Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
csak egyesnek nehezére esik(pl nekem is) 😛
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
"boxra március elsején érkezik a Gearbox Software játéka, míg a PC-s és PS2 változat "röviddel ezután" várható."
<#sniffles>#sniffles>
A viccet félretéve...remélem érik a BIA....😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a hivatalos honlapon volt ez a kép a limited editionrol....
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Azért a legvalószinûbb ott is csak akkor ha már boltban is van.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
ANSWER:
The M1 Garand is not difficult to clear and reload, but it does take a few seconds to unload a partial clip and then reload a full eight round clip. There is a release button on the left top of the receiver. Pull back the charging handle and press the release button and the half-full clip of .30-06 ammunition will pop out. You can then reload a full clip, or replace rounds in the clip individually. Reloading the clip with individual rounds is something that a Soldier would only do in a safe place and with moments to spare.
Forrás (az oldal alján)
"2005/02/24 20:30 - Grusi
Aranyon a Brothers in Arms!
Minõ kellemes meglepetés ezen a hideg estén: végre elkészült az év egyik legnagyobb durranásának ígérkezõ Brothers in Arms: Road to Hill 30, s ha minden jól megy, a jövõ hét vége felé már a boltokban futhattok össze az Xbox-os verzióval, s a PC-s és PS2-s port sem várat pár nappal többet magára. Fegyverbe, srácok, irány a 30-as domb!"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."