5546
  • Fenrir
    lenne egy kérdésem:

még mindig kell xarakodni a játék elindításával?

értem ezalatt a hiányzó fájlok pótlása meg hasonlók

van már olyan peccs ami megoldja ezt?
  • fistin
    de ilyenkor egész nap hát nem is tom furán érzem magam, rossz kedvem van, és teljesen átgondolom a filmet
  • CaviaR
    Pont így vagyok ezzel én is. :D
    Ha megnézek egy-két elit alakulat részt, rohanok vissza BIA-zni. Ha játszottam X órát rohanok vissza elit alakulatot nézni. Ha már teljesen kész vagyok leülök, és olvasom az elit alakulat könyvet. :D :D :D
    Teljesen megszállot vagyok néha napokig, aztán meg piros szemekkel megyek a haverokkal inni.
  • bricsi01
    helló!
    azt tudtátok hogy már van 1.10?
    a bia files - en van fenn
  • fistin
    jaj, ezt nem neked akartam küldeni, ezt ne vedd magadra :D
    neked csak annyit akartam, hogy az eleje még ha nem is tetszik, akkor a közepefelé úgy meg fog tetszeni a game, hogy az valami hihetetlen. talán azért is nem tetszett nekem elsőre, mert én nagyon nagyot vártam, forradalmian újat, és amint megjelent, nézem, és nem hittem a szememnek, hát én sokkal többre számítottam!!! aztán ha az embeer játszik vele, rögtön megváltozik a véleménye
  • fistin
    pfú de el lett hanyagolva ez a topic :)
    na kipengettem már vagy 2 hete a gamet, igaz már akkor elkezdtem, amikor kiadták, csak egyszerűen kedvem sem volt hozzá, no meg diffycult-on kezdtem el elsőre, végülis sikerült, csak hát nem annyira játszottam vele, mert jöttek még az újabbak is! Miután megvolt, egyből letöröltem. Megnéztem vasárnap Az elit alakulat 6 részét (1 vagy 2 részt akartam, de egyszerűen nem lehet abbahagyni!), na mondom hát én ezt nem hiszem el, a Ryan óta ez a világ legjobb filmje, aztán szerdán a többi 4 rész. Mit ne mondjak: az első gondolatom az volt, hogy újra a felelevenítsem a filmet, de hamarosan felötlött bennem még egy ötlet! Mi lenne ha újra kitolnám Authentic-ben? na mondom ez lesz a megoldás! (a 2. megoldás, mer az első megoldás az az, hogy megnézem újra a 10 részét a filmnek)
    egyébként hasonló (teljesen ugyanaz) alapokra épül, csak ahogy telnek az idők, úgy válnak szét..
  • arty
    1.03 al ment valakinek már a multi mostanában? (nem origivel)

van privát szerver peccs, de ezzel is alapbol az UBI-s belépő oldalra rak ...
  • vizoo
    ELINDULT!!! :D
    Feltelepítettem újra, és végignéztem ahogy kicsomagol. (a legutóbb nem tettem). Érzésre most tovább tartott. Gondolom ez lehetett a megoldás. Faxom 2 órát aludtam miatt éjjel, most meg alig látok a munkahelyemen... :DD Jó ez a game. nekem bejön
  • báttyó02
    nekem az a nagy szerencsém,hogy két windozom volt,és az egyiken ugyanezt irta ki a ripnél mint itt sokaknak,átmentem a másik windozba,és ott ment :DD
  • vizoo
    azért köszike. Lehet újrateszem 3-adjára is. És, ha akkor sem megy, akkor megszerzem máshonnan... :(
  • robotnyk
    akkor nem tudom
  • vizoo
    jaham
    1x
  • robotnyk
    unpack.bat-ot futtattad?
  • vizoo
    CD-s. 6xx MB
  • robotnyk
    milyen törés ez? dvds, vagy dvdrip (cds)
  • vizoo
    azt se tudom milyen verzió... :(
  • vizoo
    akkor esetleg javaslat? :(
    Lehet rossz maga a törés? :(
  • Gabe18
    Nem,azon mennie kéne.
  • vizoo
    Jelentem GF 6600 GT-vel is ugyan ez a probléma
    Kevés neki a 2600+-os proci, vagy a félgiga ram??
  • vizoo
    baxus. Köszi... :(

