Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

fitutufi
<#finom>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Nahar
PC megjelenésig sincs sok idõ hátra!!!!!!!

Motorola Defy

Nahar
de szar,nincs MG42.......<#levele><#levele><#levele><#szomoru2>

Motorola Defy

rezsofiz
Osztálytársak vagytok ? 😄

sazl : c

rezsofiz
<#mf2><#mf2><#idiota><#csodalk><#nyes><#hehe><#vigyor>

rezsofiz
Ez igy van

micsoda egybeesések... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Höh <#mf2><#idiota><#beka2><#zavart1><#zavart2><#zavart2><#idiota><#mf1>
VampireLord
Talán mert mellettem ülsz kettõvel <#law><#law><#mf1>

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

Szevasz Vampire Lord!
Valamiért olyan ismerõs vagy!!!<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
VampireLord
Hello all!

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

trident
"Jólvanna! Kint kellene hogy legyen, de olyan nehéz egyessével csomagolni celofánba...Már fáj a kezem..."
Cs. Kiss Béla, rakodómunkás, Gamespot interjú.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

hm, nem usa idõ szerint kéne nézni?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Eisenhower
Has Been Released (xbox)

Kintvan...valahol.<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Eisenhower
xboxra mindjárt kintvan^.^ még 7 perc^.^

Serpa
akkor hivatalosan 8.án jön ?

Eisenhower

Eisenhower

Nyers
Jaja, olvastam, szépen dolgoznak, majd rájtuk tartom a szemem! Másik jónak igérkezõ HL2 mod az Insurgency, jókat írnak a játékmenetrõl, majd meglátjuk! <#smile>

My Life for Freedom!

Eisenhower
sorry az a böki hogy ez a mod hl2-höz lesz.... sorry még 1x ^.^

Nyers
<#eljen>

My Life for Freedom!

Eisenhower

Duddits
Hát ebbõl lesz ám szép korong boritó...<#hehe><#nyes>

Eisenhower

Eisenhower
várj. mindjárt feltelepszik és akkor lefotozom^.^ <#banplz><#banplz><#banplz><#mf2><#mf2><#vigyor1>

grebber
Korong alakú boritó rulah kell most azt nyomtattatom is <#eplus2><#hehe><#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower

<#mf2><#vigyor1><#nyes><#nyes><#nyes><#banplz>

Nahar
jah!<#wink>

Motorola Defy

rezsofiz
Az NA az North-America?

Nahar
Mért késõbbi az EU megjelenés,az EU piaca nagyobb mint az usa-ban(+can)....ezt nem értem,na mind1 ,csak jöjjön idõbe

Motorola Defy

Ez van,ugytünik egyre inkább a konzolok uralkodnak,néhány teljessen pc-re specializálódott játék kivételével...<#sir>

fitutufi
akkoris<#zavart2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Csatlakozom...<#vigyor4>

rezsofiz

fitutufi
<#zavart2>

Csuhai G
Várható megjelenés: 2005.03.11.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

R0sc0
na már csak 1 nap az xbox megjelenéséig.
kiványcsi vagyok hogy mennyi az a kicsivel utánna valo megjelenés PCre

Nahar
Videók,lehet ha van közötte pár olyan is amit nem láttatok,én pl a snipereset még láttam!<#wink>

Motorola Defy

fhsasa
Tuti kamu.
Egy kicsit photoshoppal megpróbáltak "rajzosítani" rajta, ennyi.

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Eisenhower

I would like to take this time to explain the game a little better. First off I would like to say that FOI will feature two camera styles; 3rd and 1st. The 3rd person camera opens up the battlefield more so that players can precisely target enemies and plan major attacks. The 1st person camera is default and is primarily used for CQB in tight areas such as alleys and buildings. I'd like to have a key that will be able to switch from 1st to 3rd and vice-versa in one seamless motion. The key would need to be accessible to the player, perhaps Q (default). Of course the controls will be customizable.

I would also like to have a dynamic cover feature where players will be able to properly cover themselves no matter where they are. If a player comes across a flipped over table, normally the could duck and still be seen by the enemy. I would like to have it so where player is completely concealed, rather than his or her head popping out from the top. Along with dynamic cover I'd like to have a blind fire function for use around corners and in critical situations where the player is outnumbered.

As of now these are currently "plans" as I have yet to see what types of tools Gearbox releases. I will update with more information later.

fitutufi
a 2. kép az kamu szerintem , elsõ az hihetõ ! 😛

Duddits
Ez biztos kamu!

Eisenhower
hát nem tudom pedig általában minden eredeti game-n van a cd-n borító <#mf2><#banplz><#banplz><#banplz><#nyes>

grebber
Nekem az a korong alakú boritó kéne mert a dvd-re nyomtatva jól néz ki csak alig van pár gamehez olyan 😞

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower

Eisenhower
diplomacy
<#hehe><#hehe><#nyes><#mf2><#vigyor1><#idiota>

Eisenhower
a képen én vagyok tányérsapkában^.^ eligazítást tartok épp
<#vigyor1><#vigyor1><#nyes><#banplz>

Eisenhower