5546
  • Shep
    az nem jó.

thx
  • Nahar
    DVD
  • Shep
    CD-s vagy DVD-s lesz?
  • Nahar
    Nagyon durva Gamespot videók!!!(Xbox-ra)

Mp44-et nézzéetek meg,Vááááááááá nagyon nagy,és szerintem a multi is nagyon jó lesz!!
  • rezsofiz
    Kamu kamu
  • Thanatos
    hát repcommando nagyon rövid volt :(
  • Serpa
    addig még el leszek a repcommandoval.
  • Thanatos
    gamefaqs usa megjelenést 15.-ére irja
  • Serpa
    most mikor van a hivatalos riliz dét?
  • Thanatos
    biztosan, de még midnig jobb ha a bot akad bele mintha én akadok bele egy szerveren egy kiválo cs-sbe aki az összes fellelhető cheatet alkalmazza pl :)
    amugy nemtom mit izgulsze nyire nem rossz már az ai, nem egy példa van rá hogy az ai lehet normális is...
  • Torry
    Aztán majd csupa ideg leszel, amikor beakad egy bot és nem tudsz átmenni az ajtón!
  • Thanatos
    akkor összes cs, lényegtelen, kicsit más a két game felfogása szal szvsz lehet pont az a jó ha ez nem teccik a nagy cs-seknek :PPP
  • Torry
    CSS szar. 1.X az már valami!

Hát jelenleg még nem tartunk ott, hogy egy bot tökéletes legyen, és ne akadjon meg semmiben, meg hasonlók.
    Szóval érted.
  • Thanatos
    miért rontották el? te már probáltad? szerintem nem, elgalábbis pc-s verziot tuti nem..., bár a logodbol itélve a magadfajtának jobb is ha nemtetszik és marad a css-nél :)
  • Gabe18
    Igen,valami ilyesmiről volt szó tudtommal.
  • Torry
    Hogy is lesz?
    4 v 4 + botok?
  • Gabe18
    Szerintem először lássuk meg.Lehet hogy nem hagyományos,de attól még lehet hogy nem rossz.
  • hiba
    A PS2es ver is 4500 Mbyte.
  • Torry
    Nagyonnagy kár, hogy a multit így elrontották...
  • Eisenhower
    BiA Top 10 XBOX Live Debut
  • Eisenhower
    Gamespot.com video
  • Eisenhower
    [URL=http://bia.esgnserver.de/?page=gallerie_view&id=77]új shotok^.^[/URL]
  • Gabe18
    Jó,hát azért már megesett (ha nem is gyakran),hogy ilyen filecserélőkre hamarabb kikerült,mint pl az Nforce-ra a dolog.De itt a méret annyira kicsi hogy az már eleve gyanus volt.
  • panther112
    xbox-hoz van valami program, amit ha futtatsz tudsz pc-n is játszani vele
  • ati2002
    Várjatok már amíg kijön egy normális, "hivatalosan" feltört verzió. Birom az ilyeneket: "na én már töltöm...". Majd irogassátok, hány %-nál jártok, jó?

Akinek nem inge...
  • Gabe18
    De xbox-on 47x50 mega,,és az kiirva tudtommal ott is még jóval több.Szóval ez X-en szerintem nagyjából egy full DVD méret... (bár ez nem biztos)
  • Gergellly
    jobbklikk--> megjegyzések It is a fake, TV mpg file, de ilyet is találtam brothers in arms.iso vagy hármat 3.35 GB ez lehet hogy az???
  • panther112
    Ha kijött tegnap japánban, akkor ismerve az ottani netsebességeket már elszaporodhatott, de túl kicsi, mármint az xboxhoz képest, ha nincs benne sok video, és azt tudjuk, hogy nincs, akkor nagyon lemegy a méret
  • Johnny23
    pláne,hogy ha jol olastam DVD-n fog kijönni !!!!

hát ez jó kérdés,sztem marad a márc 18.
  • Gabe18
    Hát most a legtöbb helyen 15.-ét irnak USA megjelenésnek,de mint a #2374 -ben látható,vannak ahol még a mai napban is hisznek...
  • panther112
    szerintem is valami kamut töltök, na mind1, ha lejött és jó a dolog, akkor szólok, amúgy semmi info, mikorra kéne már végre megjelennie?
  • Gabe18
    Hát ez nekem nagyon kicsinek tűnik,másfél cd lenne az egész game?Nem hiszem.
  • Qpi
    Szerintem valami mást töltesz mert az Nforcen még nem jelent meg :(
    Csak xbox és playstation 2-t verzo van feltörve :(
  • panther112
    Na én töltöm a pc-s verziót emule-on, de csak 1 giga a mérete, akkor ez valami kamu? (rengeteg usernek megvan- poénból nem hiszem, hogy ekkora filet tárol valaki a winyóján...)Ha az xbox-os változatok mindig nagyobbak, akkor irány mindenki a razorback2-re:)))
  • rezsofiz
    Ez még a régi
  • rezsofiz

• Thanatos
    ha igaz gáz lenne mert az azt jelentené hogy ere is valami táp védelmet raktak és nem tudták még aznap feltörni igy lehet hogy csak egy hónap mulva jön jóesetben :P
  • bunkolaja
    Boldogult katona koromban, mikor harci díszben ugráltunk a prérin, úgy utáltam hasra vágni magam, mert kurvára nem lehet kúszva mozogni. Felállni fekvésből meg külön életveszély volt. Már annak, aki nézte. Meghallhatott a röhögéstől. Na nem is voltunk GI JOE-k. :)

Ha játszok, akkor is csak távcsöveshez fekszek le. egyébként csak térdre, lehajolva.
  • Johnny23
    Nah,hát ez szép is lenne :

"IGN szerint: Published by: Ubisoft
    Developed by: Gearbox Software
    Genre: First-Person Shooter
    Release Date
    US: March 8, 2005
    Japan: March 7, 2005 "

...HA igaz lenne !!!
  • rezsofiz
    Jah : )