Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Lol ezek ugy néznek ki mint valami mûanyag játékfegyverek

sazl : c

Jobban belemélyednek a javitásba,barkácsolásba mindjárt lesz az 120 is...<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
Brothers in Arms work items until done: 54 <#wilting><#rinya><#gun><#violent>

Eisenhower
mert mûanyag pityu^^

AirborneRanger
Bazzeg ejzi aza tomzon olyan mint 1 müanyag játékputtyputty a búúúcsúúúban 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

trident
<#eljen>
(stg:<#szeret>)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Eisenhower

<#mf2><#vigyor1><#nyes><#violent><#taps><#finom>

trident
<#idiota>
Pedig jó lenne, ha nem más kiadók taktikáját másolnák!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Illetve nem is 8,hanem 14...<#idiota>

Mire 6 hibát kijavitanak,lesz 8 másik...

R0sc0
rájöttek hogy kimaradt valami 😄

R0sc0
Brothers in Arms work items until done: 78

R0sc0
hát nekem 78 at mutat<#wow1>
lehet visszafele dogloznak vagy mi a halál??

Milyen munkákat? <#wow1>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Elnézést, én vagyok a hülye, nem olvastam végig a hírt... illetve nem jól kopiztad be, mert lemaradt a vége.

LOL

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

neeeeee m napot számit hanem a munkákat .

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

rezsofiz
😊 Nem napot számol.

Hányas voltál matekból? <#merges2> Ha a mai dátumhoz hozzáadsz 64 napot, akkor április 14-e jön ki megjelenési dátumnak... <#wow3>

huzzanak bele ,akutyafáját neki😄DDD

Akkor még van remény...

grebber
Már csak 64 😊

Next PC upgrade: 2022

Van itt már másik számláló is...
Gamestar.hu :

"Aranyos dolgot talált ki a Gearbox, a Brothers in Arms fejlesztõje. Ha megnézitek a honlapját, felül láthattok egy amolyan számláló féleséget, ami azt hivatott megmutatni, hány elemet kell még beletenni vagy tökeletesíteni a játékban, hogy az teljesen elkészüljön. Most 70-nél áll a mutató, de azt nem tudjuk, honnan indult és hogy pontosan miket is számolhat. Meg azt se, hogy úgy nagyjából milyen gyorsan fog csökkenni ez a szám, de azért néha érdemes lesz ellátogatni arrafelé."

Hát ez alapján már a Márciusi megjelenést is erõsen kétlem,mert ahhoz szerintem nem ártana ha már késsz lenne a dolog...

tudom, ehhez is most jon ki a legujabb kieg az uj terkepekkel...

😊
Arra var mindenki, de szerintem a stalker mar beoregedett grafikailag...

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Aha... "alapból" a STALKER is kint van már 2 éve <#eplus2>

Nahar
Onnan veszi h alapból Február 15.-e volt a dátum......

Motorola Defy

Jó lenne ez a gém, ha már a videókból nem tûnnének ki az AI hiányosságai. Általában reagálnak "gondolom" az emberek a harcban arra, ha 2m-re áll tõlük az ellenség itt meg úgy fest mintha néha észre se vennék, elrohannak mellettük, vigyázzban állva lõnek a tõlük 1m-re állóra stb. Bár remélem kellemesen fogok csalódni.

Hát erre én is kiváncsi lennék,a Gamespot,a Gamefaqs és az IGN szerint is március 8 az USA megjelenés,az EU-s meg még késõbbi.

Ezt meg honnan a túróból veszed? <#wilting>

Én eddig úgy tudtam, hogy a legkorábbi idõpont március 1.

R0sc0
váá már csak 5 nap????
váááááááááááááá

na most akkor a vissza számlálo szar 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Nahar
Ez a teljesnek a dátuma!Nem a DEMO-nak,az hamarabb jelenik meg....<#gonosz3><#vigyor>

Motorola Defy

Eisenhower
uj muvik
ottvannak jobb oldalt
ADVERTISEMENT
Game Downloads
Brothers in Arms Exclusive Clip #4 (15.2 mb) stb....

rezsofiz
Ja😄

mondjuk sms-ben jobb lenne, az mindig nálam van..
😊

trident
-Weine: jó ha emailben küldöm a legújabb, 1.66 patch-et?😄
Én is tegnap kaptam meg postán...
Én már a borító témához nem szólok hozzá, ha mégis megtenném, akkor ennyi erõvel lehetne britni szpírsz is a borítón, mert azt is tök jó promóció, sokan megvennék és nem kell rajta eltöprengeni.<#nyes>
Asszem írok a nemzeti tankönyvkiadó vállalatnak, hogy a történelem atlaszok borítóin legyenek a "trója" filmbõl készült képek. Biztos szivesebben forgatnák a diákok. De a lányok biztosan. <#vigyor2>

mikor jön ki a legújabb peccs a játékhoz?
😊
Már nagyon elegem van a sok bugból...

😊)

A borítóhoz: ez igen nagyon valósághû lett, igazi promo-valóság hû.
Ez kell egy borítónak és nem az, hogy eltöprengjen rajta a vevõ.

trident
-Rezsõ, Einsenhower: tudjátokmit: oks! Mindannyiunknak megvan a véleménye, és ez így van jól.<#wink>
[pedig már rendelt csákányt a praktikerbõl, hogy megkeresse a csatabárdot<#vigyor>]
#1493<---ez lesz a borító? Mert akkor KELL!<#finom>

Eisenhower

Eisenhower
<#finom><#nyes><#banplz><#taps><#mf2><#vigyor1>

rezsofiz
Ok, értem mit mondasz, de egy borítónak nem az a feladata hogy vissza próbálja adni a játékot, a játék egy részét, vagy a játék realisztikáját, hanem hogy hangulatos legyen, és sztem ez a borító-nos, igen, kicsit Hollywoodos-de a szerepét tökéletesen betölti.

lál 😄

Eisenhower
illetve fejenként 3 bot ^^

Eisenhower
ugy hogy taktikai fps ^.^ szal leszel te meg még 3 ember lesz 3 bototok amivel taktikolhattok.... sztem ezzel el is baszták az egészet... mert graf kurva jó hangok is de ez a 2v2 ... meg ugye konzolos fejlesztés ...

multi 2 v 2? hát ez, hogy jött nekik?

Eisenhower
de nem mind1 milyen a borító? ugyse veszitewk meg eredetiben... ahogy én sem esetleg ha a multit kijavítják...... mert ez a 2v2 elég száksz

fitutufi
látom osztjátok az észt ezerrel<#nyes><#levele><#vigyor>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

trident
(Csak nagyon csendben: szvsz az Eisenhower által linkelt scanekbõl, az 1. és 2. oldal képébõl számomra tetszetõsebb borító készült volna. De ez csak a magánvéleményem. Az 5. oldalon pedig ott van három II. vh-s film doboza...Nagyon csendben írok így hajnal, nehogy felébredjetek!...)
Ha meg már túlvagytok ezen a kínon, akkor: jó reggelt!<#nyes>

trident
-Csuhai G: szived joga azt gondolni a borítóról, amit szeretnél.
Hogy hogy lehet ratyi? Hát úgy ahogy megcsinálták. Lentebb már próbáltam kifejteni.
...
Amúgy én is várom a játékot, nem fikázni akarom. De ugye ez egy fórum, ahol mindenki kifejtheti, hogy....<#kuss>
<#vigyor>

trident
OFF
mi itt a valóság=mit nevezünk itt valóságnak?
ON