5546
  • Eisenhower
    Platform: PC Games
    Category: Shooters

Platform: XBox
    Category: Action Adventure

Platform: Playstation 2
    Category: Action Adventure

hm ez érdekes.... nem egy kategória a konzolos meg a pc-s?
  • Eisenhower
    4v4 1 human player 3 bot te vezényled a botokat.....
  • joebacsi
    el tudná valaki mondani, hogy pontosan milyen hírek voltak a multiról?
  • panther112
    Az ejtőernyősök nem légelhárítók voltak:) - 1 repölőt se kellett lelőni.
    Tank- hát 10 tank kilövése qrva sok, kérdezz meg 1 veteránt h hányat lőtt ki, 10zel valszeg nagyon kevesen állnának elő...
  • Serpa
    most olvasom, hogy nem.
  • Serpa
    te probáltad ?
  • panther112
    Hát minden háborús fps ugyanarról szól, háborús helyzetekről, bevetésekről, egy idő után ez persze rutinná válhat, kérdezz meg egy veteránt, h unalmas-e a háború, azt fogja mondani, h alapvetően mindig uaz van. Namost ezek a játékok csak baromi keveset adnak vissza a harcokból, ergo még unalmasabakká válhatnak:)

Amúgy pc-re mikor jön már ki?
  • Eisenhower
    az a böki hogy nem publikus... :( sajna
  • Serpa
    ismerősőd nem tudna videót csinálni ?
    Xbox v PS2?
  • Eisenhower
  • grebber
    A Haloval szvsz nem volt gond.
  • Eisenhower
    én meg azt mondom senkire sem kell hallgatni.... majd ha saját magam kipróbálom. minden ember mást gondol....
  • MrSpock
    Biztosan jó game lesz ez,vagyis bízom benne.
    soxor aztveszem észre egyeseknek semmilyen játék nemjó,béna a grafika,túl rövid,nem realisztikus,folyton lőni kell,nemlehet ugrani,rossz a kamera,túl hosszú,unalmas,egyhangú,gyenge az Ai,scriptelt,nemtudom elindítani,kifagy,szaggat,konzolos verzió mind szar,ugyan már a cod jobb volt,de az is gyenge,bezzeg a battlefield,az király,bár izomgépen is szaggat,1 peralatt végignyomom becsukott szemmel,pedig már 8 éve várunk rá,és csak ilyen szart raktak össze,kellett volna még 10 év a fejlesztésre.Már végignyomtam xbox-on,ps 2-on,nem nagy szám,minek ez a nagy várakozás,minek topicot nyitni,úgysemfog vele játszani senki,meg csak baj van,mert nemindul,meg...
    20 éve jóvolt a tvfoci is,2 pálcika és micsoda meccseket lehetett játszani.
    Bocsi ezért a szösszenetért!
  • Nahar
    én bizakodok,lassan 1 éve várom a játékot,remélem meg fogja érni a várokozás!!
  • Gabe18
    Meg szerintem inkább legyen rövidebb de tartalmas,mint középszerü elnyujtva a végtelenségig.Ha érdekes,az ember ugyis szivessen nekiáll többször is.
  • Nahar
    ja van jó oldalai is,az az h tényleg tök valós események meg helyszín,meg rontja gondolom a válozatosságot...de szerintem nem érdemes most az utolsó pillanatokba beszélni róla,mert nem sokára "keznkbe" lesz a game!!!
  • Thanatos
    amugy az gáz is lenne ha minden map full más lenne mivel gyk egy helyszinen jáccodik az összes 10 nap alatt (jobban mondva egy területen nem helyszinen) szal a környezet stilusában nem lehet nagy változatosság de ez szvsz nem baj :)
  • Nahar
    áá klánoknak nincs nagyon értelme ha tényleg 2v2 lesz CSAK!
  • Nahar
    Szerintem meg a COD-nak nagyon élvezetes singleje volt,de így utólag meg dög unalomnak tűnik! :D De akkor tljesen beleéltem magam!
    Itt a BiA pályáiról,küldetésről volt szó,hát igazuk lehet h tök ugyan oylan az összes!
  • Thanatos
    én nem ásom el nem is mondtam hogy rossz lesz, nekem tetszik az 5let de attol meg be lehet latni hogy 2v2re nem fognak klanok alakulni vagy mas gamebol atjonni
  • Thanatos
    nem vagyok cod ellenes (annyira :P) de én singlerol beszeltem, sorry hogy nem irtam oda..., de akárki akármit mond az agyonistenitett cod singleje nem volt valami fenyes..., egyszerü point end click szanalompowa ai-val, és amiket ő irt abbol nekem ugy tünt hogy ai itt nem rossz (legalábbis azt nem huzta le) és elvileg itt valami picit taktika is lesz benne 8tudom hogy irta hogy végigrmabozhato de attol meg nem kötelezo ugy nyomni, mig codot kötelezovol :P)
  • Nahar
    Még ne ássátok el,lehet h jó újítás lesz a MULTi,nem a megszokott(de én azért maradtam volna a sima megszokott multinál)...
  • Gabe18
    Pedig CoD jó.Ha ez a CoD hangulatát felülmúlná,akkor már rossz nem lehet...
  • Nahar
    Te COD ellenes vagy??Vagy mi?? Ha igaz amit írt akkor biztos lesznek bosszantó hibák!!De majd meglátjuk 2 hét múlva kb!!!
  • rezsofiz
    Na jo, de azért annyi esélyt adjunk a gamenek hogy amit irt alma2 az leht szubjektiv is.. Meg mondom PC-s gamek és Xboxos gamek között vmikor (persze ugyanarrol a gameről beszélve) nagyon nagy különbségek vannak.
    Összegezve alma2 irt egy szubjektiv véleményt az Xboxos verziorol, szal.
