5546
-
Gabe18 #2332 Valójában szerintem nem a játékok ára sok (mert ha megnézed akkor ilyen alapon rengeteg minden rettentő drága) hanem a fizetések gyengék,amiből ezt ki kéne gazdálkodnod. -
Thanatos #2331 hát ez nézőpont kérdése mert a reális értéket nem a vásárlokhoz igazitják hanem az elkészités költségeihez + a tervezett profit kivánalmaihoz... és igy mind1 hol adják el ugyan anyiba fog kerülni hába van az hogy egyik helyen enyiért egy rágot kapsz máshelyen emg egy fél disznot, ez őket nem érdekli... (és akkor még ott van ugye a forgalmazók, viszotneladók, etc árrései is..., emiatt nagy országokban, pl usa, canada akár még oclsobb is lehet nálunk mert ők adhatják kisseb árrésel mivel ott többen viszok már cska az emberek száma miatt is 8meg eprsze anyagi helyzet miatt is) mig mo-n a ekvésből kell profitálniuk rendesen a boltoknak igy muszály drágábban adniuk...) -
Thanatos #2330 énis ;) -
#2329 stream helyett: [URL=http://bia.files.esgnserver.de/download/bia_intro_xbox_gearboxed.wmv]muvi^^[/URL] -
#2328 Szerintem meg azzal h a realális értéken joval többszörésért adják!!!Pl.: Kanadai ismerősömnek egy game vásárlása annyi mint ott egy mozizás!Vagy is elég durva,akkor nálunk kb 2-3 ezerért kéne adniuk,bár biztos rá pakolnának kb 5000 HUF reális lenne,és így lehetne a másolt CD-et megállítani! -
Gabe18 #2327 Én egy USA megjelenéssel is kiegyeznék már... -
#2326 Nem, nem ondanak hülyeséget. Magyarországon 25.-én jelenik meg^.^
"Mivel kicsit kiakadtam a péntek délutáni Ubisoft levél miatt, mégegyszer megkérdeztettem őket, hogy tutira elestek biciklivel vajon ?
Az alábbi választ kaptuk:
Subject: RE: BIA - UPDATE_03_04_05
Dear,...
of course it was a mistake, I should have written 25th of MARCH !
.....
Ubisoft Ltd
Export Account Manager" -
Thanatos #2325 tény és szerintem mo-n ezzel buknak csomo gamenel hogy basznak időben kiadni... :) -
#2324 Akkor addi letöltöd amíg nem jön a boltokba -
Thanatos #2323 hát az nem lenne meglepő hogy mo késöbb kap :) -
#2322 Brothers in Arms 2005. március 25. by PC Dome
Szerintem ezek baromságot írnak.... -
#2321 Ezek is mondanak mindent,"nem rég" 8.-a volt,aztÁn több mint 1 hét rá!
Akkor Japánba most kijött a PC-s verzió,vagy az majd később?!! -
Thanatos #2320 pontosan... -
Gabe18 #2319 Gamefaqs szerint USA 15.,Europa 18. -
#2318 de akkor most mégis márc 17 -e ??? -
#2317 naon durva ^.^ -
#2316 [URL=stream XBOX footage: http://bia.gearboxed.com/video/xbox_preview]bia stream ^^ [/URL] -
#2315 Giga.de preview -
#2314 az a lényeg h mikor lehet már letölteni,vagy megvenni!!! -
Torry #2313 A lényeg, hogy állítólag nagyon realisztikás lesz.
Majd meglátjuk. -
Torry #2312 Amint megjelenik valahol, le is lehet majd tölteni!
Plusz, (minusz ) egykét nap. -
#2311 -
Gazsó Csaba #2310 mire pc-re,mikorlesz letölthető az interneten pc-re?????????
-
#2309 Holnap adják ki itthon is????? -
#2308 Vki osszegezne par mondatban hogy mitol olyan nagyszeru ez a gamma?
Mer lattam par videot meg kepeket amik szepek stb, de ugy nem jott at hogy milyert lesz nagy durranas?
Majd este megnezem, de ps2n amugyse lehet az igazi egy fps...
-
#2307 Kijott!
..egyelore ps2re :) -
Gabe18 #2306 Kijön egyáltalán Japánban? -
#2305 Tényleg? Nem holnap jön ki Japánban? -
#2304 nem kell már annyit várni !!!!
ma jön ki Japán-ban ! :) -
#2303 ^^ -
#2302 Leszámitva,hogy egy rakás szar volt ^^ -
Thanatos #2301 kinek a tronját fosztják? -
Bodnar19 #2300 Én aztmondom hogy itt trónfosztás lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2299 OCGN Review -
#2298 Sunday 06.03.05
More Brothers in Arms reviews
More review scores are in for Brothers in Arms Road to Hill 30, giving an average GameRankings score of 9.4 out of 10. Here's a roundup so far:
-IGN.com - 9.3 out of 10
"Wolfenstein, Medal of Honor, Call of Duty... Until today these were the games that defined World War 2 action on the Xbox. Now you can throw them all away. Not only is Gearbox's Brothers in Arms: Road to Hill 30 the best World War 2 shooter on the Xbox, it's also one of the best games of any genre for the system."
-Teamxbox.com - 9.4 out of 10
"Brothers in Arms is now the measuring stick for all war-themed FPS titles thanks to its amazing accuracy, fantastic storytelling, and dead-on presentation."
-1UP.com - 9 out of 10
"By now, it's readily apparent that Brothers in Arms has usurped just about every WWII fps on consoles to date. This game is an instant redeemer for a genre completely saturated by those who have systematically milked every ounce of respect from military shooter fans."
-Gamespy.com - 5 out of 5
"Just about every aspect of the production is top-notch, from the stunning graphics to the realistic, graphic dialogue." .. "you won't find a better WWII shooter anywhere"
>>még egy kis értékelés! -
#2297 "Brothers in Arms hitting it BIG! " én a címet emelném ki!Sok pesszimista,de teljesen igaz ha kij0n a game akkor mindenki mondogathatja a véleményét meg minden!!
-
#2296 ezért írtam a 2281-et -
#2295 Thursday 03.03.05
Brothers in Arms hitting it BIG!
Already the most popular game on GameRankings.com and scoring 3 Editor's Choice Awards in 3 of 4 reviews and an average rating of 94%, Brothers in Arms: Road to Hill 30 is scoring in a big way with reviewers and players alike.
IGN - 9.3 of 10 (EDITOR'S CHOICE)
Gamespy - 5 of 5 (EDITOR'S CHOICE)
TeamXBOX - 9.4 of 10 (EDITOR'S CHOICE)
1UP - 9 of 10
>>Azért ebbe lehet vmi,vagyis nem szabad leírni... -
#2294 Lehet h ebből jó fog kisülni!Mint egy war kb... -
#2293 Gameshout preview