Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
LOÁL!
<#wink>#wink><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
hétföre meglesz, akkor még 2 hétet rá kell számolni, de ha minden jol megy akkor nekem már keddre meglesz, hisz nekem olyan jo kapcsolataim vannak....
<#violent>#violent><#violent>#violent><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#lama>#lama>
Aki kiszámolja, annak elküldöm sms-ben 6518452x0,4MB darabban. Jó?
<#nyes>#nyes>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amugy filmeknél nem ritka hanem általános 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
<#bee1>#bee1><#vigyor1>#vigyor1><#violent>#violent><#nyes>#nyes><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#circling>#circling><#wave>#wave><#pias>#pias><#hehe>#hehe>
Lehet, hogy még a héten lesz valami?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Motorola Defy
sazl : c
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines