5546
-
#2818 Teljes képzavar van, holnap minden kiderül ::) -
#2817 Igen ezt csinálom most is csak elég fáraszto.. -
Thanatos #2816 szal ako msot nem csak 2v2 hanem lesz rendes is? -
#2815 Szerintem senki ne regeljen lóvéért ez miatt a gamma miatt mert inygyé is lehúzható -
Thanatos #2814 -
Gabe18 #2813 Le kell szedni ujra,és átnevezni a valódi nevére.Elkerülni nem tudom hogy lehet... -
#2812 Uninstall -
#2811 -
Gabe18 #2810 Akinek kell egy wandoo reg (holnap 13.00-ig jó kb.) az irjon privátot. -
Lifeforce #2809 Beröffentem holnap délelött a hungs.hu -n a szervert, aztán megnézzük milyen a multija :) -
#2808 Nincs mit, tényleg nagyon faszás egy oldal mondjuk én még máshol nem is láttam igaz torrent oldalakon kívűl csak ott -
#2807 Egyébként a FlashGet 503.php-s problémára nem tud valaki vmilyen megoldást? Szal jön itt nekem maxszal, azt néha fogja, és egy két fájlt ki php-z... -
Lifeforce #2806 holnap melátjuk ;) -
#2805 Hát majd meglássuk hogy is van ez -
#2804 Ez ugyanaz tod amit reggel beraktál te is meg én is. Csak GS szokás szerint megin lassu [mf2] -
#2803 Aki tolja irhatna pár sort! -
#2802 [MOVIE] Brothers in Arms - Multiplayer
[2005-03-15 @ 10:34 - sHadeS] (kommentek: 64)
A játék elkészült, sokan talán már rongyosra nézték az összes animációt, de talán vannak, akik nem. Nekik szól a hír, hogy egy, a játék multiplayeres lehetőségeit bemutatni hivatott videó csöppent az ölünkbe. A többjátékos módnak köszönhetően társainkat végre nem az MI irányítja, úgyhogy talán nem "használnak el több lőszert egy misszió során, mint a Vörös Hadsereg egy egész offenzíva alatt." :) A videót megtalálhatjátok itt.
wasz? miazhogy nem az mi irányítja? nem ugy volt hogy multiba te vagy meg 3 bot amit te vezényelsz? vmit félreértelmezek? nekem az jön le hogy no bot hanem csak human playerek... -
#2801 amúgy mégegyszer köszi a linket,mert torrentről kelett volna szarakodnom,ez az oldal viszont zsir :D -
#2800 -
#2799 jajajaja!! ezen kicsit eltöprengtem sokszor :D -
Thanatos #2798 összes külföldi warez/sex/akármilyen odlal úgy reklámoza magát hogy full free csak add meg a hitelkártya számod meg hasonlok... :DDDD -
#2797 Bakker nem véletlenül írtam hogy teljesen ingyen van......... -
#2796 Ok -
#2795 semmi különös csak nem ment ^>^ -
#2794 na én már szedem onnan :)
tetszik ez a módszer,aszthittem fizetős,de nem fizetős,és igy jön :O
nem rossz :) -
#2793 A mostani verzióval eddig nem volt nekem személy szerint problémám... -
#2792 Mi volt a problémád vele? -
#2791 Neked izlés ficamod van ha szerinted az tökéletes...... -
Narancs89 #2790 bugos.. -
#2789 hát nem tudom nekem az vhogy nem jön be mármint a downloader progi állandoan hibát ír ki. volt az a tlf-es progi az működött de ez a downloader.... -
#2788 Doom-3 -
#2787 Mindig a legutolsó hozzászólástkell megcsekkolni.....
-
#2786 ok megvan :) -
#2785 azt honnan tudom leszedni? mert nézem abban a topikban,de ahol ki van adva a linkje a proginek,ott az van kiirva,hogy link removed.. -
#2784 Letöltöd a MatuskaWarez Downloader-t és abba kell beledobni a letöltött pár Kb-os kis filet és már jön is le:) -
Gabe18 #2783 Mondj egy játékot ami tökéletes... -
#2782 Global Help-ben mindent meg tudsz -
#2781 Ez tény -
#2780 innen hogy tudom letölteni? milyen programmal? sry hogy láma vok :D -
#2779 akkor minek adták ki addig mig nem tökéletes?
nagy hühó a semmiért