Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Brothers in Arms Limited Edition tin
The Brothers in Arms Road to Hill 30 Limited Edition tin is now available in the UK. The tin contains:
DVD video full of exclusive behind the scenes content
Introduction letter written by Col. John Antal (US Army retired)
4 postcards featuring historical documents and images with commentary by Col John Antal (US Army retired)
"Pvt Johnny Rivas diary" by Penny-Arcade
Motorola Defy
Motorola Defy
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Motorola Defy
Processor: Pentium® III or AMD Athlon™ 1 GHz (Pentium IV or AMD Athlon 2.5 GHz recommended)
RAM: 256 MB (1 GB recommended)
Video Card: 64 MB DirectX® 9.0c compliant (128 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card (EAX recommended) (PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital audio)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 8X CD or 4X DVD (16X CD recommended)
Hard Drive Space: 4 GB free (5 GB recommended)
Peripherals: Windows-compatible mouse and keyboard required
Multiplay: Broadband modem, 64 Kbps upload (128 Kbps recommended)
*Supported Video Cards at Time of Release:
ATI Radeon 8500/9000/X series
NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX/6 series (GeForce 4 MX not supported)
következtesd ki!<#nevetes1>#nevetes1>
Motorola Defy
Hülye kérdés, én ezektõl falra szoktám mászni de... 😄
Szted 1.13 ghz-s proci, 512 ram, ati radeon 9100 128 mega elég?
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Next PC upgrade: 2022
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Vagy vak vagyok vagy nincs, de gépigényt tud valaki mondani nékem?
Remélem kb. olyan mint a Call of Duty - UO-é
Motorola Defy
De elõbb a BiA jöjjön.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
call of duty 2 shotok <#wow3>#wow3><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
http://epica.nl
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent