Suzuki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
ET-t is figyeljed...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ezt elfogadnám:

Lazarus
Köszi szépen 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

valahol van egy kalkulátor, mindjárt linkelem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Lazarus
Haligali!

Wagonr+-ra 155/65/r14 elyett jó 155/70/r13?
régi, és amúgyis hülyeség <#wow3> <#smile>

KoЯn

Magnumrolcsi
Wagon R+

Megunta a Suzukiját? Cserélje le újra!
Lökhárító elöl-hátul színre legyen fújva!
Az immobilájzer már benne van a 'slusszba'
Sohasem fog csalódni a Wagon R+ -ba.

Beletettek ezer extrát, többet is mint akart
Leverheti félgázon az egész Párizs-Dakart!
A sok extrából kettõt is kiemel a sajtó:
Forgatható kormánykerék, kinyitható ajtó.

Ebben már nem pótkerék van: olyan, mint egy airbus
Jár hozzá egy felfújható full pót-WagonR+.
Hegymenetbe nem szarozik, simán ez a nyerõ
Ahogy tombol alatta a tizenhat lóerõ.

Sík terepen is odab*sz: gyûrõdik az aszfalt
Ha gyorsan tolod feltépi a matchbox-terepasztalt.
Kirándulás? Erre lett a 'kocsi?' kitalálva
Utazhatsz bent négykézláb, guggolva vagy állva.

Ülés nincsen benne, ez már futurizmus
Hogy is nézne az ki, hogy ül a turizmus?
Hely van benne bõven, pótolja a házat
Csak ne menj vele messzire mert százon eszik százat.

Két sajátossága még: az "izomerõ-szervó",
Meg a klímarendszer: "ablakfüggõ thermo".
A kesztyûtartójában van egy titkos button
Aztat kell megnyomni ha lerohadsz az utton.

Akkor a mûszerfal kiírja hogy:"csocsi"
Mert ebbõl az életben nem lesz már kocsi.
Egy esélyed van még: a szupertitkos kódja
De nehogy elhidd, hogy a problémád megóggya.

A hibamentesítõt aktiválnád vele
Igen ám kistestvér, de hogyan írod bele?
A WagonR+ -ban az a tuti üzlet
Hogy van hozzá titkos kód, de nincsen billentyûzet.

Most aztán szarban vagy; nézel jobbra-balra
Hirtelen új message jön a mûszerfalra:
"Szeretnék neked egy jó tanácsot adni
Indujjá el gyalog vagy itt fogsz megrohadni".

Ha WagonR+ -t vásárol számoljon a sokkal,
A kockázatokkal és a mellékhatásokkal.
Amióta gyártják rajta ül az átok
Már a szlogen mögött nagy átk*rást látok.

Gazdaságos motor meg metálfény kaszni
SUZUKI A MI AUTÓNK, meg is lehet b*szni!

<#smile>

Istencsászár
Az SX4 egy komoly autó, az új Swift egy sportos városi kocsi, ez pedig ilyen cuki kisautónak tünik, ami nem baj, modern formák, új elképzelés ( nekem pl tetszik a robosztus érzést keltõ hûtõnyílás, a vékony fényszórókról nemis beszélve ), ilyen smart, vagy mini fellingje van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hát remélem, hogy a lámpák, meg az orrszellõzõ megváltozik :/

KoЯn

Ez csak tanulmány, finomodik még bõven 😊

A Swift és az SX4 dizájnja azért jobb volt.

KoЯn

hát inkább erre épüljön, mint a régire 😄DDD

tetszik hogy végre nem tartják haszontalannak a dizájnt 😄

de kis csúnya <#gonosz1>

És a WagonR II is erre fog épülni..

KoЯn

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sziasztok, kérlek ajánljatok linkeket a suzukisx4.lap.hu oldalra. Köszi.
ronso
Sziasztok..Van 1 wagonerem és kérdezném,hogy van e valakinek elado lemezfelnije,4 db..használt..árat is kérek,,komoly vevö lennék,ugyanis van téli gumim csak már utálom a gumisokat D..A felni 14" os...Az autó 2001 es..köszönettel...

Sakkoo.......Baszkiiii

A cikk címe volt ez, nem én kérdeztem <#smile>
De ettõl függetlenül eléggé csufika; fõleg a motorszellõzõ rács..

