Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
akkor nem tudom
jaham
1x

Est Sularus Oth Mithas

robotnyk
unpack.bat-ot futtattad?
CD-s. 6xx MB

Est Sularus Oth Mithas

robotnyk
milyen törés ez? dvds, vagy dvdrip (cds)
azt se tudom milyen verzió... 😞

Est Sularus Oth Mithas

akkor esetleg javaslat? 😞
Lehet rossz maga a törés? 😞

Est Sularus Oth Mithas

Nem,azon mennie kéne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jelentem GF 6600 GT-vel is ugyan ez a probléma
Kevés neki a 2600+-os proci, vagy a félgiga ram??

Est Sularus Oth Mithas

baxus. Köszi... 😞

Update: Úgyis meghalt a karim tegnap. Most fogok venni egy 6600 GT-t. Azon tuti fut 😄

Est Sularus Oth Mithas

Köszi a helpet! Sikerült megoldani! Csak futni kell mint egy amcsi akit a németek kergetnek a háborúban. <#vigyor3>

TommoT

A geforce 4-es kártyákon asszem nem fut a játék. Vagy mégis?

TommoT

Kiegészitõ.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

forza milan
egyébként az earned az kieg lesz vagy második rész?

forza milan
lehet már valamit tudini hogy mikor jön már ki az eib?

forza milan
én végignyomtam,de már nem emlékszek erre,je ez nem az uccsó map?azon kell elmenni az amcsi tankokért!én azt ugy csináltam hogy végigrohantam az egészen,ebként arra van a "radaron" a nyil.hogy arra menj de mind1,szal én végigszaladtam és utána követtek a tankok!de lehet hogy nem egyröl beszélünk!

CaviaR
Lövés elött célozni kell. Futásból nem tudsz senkit leszedni, mert zihál kapkod a karakter. Ha legugolsz és vársz pár másodpercet bárkit leszedsz egy lövéssel, legyen az gyalogos vagy egy tank lövésze.

Így le tudod szedni az elsõ tankost, és felmehetsz a kis dombra ahol az a fatönk van, ami mögött volt a két katona. A dombot megkerülõ úton, a domb túloldalán van mégegy tank, aminek a lövészét szintén lelõheted, mert egy karnyújtásnyira van tõled. Ha nem sikerül az sem gond, csak csalogasd el úgy, h át tudja futni a másik hosszúkásabb dombra. Innentõl keményebb dió, de próbálkozz...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Sziasztok. Ezt a hibaüzit kapom a játék indításakor. Mi lehet ennek az oka?

Build: (null)

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2091 MHz <1473771995136.000000 0> with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 (7189)

General protection fault!

History: ULevel::SpawnActor <- (PlayerController) <- UGameEngine:😛reInit <- InitEngine

Est Sularus Oth Mithas

Hali!

Kéne egy kis help. Mikor elküldenek egyedül amerikai tankokért, akkor ott hogyan lehet eljutni? Így biztosan nehéz kérdés, csak jön rám csomó német meg tank, és az egészbe a legröhejesebb, hogy volt olyan, hogy a tankból felül kifele nézet a német tankospali, aztán nem vesz észre, belenyomok 6 golyót garandal és nem hal meg, nyugodtan beszál a tankba. Ami mégszarabb, hogy mostmár nemtudok a tankba gránátot dobni, mint régebben. Azt hogyha továbbmenekülök és lelövöm az összes németet, akkor is marad két tank, egyik ráadásul beáll út közepére amerre menni kéne. Nemtudja valaki hogyan lehet megoldani?
Kösz elõre is bárkinek a segítséget!<#integet2>

TommoT

TommoT

Sheke
néha hosszan kell nyomni az f et

Le Parkour

Yossarian
nyomd hosszabban!

Nieleen

David8
És azt nem tudja vki hogy miért nem tudom felvenni a fegyvert?
Nyomon az "F"-et és nem csinál semmit.
Segítsetek pls.

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

David8
Köszi, megnézem.

