Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nieleen
vazz, ami nem pörög mint az ut2004, nem hentelhetsz rambóként (ebben a játékban max legkönyebb fokozaton), nem azonnali a sikerélmény az már fos? milyen felületes emberek járnak ide ...
az alap moha óta ez az elsõ game, ami ujat hozott ... pedig nem vagyok egy nagy ww2FPS fan 😊
Forza.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Gearbox Software\Brothers In Arms\profile
A felhasználó név és a profile helyett értelemszerûen a saját adataid kellenek.
Vagy a keresõbe írd be a bia setupban megadott profile nevet.
megoldottam a critical errort,ha valakinek kell a recept, elmondom.
ja,s elakadtam amikor megkapom az elsõ emberem,de mit csináljak vele?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A FSW viszont nem FPS, mégha hasonlít is a BIAra. Ennyi erõvel a COD meg tiszta Conquer AD 1086, hisz abban is volt FPS rész, mégha középkori is ...
A medve nem játék.
LOL! 😊
Nem igazán nyomtad ezzel a programmal, ha te itt Rambózást emlegetsz.
Amúgy "nálam" ...
A medve nem játék.
Hinni csak a templomban kéretik.
de azért kösz a helpet.
<2005-05-18 @ 20:51 - sHadeS>2005-05-18 @ 20:51 - sHadeS>
Eléggé stílusos címmel (Vér által szerzett... *szip*) kerül a boltokba a Brothers in Arms várva várt folytatása. A dologról annyit kell tudni, hogy az aktuális konzolokra, és PC-re egyaránt idén nyáron jelenik meg, úgyhogy szerintem akkora változást nem kell tõle várni. Mármint ami mondjuk a grafikai részt illeti. S hogy a fejlesztõk ne hazudtoljanak meg, elõkerült egy pár kép is. Azért nekem egy kicsit hiányzik egy fogalom, amit "árnyék" néven ismer a történelem 😊
Pár kép róla
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Honda - The Power of Dreams
nekem egy olyan FPS tetszene amiben sok a csatajelenet.
Mert:
a MOHAA-nak mi a leghíresebb pályája? Az Omaha Beache.
a MOHAAB-ban mi fogta meg elsõként az embert? A sivatagi csata.
de a SpearHead-ben is az Ardeneki lövészárkos csata tecett, amikor jönnek a tankokkal meg a sok katonával.
De a BIA egyszerû rambózás a legtöbször, ahogyan azt Bazza mondta.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
szerintem nem volt monotonabb a játékmenet, mint máshol, a mesterlövésszel én kilõttem mindent, 1 pálya volt lehangoló, a templomos, meg a tankelhárítás- társaim, fogyik, hogy nem lõnek rá???, miért kell megint rambóztatni a karaktert???
A lövésmodell szerintem csak közelre volt szar, arra viszon nem kicsit, távolra, középtávra tökéletes. A cod pedig folyamatosan jön fel, már a kiegészítõje sem volt annyira blõd, mint az alapjáték.
Ott volt egy két vicces rész, géppuskázás a teherautóról, Funes egyik 2.vh-s filmjére hajazott, csak ott tökkel dobálták a németeket, sztem jobb klett volna itt is a tök, úgy tényleg max fun lett volna😊 ami viszont lehangoló a codban, az a sok v2 bunker, gyár, gát elfoglalása...
na mind1 mindjárt jön a cod2 remélem az lemos minden eddigi fps-t a graf vlmi elképesztõ, és szerintem a sztori is eszméletlen jó lesz.
a vietcong2 grafikája az eddigi screenshotok alapján ijesztõ, errõl mit gondoltok?
Mindkét játék jó vmiben, és mindkettõne vannak hibái. De ez minden játéknál így van. Ti találkoztatok már hibátlan játékkal?
A BiA engem sem érintett meg túlságosan, nem éreztem azt a rapszódikus érzelmet mint a CoD-ban(a végén eléggé elérzékenyültem), egy kivételével, Baker monológjai igen átfûtött, érzelmes dolgokat mutattak be. A játék készítõji nagy hangsúlyt fektettek a realitásra. Én azt mondom, hogy még lehetne mit csiszolni rajta, de azért én élveztem. A játékélmény viszont kifejezetten gyenge. 1 hétig játszottam vele, de már Szerdán unni kezdtem, és csak a történet miatt vittem tovább. Egyhangú, monoton, és nem is II.vh-s akciójátéknak, hanem egy közepes II.vs köntösbe bújtatott kommandózásnak nevezném. Olyasmi mint a FullSpectrumWarrior.
Nah mindegy. Nálam is a CoD viszi a pálmát. Hiába a megscriptelt játékmenet, hiába a könnyû célzás, 8x vittem végig, és ez már nálam valami!
2. Nem mondtam, hogy a COD tetszett, de mindenképpen izagalmasabb volt (nekem).
3. igen mert a háború olyan, hogy 2 német bebújik az ugyan olyan fatörzsek mögé, meg az erõdrendszert formázó bokrókba...
4.Nem mondtam, hogy raz a baj, hogy rosszul helyezik el, csak hogy MINDENHOL ez a felállás, és hogy a mestrlõvészek azért voltak, hogy kilõjék õket.
5. Azért avn meg a játék, hogy kipróbáljam, hogy majd szórakoztató lessz meg IZGALMAS, de ez idegesítõ és unalmas.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
az embereidet meg tanuld meg irányítani, és gondolhatod, hogy a géppuskafészkeket jól helyezik el, mivel a német hadsereg legfõbb csapatfegyvere volt... gondolod kar puskákkal lehetett volna elérni olyan eredményeket, az így használt géppuska az egyik legnagyobb erõssége volta németeknek.
ha meg unod az ejtõernyõsöket eleve, akkor minek vetted meg/ töltötted le???
1.órákig célozgatok a karabéllyal , hogy eltaláljam. Feláll az ellen oda sorosz egyet a géppisztollyal és meghalok.
2.ez egy csapat játék lenne, de a katonáim lazán kimennek a gépuskatûzbe, így teljesen használhatatlanaok. Fedezékbe kell õket vinni és természetesen nekem kell mindent egyedül csinállni. De akkor meg minek a többi katona?
3.Idegesítõen egyhangúak a pályák. Másról sem szól, minthogy elbújnak a németek, megkerülöd õket, kilövöd, de õket meg fedezi egy géppuska fészek.
4. Ahozképest, hogy a GF2 nem tud valamit ami kellene ehez a játékhoz, elég pocsék a grafikája.
5.A géppuska fészkekbõl nem lehet kilõni a katonát még a mesterlövész puskával sem, pedig a mesterlõvészeknek ez lenne az egyik fõ feladatuk...
6.Az meg végképp abaszurd, hogy csak olyan ajtón lehet bemenni ami tárva nyitva van. Te nem tudsz ajtót nyitni.
7.Iszonyat unalmas, hogy ez már az ezredik játék, ami az amerikai ejtõernyõsökrõl szól.
Egyenlõre ennyit. Én eléggé felhúztam magam a játékon és a szememben hatalmasat bukott.
mellesleg kipróbáltuk más vason is, amiben fx helyett gf4 volt meg 3ghz és ott se volt hajlandó megmozdulni.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb
PL ha 85Hz-n meg a monitor 85 fps-ed lesz. Ugyanis hiába több az fps, te akkor is csak 85-t látsz.
Sokan írták, hogy ez megoldja, de nem tudom hogy miért...
na én vagyok a bölcs rabbi 😊
a gépem nem lassú meg a videjókártyámn se szar😞 nektek nincs ilyen gondotok ?