Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megnézed a promó videókat minden második mondatban szerepel a "realistikus", "valósághû" szó. Kipróbálták a fegyvereket, lemodellezték a helyszíneket, beszéltek a tûlélõkkel, etc.
Ezek után -én- nem azt várnám, hogy egy 80-as évekbeli, "B" kategóriás amerikai szutyokvideó filmet idézõ borítót csináljanak.
Szerintem a borító elsõdleges feladata a hangulat visszaadása. Egy horrorfilmet nem micimackós rózsaszín borítóval adnak ki, a "segítség hal lettem" videókazettán pedig nem a texasi láncfûrészes gyilkos kergeti a kopoltyúsokat.
Az elit alakulatban nem beatzene megy az Ardeneki csata alatt, a filmben embereket, emberi kötelékeket mutatnak be, szenvedést, a borítón sem egy-egy embert látsz, hanem körvonalaikat, fegyverrel, készen álva, egy dombon.
Én ugyan egy háborúban sem vettem részt, nem is szeretnék, de gondolj bele: melyik korhû fotón láthatsz te ilyen szimetrikus, heroizált csoprtképet?
A besorolás szerint nem tizenéveseknek akarják eladni a játékot.
Szerintem...<#smile>#smile>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
.
Motorola Defy
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
sazl : c
Spam: ragozni sem tudok Einsenhower által linkelt akciófigurák; agyamban.
ON
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A lényeg, hogy adják ki a Biát, és ne legyen BOA!<#zavart1>#zavart1>
Földrõl indítható szabadesésû bomba?<#nevetes1>#nevetes1>
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Hahaha, kell egy mosolygós szanitéc, meg egy csúnya gonosz lángszórós bácsi!
Ez viszont mi ez? Felhomályosítana valaki? ez mi ez?
Ezekhez szvsz nem nagyon hasonlít:géppisztolyok
Kötözködni nem akarok, lehet hogy csak a szemem rossz, de nekem akkor is fura a borítón...
Viszont ezt is találtam, miközben a képeket keresgettem:
Band of brothers enciklopédia
Ami még nem tetszett a videókban: mik azok a vérgombócok?! Ha meglõsz valakit akkor kicsapódik belõle 6-8 vérgömb? Eh...
A borítóképen meg a géppisztoly egy mp5-tel van keresztezve?
Nem akarom fikázni a játékot, mert a videók alapján megnyalhatjuk mind a tíz ujjunkat, de ha már jól akarják megcsinálni, akkor minden részletet ki kell dolgozni.
túl hálivúdos...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
2; csökkentik a fejlesztõi létszámot. Mer ugye a bérköltésgek!
3; Fejlesztenek egy új motort, esetleg technológiát: szép jó, etc. Csak a végén kiderül hogy bugos. És féléveket csúsznak.
Ezek lehet nem mind igazak a BOA esetében, de ha körbenéztek...
Mindenesetre a legnagyobb pofon az lesz, ha a multi máshogy nem játszható, csak botokkal. Ha én lennék a kiadó helyében ekkora bakot nem lõnék.
király!! igaz én stream-en néztem de istencsászár szedjétek!! nézzétek
.jpg)