Suzuki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
A BWM-s megteheti, és nem õt szokták igazoltatni hanem téged... ilyen világot élünk.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én személy szerint mindig bekapcsolom a lámpákat, ha esik, ha fúj, ha világos van, ha sötét, az a biztosabb...
Másik: jövök haza velencérõl autópályán, vadonat új 5ös BMW, lámpa luxus neki, mint ahogy az irányjelzés is. ÚJ DIVAT, középsõ sávban megyek, belsõ sávba senki, külsõ sávba senki, de azért jobbról elõz meg....

Új hír, készen van a hifi a kocsimba 😉

Figyelj, ha megtanultad a kreszt, akkor tudnod kéne!

fifi
írtam a használtautó topikban választ...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ffxi
Mi az a lízingelés? Érdemes úgy vásárolni kocsit?

Fákjúal!

ffxi
De a tömegközlekedés sem olyan olcsó már. Há akó inkább kocsival mek.

Fákjúal!

ibrik
Manapság a legjobban akkor jön ki az ember, ha teljesen lemond a kocsiról. Csak hát ez nagyon nehéz, ha az ember már hozzászokott a kényelemhez, de sajnos ez már tényleg "luxus", amit viszont sokan nem tudnak kikerülni...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ffxi
Akkor írány lemûszakiztatni a jelenlegit, mert még mindig jobban jövök ki 😊

Fákjúal!

ibrik
Ja bocs, a 8800Ft egy 4 éves (3-6 éves) 1.3-as Ignis féléves adója.
Tehát a zsír új kocsié jóval több.

ibrik
Viszont nekem is lenne kérdésem:
Nem tudja valaki, hogy a limitált "Tour" felszereltségû Ignis GLX-be milyen típusú Mio GPS-t raknak?

ibrik
A pluszkiadások:
- amit nem veszel észre, ha nem figyeled az árlistát, hogy a kocsi árának kifizetésével együtt befizetted a regisztrációs adót is

- nos az "elõlegben" sok minden benne lehet. Ami biztos: a forgalomba helyezési költség. De elvileg ha részletre vetted a kocsit, akkor biztos kötöttek veled casco-t is a kötelezõn felül. Vagy ha részletre veszel kocsit és esetleg nem akarsz casco-t kötni, akkor valamivel meg szokták emelni a kocsi árát - vagy a törlesztési részletek összegét.

És persze ott lesz még majd a gépjármûadó, amit egyrészt ki kell fizetned a régi kocsidra is az év végéig és az új kocsiét is. Nálunk egy új 1.3-as Ignis (vagyis 3 évnél fiatalabb) féléves adója 8800Ft...

ffxi
Nos bemek a kereskedésbe a régi kocsimmal, szerzõdést kötök és kifizetem az elõleget. Elviszem az Ignis GL-t, a régi kocsimat ott hagyom. Milyen pluszkiadások terhelnek engemet az elõlegen kívül? Az az igazság, épp hogy összejött az elõlegi maki.

Fákjúal!

0ppika
<#hehe>

http://epica.nl

ffxi
Ez meg egyértelmû válasz volt.

Fákjúal!

fifi
ez egy felettébb hülye kérdés volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ffxi
Lejárt mûszaki kocsit nem sokért számítják mán be?

Fákjúal!

Izgi szitu. Motoroztunk 2ten. 150es SR, 180as Runnerral.Megallit a yard,igazoljuk a matricaval, hogy 50esek a bringak es kesz. Fogalmuk sem volt semmirol, de ne altalanositsunk! De hengerurtartalmat nem fognak merni (ha teved, o fizet).
fifi
1 a rendõr sem hülye
2 a közlekedésfelügyeletnek van hozzá eszköze, amit a gyertya helyére teker be, és megmondja mekkora lökettérfogatú a motor

amúgy ha nem csinálsz balhét, és ésszel közlekedsz lehet hogy nem lesz baj...

mrbaba
Sziasztok!! Lenne egy kissé gyökér kérdésem... Nah van most egy 50-es mocim, van jogsim meg van vmi biztositás rá.. vmi matrica szerü amire rá van irva h biztositás. Nah most szeretnék venni egy 125ös mocit akkor a rendör honnan tudja h az 125ös nem 50es? Me az 50es mocimhoz sincs semmien papir amin van h 50es.:SS: Vki pls magyarázza el hogy van ez...