    valamennyire megnyugodhatunk.
  • Gabe18
    Mert ezt elolvasva én kb. egy 10/6-7 pontos game-nek gondolnám.Szinte semmi jót nem mondott róla...
  • Thanatos
    hát nemtom amiota voltak hirek multirol azota lehet kb tudni hogy nem ez lesz a klánok fő megváltoja multi szempontbol :)
  • Thanatos
    3an, de ellenben én amig ki nem jön nem hangoztatom nagyon mert még akármi is lehet... (mivel azért bizok abban hogy minnél jobban fog külömbözni konzolos verziotol (ettől a leirástol függetlenül) mert az az ucso esélye hogy jó legyen, mivel konzol alapján fps-t csinálni hááát, végülis lehet de remélem nagyon nagyon át lesz dolgozva a pc version (mivel egy vérbeli konzol fps (pl halo) nem hogy egyhétvégés nekem de inkább egyperces max ... :D))
  • joebacsi
    hát ahhoz képest, hogy mi eddig az egész klánnal úgy gondoltuk, hogy talán bia-val játszunk tovább bf után, elég nagy csalódás(nak tűnik).
    No mind1, legfeljebb marad a bf2
  • rezsofiz
    : - )
  • grebber
    Már 2-en tekintünk így :)
  • grebber
    Legfőbbként játékidőben.
  • rezsofiz
    Hát pontosan ezért játszanak többen PC-vel mint Xbox-szal:) : Jobb játékokat csinálnak PC-re. Persze ebbe az is benne van hogy nem akarok már igy előre csalodni.. Bár az igazat megvallva, én is várom, de nem hiszek benne hogy olyan nagy durranás lenne. Ugyanez volt a Gyűrűk Ura: The Battle for Middle-Earth gameben. Kiadtak egy rakat videot, de szinte minden nap, aztán már semmi uj nem volt a gameben, lapos volt, szar volt stb. Igy az értékeléseket olvasgatva meg a videokat nézegetve sztem egy egyszerű hétvégi játék lesz, élvezetes-de egy hétvégés. Én így tekintek a BIA-ra jelenleg.
  • Thanatos
    ez miért lehuzás? a sokak által istenitet codot még ezen leirás alapján is veri..., szeirntem... :)
  • grebber
    És még valaki hitt a megváltásban.
    Ezért mondtam amit mondtam lejebb.
  • Gabe18
    Na ennyire még nem huzta le senki.Lassan tényleg jó lenne látni...
  • alma2
    Akkor az ehes nepnek egy kis elmenybeszamalo :)
    kb 8 ora az egesz persze a beteg xbox controllerrel.
    meg mielott beleelnetek magatokat eppen, hogy meguti a rebuplic commando szintjet szoval nem kell nagy dologra szamitani.
    persze WW II fanatikusok elonyben.
    Jarmuvet itt sem lehet vezetni, bar egy ket palyan fel lehet szallni a tank hatuljaba, es a tank parancsnoknak is tudsz parancsokat osztani.
    egy ido utan nagyon egysikuak a palyak, mindig fu meg gaz.
    a D-Day utani 9 napot dolgozza fel 20 kuldetesben.
    semmi porges, bar az emberek okosabbak mint a star warsban,de a legtobb palyat maganyos kommnadoskent is siman meg leher csinalni.Ha meghal valaki nincs gaz a kovetkezo palyan mindig fixen adja a katonokat.sot meg a kitunteteseket is, ha befejezted a palyat.
    Vegig az jart a fejemben ez egy fel kesz jatek. Tele jo otletekkel, de annyi kiaknazatlan dolog maradt benne, mintha 2 ember tervezte volna az osszes palyat es mellette codeolt volna is
    pl a realitast akartak azzal emelni, hogy uresen is elsuti a puskat nem tolt magatol,de hogy a tankoknak es a mg 42 puskaknka vegtelen loszere van, na meg az embereidnek is, az mar nem zavarta oket.
    egy ket nagyon jo effekt van benne a halalkor, bomba robbansakor, de leszamitva az elejen az 1 perces in-game enginnel torteno villogast, sosincs semmi atvezeto anim.Max, hogy a palya elejen sutogetik a buta poeonokat batman es superman ki az erosebb kocsog cimu leragott csonton, nem hiaba amcsiknak keszult ez is :)
    szerintem pc-n ahol legalabb celozni is lehet, kb a 2/3 -a lesz a jatekido.kar erte, de itt legalabb lesz lehetoseg fejlodni a masodik resznek :)
    Nme mondom, hogy ki kell hagyni, de nem fogja megvaltani a vilagot,mert jobb mint jo par haborus fps ami mostanaban volt.de se tobb se kevesebb.es eleg vicces olykor lemegy vagy 5 fps-re a sebbessege, nem birja a jo oreg geforce :)
    Bar ketsegtelen neha beleltem magam mintha tenyleg a hatarban lennek...
    Az egesz jatekban kb 2 fele tank van. 1 tankelharito, panzerfaust, bazooka, mg 42 kar98,par kezifegyver aztan kifujt.Meg egy nyamvadt repulot sem kell leloni :) A granat egy dologra hasznos igazan be lehget dobni a tank tetejen, szoval kar eldobalni ugyse faj senkinek :) kb a 20 palya alatt 10 tankot kellett kinyirni ilyen vagy olyan modon, szoval inkabb gyaloglos jatek....
    hirtelen ennyi, azert nem hagytam volna ki...

• GrimReaper78
    Ehhe, szerinted?
  • rezsofiz
    Mármint te meg fogod venni vagy warezba mondod?
  • GrimReaper78
    Pedig én már rá vagyok kattanva a keddi megjelenésre, főleg, hogy semmi épkézláb gamma nincs a láthatáron...