5546
-
#5346 ez a V nyomkodás nagyon hasznos dolog!
meg maga az egész gém nekem nagyon tetszik, sokkal jobb minta MOH :Pacific Assault -
Ibron #5345 . -
#5344 még nem! -
Ibron #5343 Ja igen,látttam a beírását..nemtom...játsz és majd kiderül.De mekkora LOOOOOOOOL....megnyomtam a V-t,hogy megnézzem mi a helyzet,aztán vissza és V és fejtetőn voltam.
Volt már veled vagy mással ilyen?Úgyhogy kiléptem és újból belépek..de azt nehéz lesz elintéznem..mármint MG42-t. -
#5342 tom holjársz,
az érdekelne mennyi lehet vissza a gémből, mert én a 3. napnál tartok és 8-9nap eseményeiről szólt a fáma, de valaki beírta lejjebb hogy ahol én tartok onnantól már nincs sok hátra.. -
Ibron #5341 Jólvan..majd megnézem a kövi chapternél..de most asszem valami templomot kell elfoglalni...az előbb meg volt az MG42 az út közepén..így rémlik valami?Amúgy meg miért olyan fontos? -
#5340 azt csak tod hanyadik nap , azt a küldetés előtt elmondja -
Ibron #5339 Öhm....őszintén szólva nemtom...csak megyek és kész...de nagyon az elején vagyok..ha ez mond neked valamit. -
#5338 ez hol , melyik pálya? -
Ibron #5337 Na szépen haladok és kezdek bele tanulni a játékba..ha végig vittem,jöhet az Earned in Blood..de most itt egy nagyon kúl kép.
-
#5336 az mit jelent? ez még csak az ugrás utáni 2. nap, 8-9 napról volt szó... -
banános joe #5335 már nincs messze a vége -
#5334 HAil!
Azt szeretném megtudni mien hosszú a játék, most végeztem azzal a pályával, melyen egy tanyát kellett megtisztítani amiben volt MG-42 géppuska, mennyi van még vissza? -
priluki #5333 hali,letöltötte már valaki az uj részt? -
Ibron #5332 Jó,na..nem kell lehurrogni..most fogok játszani vele előszőr,ergo fullra nem ismerem még..de kösz infot. -
#5331 szted egy dvd jönne ki egy kieg lemez? bebaszna^^ ez teljesen független bia-tol simán fel kell rakni.. nem kell hozzá a bia első része -
Ibron #5330 Hmmm...de...én használtam is,cakhát nem gondoltam volna,hogy pont úgy lesz beírva,mint BiA....persze,hogy nem láttam ilyet.De kösz.Ez egy kiegészítő,vagy majd fellehet tenni úgyis,hogy nincs fent a Road to Hill?Mert arra a kettőre már nem hiszem,hogy lenne helyem. -
#5329 hahó Ibron nem kéne esetleg szétnézni
vagy esetleg a keresőt használni? -
Ibron #5328 Hahó Eisenhower...nem kéne egy Earned in Blood topikot is nyitni?...mer már lelehet tölteni...én most szedem le a Road to Hillt kíváncsiságból,hogy milyen..eddig nem nagyon érdekelt és,ha megvan,akkor végig tolom,majd utána meg az Earned in Blood-t is. -
#5327 nono!nemszabad csitelni,anélkül nemtudod vinni a gamet?egyébként olvass vissza jóval,valami file-t kell letölteni!
-
gabcsikovo #5326 Szevasztok hogy tuudom előhívni a konzolt hogy beírjam a cheat-kat ?? -
#5325 aaaa ugyanolyan xar nekem a játék beüzemelése mint régen volt, megint hiányzik fájl
ezt valaki el tudná küldeni nekem mailbe?
MP_PAWN_EGA_B.uax
a sounds könyvtárban van -
#5324 ez nem a kérések topik ^.^ -
d4v1d #5323 Helló!!
Tudna adni vki egy végigjátszást?. PLS thx -
#5322 helló!
lenne 1 kérésem,az hogy cd-key "szülő" oldal kéne. -
#5321 THX -
Caponee #5320 crosshair -
#5319 és milyen név alatt? -
#5318 nem sokar érsz vele, ugyanúgy mellélő :) -
sz4bee #5317 a menübe a beállitásoknál -
#5316 Hy!
Hogy lehet bekapcsolni a célzókeresztet? -
Tiger102 #5315 Sziasztok! A cheat-hez a konzolt hogy kell előhozni, hogy be írjam a csalást? Pleaseeee! -
#5314 hopp kicsit nagy kép!ja,aztán bumm!:D -
ott figyel a kis gránát, azért sajnálom őket :DDD
[IMG]http://users.atw.hu/fister/bia 2005-08-12 11-24-26-68.jpg[/IMG]
[IMG]http://users.atw.hu/fister/bia 2005-08-12 11-24-39-39.jpg[/IMG]
[IMG]http://users.atw.hu/fister/bia 2005-08-12 11-24-56-01.jpg[/IMG] -
#5310 sikerült
az elejét kellett végignézni :D -
#5309 mér nem engedi Authenticben új játékot?
kijátszottam elsőnek Diffycultban, aztán most újraraktam a winfost, fel a BiA-t, aztán be a mentéseket. és lám a mentések megvannak, de authenticben nem engedi..
a Profiles-nél van olyan hogy: van 3 medál, abból 2 20, 1 meg 19 pont, nem tom mire jó ez, meg most már az egészet nem vágom! :(( -
#5308 na ezaz, amit én nem tudok, mert eddig még nem volt gondom vele, mondjuk épp a minap raktam újra a winfos-t, hát remélem nem lesz vele gond, mert még ki akarom tolni egyszer :) -
#5307 régen olyan gondjai voltak hogy feltelepítetted a játékot majd rá a peccset és nem indult el mert critical error-t írt (ez az emberek kb 70%-ánál fordult elő)
ekkor kitalálták hogy a játék telepítője nem telepít fel pár fájlt alapból ezért erre írtak kisebb batch fájolkat hogy javítsák ezt (magától ellenőrzi és bemásolja a hiányzó fájlokat)
ezért kérdeztem hogy kell-e még így xarakodni vele vagy nem -
#5306 helló!
az 1.10 már javitja. -
#5305 csak hogy tényleg ne érezd magad egyedül :)
szerintem eddig se kellett szarakodni az elindításával, nem tudom i az a hiányzó fájlok pótlása, és nem tudom hogy van-e olyan patch..