Suzuki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem még elölre a váltóhoz lehetne az italtartó alá, tudod ott van egy kis mélyítés! talán oda. nekem ott vannak a neoncsöveknek a kapcsolói

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy swiftbe szeretnék elõre elektromos ablakokat,és hogy hol lenne hely(esetleg a mûszerfalban)univerzális kapcsolónak,és milyen fajta kapcsoló kellene??Ajtókárpitba nem lehet,és a box hátuljában a hátsó kapcsolók vannak már.
Üdv:Kornél
0ppika
valami gyorsulást nyomhattál volna 😊

http://epica.nl

Bocsi, nem kattintósra csináltam.
Katt Ide

Itt egy kis videó az én Swiftemrõl! Nem nagy szám, de imádom 😊
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=qH8B145u6rH5DZkS

fifi
sztem nem, bár látni kéne a boxot.
amúgy tökmind1 mert max kivágod szépen a helyét, nem egy nagy dolog...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bocs,2x ment😊)
Sziasztok!Az érdekelne,ha veszek a kézfékbox hátuljába(97es swiftbe)egy el. ablakem. kapcsolót(ezt:http://www.vatera.hu/suzuki_swift_elektromos_ablak_kapcsolo_uj_22782898.html),akkor az beleillik-e egy olyan boxba,aminek egy kimélyítés van a közepén?(a hátsó ablakokat irányítaná)
Elõre is köszönöm
Sziasztok!Az érdekelne,ha veszek a kézfékbox hátuljába(97es swiftbe)egy el. ablakem. kapcsolót(ezt:http://www.vatera.hu/suzuki_swift_elektromos_ablak_kapcsolo_uj_22782898.html),akkor az beleillik-e egy olyan boxba,aminek egy kimélyítés van a közepén?(a hátsó ablakokat irányítaná)
Elõre is köszönöm
csak rádio, vagy cd-is?
marsu
köszi, utánna nézek.
fifi
igen, kell venned sztem az antennakábelre egy zavarszûrõt...
nekem anno a Golf 2-ben a generátor/!/miatt kellett...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

marsu
Sziasztok!

Olyan problémám van hogy az autórádióm menet közben sípol mint az állat, ha még a világítást is felkapcsolom akkor még jobban.
Gondolom valamilyen zajszûrésre, lenne szükség?? Tudnátok ebben segíteni??

Kösz pá

ffxi
THX!!!!

Fákjúal!

fifi
persze...
amúgy segítek:
használtautót a bankok 99%-a 12 éves korig finanszíroz meg. erre tud még adni elvileg 36hónapot. tehát mire a kocsi 15éves, tehermentes kell hogy legyen...
és megint mondom: 20.000ft/hó simán lehet, de sokminden függvénye/már ítam mié/

ladarevolution
NÉzegetni kell pl hasznaltauto.hu-n és fel kell hívni, meg kell kérdezni. Sok hirdetést autókereskedés ad fel ott is. Azoknákl szerintem ,lehet részletre is meg a legtöbb hirdetésben ott is van h részletre is, fel kell õket hívni. Gondolom az õ érdeke is az h eladja az autót sóval kénytelen kis részleteket engedni mert egy átlag magyar nem tud havi 50ezret fizetni egy autóra...

ffxi
Nehéz lesz. De létezik olyan hogy 20ezer alatt/hó? Ez lenne a legfontosabb, akár új, akár használt autóra.

Fákjúal!

ladarevolution
hát nem tudom annyira nem nézegettem mostanába, de minden esetre véleményem szerint körül kell nézni a használt autók között is, mert én biztos h inkább 1-2 hónapot is rászánnék egy jó használt autó megtalálására, de új autót nem vennnék. És az is lényeg h nem kell bedõlni a reklámoknak, nem mindíg a "legolcsóbbnak hírdetett" autó a legolcsóbb! Nagyon utána kell járni a dolgoknak. Van olyan ismerõsöm aki fél évig keresettt olyan használtautót amilyet akart, de megérte és azóta is boldogan autókázik, míg aki megvette a legalapabb Fiat Puntót az meg már fél év múlva megbánta.

ffxi
Gondolom új autóknál vannak kedvezményes havitörlesztések hosszúidõre. Használtautóknál asszem nagyon rövididõ alatt kell kifizetni. Gondolkodom 1 használt Ignis-re is.

Fákjúal!

ladarevolution
a www.suzuki.hu -n szerintem minden fent van, ami nincs azt meg kell kérdezni kereskedésenként(vannak néha külömbségek)...
amúgy ha ennyire olcsón akarod megúszni akkor minek akarsz új autót venni?
egy alap Ignis 2,24 millió, míg mondjuk egy 3-4 éves Fiatot, Renaultot, Skodát már 1-1,7 milla között kapni...(mellesleg az új gépjármûadó miatt nem érdemes 3 éves vagy annál fiatalabb kocsit venni)

ffxi
Hogy érted? Nem fogják annyiért beszámítani? És nem hiszem hogy el tudnám adni, senki sem kell.