KoЯn

AZt is én írtam, de az egy másik cikk volt, másik képpel

KoЯn

Istencsászár
Nem, csak kicsiben hasonlítani fog rá... ez egy koncepció terv, ezek mindig túloznak, csicsásak és extrémek...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

0ppika

http://epica.nl

MikX
Naja, bár azért azt nem szabadelfelejteni, hogy mivel nekem is új Swift van, 1.3-as, és normál használat mellett, mivel a inkább teljesítményre van "kihegyezve" ez meg ugye a nyomaték kárára megy, tehát normál használat mellett egy picit azért gyengébb, szal csalóka az a 92LE. Bár Jelenleg meg vagyok elégedve, ha normálisan megyek, úgysem akarok mindenkit elõzgetni, vagy visszateszek 1-2-t, és megvan...
Annyira nem vészes, mint ahogy egykét ujságban olvastam anno....

Az új SX4 Sedan meg nekem pl kifejezetten tetszik, mint ahogy a hatch-is...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fifi
figyelj nekem tök mind1, az itt felhozott példák 1.4-el mind lomha autók...
a Suzuki meg 1.5-tõl/99LE/ gyártja az SX4-et.

ennyi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Bee18
Astra-kba meg 1300 kilóba teszik be...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

fifi
swift-990-1050
SX4-1130-1185

0ppika
Az alap felszereltségû swift 1060 kg, gondolom ez kicsit több + extrák

DJ Bee18
mi? mert mekkora súlyú?

fifi
az Octavia 1.4-es motorral olyan is szerintam...Thalia, City mind alacsonyabb tömegûek... Így is sír a nép, hogy gyenge SX4-ben az 1.5...

DJ Bee18
és a Thalia, Honda City, Skoda Octavia 1,4-es 75 lovassal? Ez az 1,3-as 92 lovas... Golfokat, Focusokat 80 lovasok hajthatnak, és eek nehezebbek, ezekhez képest rakéta lenne még mindig a 92 LE, és alapmotor lenne, amitõl általában nem vár sokat az ember, ahhoz képest még mindig sokkal jobb

fifi
mert ekkora kaszniba az 1.5-ös is éppen optimális, az alá értelmetlen menni...

DJ Bee18
meg még sok a régi Swift, ezért, de az újak teljesen megállják a helyüket, sõt...

Igazán észrevehetnék, hogy a Suzuki mostmár remek utókat csinál. És az, hogy a legtöbb autóbalesetben Suzukis hal meg, valszeg azért van, mert a legtöbb embernek Suzukija van.

KoЯn

DJ Bee18
persze A5 fórumán egybõl fikázzák, szánalmas nagypofájú bagázs. De ha ez 2,8 milliótól indul, nem lesz jó ára. De miért nem teszik az 1,3-ast is bele? Olcsóbb, és az is elég lenne, ha már Fabia kombit adnak 1,2-es 60 lovassal... De azért tisztelem õket, hogy csak dinamikus autót adnak ki, ellentétben a VW-kkel...

DJ Bee18
olyan Honda City konkurensnek tûnik, de annál jobban néz ki.

nekem tetszik. Bár erre sokkal jobban illene a Swift név, mint a mostani Swift-re 😊

KoЯn

Istencsászár
Szép, kicsit furi oldalról, de a képek csalókák mindig... majd élõben.

DJ Bee18
hát a motorban 5000 lehet, de az egész autó futott már többet, és nem csak a motor amortizálódik közlekedés közben

0ppika
olvasd már el a leírást

DJ Bee18
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=629286&command=ugras&screenwidth=1024
VÁÁÁOOHHH 😄DD, azért másfél milla... 5000km persze, van aki el is hiszi...

0ppika

Tiszteletem Hölgyeim és Uraim! 😊) Beleszerettem egy 1992-es Swift GTI-be! 😊 Erõsen tanakodom, hogy leteszem érte azt a 450000.-Ft-ot! Egy kis információt kérnék, hogy reális-e ez az összeg érte, mit fogyaszthat, vannak-e típushibák, illetve olyan dolog amire érdemes odafigyelni a megvétele elõtt! Elõre is köszönöm!! 😊 Hallottam, hogy nagyon morcos kis dög, tehát végrendeletet már írtam, azt nem kell a figyelmembe ajánlani! 😊))

www.smart-bus.hu

Istencsászár
Itthon lesz a Suzuki WRC-központja

A Suzuki fokozatosan szórja az információ-morzsákat a rali-vb csúcskategóriájába történõ belépésérõl. A Finn Rallye-n azt árulták el, hogy a WRC csapat központja Magyarországon lesz.

