Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Uj movie itten...
Remélem ti sem nagyon nézitek meg a muvikat, mert tapasztalatbol mondom, hiába csinálnak jo játékot, ha má le van lõve az összes poén.. Persze aki akarja nézze meg nyugodtan..

sazl : c

egyetértek... ált azok az fpsek ahol nem lehet ugrani valahogy sokkal taktikusabbak, valóságszagubbak szoktak lenni

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rezsofiz
MI A FASZ???

trident
Fél lábon is kihúzzuk.<#email>
Azé' az csúf hogyha nem lehet majd a porban fetrengeni...Mármint a BOÁ-ban.<#idiota>
Ugrálni meg lehet...Nem CS, nix bunnyHOP...
Szerintem.
A vitecongban szerintem nagyon jó volt, hogy az egyik patch-el kivették az ugrándozást. Ez is csak szerintem.
Nagyon szubjektív vagyok így kora reggel....

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

rezsofiz
Na már csak 4 nap.

insp
Még mielõtt itt is MOHPA szerû kérdezõsködés harapózna el:
"-Igen, az elején meg kell halni." <#wave>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

király 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nahar
nem kell izgulni sikerült<#bee1>

Motorola Defy

vagy firefoxal jobbgomb > copy image location... 😛

jobbgomb > tolajdnoságok/properties és tadam kiirja url-t 😛

Nahar
danke!

Motorola Defy

http://webcam.gearboxsoftware.com/cams/randy-laptop/NSC/data/histry0.JPG

Nahar
ez a kép honnan van????????

Motorola Defy

grebber
Nyugalom nyugalom, nem fogok akárhogy is szeretnéd.

Next PC upgrade: 2022

<#mf3>Csak nehogy megszakadj a röhögéstöl.lol

grebber
Azt hozzáteszem x game vs x game viták elkerülése érdekében hogy mindenkinek más tetszik.

Nahar
<#eljen> milyen igaz is!

Motorola Defy

nc...

grebber
Lol ezt minek.Még ha gazdag lennék se.
Single playerért nem adok pénzt max jó multiért ála FC,FEAR.

Az.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nahar
NEM,a válasz az oldalra kihajolásra????

Motorola Defy

minek? még itt sincs a game de neked már borito kell... vedd meg eredetiben és akkor ilyen problémáid nem lesznek 😊

<#shakehead>

grebber
Ehe már csak a jó öreg PC-s korongboritó kéne de nagyon.

Eisenhower
oldalra kihajolás?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower

Állitólag egyszerû.Pontkijelölés, odaküldés, egyszerü parancsok, célpont kijelölés.Nagyjából ilyenek.

Nahar
és a csapattársak irányításáról mondott vmit?! Könnyû v. bonyolult???

Meglep h nem lehet hasalni!!!Nem tudom mért haggyák ki!

Motorola Defy

Egy Xbox tulaj ismerõsöm kipróbálta,tõle hallottam a következõket.Még csak ma látta õ is,ugyhogy ezek ilyen elsõ benyomások.

Célkereszt,alapból nincs bekapcsolva,de lehet.Ha nincs,akkor célozni a fegyverrel kell.(CoD,Medal PA)Grafikailag annyit mondott hogy "jobb mint a Call of Duty".A viz igen szép,de a fák-bokrok is kidolgozottak,nem ezt a "szokásos" papirmassé hatást keltik.
Az ellenfelek véreznek a találatok hatására (pozitivum néhány "cenzurázott" fps után),és szerencsére jó a fizika is a testeken,rongybaba effekt mûködik.
A lehasalás kimaradt (negativum),viszont legalább ugrani lehet nem ugy mint abban a nem is tudom milyen vietnámos játékban,és guggolás is van.
Általában csapatban megyünk,ha egy idõre egyedül is maradunk,akkor is hamarossan csatlakozik néhány ember hozzánk innen-onnan.
A videókon látható piros-zöld kör a karakterek feje felett megvan alapból,de kikapcsolható.
Az ellenfelek pedig nem buták,elbújnak,fedezékbe húzódnak,ahonnan indokolatlanul nem igen lépegetnek ki.
A néhány videón is látható "térkép" nézetre váltás igen használható,amikor a kamera eltávolodik.Ilyenkor az akcio megáll,be lehet látni a terepet,a saját és az ellenfél katonáinak helyzetét,szóval van értelme.

Buci
Megjelent már???<#vigyor2><#wow3><#circling>

carpe diem

Nahar

Motorola Defy

Nahar
gondolomtam,csak hát nem mindenki kapcsolja ki,meg ha van akkor minek kapcsoljam ki!

Motorola Defy

robotnyk
kikapcsolható
Nahar
Végül is ja...NA haggyuk a célkeresztet,volt,van ,lesz is!!

Nem tudsz ingame képeket?Olyasmiket ami pl ilyen #2094

Motorola Defy

szalagy le lõni a lötére ott nincs célkereszt...
(amugy mit vársz egy multiplatform gametol? ...)

Nahar
<#mf2>

Hát nem tûnik ezzel a célkerreszttel vmi nehéznek<#bee1>
én azt hittem h nem is lesz célkereszt ,mintha azt írták volna!!

Motorola Defy

ne is mond, kitalálom, igy túl könyü a célzás 😛PP

Nahar
lesz célkereszt????

Motorola Defy

Eisenhower

Eisenhower

Eisenhower

Eisenhower
System Requirements: :

Supported OS: Windows® 98SE/ME/2000/XP (only)
Processor: Pentium® III or AMD Athlon™ 1 GHz (Pentium IV or AMD Athlon 2.5 GHz recommended)
RAM: 256 MB (1 GB recommended)
Video Card: 64 MB DirectX® 9.0c compliant (128 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card (EAX recommended) (PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital audio)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 8X CD or 4X DVD (16X CD recommended)
Hard Drive Space: 4 GB free (5 GB recommended)
Peripherals: Windows-compatible mouse and keyboard required
Multiplay: Broadband modem, 64 Kbps upload (128 Kbps recommended)

*Supported Video Cards at Time of Release:

ATI Radeon 8500/9000/X series
NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX/6 series (GeForce 4 MX not supported)
Laptop models of these cards not supported.

dr Kotász
Nos, a single jó lesz, de a multit ez a „squad based tactics” nem biztos, hogy el fogja...
Eisenhower

Eisenhower
Gamespy wrote:
When it comes to action-packed shooters, there seems to be a genre for virtually anyone. Hardcore action fans can pick up games like Doom 3 or Halo 2, both of which allow you to pick up a firearm and mow down wave after wave of enemies. Those that prefer to strategize, on the other hand, have games like Rainbow Six 3 and Full Spectrum Warrior, which require you to think before you act. There's one type of game, however, that generally stands on the action-heavy side of the fence: WWII shooters. From Call of Duty to Medal of Honor, these games drop you on the battlefield, arm you to the teeth, and task you with virtually wiping out the Nazi threat by yourself. That's all about to change, however, with the release of Gearbox's Brothers in Arms: Road to Hill 30, a title that puts you in control of several small squads and sends you into some of the war's pivotal battles.

Eisenhower

tudnátok gépigényt mondani hozzá?

Hajrá Manchester United!

rezsofiz
8.-án jelenik meg. Checholhatjátok nyugodtan www.gamespot.com vagy ilyesmik..

ThugEdge
ha van xboxod:
http://torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=180740

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

dr Kotász
Hát érdekes, de kicsit félek tõle...