Update: Úgyis meghalt a karim tegnap. Most fogok venni egy 6600 GT-t. Azon tuti fut :D
  • TommoT
    Köszi a helpet! Sikerült megoldani! Csak futni kell mint egy amcsi akit a németek kergetnek a háborúban.
  • TommoT
    A geforce 4-es kártyákon asszem nem fut a játék. Vagy mégis?
  • Gabe18
    Kiegészitő.
  • forza milan
    egyébként az earned az kieg lesz vagy második rész?
  • forza milan
    lehet már valamit tudini hogy mikor jön már ki az eib?
  • forza milan
    én végignyomtam,de már nem emlékszek erre,je ez nem az uccsó map?azon kell elmenni az amcsi tankokért!én azt ugy csináltam hogy végigrohantam az egészen,ebként arra van a "radaron" a nyil.hogy arra menj de mind1,szal én végigszaladtam és utána követtek a tankok!de lehet hogy nem egyröl beszélünk!
  • CaviaR
    Lövés elött célozni kell. Futásból nem tudsz senkit leszedni, mert zihál kapkod a karakter. Ha legugolsz és vársz pár másodpercet bárkit leszedsz egy lövéssel, legyen az gyalogos vagy egy tank lövésze.

Így le tudod szedni az első tankost, és felmehetsz a kis dombra ahol az a fatönk van, ami mögött volt a két katona. A dombot megkerülő úton, a domb túloldalán van mégegy tank, aminek a lövészét szintén lelőheted, mert egy karnyújtásnyira van tőled. Ha nem sikerül az sem gond, csak csalogasd el úgy, h át tudja futni a másik hosszúkásabb dombra. Innentől keményebb dió, de próbálkozz...
  • vizoo
    Sziasztok. Ezt a hibaüzit kapom a játék indításakor. Mi lehet ennek az oka?

Build: (null)

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2091 MHz [1473771995136.000000 0] with 511MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 (7189)

General protection fault!

History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine::PreInit <- InitEngine
  • TommoT
    Hali!

Kéne egy kis help. Mikor elküldenek egyedül amerikai tankokért, akkor ott hogyan lehet eljutni? Így biztosan nehéz kérdés, csak jön rám csomó német meg tank, és az egészbe a legröhejesebb, hogy volt olyan, hogy a tankból felül kifele nézet a német tankospali, aztán nem vesz észre, belenyomok 6 golyót garandal és nem hal meg, nyugodtan beszál a tankba. Ami mégszarabb, hogy mostmár nemtudok a tankba gránátot dobni, mint régebben. Azt hogyha továbbmenekülök és lelövöm az összes németet, akkor is marad két tank, egyik ráadásul beáll út közepére amerre menni kéne. Nemtudja valaki hogyan lehet megoldani?
    Kösz előre is bárkinek a segítséget!

TommoT
  • Sheke
    néha hosszan kell nyomni az f et
  • Yossarian
    nyomd hosszabban!
  • David8
    És azt nem tudja vki hogy miért nem tudom felvenni a fegyvert?
    Nyomon az "F"-et és nem csinál semmit.
    Segítsetek pls.
  • David8
    Köszi, megnézem.
  • CaviaR
    Sztem arra gondolsz, amikor egy bábun gyakorolsz. Nem tudom már pontosan, mert jópár hónapja játszottam vele, de azt mondja, hogy attack-eld meg.
    (Press and hold the right mouse button, then press the left mouseb button)
    Támadáshoz tehát jobb egér lenyomva + ballal kattint.
  • David8
    Sziasztok!
    Segítsetek pls.
    Az eleje körül van egy olyan küldetés, ahol parancsot kell kiadni az embernek.
    Mit kell csinálni, hogy leüsse? Csak lövi egyfolytában.
    Help please...
    Előre is köszi.
  • Sheke
    semmi bah nincs az old movie talán nem néztem meg csak mondták nekem is hogy bemutatja a játékban átvitt részek igazi háborús moziát de ez nem biztos sőt
  • bricsi01
    helló!
    a cheats-ek között az OLD MOVIE az mit csinál?
    köszi.
    egyébként nem tom mi a bajotok ezzel a gaméval,nekem a kedvencem lett.
  • Sheke
    te hülye nekem is volt már ilyen problémám
  • forza milan
    uristen,attól nem áll vissza te gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sheke
    nem volt de lehet hogy az a hiba hogy nem bírja a géped az 1024X468 at