5546
-
#2252 Hát gondolom Mo-n fogják 18-án kezdeni eladni. -
#2251 egyik haverom^.^ mit gondolsz honnan írkálom a szöveget? ^.^ -
#2250 Előrendelés -
#2249 jaja BF2!Azt várom a legjobban,de még várni kell vele,egyenlőre befogom érni a BiA-val is~!! -
GrimReaper78 #2248 Nem. Mi az a június 24? BF2 megjelenés? -
#2247 megéri megvenni??Szerintem csak azt a játékot érdemes megvenni aminek a multija nagyon jó...és hát majd várom a véleményeket a multiról! -
#2246 haver hozott ujságot és az volt rá irva 3/18 ár:9.999 -
#2245 Coming 3/17 for Playstation2 & PC -
#2244 senki -
#2243 Ki játszott már vele??? -
#2242 Stand Up!
Hook Up!
Check your equipment!
Remember! This squad sticks together! once you hit the ground, find baker!
sound off!
fourteen ok!
thirteen ok!
twelve ok!
(kaaboooom)
corrions hit!
Lets get the hell out of here!
we gotta jump sarge!
we wait for the green light!
we wait any longer, there won't be a fucking green light.....
ízelítőnek ennyi mwhahahahaha ^.^ -
#2241 figy. felesleges itt flémelni, én ezt hallottam... Csak nehogy utána meg ha neadj isten igazam lesz ne érjen váratlanul.... meg nehogy utána itt sírjatok -
#2240 :) se az Ubisoft oldalán SE SEHOL nincs feltüntetve.
Szoval nemtom miről beszélünk? -
#2239 na akkor had válaszoljak. hazai forgalmazótól volt az info ő kapta tegnap az ubisofttol.... -
#2238 mi a tököm ez a 104 új üzenet ?
megjelent -
#2237 Ezen a 7végén v jövőhétvégén jelenik meg? Én úgy olvastam, h most kéne neki... -
#2236 No szo sincs erről májusi eltolásrol, megnéztem, és sehol se láttam jelét annak akárhol is, hogy eltolták volna.. Pedig ilyenkkorra már kinnt kéne lennie mindenhol. De mivel kamu, ezért nincs kinnt sehol. -
#2235 na én léptem aludni... remélem holnap jó hírekkel szolgálhatok -
#2234 ezek a gamebol vannak^.^ -
#2233 well shit... Take my .45 and shoot anything That's wearing grey -
Gabe18 #2232 Hát igen csak sajna nem játszott vele folyamatossan végig... -
#2231 we wait any longer, there won't be a fucking green light! ^.^ -
#2230 egy az egyben elit alakulat^^ -
#2229 uhh a repülős rész nagyon üt^>^ -
#2228 Ilyen hosszú a game 20-24 órás gameplay az nem rossz :) -
#2227 állítólag ubitol jött és nem csak bia hanem több game is csuszik. de ne így legyen én csak azt írom amit hallottam... -
Gabe18 #2226 Ajaj...hát ez nem túl jó hir.
Haverom tegnap szerezte be xbox-on,medium-on vitte,5 perce szólt hogy már vége is van... -
#2225 IGN szerint: Published by: Ubisoft
Developed by: Gearbox Software
Genre: First-Person Shooter
Release Date
US: March 8, 2005
Japan: March 7, 2005 -
GrimReaper78 #2224 Nos, megnéztem a Gamespot oldalt. Egyrészt valóban március 15 van írva egy helyen, ahogy azt vki korábban már belinkelte; másrészt viszont a 6-ával, vasárnappal kezdődő hétre (amcsiknál így van) van kiírva. Szóval nem kell parázni, májusi megjelenésről szó sincs... -
Alblink #2223 Turelem meg nincs ejfel es egy napra van kiirva nem egyidore,masreszt meg a pc-s feltoresen meg dolgoznok szerintem napok kerdese es megjelenik -
Gabe18 #2222 Azért mert a Ps2-es kikerült nforce-ra,attól még nem kellett hivatalossan megjelennie.Nem egy játékot sikerült már megjelenés előtt warezban megszerezni.
Az már csak a mi balszerencsénk hogy a ps2-es került ki valami uton módon,és nem a pc-s... -
#2221 én csak azt nem vágom,hogy az összes ilyen uptodate híroldalon 1idöpontra! van irva a PS2-es és PC-s megjelenés !!!!!!!!!!!!!!! -
#2220 most nem gyengén vagyok pipa.... remélem nem igaz ez a szar. elég érdekes volna.... mikro már gold meg megjelent az xboxos meg a ps2-es verzio is....
most ha gondolnának egyet és változtatnának mondju ka pc-s multiján "normális" multira akkor sztem nagy lenne a felháborodás hogy xboxra meg ps2-re mé enm igy csinálták meg.... -
#2219 azt nem szeretném. -
#2218 sorry de nem szeretném ha az illetőnek esetleg bármi kára származna így egyenlőre nem mondhatok mást. mihelyst több infoval szolgálhatok nem fogom eltitkolni... -
#2217 Találtam egy jo képet EB-n:P
-
#2216 egyébként hol hallottad ? -
#2215 Azé mondtam hogy inkább a GameSpot a nyerő, GamerShellen meg általában az 1.k között kerülnek fel a legujabb demok, muvik meg ezek, és elég nagy sávszélü szervereik vannak, saz.
Ja és még van egy kira oldal 3dGamers -
#2214 sztem meg az EBgames^.^ gamershellen sztem még msot is a februári dátum van illetve volt.... -
#2213 Szerintem a GamerShell és a GameSpot a legjobb 2 oldal