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

CaviaR
Sztem arra gondolsz, amikor egy bábun gyakorolsz. Nem tudom már pontosan, mert jópár hónapja játszottam vele, de azt mondja, hogy attack-eld meg.
(Press and hold the right mouse button, then press the left mouseb button)
Támadáshoz tehát jobb egér lenyomva + ballal kattint.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

David8
Sziasztok!
Segítsetek pls.
Az eleje körül van egy olyan küldetés, ahol parancsot kell kiadni az embernek.
Mit kell csinálni, hogy leüsse? Csak lövi egyfolytában.
Help please...
Elõre is köszi.

Sheke
semmi bah nincs az old movie talán nem néztem meg csak mondták nekem is hogy bemutatja a játékban átvitt részek igazi háborús moziát de ez nem biztos sõt

Le Parkour

bricsi01
helló!
a cheats-ek között az OLD MOVIE az mit csinál?
köszi.
egyébként nem tom mi a bajotok ezzel a gaméval,nekem a kedvencem lett.

Sheke
te hülye nekem is volt már ilyen problémám

Le Parkour

forza milan
uristen,attól nem áll vissza te gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sheke
nem volt de lehet hogy az a hiba hogy nem bírja a géped az 1024X468 at

Le Parkour

bricsi01
helló!
nem tom hogy volt e már veletek olyan,hogy 800/600-rol 1024/768-ra állitom de a betöltések után 800/600-ra vált vissza!
help,please!

Sheke
tuti hogy több stuki lesz ahogy olvastam vagy négy fajta sniper 5 fajta gépityu és +a revolver megfelel?

Le Parkour

forza milan
de remélem hogy lesz benne néhány uj jó kis stuki,és sztem ezzel nemvok egyedül.mondjuk nemtom milyen uj fegyvert tudnának beletenni.

forza milan
ebböl következtetve sztem a kieg nehezebb lesz a már igen nehéz hill 30-tól is.mondjuk ezzel nemtom ki hogyvan,és hogy volt a hillben,mámint a nehézséggel.

forza milan
azt irják az egyik cikkben,hogy a kiegben sokkal fejlettebb intelligenciájú lesz az ellenfél.sztem nem csak az ellenfél,hanem a társak intelligenciáját is lehetne fejleszteni erösen,mert a hill 30-ban azok a géppuskafészek elé kiszaladások má qvára idegesitettek!

Sheke
má sikerült

Le Parkour

Sheke
aggyy egy msn címet átküldöm

Le Parkour

Sheke
van

Le Parkour

Örm
Van a játéknak magyarítása?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Ma2ska
<#smile> A géppuskafészkeket mindig meg lehet oldalról, hátulról valami ösvényen közeliteni, szemböl gránát semmit se ér, meg mire eldobod lelö, tehát kerülni kell...

Sheke
hehe jó van csak egyszerre sokminden jutott eszembe

Le Parkour

Ma2ska
Levegöt vegyél azért..

Sheke
szerintetek a cod2 jobb lesz stem hangulatba veri a codot a bia de grafikailag ellenkezõ de sztem nem lesz olyan jó a cod2 a bia kiegje jobb lesz má namgyon várom

Le Parkour

Sheke
nekem is volt ilyen hiba de letöltöttem egy új drivert azóta megszûnt légyszi add meg milyen video kártyád van akkor többet tudok segíteni

Le Parkour

Sheke
haljátok hogyan kell a nemtom hanyadik mapon de úgy kezdõdik hogy egy hulla ott van és 3 társam van na ott átmegyek a kordonokon kinyírom a folyónál az embereket és aztán hopp egy hosszzú úton egy géppuska fészkes õrült fojamatosan lõ engem na ott mit kell gránát az nem ér sokat a társaim meg nem tudnak célozni még is mit kell plízz help!

Le Parkour

bricsi01
az lenne a kérdésem hogy a 30as hegyen meghalunk amikor Legget meghal?

ROTI
Hali! Engem is érdekel a critikal error megoldása!!!!!!4

értem
Nyers

My Life for Freedom!

következõ részbe nem baker lesz a csávonk?