A Neste Oil Rally Finland egyik szervizparkjában csípték el a Suzuki Motorsport vezetõjét, a pilótaként is villogtató, épp ezért Monster becenévre hallgató Nobuhiro Tajimát, aki megerõsítette, hogy a Suzuki most készülõ WRC csapatának Magyarországon lesz a központja. A japán márka egészen eddig az Ignis, majd a Swift Super 1600-as autókkal volt jelen a rali-világbajnokság junior kategóriájában, valamint az egyes nemzeti bajnokságokban, így Magyarországon is. A junior rali-vb-t 2004-ben megnyerték az Ignisszel, de hazánkban is ezt az autót vezeti a Super 1600 kategória korábbi bajnoka, és aktuális éllovasa. A márciusi Genfi Autószalonon azután bemutatták az SX4 alapjaira épített raliautót, amellyel már egyenesen a királykategóriában, a Xsara, Impreza és Focus WRC-k, valamint társaik ellen kívánnak harcba szállni.

Az SX4 WRC versenyautóról azután folyamatosan szivárogtatták ki az információkat. Az autószalon reflektorfényébe kiállított koncepcióról késõbb a mûszaki adatok is kiderültek: 2 literes, négyhengeres turbómotorja 320 lóerõs teljesítményre képes 4-5000-es fordulatszámon. Újonnan fejlesztett összkerékhajtási rendszere mechanikus elsõ és hátsó, valamint elektronikus középsõ differenciálmûvet vonultat fel, kormánykerékrõl kapcsolható szekvenciális váltója ötfokozatú. A versenyautó 4125 mm hosszú, 1770 mm széles és 1450 mm magas, aszfaltra 18 colos, murvára 15 colos kerekeket kap. A mûszaki adatok után bejelentették, hogy a 2007-es szezon második felében szállnak be a küzdelmekbe, majd mikor az FIA nyilvánosságra hozta, hogy a jövõ évi szezon mégsem két fél évadból áll, akkor a 2008-as bajnokság kezdetére tolták ki a bemutatkozást. Addig még sok idõ telik majd el, és nyilván az SX4 WRC további részleteire is fény derül, fõleg azért, mert Magyarországon lesz a WRC csapat központja is, addig is kedvcsinálóként a Suzukinál készítettek egy videót, ami ide kattintva érhetõ el.

A5

Video

0ppika
mutasd mid van mácsó 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

képzeld a piros a kedvenc színem autón

NeoMaN
Neked egy piros swifted van?

😊))))))

férfias jószág nagyon

MikX
Hmm, én múltkor láttam valamit róla, azt írták, hogy 1,6 os motorja lesz, 120Le-vel, de külsõre hasonlóan nézett ki...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hát remélem, hogy a lámpák nem ilyenek lesznek-.-

KoЯn

Istencsászár
Persze azér nemigy fog kinézni ez még csak egy kiszinezett concept art, de ha az uj swiftet vesszük alapul akkor jó kis kocsit dob piacra ami fogyni fog mint a cukor.

Új európai Suzuki kisautó a láthatáron

árizsban még csak tanulmányként láthatjuk a Splash néven emlegetett típust, bár a gyártó is beismeri, hogy ez az autó már igen közel áll a késõbbi szériagyártmányhoz.

Méretei alapján új típus leginkább az Ignis helyére pályázhat a Suzuki modellpalettáján. A két típus tengelytávja egyformán 2,36 méter, és a Splash 3,78 méteres hossza illetve 1,65 méteres magassága is csak néhány milliméterrel haladja meg az Ignis megfelelõ adatait. Az újdonság 1,78 méteres szélessége ugyanakkor jóval tágasabb belsõ teret ígér. A méretektõl eltekintve azonban nem is hasonlít egymásra a két autó. A Splash nem örökölte az Ignis ódivatú, terepjárókat idézõ arányait, inkább a Swiftre emlékeztet minimális hátsó túlnyúlásával és hosszú orrával, bár annál jóval magasabb, és jóval merészebb formavilágú. A tanulmány orrába egy új fejlesztésû 1,2 literes, 16 szelepes benzinmotor, és négysebességes automata váltó kerül, és a Suzuki szerint az autó öt személy szállítására is alkalmas.

A sajtóközleménybõl az is kiderül, hogy a Splasht afféle jolly jokernek szánják. Azt szeretnék, ha korosztálytól és életstílustól függetlenül szinte bárkinek megfelelne, akár városi használatra, akár hosszabb utazásokra, bár méretei, és várható teljesítménye alapján ez is csak egy újabb kisautónak tûnik a sok közül.

KoЯn