2027
Jó vagy rossz autó?
-
#1587 Sziasztok!
kazettás magnomat cd-sre szeretném cserélni, azt se tdom hogy áljak neki:S
HELP! -
#1586 Inkább a Grand Vitarának menjen le az ára :)
(nagyon tetszik az 5-ajtós....csak az ára :( -
#1585 Szaporodik a szpless,már majnem naponta látok -
#1584 Mert a Swift 2005-ös, a Szpless meg elég új.. majd lemegy az ára idővel. -
#1583 A SWIFT is kisautó mégsem drága
Akkor a Splash mitől jobb??A Kinézet?? Én nem értem mostanába Suzukiékat... -
#1582 Az árak már csak ilyenek drágák, mi Toyota Aygo-t vettünk, ami megjelenésekor 3 milla volt, drága az biztos... de ez mindig igyvan, kisautót ólcsón nem tudsz venni... majd később pár év mulva. -
#1581 Ez jön be rohadtul :
SWIFT 1.6 SPORT 4 170 000 -
#1580 SPLASH 1.2 GS 3 296 000
SWIFT 1.5 GS 3 ajtós (MP3, AAC) 3 590 000
Ha kérsz egy metálfényt a Splashre akkor pont a Swifté jön ki... -
#1579 Sztem is pofás de ha egy 1.2-est veszel annyiba kerül h. abból full extrás 1.5-ös Swift kijön (Márpedig apám szereti nyomni neki a szplesst meg nyomhatja aztán) -
#1578 Jó kis kocsi az a Swift. A Szpless meg kisautó, nem alternatíva egy cserére szvsz... fiatalos városi búgócsiga:), arra tökéletes, és pofás is szerintem. -
#1577 Asszem ha leszedted a váltóharangot ott láccik a csavar. De NEM biztos,felelősséget nem vállalok -
#1576 Háát nekünk volt pár Suzink :
1.Régi Swift GC Limitált 2évig volt nálunk
2.WagonR+ Fullos GS Szintén limitált 1,5 évig volt meg
3.Swift 2 1.5-ös. Most 2éves és nem adjuk még el mert a Splash nemteccik meg drága más japán márkára meg nincs pénz,nemjapán meg mehet a francba
És eggyiket se kellett szervízbe vinni a kötelezőn kívül de hozzáteszem újonnan vettük mindet -
bland #1575 Sziasztok valaki tudja esetleg hogyan kel leszedni 2es swift váltógombját,hogy ne sérüljön? -
#1574 Sziasztok Kersnék valami műszaki linket turbós régi swift-ről..ha valaki találkozott már vele legyenszives ide belinkelni thx:)
-
bland #1573 Kösz a megnyugtatást igazatok van és elnézést kérek a linkelő közalkalmazottaktól nem szeretnék senkit sem megsérteni, meghát már nem sok idő kivárom a sik suzimat :D annál jobban fogom értékelni. :) -
#1572 köszi, ezt olvastam már máshol is, csak nem jól emlékeztem. -
#1571 "A pick-up egyfajta csereüzlet része: a Suzuki Japánban miniautókat szállít a Nissannak, viszonzásul Amerikában forgalmazhatja a nagyobb japán gyártó kisteherautóját saját neve alatt." -
#1570 Suzuki Equator -
#1569 így van, ez Nissan Navara, nemrég olvastam 1 cikket róla, de nem találom hirtelen ... amúgy a Nissan Navara töréstesztje elég rosszul sikerült :S -
DJ BP #1568 az oldala tiszta Nissan Navara (hátsó oldalablak), szóval sztem Nissan licenc -
ez Suzuki fejlesztés, vagy valami licenc alapján van?
(nekem az eleje alapján sajátnak tűnik, kissé sx4-re hasonlít a lámpa-talán) -
-
#1565 ugyanígy volt nekünk is.
első új autó, egy 5 ajtós Swift, ami hamarosan egy éves lesz.
előtte a használt swiftnél is volt egy várakozási idő, amíg a bankkal intézkedtek.
-
#1564 persze, hogy bosszantó, de a bizalmatlanság miatt van ez a banki téma, az okmányirodás történet meg ugye a linkelő közalkalmazottak miatt... ez van -
bland #1563 Igen ezt értem is, meg el is mondták nekem nagyábol hogy ez igy megy csak nemtudom, hogy átérzed e milyen rossz az h életem első autóját ami az enyém ssaját erőböl ott ál és beleültem és az ilyen tetü rendszer miatt nem hozhatom el. Igazábol röhely h a XXI. sz.-ban itt tartunk nem sokkal haladtunk előre pedig a technika engedné csak a morál maratt a béka segge alatt. Mert megértem h ha valakinek le kell gyártani az autót az hosszab ideig tart de az, hogy mondta az egyik srác mikor beküldik az autókat az okmányirodákban ott nyafognak a nagyülepü életunt dolgozók (már bocsánat a kifejezésért), és a napi 8 órás semmittevésben és kajaszünetekben nem hajlandóak mozogni ez a morál bosszant engem. (Time is money) és rossz mikor rabolják. Érték ellenérték nem ??? De lehet h rosszul gondolom ezt, és csak túlizgulom. -
#1562 amint összeállt az önerőd+bank utalja a hitelösszegedet a kereskedő kifizeti a gyár felé a kocsit, és azután kapja meg a vámpapíros csomagot, vagy futártól, vagy a legközelebbi OTP fiókból...csak ezzel a paksamétával lehet forgalomba helyezni a kocsit.
tetszik, nem tetszik, ez van... -
#1561 azt ajánlott tankolni bele -
bland #1560 Ja amúgy az tényleg igaz h a sport az csak a 98-as brnzint birja ??? -
bland #1559 Nem értem akkot mit csinalnak itt de már nem kicsit vagyok bosszús !!! nem értem mit lehet szarakodni ennyit egy autó átadással!? -
#1558 nekem elöző héten hétfőn lett kitöltve minden papír és pénteken mehetek az autóért. Szintén szalonos swift sport -
bland #1557 Sziasztok! Szerintetek létezik az h vettem részletre egy suzit bent van az autó a szalonba viszont azt mondják h a papirjai még a gyárban vannak és mire a bank utalja a pénzt ők meg elutalják a gyárnak onnan küldik a papirokat és majd csak utánna kezdődik a forgalombahelyezés hajcihő és ez mind hat hetet vesz igénybe ???? Megőrülök !! :D Ez a 21. század ?! -
#1556 http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz_felszereles_szemelyauto_gumi_nyari_gumi_13_15_c1442.html -
#1555 2 db, olcsó nyárigumi kellene, tipp??? -
#1554 -
ZsirosKenyer #1553 nagyon igénytelen..retro-ra megcsinálni egy swiftet... -
-
#1551 Üdv. A régi Swiftben elöl a müszerfalban mekkora hangszórók vannak? 10cm-es? -
#1550 Ha már Suzuki, a mult 7végén a Rally Wb-n pontszerző helyen ért be az Sx4 WRC! -
#1549 csak ajánlani tudom, nekünk 3-4 évig volt meg, 7 évesen vettük. imádtam.
(most is Suzukink van ofkorz :D) -
#1548 lehet februiárba végre veszek 1 szedánt