5546
  • Glpetyus
    LOLLEERR :DDDD
  • rezsofiz
    JUHUÁ-Á4!!!!!!444444444444444
    EZ ROPÁTÁF%!444444445
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLÁLLLLLLLLLLLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL,
    .dDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDASDDDASD.DDDDDDDDD
  • Glpetyus
    ^.^
  • Glpetyus
  • rezsofiz
    #2443-ra irtam
  • rezsofiz
    ezt a hardwireden olvastad? csak azé mert már min. 1 hete goldban van.
  • Johnny23
    hát nem tudom kit érdekelne a demo,mikor jövö héten jon a FULL !!

1ébként a kérdésedre válaszolva sztem nem lesz már DEMO .
  • atwe
    A teljes elött
  • atwe
    Szerintetek nem adnak ki demot a teljed elötz
  • atwe
    Brothers in Arms GOLD

[2005-03-09 @ 17:28 - Kiri] (kommentek: 18)

Nos, ifjak, ezt is megértük. Elkészült végre az oly régóta várt FPS, a Brothers in Arms: Road to Hill 30, így mostmár semmilyen veszély nem fenyegetheti a március 17-én esedékes bolti megjelenést. Lehet készülni a virtuális ütközetekre, mindenkinek előre is sok sikert:)
  • dr Kotász
    Öreg hiba...
  • Johnny23
  • hiba
    Ismerem mind vegigvittem az elsot vagy 5x :)
    De ez mas. Egyszerubb az iranyitas, valamint a csapattarsak az emlitett jatekban allandoan kipurcantak ha utasitottam oket vmire :)
    Itt forditva van, mialatt ok fedeznek, en kipurcanok :)
  • Glpetyus
    Ejnye-bejnye ^.^
    ...mit számit 2 nap?
  • rezsofiz
    Nem értem. Eddig az oldalakon amiket megnéztem (köztük EBgames, és GameSpot) az összesnél még a 15.-e van kiirva. Most mi a jo büdös fasz van?
  • weine
    Hidden and Dangerous 1 + 2 + Sabre squadron
  • Eisenhower
  • Thanatos
    énis többet várok nem mondom mert azon láccik hogy egy only akcio point and click fps votl nem sokk taktikával de még midnig fentartom hogy az időt elütni az is jolett volna ha picit hosszabb...
    amugy abban engem az zavart hogy nagyon lineáris votl és ez a tacticai mód gyk semmijent taktikát nem adott a kezedbe mert előre el volt döntve hogy hol miylen taktikát fogsz alkalmazni... :/ és egyelőre kicsit féle attól hogy ez is ilyen lesz :/
  • Gabe18
    Hát már én is igencsak erre hajlok...
  • Pluskast
    Vagy soha napján kiskedden....
  • Johnny23
    szoval akkor maradjunk annyiban : MEGJELENÉS VMIKOR A JÖVŐ HÉTEN !
  • Gabe18
    No akkor ezekszerint a 15.-e is ment a levesbe...

Hardwired:

"immáron hivatalos megjelenési dátummal büszkélkedhet a Brothers in Arms PC-s és PS2-es változata is. Mindkét verzió március 17-én kerül az üzletekbe, világszerte. "
  • GrimReaper78
    A Republic Commando szerintem hulladék volt. Ettől jóval többet várok.
  • Glpetyus
    Jó múvi
  • Thanatos
    :)
  • hiba
    Pl eloremesz majd ramutatsz egy celpontra es kapsz hozza covering firet kozben ovatosan odalopakodsz pl oldalrol vagy hatulrol es az urge nem tud micsinalni vagy te vagy a tarsak leszedik de akar oda is kuldhetsz vkit. Eddig altalaban en dolgottem ki nem ugy mint a hasonlo gamekba a tarsak :)
    Persze vannak vicces jelenetek mikor mindki lodozik 20-rol a masikra de senkint nem er talalat perceken at :)
  • hiba
    Azzal meg nem volt szerencsem.
  • Thanatos
    republick commando? :)
    mongyuk ez nem tom menyivel lesz jobb mint az, de azárt az se volt rossz emgoldás :)
  • hiba
    Nagyon faxa ahogy a csapatot iranyitgatni lehet, egyszeru es jol hasznalhato. Eddig nem nagyon volt ilyen FPSben.
  • Thanatos
    ez a korongborito látom neked a gügyülőd :PPP
  • grebber
    Ezt hoztam össze de még van mit finomítani rajta.
  • grebber
    Korongborítot illesszél be nekem inkább:)
  • Gabe18
    Nem is ilyen a boritója...Vagy a LE verzio ilyen lenne?
  • Eisenhower
  • Eisenhower
  • Eisenhower
    kikapcsolható. az sztem a csapatirányítás miatt van hogy könnyítsék a dolgod^^
  • Serpa
    ez durvaa.
    a végén amikor a csávó előtt robban egy gránát, aztán ott fekszik melletünk véresen.

elég hülyén nézz ki, hogy a barátokon egy "piros kör áthúzva" jel van.
  • Nahar
    jobb mint 20 CD-n lenne rajta!!
  • Eisenhower
    Brothers in arms: Road to hill 30 goes gold for pc and ps2
    A sequel is in the works
    Ubisoft and Gearbox Software today announced that the PC and PS2 versions of Brothers in Arms: Road to Hill 30 have been approved for manufacturing and will be available in retail stores starting March 17, for the manufacturer's suggested retail price of $49.99. Based on the true events of the D-Day invasion of Normandy, Brothers in Arms: Road to Hill 30 puts players in the boots of a 101st Airborne squad leader and will immerse them in the gritty, uncensored and emotionally-charged side of war. Players of all skill levels can battle their way through twenty epic single player chapters or go online and challenge their friends with ten competitive and innovative multiplayer missions.

ez érdekes akkor csak jol mondta ismerős hogy most lett gold.... ez érdekes
  • Serpa
    ez lehet, hogy a #2409es.
    BiA intro