Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
-Rezsõ: nem fogok belekötni a véleményedbe, de mi itt a valóság?
Ha megnézed a promó videókat minden második mondatban szerepel a "realistikus", "valósághû" szó. Kipróbálták a fegyvereket, lemodellezték a helyszíneket, beszéltek a tûlélõkkel, etc.
Ezek után -én- nem azt várnám, hogy egy 80-as évekbeli, "B" kategóriás amerikai szutyokvideó filmet idézõ borítót csináljanak.
Szerintem a borító elsõdleges feladata a hangulat visszaadása. Egy horrorfilmet nem micimackós rózsaszín borítóval adnak ki, a "segítség hal lettem" videókazettán pedig nem a texasi láncfûrészes gyilkos kergeti a kopoltyúsokat.
Az elit alakulatban nem beatzene megy az Ardeneki csata alatt, a filmben embereket, emberi kötelékeket mutatnak be, szenvedést, a borítón sem egy-egy embert látsz, hanem körvonalaikat, fegyverrel, készen álva, egy dombon.

Én ugyan egy háborúban sem vettem részt, nem is szeretnék, de gondolj bele: melyik korhû fotón láthatsz te ilyen szimetrikus, heroizált csoprtképet?
A besorolás szerint nem tizenéveseknek akarják eladni a játékot.

Szerintem...<#smile>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Eisenhower
az a demo megjelenésének idõpontja^^ <#banplz><#vigyor1><#nyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Nahar
Gamespot-os megjelenés: Március 8. >>> Reménylegalább ezt tudják tartani!!<#rolleyes>

.

Motorola Defy

Eisenhower

Nahar
Multizni szerintem csak eredetivel lehet majd,de remélem nem!!

Motorola Defy

R0sc0
ugyis a warezrol fogja letölteni.
minek neki borito??

rezsofiz
Szép? Mit vársz egy scannelt borítótól?😊

sazl : c

ranGer2
Persze h nem az de legyen esztétikus és szép.. nahmeg kompozíció se árt.. ennek meg oly szar h hihetetlen...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Csuhai G
Szerintem király! Amúgy meg egy borító, hogyan lehet ratyi?!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

rezsofiz
Ez egy borító. A borítónak nem az a feladata hogy minél jobban visszaadja a valóságot vagy mittudomén.

rezsofiz
JEEEEEE lesz benne dobtáros Tomy!!4444444 <#nyes><#hawaii>

trident
OFF
Spam: ragozni sem tudok Einsenhower által linkelt akciófigurák; agyamban.
ON

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Ja de! Bocs! Összemosódnak az agyam itt a dolgok így kettõ után!<#wilting>
A lényeg, hogy adják ki a Biát, és ne legyen BOA!<#zavart1>

trident
<#vigyor>
Földrõl indítható szabadesésû bomba?<#nevetes1>

ranGer2
Olyan fémvázas doboztatró amelyben bomba van 😄DDD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

trident
Most nézem Einsenhower akciófigurát...Ez nagyon durva!<#nyes>
Hahaha, kell egy mosolygós szanitéc, meg egy csúnya gonosz lángszórós bácsi!

Ez viszont mi ez? Felhomályosítana valaki? ez mi ez?

ranGer2
Ööö az nem Saving Private Ryan enciklopádia? 😊

trident
Tudom, szégyenkeznék is ha nem ismerném fel, de ilyen változatot még nem láttam.
Ezekhez szvsz nem nagyon hasonlít:géppisztolyok
Kötözködni nem akarok, lehet hogy csak a szemem rossz, de nekem akkor is fura a borítón...
Viszont ezt is találtam, miközben a képeket keresgettem:
Band of brothers enciklopédia

ranGer2
Nekemsem teszik.. szar a boritó amugy az egy thompson 😊

trident
Fogalmazhatnánk úgy is hogy ratyi. Nekem se jön be ez a borító. Ez így egyszerûen csak kliséket tükröz vissza, úgyhogy "Antal" bácsinak kevesebbet kellett volna használni a realisztikus szót.
Ami még nem tetszett a videókban: mik azok a vérgombócok?! Ha meglõsz valakit akkor kicsapódik belõle 6-8 vérgömb? Eh...
A borítóképen meg a géppisztoly egy mp5-tel van keresztezve?
Nem akarom fikázni a játékot, mert a videók alapján megnyalhatjuk mind a tíz ujjunkat, de ha már jól akarják megcsinálni, akkor minden részletet ki kell dolgozni.

nekem nem tetszik <#wow2>

túl hálivúdos...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

rezsofiz
BAMMMEG ez nagyon állat

Eisenhower

Eisenhower

Eisenhower

Eisenhower

Eisenhower

Eisenhower

Nahar
remélem ott is lesz!

Motorola Defy

AirborneRanger
Singlebe is lesz... méne lenne? 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Nahar
A MULTIBA LESZ MG42 a németeknél??!?!?!?

.

Motorola Defy

Eisenhower

AirborneRanger
AntiBIA ^^

Glpetyus
Elég poligonhiányos némelyik :S

Eisenhower

Glpetyus
-w :S

Glpetyus
Tew meg se szólalj,te ratyi te <#mf1><#mf1><#mf1><#lama><#banplz>

Eisenhower
vagy rólad? <#mf2><#mf2><#mf2><#vigyor1><#mf1><#banplz><#lama><#taps>

Glpetyus
<#alien><#eljen><#eplus2><#falbav><#banplz>

Eisenhower
biztos rolad mintázták a futást ^.^<#mf2><#mf2><#mf2><#vigyor1><#vigyor1><#nyes><#nyes><#hehe><#banplz>

AirborneRanger
Meg elég buzin futnak benne az emberek ./

AirborneRanger
Bazzeg ebbe a videóban hogyan halnak má meg a németek? az elején...lol olyan hátastdobnak... ai meg nemtud lõni bazzeg 😄

bricsi01
uj vidi itt

Glpetyus
Mondtam,hogy rossz elõérzetem van :S

trident
A kiadók szerintem saját csapdájukban vergõdnek. 1;Megpróbálnak taktikázni: mikor juthatnak nagyobb profithoz...
2; csökkentik a fejlesztõi létszámot. Mer ugye a bérköltésgek!
3; Fejlesztenek egy új motort, esetleg technológiát: szép jó, etc. Csak a végén kiderül hogy bugos. És féléveket csúsznak.

Ezek lehet nem mind igazak a BOA esetében, de ha körbenéztek...

Mindenesetre a legnagyobb pofon az lesz, ha a multi máshogy nem játszható, csak botokkal. Ha én lennék a kiadó helyében ekkora bakot nem lõnék.

Eisenhower
láttam benne elõbb a földön egy mp44-et ^>^

Eisenhower
Developer Interview 2
király!! igaz én stream-en néztem de istencsászár szedjétek!! nézzétek

AirborneRanger
Hú az az igazság, h engem már kurvára nemérdekelnek a szgépes játékok, de ezzel tuti jáccani fogok... Már mióta várok rá... Többiek meghúzhatják magukat mellette ^^

Eisenhower
multkor volt egy beszélgetés a rendy biccsfordal az azt mondta már kész a játék. én szerintem mostmár csak az embereket idegesítik egy kicsit....