilyet akart, de megérte és azóta is boldogan autókázik, míg aki megvette a legalapabb Fiat Puntót az meg már fél év múlva megbánta. -
#1409 Gondolom új autóknál vannak kedvezményes havitörlesztések hosszúidőre. Használtautóknál asszem nagyon rövididő alatt kell kifizetni. Gondolkodom 1 használt Ignis-re is. -
#1408 a www.suzuki.hu -n szerintem minden fent van, ami nincs azt meg kell kérdezni kereskedésenként(vannak néha külömbségek)...
amúgy ha ennyire olcsón akarod megúszni akkor minek akarsz új autót venni?
egy alap Ignis 2,24 millió, míg mondjuk egy 3-4 éves Fiatot, Renaultot, Skodát már 1-1,7 milla között kapni...(mellesleg az új gépjárműadó miatt nem érdemes 3 éves vagy annál fiatalabb kocsit venni) -
#1407 Hogy érted? Nem fogják annyiért beszámítani? És nem hiszem hogy el tudnám adni, senki sem kell. -
#1406 ja a törlesztőben meg senki nemfog tudni okosat mondani, mertt az függ:
CHF-es hitelnél a napi árfolyamtól
önerőtől
futamidőtől
meg attól hogy mennyit tudsz még alkudozni a törlesztőből/ilyenkor a ker.a jutalékából enged.../
meg még annyi, hogy nagyon gondold meg a full here alap GL-t mert még +200K-ért GC-t kapsz ami legalább szervós meg van már dísztárcsája is... -
#1405 a 20éves verdát miért akarod feltétleül beszámoltatni? nem jobb eladni háztól és azzal még betoldani az önerőt?többet tudsz alkudni, ha nincs a képben egy ilyen masina!
be ne dőlj a +100.000 - +700.000 forintoisbeszámításíi felár dumának! -
#1404 Üdv all!
Szeretnék kérdezni, mert hogy nem nagyon értek hozzá. Szóval akarok venni Ignis-et a következő feltételekkel:
-legkedvezőbb havidíjrészelettel(20ezer alatt/hó az tökéletes lenne)
-20 éves jelenlegi autóm beszámítása
-az Ignis minden extrától mentes (no casco, no felni meg mitudomén, csak herélt legyen)
Ez az elképzelésem, mert nagyon de nagyon olcsón szeretném megúszni. Tudom, hogy kereskedőtől is függ, csak hogy érdemes-e az ország másik végére menni pl.? Adjatok sacékábé összegeket, hogy legyen kiindulópontom. Előre is köszi a hozzám jobban értő tanácsadókat. -
gvoczelka #1403 ezek kaphatók jelenleg:
benzines
1.5L
2WD 5MT
benzines
1.6L VVT
2WD 4AT
benzines
1.6L VVT
4WD 5MT
dízel
1.6 L DDiS
2WD 5MT
dízel
1.9 L DDiS
2WD 6MT
dízel
1.9 L DDiS
4WD 6MT -
#1402 1.5 a legkisebb ahogy írtad. -
gvoczelka #1401 Hopsz, sorry, nemtudtam. Én úgy emlékeztem, hogy ehez is 1.3-as motor az alap -
#1400 sztem meg 1.5 van, 1.6 1.9 DDIS meg az új az 1.6 dízel... -
#1399 1.3-as nincsen.
1.4-es van meg most dobták piacra ha jóltom az 1.6-os dízel 6 sebességes kézi vagy automata váltósat. -
#1398 1.3-as SX4 nincs, node nem baj...
vagy van??? -
gvoczelka #1397 Fincsi ez az SX-4, nekem tetszik, bár a fapados változat nem olyan szép... De ez egy jó húzás a Suzukitól, hogy a leggagyibbat is 1.3-as motorral szerelik :) Jó is az a 92-93paci -
#1396 -
#1395 Ez pedig a mi kocsink:
-
#1394 Most vagyok először ebben a topikban, látom az elején kegyetlenül lehúzták a Suzukit. Nekünk 3 éve van egy 1997-es Swift Sedanunk, és még semmi gond nem volt vele. Nekem kényelmes, motor, futómű, minden nagyon jó. Ha minden jól megy, hamarosan egy vadonat új Swiftünk lesz. Szerintem jelenleg az egyik legjobb vétel ez, pedig utánanéztem Opel, Ford, Fiat, stb autóknak. Ugyanakkora felszereltséggel csak a Fiat Punto olcsóbb (nem a Grande). A műszaki részhez én nem igazán értek, de apukám és nagybátyám már több mint 20 éve autókkal foglalkoznak, ők azért csak tudják: egyre jobbak a Suzukik. a jelenlegi autót már vezettem, nagyon jó vele menni. -
gvoczelka #1393 Azért, mert jó a hangja így :) -
#1392 és az miért jó? -
gvoczelka #1391 Nah, végre felkerült a sportdob. Ezer köszönet a Dinamit Kipufogónak -
gvoczelka #1390 Igen, tudom, de a műszerfalon lévő benzinszint jelző pontatlan, meg ha már csinálok egy egyesített rendszert, akkor már miért ne legyenek benne? -
#1389 "Benzin, olajszintmérők"
bezinszinted van a műszerfalon
olajhoz ott a nívópálca ugye... -
gvoczelka #1388 Wow, az nem semmi :D Akkor lehet hogy azért zörög néha picit a motor, mert Jet-es 95ös benzint tankolok?
Egyébként, ilyen pillanatnyi, meg átlag fogyasztásmérőt honnan lehetne olcsón beszerezni? meg ilyeneket hogy Benzin, olajszintmérők? Mert érdekelne. Azon gondolkoztam, hogy építek egyet, és egy, 15x20centis LCD kijelzőn megjeleníteném, csak nincs se kapcsolási rajz, se semmim hozzá, meg hogy milyen alkatrészek kellenének bele.