2027
Jó vagy rossz autó?
  • ChevyG #1547
    konkrétan mennyinél fordul át?
  • marsu
    Elképzelhető, de nincs információ!!
  • 0ppika
    lehet hogy igazad van, amikor tanultam vezetni, akkor volt kb 90e egy 2-3 sedanban, és 1x már átfordult ...
  • DJ BP
    csak vicceltem ám :)
  • 0ppika
    apám régi swiftjében 47e volt, 7 évesen amikor eladta ...
  • DJ BP
    9 év alatt sztem 1x már átfordult, azért csak 54ezer km-rel vetted :DD
  • 0ppika
    :)
  • S9

• marsu
    Ha érdekel valakit, akkor katt!
  • pajti
  • DJ BP
    az autó vagy a srácok? :DD
  • pajti
    Tetszik:)
  • Istencsászár

• Dj Furry
    ....
  • marsu
    Azt gondolom, hogy nem biztosíték probléma, de azt azé kérdeztem, hogy ne az aksi sarut keljen leszedni, hanem csak a biztit kiszedni, mert egyszerűbb.
  • 0ppika
    biztos hogy nem biztosíték probléma, akkor nem világítana sehogy :)
    emlékeztem hogy régi swifted van, azért mondtam a bontót, tuti hogy találsz hozzá bajuszkapcsolót ...
  • marsu
    Abban tudtok segíteni, nekem egy 93-as swift-em van, sajnos a biztosíték fedelem az eltűnt, és nem tudom, hogy a biztosítékok milyen áramköröket szakítanak meg.

valamilyen rajz, vagy egy fénykép a tietekről bizti segítene.
    előre is köszi.

• 0ppika
    szerintem csere, nem hiszem hogy lehet és érdemes javítani, meg nem lehet nagy összeg, bontóban nézz utána
  • marsu
    Sziasztok!

autómnak olyan problémája van, hogy a helyzetjelző, és tompított világítás kapcsolóm, tönkrement, hiába tekerem nulla állásba, a helyzetjelző lámpáim elől és hátul továbbra is világítanak.
    A kérdés az hogy hogyan javítható, ki kell e cserélni az egész kapcsolót, és mennyibe kerülhet?

Előre is Köszönöm.
  • pajti

Ez de tetszik :)

• Japep
    Hát már pontosan nem is emlékszem, azt tudom, hogy krómozott alu ISOTTA.
  • pajti
    Uhh... jó sokan válaszoltak:)
    Egyebként melyiket választottad?
  • Japep
    Hello!
    Milyen ablaktörlőt érdemes venni? Rozsdamentes acél vagy alumínium?
    Innen!
  • Julius75
    Sziasztok!

A figyelmetekbe ajánlom ezt az oldalt, érdekes : http://suzuki.pvr.hu
  • pszihopata
    [IMG][/IMG]
  • Peugeot
    sziasztok !
    Elindult a régi suzuki swift klub akit érdekel szivesen látjuk az oldalon, vagy mint leendő klubtag ! www.regiswift.hu
    üdv.
  • Japep
    Hello!
    Az lenne a kérdésem, hogy az új Swift hátulján a feliratok (SUZUKI S SWIFT) csak ragasztva vannak, vagy csak ilyen bepattintós...mert le akarom szedni őket, de nem merem, nehogy lyukak maradjanak a helyükön.
    Sokat ilyen leszedettet látok, azoknál nincs semmi nyoma...de nem merem megpróbálni, mert nem vagyok benne biztos.

Előre is kössz!
  • Istencsászár
    Néztem az SX4et a Rally Vbn, gyönyörű!, remélem ütős versenyzővel erős autó lesz.
  • DJ BP
    nyugi, véglegestől messze van még :)
  • tep
    uhhh
  • Zsolti9014
    nekem nagyon tetszik. de oldalról túl hosszúnak tűnik.
  • marsu
    kép 1 kép 2 kép 3 kép 4
  • zsombor22
    Köszi a tippet,megnézem.
  • pszihopata
    Könnyen lehet hogy áll a görgő,mert v.miért szorul.A szíj csúszik rajta,melegíti mint állat,egyszercsak elindul,akkor elhallgat.

Borítás le,aztán nézni kell forog-e a feszítőgörgő.
    Nem tesz jót a szíjnak az biztos!
  • zsombor22
    De az az érdekessége hogy elinditom a motort hagyom alapjáraton kb 2-3 percig és megszünik ez a hang.
  • pszihopata
    Szar hangja van,én egy métert nem mennék vele.Ezzel nem szabad játszani,újra szét kell szedni.Ha összever,az nagy gáz!
  • zsombor22
    Sajnos az ékszíj nem lehet mert ma reggel leszedtem hogy kiszűrjem hogy nem a vizpumpa vagy a generátor sipol,és ékszíj nélkülm is sipol.
    A szerelőm azt mondta lehet hogy az a baj amikor leszedte a régi vezérműszijat,állitólag nagyon meg volt feszítve(100%-os an),na most ö ugy 80% os ra feszitette meg de azt mondta ez a normális.
    Meg még azt mondta hogy nagyon nemhezen ment be a feszítő görgö,és lehet hogy azért sípol mert ameddig nem melegszik be a vezérműszij nem tapad és csúszik rajta a görgő.
    (na most ebből mi igaz én nem értek hozzá elvileg pénteken szétszedi és megfeszíti a vezérműszijat ugy ahogy a gyári volt)
    Abból nem lehet gond ha teljesen megfeszíti???

Itt egy link fölvettem milyen a hangjahátha segít.
  • pszihopata
    Mivel a vez.szíj bordás,nem hinném hogy az sípol!
    Valszeg a generátort hajtó szíjat nem húzták meg rendesen,feszíteni kell rajta!
  • zsombor22
    Sziasztok!

Hátha tud nekem segíteni vki.Van egy 2002-es swift-em most cserélték rajta a vezérműszijat és a görgőt,és olyan gondom van hogy amikor inditom a motort visit kb 2-3 percig amig bemelegszik a motor utána megszünik ez a hang.
    Ez a hiba csak az első inditásnál van pl ha 3 óra mulva inditom nem sipol csak ha teljesen lehül a motor.
    A segítségeteket előre is köszönöm.
  • Istencsászár
    Utcai WRC autó készülhet a Suzuki SX4-ből