2027
Jó vagy rossz autó?
  • ChevyG #1587
    Sziasztok!

kazettás magnomat cd-sre szeretném cserélni, azt se tdom hogy áljak neki:S
    HELP!
  • tep
    Inkább a Grand Vitarának menjen le az ára :)
    (nagyon tetszik az 5-ajtós....csak az ára :(
  • RoR zsozso
    Szaporodik a szpless,már majnem naponta látok
  • Istencsászár
    Mert a Swift 2005-ös, a Szpless meg elég új.. majd lemegy az ára idővel.
  • RoR zsozso
    A SWIFT is kisautó mégsem drága
    Akkor a Splash mitől jobb??A Kinézet?? Én nem értem mostanába Suzukiékat...
  • Istencsászár
    Az árak már csak ilyenek drágák, mi Toyota Aygo-t vettünk, ami megjelenésekor 3 milla volt, drága az biztos... de ez mindig igyvan, kisautót ólcsón nem tudsz venni... majd később pár év mulva.
  • RoR zsozso
    Ez jön be rohadtul :

SWIFT 1.6 SPORT 4 170 000
  • RoR zsozso
    SPLASH 1.2 GS 3 296 000
    SWIFT 1.5 GS 3 ajtós (MP3, AAC) 3 590 000

Ha kérsz egy metálfényt a Splashre akkor pont a Swifté jön ki...
  • RoR zsozso
    Sztem is pofás de ha egy 1.2-est veszel annyiba kerül h. abból full extrás 1.5-ös Swift kijön (Márpedig apám szereti nyomni neki a szplesst meg nyomhatja aztán)
  • Istencsászár
    Jó kis kocsi az a Swift. A Szpless meg kisautó, nem alternatíva egy cserére szvsz... fiatalos városi búgócsiga:), arra tökéletes, és pofás is szerintem.
  • RoR zsozso
    Asszem ha leszedted a váltóharangot ott láccik a csavar. De NEM biztos,felelősséget nem vállalok
  • RoR zsozso
    Háát nekünk volt pár Suzink :

1.Régi Swift GC Limitált 2évig volt nálunk
    2.WagonR+ Fullos GS Szintén limitált 1,5 évig volt meg
    3.Swift 2 1.5-ös. Most 2éves és nem adjuk még el mert a Splash nemteccik meg drága más japán márkára meg nincs pénz,nemjapán meg mehet a francba

És eggyiket se kellett szervízbe vinni a kötelezőn kívül de hozzáteszem újonnan vettük mindet
  • bland
    Sziasztok valaki tudja esetleg hogyan kel leszedni 2es swift váltógombját,hogy ne sérüljön?
  • pe205
    Sziasztok Kersnék valami műszaki linket turbós régi swift-ről..ha valaki találkozott már vele legyenszives ide belinkelni thx:)
  • bland
    Kösz a megnyugtatást igazatok van és elnézést kérek a linkelő közalkalmazottaktól nem szeretnék senkit sem megsérteni, meghát már nem sok idő kivárom a sik suzimat :D annál jobban fogom értékelni. :)
  • Zsolti9014
    köszi, ezt olvastam már máshol is, csak nem jól emlékeztem.
  • tep
    "A pick-up egyfajta csereüzlet része: a Suzuki Japánban miniautókat szállít a Nissannak, viszonzásul Amerikában forgalmazhatja a nagyobb japán gyártó kisteherautóját saját neve alatt."
  • tep
    Suzuki Equator
  • 0ppika
    így van, ez Nissan Navara, nemrég olvastam 1 cikket róla, de nem találom hirtelen ... amúgy a Nissan Navara töréstesztje elég rosszul sikerült :S
  • DJ BP
    az oldala tiszta Nissan Navara (hátsó oldalablak), szóval sztem Nissan licenc
  • Zsolti9014

ez Suzuki fejlesztés, vagy valami licenc alapján van?
    (nekem az eleje alapján sajátnak tűnik, kissé sx4-re hasonlít a lámpa-talán)
  • pszihopata

• Zsolti9014
    ugyanígy volt nekünk is.
    első új autó, egy 5 ajtós Swift, ami hamarosan egy éves lesz.
    előtte a használt swiftnél is volt egy várakozási idő, amíg a bankkal intézkedtek.
  • fifi
    persze, hogy bosszantó, de a bizalmatlanság miatt van ez a banki téma, az okmányirodás történet meg ugye a linkelő közalkalmazottak miatt... ez van
  • bland
    Igen ezt értem is, meg el is mondták nekem nagyábol hogy ez igy megy csak nemtudom, hogy átérzed e milyen rossz az h életem első autóját ami az enyém ssaját erőböl ott ál és beleültem és az ilyen tetü rendszer miatt nem hozhatom el. Igazábol röhely h a XXI. sz.-ban itt tartunk nem sokkal haladtunk előre pedig a technika engedné csak a morál maratt a béka segge alatt. Mert megértem h ha valakinek le kell gyártani az autót az hosszab ideig tart de az, hogy mondta az egyik srác mikor beküldik az autókat az okmányirodákban ott nyafognak a nagyülepü életunt dolgozók (már bocsánat a kifejezésért), és a napi 8 órás semmittevésben és kajaszünetekben nem hajlandóak mozogni ez a morál bosszant engem. (Time is money) és rossz mikor rabolják. Érték ellenérték nem ??? De lehet h rosszul gondolom ezt, és csak túlizgulom.
  • fifi
    amint összeállt az önerőd+bank utalja a hitelösszegedet a kereskedő kifizeti a gyár felé a kocsit, és azután kapja meg a vámpapíros csomagot, vagy futártól, vagy a legközelebbi OTP fiókból...csak ezzel a paksamétával lehet forgalomba helyezni a kocsit.
    tetszik, nem tetszik, ez van...
  • Tufa
    azt ajánlott tankolni bele
  • bland
    Ja amúgy az tényleg igaz h a sport az csak a 98-as brnzint birja ???
  • bland
    Nem értem akkot mit csinalnak itt de már nem kicsit vagyok bosszús !!! nem értem mit lehet szarakodni ennyit egy autó átadással!?
  • Tufa
    nekem elöző héten hétfőn lett kitöltve minden papír és pénteken mehetek az autóért. Szintén szalonos swift sport
  • bland
    Sziasztok! Szerintetek létezik az h vettem részletre egy suzit bent van az autó a szalonba viszont azt mondják h a papirjai még a gyárban vannak és mire a bank utalja a pénzt ők meg elutalják a gyárnak onnan küldik a papirokat és majd csak utánna kezdődik a forgalombahelyezés hajcihő és ez mind hat hetet vesz igénybe ???? Megőrülök !! :D Ez a 21. század ?!
  • 0ppika
    http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz_felszereles_szemelyauto_gumi_nyari_gumi_13_15_c1442.html
  • marsu
    2 db, olcsó nyárigumi kellene, tipp???
  • ChevyG #1554
  • ZsirosKenyer
    nagyon igénytelen..retro-ra megcsinálni egy swiftet...
  • Magnumrolcsi

• pajti
    Üdv. A régi Swiftben elöl a müszerfalban mekkora hangszórók vannak? 10cm-es?
  • Istencsászár
    Ha már Suzuki, a mult 7végén a Rally Wb-n pontszerző helyen ért be az Sx4 WRC!
  • Zsolti9014
    csak ajánlani tudom, nekünk 3-4 évig volt meg, 7 évesen vettük. imádtam.
    (most is Suzukink van ofkorz :D)
  • ChevyG #1548
    lehet februiárba végre veszek 1 szedánt