Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
na neeeeeee <#ejnye1><#fogmosas>

és akkor mi volt az a szöveg,hogy a PS2-el 1ütt jön a PC-s??????Meg akkor hogy jött ki a PS2-es oly hirtelen ??????????

ááááááá....én semmit sem értek !!!!!<#wow3><#zavart2>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Glpetyus
Fake!

Glpetyus
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Serpa
arany után több mint 2 hónap a kiadásig ?
itt nem stimmel vmi.

Eisenhower
na szal. most kaptam egy infot. uj megjelenési dátum 2005. 05. 25.
remélem nem igaz....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Serpa
azt elárulod, hogy mikor árulod el ?
^^

Johnny23
Nah, fogadom az a titok tárgya,hogy még ma kinyomatják PC -re is ?!!<#finom><#idiota><#eplus2>

(1ébként,miért is ne,hamár a PS2 -re kijött!)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Glpetyus
ejnye Te <#szomoru2>
^.^

Eisenhower
mert megígértem vmit és azt be is tartom^.^

Serpa
mé kell titkolozni ?
^^

rezsofiz
Aha lesz.

sazl : c

Lesz a gambe multi?

Jimi Hendrix

Te is tudod.

Jimi Hendrix

rezsofiz
Na ezt mondom szopjatok le PS2sök szivjátok a brémet mostmár

Eisenhower
<#vigyor1><#vigyor1><#ejnye1>
nem kíváncsiskodunk ^^

Az mi?Pc-re már ki se adják?<#rolleyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Eisenhower
ha ti tudnátok amit én ^^ <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#hehe>

Igy van!Tüntessünk!Hát el vagyunk nyomva!<#vigyor2>

Eisenhower
leszarom^.^ ide a pc-s verzioval ^^

Glpetyus
<#wilting>

Pedig a megjelenés Ps2-n is 15. és 18. a gamefaqs szerint,meg ugye soxor elhangzott a "xboxot szorossan követi a ps2-es és a pc-s verzio..."
Hát a Ps2-es valóban szorossan követte...

Eisenhower
2005-03-04 PlayStation 2 Brothers In Arms UBI SOFT *PAL* *MULTI5* BAM 60x50 MB
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow2><#wow2><#ijedt><#wilting>

rezsofiz
Ez pontosan igy van, csak ugye amit lehetett eddig hallani BIA multijárol.. Hát nem tul kecsegtetõ ;/

rezsofiz
Jaja<#mf1><#banplz><#fogmosas><#help><#banplz>

rezsofiz
Igy van

Glpetyus
<#vomit>

Nahar
én nem látok túl sok értelmet a singlehez,szerintem ember ellen sokkal élvezetesebb,hiszen mégis csak ember ellen játszol,nem pedig 1-esek és 0-ákkal...

De ha eredetibe kell megvenni h multizhassak,akkor muszály lesz neki ülni a singlenek!

Motorola Defy

Eisenhower
ki! most nyomtam ki elõbb a rötyin^.^

Eisenhower
sztem a 3 release közül a ps2-es a leggyengébb minden szempontobl... ps2-re nem nagyon tudtak sose fps-t csinálni. xboxnál már jobb a helyzet és ugye szinte minden külföldi oldal nagyon jóra értékelte a játékot. sztem a pc-s ennél csak jobb lehet ^.^

Glpetyus
Na mivan kijött má' ?? <#banplz><#banplz>

Eisenhower
meg hogy köze van a gamestarhoz ^.^ és ugye gamestar száksz <#mf2><#vigyor1>

Mondjuk a ps2 verziot tesztelték,ahol a kontrolleres irányitásból is fakad a nehézség.

rezsofiz
Nah ennek viszont örülök mert a mai játékokban már semmi kihivás sincs (SP)

Easy-Normal-Hard és Autenthic nehézségi szint van,de azt irják még easy-n is elég nehéz.

...más helyzetre...

Hát ez már túl jól hangzik:
"...az események nem elõre megirt forgatókönyv szerint zajlanak:ha meghalunk,és kezdjük ujra a legutóbbi checkpoint-tól,bizony minden esetben más és más esetre kell számitanunk."

grebber
Azt irják ídézem: "Az viszont vitathatatlan, hogy korszakalkotó játék született ,ami ugyan még csak most alakotja a korszakot, de azt minden eddigi próbálkozásnál ügyesebben teszi".