Fákjúal!

fifi
ja a törlesztõben meg senki nemfog tudni okosat mondani, mertt az függ:

CHF-es hitelnél a napi árfolyamtól
önerõtõl
futamidõtõl
meg attól hogy mennyit tudsz még alkudozni a törlesztõbõl/ilyenkor a ker.a jutalékából enged.../

meg még annyi, hogy nagyon gondold meg a full here alap GL-t mert még +200K-ért GC-t kapsz ami legalább szervós meg van már dísztárcsája is...

fifi
a 20éves verdát miért akarod feltétleül beszámoltatni? nem jobb eladni háztól és azzal még betoldani az önerõt?többet tudsz alkudni, ha nincs a képben egy ilyen masina!
be ne dõlj a +100.000 - +700.000 forintoisbeszámításíi felár dumának!

ffxi
Üdv all!
Szeretnék kérdezni, mert hogy nem nagyon értek hozzá. Szóval akarok venni Ignis-et a következõ feltételekkel:

-legkedvezõbb havidíjrészelettel(20ezer alatt/hó az tökéletes lenne)
-20 éves jelenlegi autóm beszámítása
-az Ignis minden extrától mentes (no casco, no felni meg mitudomén, csak herélt legyen)

Ez az elképzelésem, mert nagyon de nagyon olcsón szeretném megúszni. Tudom, hogy kereskedõtõl is függ, csak hogy érdemes-e az ország másik végére menni pl.? Adjatok sacékábé összegeket, hogy legyen kiindulópontom. Elõre is köszi a hozzám jobban értõ tanácsadókat.

Fákjúal!

ezek kaphatók jelenleg:
benzines
1.5L
2WD 5MT

benzines
1.6L VVT
2WD 4AT

benzines
1.6L VVT
4WD 5MT

dízel
1.6 L DDiS
2WD 5MT

dízel
1.9 L DDiS
2WD 6MT

dízel
1.9 L DDiS
4WD 6MT

Istencsászár
1.5 a legkisebb ahogy írtad.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hopsz, sorry, nemtudtam. Én úgy emlékeztem, hogy ehez is 1.3-as motor az alap

fifi
sztem meg 1.5 van, 1.6 1.9 DDIS meg az új az 1.6 dízel...

daf xf
1.3-as nincsen.
1.4-es van meg most dobták piacra ha jóltom az 1.6-os dízel 6 sebességes kézi vagy automata váltósat.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

fifi
1.3-as SX4 nincs, node nem baj...
vagy van???

Fincsi ez az SX-4, nekem tetszik, bár a fapados változat nem olyan szép... De ez egy jó húzás a Suzukitól, hogy a leggagyibbat is 1.3-as motorral szerelik 😊 Jó is az a 92-93paci

0ppika
<#eljen>

daf xf
Ez pedig a mi kocsink:

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Zsolti9014
Most vagyok elõször ebben a topikban, látom az elején kegyetlenül lehúzták a Suzukit. Nekünk 3 éve van egy 1997-es Swift Sedanunk, és még semmi gond nem volt vele. Nekem kényelmes, motor, futómû, minden nagyon jó. Ha minden jól megy, hamarosan egy vadonat új Swiftünk lesz. Szerintem jelenleg az egyik legjobb vétel ez, pedig utánanéztem Opel, Ford, Fiat, stb autóknak. Ugyanakkora felszereltséggel csak a Fiat Punto olcsóbb (nem a Grande). A mûszaki részhez én nem igazán értek, de apukám és nagybátyám már több mint 20 éve autókkal foglalkoznak, õk azért csak tudják: egyre jobbak a Suzukik. a jelenlegi autót már vezettem, nagyon jó vele menni.

Hajrá Magyarország!

Azért, mert jó a hangja így 😊

fifi
és az miért jó?

Nah, végre felkerült a sportdob. Ezer köszönet a Dinamit Kipufogónak

Igen, tudom, de a mûszerfalon lévõ benzinszint jelzõ pontatlan, meg ha már csinálok egy egyesített rendszert, akkor már miért ne legyenek benne?

fifi
"Benzin, olajszintmérõk"

bezinszinted van a mûszerfalon
olajhoz ott a nívópálca ugye...

Wow, az nem semmi 😄 Akkor lehet hogy azért zörög néha picit a motor, mert Jet-es 95ös benzint tankolok?

Egyébként, ilyen pillanatnyi, meg átlag fogyasztásmérõt honnan lehetne olcsón beszerezni? meg ilyeneket hogy Benzin, olajszintmérõk? Mert érdekelne. Azon gondolkoztam, hogy építek egyet, és egy, 15x20centis LCD kijelzõn megjeleníteném, csak nincs se kapcsolási rajz, se semmim hozzá, meg hogy milyen alkatrészek kellenének bele.

0ppika
az munka 😄

láttam fotót Mazda6 MPS-rõl (260ló), na annál 120-at mutatott 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

0ppika
jó, lehet hogy túlzás a 30, és fékezéskor valóban nem pörög nem 6000et, de 6000nél nem 30at mutat, 67 a rekordom ... 😄

nem lehet az az átlag, mivel 100km-ren keresztül nem nyomhatod folyamatosan, 15-az a 30 pillanatnyi átlagban...

vagy neked fékezéskor is 6 ezren van fordulatszám? 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fifi
régen igen, manapság nem hinném...
mérésügyi hivatal ilyen esetben kilõne mindenkit távcsöves puskával, és a kút helyét beszórnák sóval

Szóval vannak olyan kutak, ahol azért olcsó, mert mondjuk higítják picit vagy mi?

LouiS Kmét
Shell az garantálja az oktán számot !
95->95 és nem 93ill91, átlag ember észre se veszi .

😊 Mondjuk lehet azért eszik nekem 12litert, mert a Jet -nél szoktam tankolni 95öst. Haverom mondta, hogy a Shellnél majdnem ugyan annyiba kerül, és neki a Jet-es benzinnel 9litert evett, amit meg a Shellnél vett, abból csak 7et.... Mondjuk nemtudom mi a különbség benzin és benzin között, mert mindegyik Százhalombattáról jön...

0ppika
igen pillanatnyi, ha rúgom neki rendesen akkor ez az átlag, és igen, ha így megyek 100 km-et akkor annyit eszik

fifi
"pillanatnyi fogyasztás mérõ"...
és 20-30at is eszik a kocsi?