5546
-
#2372 Aham. Akkor jó. Nem maradtam le semmiről... -
#2371 ja -
#2370 meg ps2re :) -
#2369 Hát kijött xboxra a cucc, kijött egy rakat xbox video azon kivul semmi -
#2368 SziasztoK!
Újra itt vok!
410 üzi egy hét alatt? Az szép. És még mindig nem jött ki a játék? Azért történt valami jó, érdekes dolog? -
#2367 Jaja ott a pont ^,^ -
#2366 :DDD
^_^ -
#2365 ^\o/^ -
#2364 Még mindig jobb,mintha az ugrást hagyták volna ki ^^ -
#2363 Jah hát a hasalás elég alap lett volna. Nem tudom a II. vh-ban ha nem tudtak volna hasalni akkor hogy élik túl.. -
#2362 Ð:D
^^ -
#2361 én csak azt nemértem,hogy hogy a szarba tudták kihagyni a "hasonkuszást" 1ilyen gammábol ???!!!!! -
Caponee #2360 Hamarosan -
Realtibi #2359 mikor jelenik meg a gamma? -
#2358 LOOOOLLLLERRR :D:DD:D:D:DD -
#2357 gamingnext review -
#2356 -
Gabe18 #2355 16 perc bemutatja az xbox bekaopcsolásának pillanatátol a dolgokat,menü,beállitások,első pályarészek,szerintem jó bár ugye lelő jópár dolgot előre. -
#2354 Hy ^/_\^
[afroindián] -
#2353 Pont azért kérdem hogy töltsem e le:D
De már megnéztem. Illetve nemmert nagyon spoileres. -
#2352 ÚJ GAMESPOT Xboxos VIDEÓK (3) -
Gabe18 #2351 Link...
De vigyázz,xboxos terület... -
#2350 Elég brutál lehet ha a testrészek röpködnek,végre egy fejlesztő aki meri belerakni!!
GABE18,hol van ez a fórum,liket tucc adni??? -
#2349 arra találták ki a multit,h évekig szórakozzhass! -
GrimReaper78 #2348 Ki az a töketlen, aki ilyenkor kapcsolja le a játékot?!!! -
Gabe18 #2347 Idézet egy Xboxos fórumról:
"Viszont nagon hanngulatos.Jelenleg egy tank támogatja a csapatomat amit én vezérelhetek és nagyon poén.Egy szer két fritz átfutott az úton amikor odapörkölt a tank és mindkettő fritz azzonnal repülésbe kezdett, majd az egyiknek a keze a másiknak tőből minkettő lába leszakadt, durva volt.Bevérezték az utat de nem értem rá nézni őket mert abban a pillanatban a társam klapott egy fejlövést és hátraborulvva vére kifröccsenve,megahlt, ekkor kapcsoltam ki az X-et.De jó kis game."
Ugytünik ki lehet tenni a 18-as karikát... -
#2346 introba miota van benne játék konfigurálás? ^.^ meg ingame -
#2345 ^.^ -
#2344 Igy van! -
#2343 Ez intro? -
Thanatos #2342 ez meg a másik fele, sok game hihetetlen rövid singleben... -
Thanatos #2341 pl egy elite vagy egy pirates közben nem is gondoltam rá még csak távolrol se hogy addig valaha volt jo game szal ... -
Thanatos #2340 nemtom én régen nem mondtam ez... :) -
Caponee #2339 Ja..És a jo game is max 6-8 ó szorakozás. -
#2338 10-et igen, de 13-at mar nem
-
#2337 regen is ugyan ezt mondtuk, hogy "regen sokkal tobb jobb game volt" -
Thanatos #2336 én emg ugy hogy régen sokkal több sokkal igényesebb game volt mitn manapság amikor gamek 99% csak a kiadó profitjáról szol midnen más le van szar...va (és a maradék egy százalék felét is lelkes maatőrök készitik ami meg megint bukta szal kb 0.5% nál lehet bizakodni...)
ettől persze vannak ma is jó gamek csak éppen mindnél láccik hogy ha kicsit többet belednak és nem csak a pénzüket számolgatják sokkal de sokkal jobb is lehetett volna... :/ -
#2335 Pontosan :S -
#2334 Az egész a kormány hibája>>FIZETÉS EMELÉSEKET!!
De azért régen egy játék tényleg nem ért meg 10 000 Ft-t,de most már azért igényesebb gameek jönnek ki,és én is rászánom magamat h kiadják rá egy "kis" pízt!Nem tudom ti h vagytok vele! -
Thanatos #2333 pontosan :) és sok termék van aminek az árát nem tudják vagy nem akarják a helyi fizetésekhez igazitani... 8nem csak software-k) :)