Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
(stg:<#szeret>#szeret>)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
<#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1><#nyes>#nyes><#violent>#violent><#taps>#taps><#finom>#finom>
Pedig jó lenne, ha nem más kiadók taktikáját másolnák!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
LOL
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Gamestar.hu :
"Aranyos dolgot talált ki a Gearbox, a Brothers in Arms fejlesztõje. Ha megnézitek a honlapját, felül láthattok egy amolyan számláló féleséget, ami azt hivatott megmutatni, hány elemet kell még beletenni vagy tökeletesíteni a játékban, hogy az teljesen elkészüljön. Most 70-nél áll a mutató, de azt nem tudjuk, honnan indult és hogy pontosan miket is számolhat. Meg azt se, hogy úgy nagyjából milyen gyorsan fog csökkenni ez a szám, de azért néha érdemes lesz ellátogatni arrafelé."
Hát ez alapján már a Márciusi megjelenést is erõsen kétlem,mert ahhoz szerintem nem ártana ha már késsz lenne a dolog...
😊
Arra var mindenki, de szerintem a stalker mar beoregedett grafikailag...
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Én eddig úgy tudtam, hogy a legkorábbi idõpont március 1.
Motorola Defy
ottvannak jobb oldalt
ADVERTISEMENT
Game Downloads
Brothers in Arms Exclusive Clip #4 (15.2 mb) stb....
😊
Én is tegnap kaptam meg postán...
Én már a borító témához nem szólok hozzá, ha mégis megtenném, akkor ennyi erõvel lehetne britni szpírsz is a borítón, mert azt is tök jó promóció, sokan megvennék és nem kell rajta eltöprengeni.<#nyes>#nyes>
Asszem írok a nemzeti tankönyvkiadó vállalatnak, hogy a történelem atlaszok borítóin legyenek a "trója" filmbõl készült képek. Biztos szivesebben forgatnák a diákok. De a lányok biztosan. <#vigyor2>#vigyor2>
😊
Már nagyon elegem van a sok bugból...
😊)
A borítóhoz: ez igen nagyon valósághû lett, igazi promo-valóság hû.
Ez kell egy borítónak és nem az, hogy eltöprengjen rajta a vevõ.
[pedig már rendelt csákányt a praktikerbõl, hogy megkeresse a csatabárdot<#vigyor>#vigyor>]
#1493<---ez lesz a borító? Mert akkor KELL!<#finom>#finom>
<#finom>#finom><#nyes>#nyes><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
sazl : c
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ha meg már túlvagytok ezen a kínon, akkor: jó reggelt!<#nyes>#nyes>
Hogy hogy lehet ratyi? Hát úgy ahogy megcsinálták. Lentebb már próbáltam kifejteni.
...
Amúgy én is várom a játékot, nem fikázni akarom. De ugye ez egy fórum, ahol mindenki kifejtheti, hogy....<#kuss>#kuss>
<#vigyor>#vigyor>