Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Relase date: when cigánygyerkek falling down from ég.
....
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Isten se igazodik ezen már ki...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Motorola Defy
azért van mind2 játéknak elõnye is meg hátránya is szvsz. fõleg ha a bf2-nek olyan fos lesz a netkódja mint a sima bf-nek.... bianál a multi ugye nem a megszokott.... de ki tudja lehet hogy bejön a taktikolás... bár a multiplayerek nagyja inkább a sokemberes lövöldözést teszik elõtérbe nem az ilyen taktikolgatást 4v4-ezést
Excellent Intuitive tactical system.
Highly replayable.
Gritty realism.
Unique multiplayer game.
BAD
Tactical side could have been developed further.
Enemy AI is a bit wooden.
Not much brotherhood!.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
bár azt tekintve mekkora mapok lesznek lehet hogy ez szebb lesz ellenben szvsz soikkal szebb egy nagy terület mint egy sikátor 😛
1ébként azt hiszem a BF2 multi-ba mindent ütni fog "sokáig" !!!
de ha akarod:
singlebe jobb lesz (mivel bf2nek nicns rendes single 😛) multiban viszont nem
Sztetek jobb lesz ,mint a Battlefield 2 ???<#kerdes>#kerdes>
Apropo..Nem ide tartozik de hátha.Ismeri valaki a Brook ftp-t ?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Für jeden Brothers in Arms Fan natürlich ein Pflichttermin am Sonntag. Wer von euch nicht die Möglichkeit hat, Giga Games übers Fernsehen zu empfangen, dem kann ich nur den Internet Livestream ans Herz legen. Lediglich der Winamp Mediaplayer 5 wird dafür vorausgesetzt. Weiterhin werden wir versuchen die Sendung am Sonntag mitzuschneiden und euch nach Ausstrahlung bei uns zum Download anzubieten.
Falls ihr über eine Satelitten anlage verfügt könnt ihr Giga mit den folgenden Einstellungen empfangen:
Eutelsat digital (HotBird 13 Grad Ost / Frequenz 11.054,0 / Pol: Horizontal/ SR: 27,500 / FEC: 5/6)
Den Download zum Winamp MP 5 sowie den Link zum Giga Livestream, findet ihr wie immer in den Releated Links.
Vielen Dank für die Info an Patrick Pabst (Maxx Bereich, Giga Games)
livestream
GENERAL EISENHOWER
General Dwight Eisenhower ist der Oberbefehlshaber der Alliierten Streitkräfte in Europa. Unter seinem Kommando haben die Alliierten die Normandy Invasion durchführen am 6 Juni 1944, dem berühmten D-Day. Später wurde er Präsident der USA.
na szal én is fogok szerepelni a játékban ^.^<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
We do plan on doing one.
I don't know if it will come out before, during or just after the PC launch.
Obviously we didn't beat the North American Xbox launch.
On the upside, the reviews are starting to come in - these should help you guys get a sense about the quality of the game since it's hard to wait to make a buying decision.
I wish I could have more precise details about a demo for you, but we have a lot of things we're doing right now.
There is a ton of post launch work for us to do.
Things on our plates:
- A billion crazy foriegn language versions. Which of you are buying the Hungarian version?
- Mod kit / SDK discussions. You guys want this, right?
- Mac version. Halo was the best selling Mac game in the last five years or so. Let's see if BiA can beat that.
- Demo. Yes, it will happen.
- PC version update around launch time (real world test of the autoupdater and provide a few quickies people will want or need).
- Eat, sleep, etc.
These items are not in order of priority - except for "Eat, sleep, etc." That always seems to come last for us.
"9.5 Presentation | Overall it's a very convincing and exciting production. The perfect blend of history and fun.
9.0 Graphics | The look of the game is undeniably authentic. Character models are the high point here but the environments and effects are also amazing.
9.0 Sound | Very immersive. The chaos of the battlefield never seemed so near. Voice work is good but the actual dialogue is hit or miss.
9.5 Gameplay | The action is intense and engaging. You'll find the tactical elements are simple to use and are well integrated into the overall shooter format.
9.5 Lasting Appeal | The missions vary a little each time you play them and that's enough reason to try the campaign more than once. Multiplayer is a blast."
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Nekünk mikor lesz?<#sir>#sir>