5546
  • McFrost
    ez a V nyomkodás nagyon hasznos dolog!
    meg maga az egész gém nekem nagyon tetszik, sokkal jobb minta MOH :Pacific Assault
  • Ibron
    .
  • McFrost
    még nem!
  • Ibron
    Ja igen,látttam a beírását..nemtom...játsz és majd kiderül.De mekkora LOOOOOOOOL....megnyomtam a V-t,hogy megnézzem mi a helyzet,aztán vissza és V és fejtetőn voltam.

Volt már veled vagy mással ilyen?Úgyhogy kiléptem és újból belépek..de azt nehéz lesz elintéznem..mármint MG42-t.
  • McFrost
    tom holjársz,
    az érdekelne mennyi lehet vissza a gémből, mert én a 3. napnál tartok és 8-9nap eseményeiről szólt a fáma, de valaki beírta lejjebb hogy ahol én tartok onnantól már nincs sok hátra..
  • Ibron
    Jólvan..majd megnézem a kövi chapternél..de most asszem valami templomot kell elfoglalni...az előbb meg volt az MG42 az út közepén..így rémlik valami?Amúgy meg miért olyan fontos?
  • McFrost
    azt csak tod hanyadik nap , azt a küldetés előtt elmondja
  • Ibron
    Öhm....őszintén szólva nemtom...csak megyek és kész...de nagyon az elején vagyok..ha ez mond neked valamit.
  • McFrost
    ez hol , melyik pálya?
  • Ibron
    Na szépen haladok és kezdek bele tanulni a játékba..ha végig vittem,jöhet az Earned in Blood..de most itt egy nagyon kúl kép.

• McFrost
    az mit jelent? ez még csak az ugrás utáni 2. nap, 8-9 napról volt szó...
  • banános joe
    már nincs messze a vége
  • McFrost
    HAil!
    Azt szeretném megtudni mien hosszú a játék, most végeztem azzal a pályával, melyen egy tanyát kellett megtisztítani amiben volt MG-42 géppuska, mennyi van még vissza?
  • priluki
    hali,letöltötte már valaki az uj részt?
  • Ibron
    Jó,na..nem kell lehurrogni..most fogok játszani vele előszőr,ergo fullra nem ismerem még..de kösz infot.
  • Eisenhower
    szted egy dvd jönne ki egy kieg lemez? bebaszna^^ ez teljesen független bia-tol simán fel kell rakni.. nem kell hozzá a bia első része
  • Ibron
    Hmmm...de...én használtam is,cakhát nem gondoltam volna,hogy pont úgy lesz beírva,mint BiA....persze,hogy nem láttam ilyet.De kösz.Ez egy kiegészítő,vagy majd fellehet tenni úgyis,hogy nincs fent a Road to Hill?Mert arra a kettőre már nem hiszem,hogy lenne helyem.
  • Eisenhower
    hahó Ibron nem kéne esetleg szétnézni
    vagy esetleg a keresőt használni?
  • Ibron
    Hahó Eisenhower...nem kéne egy Earned in Blood topikot is nyitni?...mer már lelehet tölteni...én most szedem le a Road to Hillt kíváncsiságból,hogy milyen..eddig nem nagyon érdekelt és,ha megvan,akkor végig tolom,majd utána meg az Earned in Blood-t is.
  • forza milan
    nono!nemszabad csitelni,anélkül nemtudod vinni a gamet?egyébként olvass vissza jóval,valami file-t kell letölteni!

• gabcsikovo
    Szevasztok hogy tuudom előhívni a konzolt hogy beírjam a cheat-kat ??
  • Fenrir
    aaaa ugyanolyan xar nekem a játék beüzemelése mint régen volt, megint hiányzik fájl

ezt valaki el tudná küldeni nekem mailbe?

MP_PAWN_EGA_B.uax

a sounds könyvtárban van
  • Eisenhower
    ez nem a kérések topik ^.^
  • d4v1d
    Helló!!
    Tudna adni vki egy végigjátszást?. PLS thx
  • bricsi01
    helló!
    lenne 1 kérésem,az hogy cd-key "szülő" oldal kéne.
  • littleNorbi
    THX
  • Caponee
    crosshair
  • littleNorbi
    és milyen név alatt?
  • Fenrir
    nem sokar érsz vele, ugyanúgy mellélő :)
  • sz4bee
    a menübe a beállitásoknál
  • littleNorbi
    Hy!
    Hogy lehet bekapcsolni a célzókeresztet?
  • Tiger102
    Sziasztok! A cheat-hez a konzolt hogy kell előhozni, hogy be írjam a csalást? Pleaseeee!
  • forza milan
    hopp kicsit nagy kép!ja,aztán bumm!:D
  • fistin

ott figyel a kis gránát, azért sajnálom őket :DDD

[IMG]http://users.atw.hu/fister/bia 2005-08-12 11-24-26-68.jpg[/IMG]
    [IMG]http://users.atw.hu/fister/bia 2005-08-12 11-24-39-39.jpg[/IMG]
    [IMG]http://users.atw.hu/fister/bia 2005-08-12 11-24-56-01.jpg[/IMG]
  • fistin
    sikerült
    az elejét kellett végignézni :D
  • fistin
    mér nem engedi Authenticben új játékot?
    kijátszottam elsőnek Diffycultban, aztán most újraraktam a winfost, fel a BiA-t, aztán be a mentéseket. és lám a mentések megvannak, de authenticben nem engedi..
    a Profiles-nél van olyan hogy: van 3 medál, abból 2 20, 1 meg 19 pont, nem tom mire jó ez, meg most már az egészet nem vágom! :((
  • fistin
    na ezaz, amit én nem tudok, mert eddig még nem volt gondom vele, mondjuk épp a minap raktam újra a winfos-t, hát remélem nem lesz vele gond, mert még ki akarom tolni egyszer :)
  • Fenrir
    régen olyan gondjai voltak hogy feltelepítetted a játékot majd rá a peccset és nem indult el mert critical error-t írt (ez az emberek kb 70%-ánál fordult elő)

ekkor kitalálták hogy a játék telepítője nem telepít fel pár fájlt alapból ezért erre írtak kisebb batch fájolkat hogy javítsák ezt (magától ellenőrzi és bemásolja a hiányzó fájlokat)

ezért kérdeztem hogy kell-e még így xarakodni vele vagy nem
  • bricsi01
    helló!
    az 1.10 már javitja.
  • fistin
    csak hogy tényleg ne érezd magad egyedül :)
    szerintem eddig se kellett szarakodni az elindításával, nem tudom i az a hiányzó fájlok pótlása, és nem tudom hogy van-e olyan patch..