2027
Jó vagy rossz autó?
-
#1467 A pluszkiadások:
- amit nem veszel észre, ha nem figyeled az árlistát, hogy a kocsi árának kifizetésével együtt befizetted a regisztrációs adót is
- nos az "előlegben" sok minden benne lehet. Ami biztos: a forgalomba helyezési költség. De elvileg ha részletre vetted a kocsit, akkor biztos kötöttek veled casco-t is a kötelezőn felül. Vagy ha részletre veszel kocsit és esetleg nem akarsz casco-t kötni, akkor valamivel meg szokták emelni a kocsi árát - vagy a törlesztési részletek összegét.
És persze ott lesz még majd a gépjárműadó, amit egyrészt ki kell fizetned a régi kocsidra is az év végéig és az új kocsiét is. Nálunk egy új 1.3-as Ignis (vagyis 3 évnél fiatalabb) féléves adója 8800Ft... -
#1466 Nos bemek a kereskedésbe a régi kocsimmal, szerződést kötök és kifizetem az előleget. Elviszem az Ignis GL-t, a régi kocsimat ott hagyom. Milyen pluszkiadások terhelnek engemet az előlegen kívül? Az az igazság, épp hogy összejött az előlegi maki. -
#1465 -
#1464 Ez meg egyértelmű válasz volt. -
#1463 ez egy felettébb hülye kérdés volt... -
#1462 Lejárt műszaki kocsit nem sokért számítják mán be? -
dsg #1461 Izgi szitu. Motoroztunk 2ten. 150es SR, 180as Runnerral.Megallit a yard,igazoljuk a matricaval, hogy 50esek a bringak es kesz. Fogalmuk sem volt semmirol, de ne altalanositsunk! De hengerurtartalmat nem fognak merni (ha teved, o fizet). -
#1460 1 a rendőr sem hülye
2 a közlekedésfelügyeletnek van hozzá eszköze, amit a gyertya helyére teker be, és megmondja mekkora lökettérfogatú a motor
amúgy ha nem csinálsz balhét, és ésszel közlekedsz lehet hogy nem lesz baj... -
#1459 Sziasztok!! Lenne egy kissé gyökér kérdésem... Nah van most egy 50-es mocim, van jogsim meg van vmi biztositás rá.. vmi matrica szerü amire rá van irva h biztositás. Nah most szeretnék venni egy 125ös mocit akkor a rendör honnan tudja h az 125ös nem 50es? Me az 50es mocimhoz sincs semmien papir amin van h 50es.:SS: Vki pls magyarázza el hogy van ez...
Kössz elöre is!
Üdv.: Baba -
#1458 Kössz a válaszokat!!!! ;) -
#1457 lámpa van, vagy nincs, NEM mehetsz vele, mert nincs valszeg biztosításod....
lámpás fejidomot+sárvédőt bárhol vehetsz, de valszeg fog kelleni egy töltőtekercs+akksi is, mert különben a fordulatszám függvényében fog gyengülni vagy erősödni a fény -
dsg #1456 Lakott teruleten is kell a lampa. Valszin ki kell cserelned a fejidomot egy lampasosra, na meg hatra is kell valami + a tukrok. -
#1455 Tudomásom szerint lakóterületen belül nappal nem közelező a lámpa használalat ( bár én mindig használom ) autóknál, de motroknál mivan azt nemutdom, de lehet azis hogy lámpa kell hogy legyen rajta, ha netán a rendőrök megállítanak és átvizsgálják a motor feleszereltségét, akkor akár büntit is vonhat maga után, mert közúton használtad... -
#1454 Hi all Van egy Suzuki RM 125-ös crossmotorom és az lenne a kérdésem, hogy nincs rajta lámpa de lakotterületen belüül lehet vele menni? Vagy rakotterületen is kell lámpa? És nem tud valaki olyan üzletet ahol lehet rá venni? És esetleg mennyibe kerülne?
a választ elöre is kössz!!
