Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õõõ, pedig cdgalaxis ált ilyen téren nem szokott lemaradni asszem, hm mind1 elõször ugyis csak kiprobálás és ha nagyon jo csak akkor megvétel szvsz, nem szeretek látatlanban vásárolni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Csuhai G
A CD-Galaxison és az 576-on nem láttam...bár lehet, hogy csak a szemem rossz! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

szeritnem bárhol máshol is elõlehet 😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Csuhai G
Lehet, hogy már leírták, de a PC Dome-on elõ lehet rendelni! Ára: 9990,-FT

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower

Glpetyus
<#zavart1>

fitutufi
visszakéne olvasni #1845 !! 😊
csak egyesnek nehezére esik(pl nekem is) 😛

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Glpetyus
Helyett hardwired
<#idiota>

Glpetyus
by gémsztár

Glpetyus

"boxra március elsején érkezik a Gearbox Software játéka, míg a PC-s és PS2 változat "röviddel ezután" várható."

<#sniffles>

trident
Jó ez a kép! Tetszik. Ez a menüháttér? Vagy a végigjátszás után vagy már?
A viccet félretéve...remélem érik a BIA....😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Eisenhower

Eisenhower

extreme paintball mod....

Eisenhower

a hivatalos honlapon volt ez a kép a limited editionrol....

fitutufi
bricsinek má megvan ? <#taps><#lama><#wilting><#nevetes1><#vigyor>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Hát mostmár végülis bármikor megtörténhet,sokmindentõl függ...(takaritónõ zsebre tesz-e egy példányt meg ilyenek <#nyes> )
Azért a legvalószinûbb ott is csak akkor ha már boltban is van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

elöbbutobb

Serpa
mikor jelenhet ott meg ?
<#vigyor3>

hát végülis..., amig élünk remélünk 😊

Serpa
<#guluszem1>

Eisenhower
jó de eddig nem volt aranyon a gém.... sztem akkor bármikor bepattanhat a demo^>^

én má elég rég ota dörzsölgetem de ez nem segitett a kijövetel elõrehozásán :/

Eisenhower
<#eljen>

Eisenhower
az nforce-on már kezdik dörzsölgetni a tenyerüket ^.^

ki lehet cserélni a tárat akor is ha még nem fogyott ki a lõszer

Hogy CoD-ban mit szivtam én ezzel néha multiba,2-3 töltény kevés egy hevesebb összecsapásra,ha ellövöm,elárulom hol vagyok...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Eisenhower

<#banplz><#banplz><#banplz>

Eisenhower
plz magyarul is^>^

I've heard the M1 Garand was very difficult to reload from mid clip. Must you clear a clip before reloading?

ANSWER:

The M1 Garand is not difficult to clear and reload, but it does take a few seconds to unload a partial clip and then reload a full eight round clip. There is a release button on the left top of the receiver. Pull back the charging handle and press the release button and the half-full clip of .30-06 ammunition will pop out. You can then reload a full clip, or replace rounds in the clip individually. Reloading the clip with individual rounds is something that a Soldier would only do in a safe place and with moments to spare.

Forrás (az oldal alján)

Eisenhower
az AI nagyon ratyi szerintem...... mert lõni azt qrvára nem tudnak^.^

Eisenhower
codban csak akkor tudtál újratölteni ha kilõtted mind a 8 lõszert..... bár biaban másfajta a garand gondolok itt a célzókára... elképzelhetõ hogy más típus és abban már lehetett ilyen hogy nem kellett kilõni az egész tárat. garandnak ez a hátránya volt csak szinte... és lehet hogy kiadtak egy másik fajtát egy módosítottat és abban már lehetett bármikor tárat cserélni

Eisenhower
Normandia a valóságban:

Normandia a játékban:

rezsofiz
Ha jol emléxem a CoDban is igy volt. Vagy nem?

sazl : c

Eisenhower
én a video után akartam benyomni hogy gold csak megelõzött^.^ már worthplayingen is kint volt fileshacken is

rezsofiz
Ja könnyû ezt mondani.

Eisenhower

trident
Valami kormányszintû összeesküvés lehet, mert nem csak Depi talál ilyen virtuális morzsákat, hanem:

"2005/02/24 20:30 - Grusi
Aranyon a Brothers in Arms!
Minõ kellemes meglepetés ezen a hideg estén: végre elkészült az év egyik legnagyobb durranásának ígérkezõ Brothers in Arms: Road to Hill 30, s ha minden jól megy, a jövõ hét vége felé már a boltokban futhattok össze az Xbox-os verzióval, s a PC-s és PS2-s port sem várat pár nappal többet magára. Fegyverbe, srácok, irány a 30-as domb!"

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Eisenhower
na közben megnéztem a muvit. t. legjobb tudomásom szerint a garandba nem lehet tárat cserélni csak ha kilõtted mind a 8 lõszert..... bár ha jól emlékszem az elit alakulatban is volt egy rész ahol winters kivette a faszi tárját a garandbol. lehet van ilyen funkció sõt biztos ha beszorul a lõszer ilyesmi esetre

Eisenhower
mind1 hagyjuk ugysem érted^>^

rezsofiz
Ez meg azért lol, mert akkor nem irhattad azt hogy "akinek nincs esze"
Mert ez lol.

rezsofiz
MÉjg nem volt.

Eisenhower

Eisenhower
azért lol mert én erre írtam -->>> "Nem emléxem rá."

Duddits
Azta...

rezsofiz
Jo, én is ugy értettem, a design az ötletes de a kép... hát nc

rezsofiz
Ez azért lol mert én nem kijelentettem hanem kérdeztem hogy lesz e LOÁL...
....

Eisenhower
akinek nincs esze legyen notesze. lesz limited edition...

mitör szal ez a tok meséld már el? a kép lehet hogy fos de maga a tok szvsz nem az 😊