Teljesen valós eseményeket dolgoz fel.Nem könnyû.
Szakaszvezetõként 2-5 csapatot irányithatunk, amelyek egyenként maximum 3 katonából állnak.
Az AI nagyon fasza.

Egyebet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki.. 😊

Next PC upgrade: 2022

Az összes fegyvert a valódiakról mintázták.Egy embernél egyszerre 2 fegyver lehet,de akár a német fegyvereket is magunkhoz vehetjük.Egészségcsomagok nem lesznek,felcserrel lehet gyógyitatni magunkat,nagyritkán.

A cikk PS2-es tesztpéldányról iródott...

rezsofiz
Az a baj a GameProval hogy nagyon kevés az oldalszáma, szal mindent belenyomnak, következésképp a cikkek nagyrészt szarok, fõleg mert nem kifejezetten mindig le van irva külön a PC-s rész, hanem vmikor a konzolos tapasztalataikkal egybe irják le a gametesztet, mivel ez a GamePro egy konzol-PC ujság . Csak ez a bajom velük

Én is most nézem,bár a cikket még nem olvastam el,de a végsõ 8 pontos értékelés eléggé silányul hangzik.Bár az van fölé irva hogy "Maga a játék nagyon a szivemhez nõtt,de látszik hogy a Ps2-es változat garfikai szinten csak árnyéka a többinek"

Most akkor a Ps2 szutyok grafikája miatt huzták le az egész game értékelését?

Eisenhower
éljen. és milyen? ^.^

grebber
Most olvasam a "közismert,és közkedvelt" GamePro magazinban hogy milyen a game.

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower

Eisenhower

jah többek között az is sikertelen volt 😛 igaz hogy a folyamatos ugrálást megszüntete, de az iylen bugrok az enemí kepebe hogy majd jol megzavarjam es ne tudjon ram celozni manoverek meg siman hasznalhatoak es be is valnak neha... , ráaádsul full irreális...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát én örülök hogy lesz benne ugrás,utálom amikor egy térdig érõ akadályt meg kell kerülni a legnagyobb tüzharc közben,mert a kiképzett katonám képtelen rajta átvergõdni.A sokszoros uga-bugrát meg könnyek ki lehet kerülni,mint pl a CoD multis megoldása.

trident
Én már belefáradtam az aggódásba. Ha így is lesz, az javítható még patch-ben, módban...(Ugra-bugra, multi)
Ha meg kijön "nekünk" is, ráérünk még kritizálni azt a +%@&>=!+" multi részt!<#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
A célzás királyul hangzik. A multira meg asszem ezt vártuk...
Eisenhower
Here's my little review about the game so far.

This is by far the most realistic WWII game i played in my life. Its not "run & gun" like most of the games. You need to take cover, order your troops to flank the ennemy or order them some covering fire while i go around the enemy to flank him.

The game is fuckin hard since you dont have a crosshair, although im use to that since i play a lot of Red Orchestra. When you "zoom" on Iron Sight your aim keep moving following your breeding...this is just WOW!!! but god damn its hard to hit the enemy. You can really feel how it is in real life. Using a damn controller makes the game even harder so i hook up my SmartJoy Frag adapter and its way much better with a mouse

The GFX are pretty good on Xbox so it will be much better on PC. When you get shot theres blood splatter appearing in the screen like you have blood in your face/eyes.

The things i hate about the game is that sometimes it takes too many bullets to kill someone or if he is hidding behind something, you have a partial shot at him but it as no effect on him so its pretty frustrating. You cant prone in the game so thats really annoying. Trying to kill someone without the iron sight is nearly impossible to do..well not till you get use it.

I didnt try the multiplayer yet cause its too late to start screaming in my living room if it totally suck so i'll give it a try tomorrow afternoon. But some poeple in my friends list tried it thinking it was a MP team deathmatch so they were in for a huge disapointment...hearing them screaming on how it sucks or "WTF is this shit..playing with bots, WTF is wrong with Ubisoft arggggg!!!!" was priceless Laughing I noticed that the game rooms keep closing as quick as they opened it...so far i can really say that people who didnt know how the MP was, gave up on it pretty quick.

here's what someone said on the MP:

"its 2v2 with AI and its purely mission mode
that and the only ones that seem to be able to get kills are the AI
i snuck up behind a guy and blasted him all he did was turn around and shot me once in the face
and theres snipers everywhere it seems i got aggravated with it and stopped playing it"