ÜDv.: Baba -
gvoczelka #1453 Na ez egész kultúráltan néz ki a Splash, nem olyan ocsmány mint a tanulmányváltozat! Ha lenne rá pénzem, én lennék az első magyarországon aki venne ilyet :) -
dsg #1452 En megneznem azt a D-t is. -
#1451 inkább egy értelmes sedant csináljanak már/Mint Chevy AVEO kb./ -
#1450 A hírek szerint a Suzuki felfelé bővítené kínálatát Európában is, és hamarosan egy olyan modellt dobna piacra, amivel a Ford Mondeonak, a VW Passatnak és a Toyota Avensisnek állítana konkurenciát. -
#1449 nekem meg épp az opel tetszik jobban :) -
DJ BP #1448 na akkor Suzuki Splash hivatalosan
sztem jobban néz ki az Opelnál
Kérdés, hogy vajon a kisebb de sportos Swifthez képest mennyi lesz, sztem kb. ugyanannyi, a nagyobb utastér sztem ellensúlyozza a gyengébb motort, drágább semmiképp sem lesz sztem -
#1447 asszem Lengyelországban fogják szegelni... -
DJ BP #1446 Opel Agila/WagonR+
Lesz egy 1.2 86LE motor, azzal egész kultúrált gép lehet majd
-
gvoczelka #1445 Ez a videó nagyon ottvan, láttam már fél hónapja, majdnem dobtam egy hátast :D -
#1444 ....vagy a másik verdájára :) -
#1443 A ferraris lelkét kicsit helyrerakta a suzukis!De az ilyet én fogadással kezdeném,kemény lóvéra. -
#1442 -
#1441 Ferrari vs Suzuki ... -
gvoczelka #1440 Enyémbe most kezdtük el csinálni a hangrendszert :) -
gvoczelka #1439 Viktor, célszerű olyan helyre ragasztani a szenzort, ahol nem éri se szél, se a motor hője.... -
#1438 gyárilag/bár 98-as Sedan egyik verziójában sem volt/, pl az Ignisben a hűtőmaszk alatti műanyag elemek belső felén van a szenzor, ha jól emlékszem...
legegyszerűbb amúgy a tükörlap belső oldalára okosan felragasztani... -
Viktor0125 #1437 Sziasztok!
Van egy 98-as évjáratú Sedam-om és szeretnék beletenni egy hőmérőt, ami a külső hőmérsékletet mutatja. A kérdésem az lenne, hogy a motortérben hova rakjam az érzékelőt, hogy se a menetszél, sem pedig a motor hője ne befojásolja?
Gyárilag ezt az érzékelőt hol helyezik el?
Előre is köszi a segítséget?
-
gvoczelka #1436 Azért van két benzincső, mert az egyiken megy a motorba a benzin, a másikon pedig megy vissza a felesleges benzin a tartályba... (Ez nem biztos, ezt fateromtól tudtam meg) -
tass112 #1435 Sziasztok van 4 DB sx4-es disztárcsám 16-os ujak ha kell valakinek hivjon áron alul 06302625631 gyáriak -
Sheva07 #1434 Hi
Nekem egy 98-as swiftem van és azt szeretném kérdezni hogy a motortérben miért van 2db benzincső?
Ezt azért kérdezem mert van egy olyan kütyüm amit a benzincsőre rakva kevesebb lesz a károsanyagkibocsájtás és kevesebbet is eszik, de ahhoz tudnom kéne melyik benzincsöből megy bele a karburátorba vagy nem tudom én hogy pontosan mibe a benzincső
Az egyik benzincső előről megy bele abba a vacakba a másik pedig oldalról... ha vki tudja segitsen plzzz
thx -
gvoczelka #1433 Motor videó -
gvoczelka #1432 Nah, a Kipufogó nevü link az jó :) -
gvoczelka #1431 nem értem miért nem a videólinket rakja ki...
Kipufogó -
gvoczelka #1430 basszus, nincs szerencsém
[URL="http://videa.hu/play.php?v=4k9gUPheq2pD1lLr"]Kipufogó videó[/URL] -
gvoczelka #1429 [URL="http://videa.hu/play.php?v=4k9gUPheq2pD1lLr"]Kipufogó videó[/URL] -
gvoczelka #1428 Mindjárt rakok fel új videókat! :)