Kössz elöre is!
Üdv.: Baba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

mrbaba
Kössz a válaszokat!!!! 😉

fifi
lámpa van, vagy nincs, NEM mehetsz vele, mert nincs valszeg biztosításod....
lámpás fejidomot+sárvédõt bárhol vehetsz, de valszeg fog kelleni egy töltõtekercs+akksi is, mert különben a fordulatszám függvényében fog gyengülni vagy erõsödni a fény

Lakott teruleten is kell a lampa. Valszin ki kell cserelned a fejidomot egy lampasosra, na meg hatra is kell valami + a tukrok.
Istencsászár
Tudomásom szerint lakóterületen belül nappal nem közelezõ a lámpa használalat ( bár én mindig használom ) autóknál, de motroknál mivan azt nemutdom, de lehet azis hogy lámpa kell hogy legyen rajta, ha netán a rendõrök megállítanak és átvizsgálják a motor feleszereltségét, akkor akár büntit is vonhat maga után, mert közúton használtad...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mrbaba
Hi all Van egy Suzuki RM 125-ös crossmotorom és az lenne a kérdésem, hogy nincs rajta lámpa de lakotterületen belüül lehet vele menni? Vagy rakotterületen is kell lámpa? És nem tud valaki olyan üzletet ahol lehet rá venni? És esetleg mennyibe kerülne?

a választ elöre is kössz!!
ÜDv.: Baba

Na ez egész kultúráltan néz ki a Splash, nem olyan ocsmány mint a tanulmányváltozat! Ha lenne rá pénzem, én lennék az elsõ magyarországon aki venne ilyet 😊

En megneznem azt a D-t is.
fifi
inkább egy értelmes sedant csináljanak már/Mint Chevy AVEO kb./

Istencsászár
tep
nekem meg épp az opel tetszik jobban 😊

\"SLICE of LIFE\"

na akkor Suzuki Splash hivatalosan
sztem jobban néz ki az Opelnál

Kérdés, hogy vajon a kisebb de sportos Swifthez képest mennyi lesz, sztem kb. ugyanannyi, a nagyobb utastér sztem ellensúlyozza a gyengébb motort, drágább semmiképp sem lesz sztem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fifi
asszem Lengyelországban fogják szegelni...

Opel Agila/WagonR+
Lesz egy 1.2 86LE motor, azzal egész kultúrált gép lehet majd

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ez a videó nagyon ottvan, láttam már fél hónapja, majdnem dobtam egy hátast 😄

tep
....vagy a másik verdájára 😊

\"SLICE of LIFE\"

pszihopata
A ferraris lelkét kicsit helyrerakta a suzukis!<#eljen>De az ilyet én fogadással kezdeném,kemény lóvéra.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

tep
<#taps>

\"SLICE of LIFE\"

0ppika

http://epica.nl

Enyémbe most kezdtük el csinálni a hangrendszert 😊

Viktor, célszerû olyan helyre ragasztani a szenzort, ahol nem éri se szél, se a motor hõje....

fifi
gyárilag/bár 98-as Sedan egyik verziójában sem volt/, pl az Ignisben a hûtõmaszk alatti mûanyag elemek belsõ felén van a szenzor, ha jól emlékszem...
legegyszerûbb amúgy a tükörlap belsõ oldalára okosan felragasztani...

Sziasztok!

Van egy 98-as évjáratú Sedam-om és szeretnék beletenni egy hõmérõt, ami a külsõ hõmérsékletet mutatja. A kérdésem az lenne, hogy a motortérben hova rakjam az érzékelõt, hogy se a menetszél, sem pedig a motor hõje ne befojásolja?
Gyárilag ezt az érzékelõt hol helyezik el?

Elõre is köszi a segítséget?
Azért van két benzincsõ, mert az egyiken megy a motorba a benzin, a másikon pedig megy vissza a felesleges benzin a tartályba... (Ez nem biztos, ezt fateromtól tudtam meg)

Sziasztok van 4 DB sx4-es disztárcsám 16-os ujak ha kell valakinek hivjon áron alul 06302625631 gyáriak
Hi

Nekem egy 98-as swiftem van és azt szeretném kérdezni hogy a motortérben miért van 2db benzincsõ?

Ezt azért kérdezem mert van egy olyan kütyüm amit a benzincsõre rakva kevesebb lesz a károsanyagkibocsájtás és kevesebbet is eszik, de ahhoz tudnom kéne melyik benzincsöbõl megy bele a karburátorba vagy nem tudom én hogy pontosan mibe a benzincsõ

Az egyik benzincsõ elõrõl megy bele abba a vacakba a másik pedig oldalról... ha vki tudja segitsen plzzz

thx
Nah, a Kipufogó nevü link az jó 😊

nem értem miért nem a videólinket rakja ki...
Kipufogó

basszus, nincs szerencsém
Kipufogó videó

Mindjárt rakok fel új videókat! 😊