Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valójában szerintem nem a játékok ára sok (mert ha megnézed akkor ilyen alapon rengeteg minden rettentõ drága) hanem a fizetések gyengék,amibõl ezt ki kéne gazdálkodnod.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hát ez nézõpont kérdése mert a reális értéket nem a vásárlokhoz igazitják hanem az elkészités költségeihez + a tervezett profit kivánalmaihoz... és igy mind1 hol adják el ugyan anyiba fog kerülni hába van az hogy egyik helyen enyiért egy rágot kapsz máshelyen emg egy fél disznot, ez õket nem érdekli... (és akkor még ott van ugye a forgalmazók, viszotneladók, etc árrései is..., emiatt nagy országokban, pl usa, canada akár még oclsobb is lehet nálunk mert õk adhatják kisseb árrésel mivel ott többen viszok már cska az emberek száma miatt is 8meg eprsze anyagi helyzet miatt is) mig mo-n a ekvésbõl kell profitálniuk rendesen a boltoknak igy muszály drágábban adniuk...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

énis 😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Eisenhower
stream helyett: muvi^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Nahar
Szerintem meg azzal h a realális értéken joval többszörésért adják!!!Pl.: Kanadai ismerõsömnek egy game vásárlása annyi mint ott egy mozizás!Vagy is elég durva,akkor nálunk kb 2-3 ezerért kéne adniuk,bár biztos rá pakolnának kb 5000 HUF reális lenne,és így lehetne a másolt CD-et megállítani!

Motorola Defy

Én egy USA megjelenéssel is kiegyeznék már...<#buck>

Eisenhower
Nem, nem ondanak hülyeséget. Magyarországon 25.-én jelenik meg^.^

"Mivel kicsit kiakadtam a péntek délutáni Ubisoft levél miatt, mégegyszer megkérdeztettem õket, hogy tutira elestek biciklivel vajon ?
Az alábbi választ kaptuk:

Subject: RE: BIA - UPDATE_03_04_05

Dear,...
of course it was a mistake, I should have written 25th of MARCH !

.....
Ubisoft Ltd
Export Account Manager"

tény és szerintem mo-n ezzel buknak csomo gamenel hogy basznak idõben kiadni... 😊

Nahar
Akkor addi letöltöd amíg nem jön a boltokba<#ravasz1>

Motorola Defy

hát az nem lenne meglepõ hogy mo késöbb kap 😊

Nahar
Brothers in Arms 2005. március 25. by PC Dome

Szerintem ezek baromságot írnak....

Motorola Defy

Nahar
Ezek is mondanak mindent,"nem rég" 8.-a volt,aztÁn több mint 1 hét rá!
Akkor Japánba most kijött a PC-s verzió,vagy az majd késõbb?!!<#fejvakaras>

Motorola Defy

<#eljen> pontosan...

Gamefaqs szerint USA 15.,Europa 18.

Johnny23
de akkor most mégis márc 17 -e ???<#wow3>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Eisenhower
naon durva ^.^

Eisenhower

Eisenhower

Nahar
az a lényeg h mikor lehet már letölteni,vagy megvenni!!!<#bee1>

Motorola Defy

A lényeg, hogy állítólag nagyon realisztikás lesz.
Majd meglátjuk.

Amint megjelenik valahol, le is lehet majd tölteni!
Plusz, (minusz <#banplz> ) egykét nap.

fitutufi
<#gonosz3>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

mire pc-re,mikorlesz letölthetõ az interneten pc-re?????????<#email>

Hajrá Manchester United!

Nahar
Holnap adják ki itthon is?????

Motorola Defy

hiba
Vki osszegezne par mondatban hogy mitol olyan nagyszeru ez a gamma?
Mer lattam par videot meg kepeket amik szepek stb, de ugy nem jott at hogy milyert lesz nagy durranas?
Majd este megnezem, de ps2n amugyse lehet az igazi egy fps...

hiba
Kijott!
..egyelore ps2re 😊

Kijön egyáltalán Japánban?<#buck>

rezsofiz
Tényleg? Nem holnap jön ki Japánban?

sazl : c

Johnny23
nem kell már annyit várni !!!!

ma jön ki Japán-ban ! 😊

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

rezsofiz
^^

sazl : c

Glpetyus
Leszámitva,hogy egy rakás szar volt ^^

kinek a tronját fosztják? <#wow3>

Én aztmondom hogy itt trónfosztás lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#eplus2>
Eisenhower

Nahar
Sunday 06.03.05
More Brothers in Arms reviews

More review scores are in for Brothers in Arms Road to Hill 30, giving an average GameRankings score of 9.4 out of 10. Here's a roundup so far:

-IGN.com - 9.3 out of 10
"Wolfenstein, Medal of Honor, Call of Duty... Until today these were the games that defined World War 2 action on the Xbox. Now you can throw them all away. Not only is Gearbox's Brothers in Arms: Road to Hill 30 the best World War 2 shooter on the Xbox, it's also one of the best games of any genre for the system."

-Teamxbox.com - 9.4 out of 10
"Brothers in Arms is now the measuring stick for all war-themed FPS titles thanks to its amazing accuracy, fantastic storytelling, and dead-on presentation."

-1UP.com - 9 out of 10
"By now, it's readily apparent that Brothers in Arms has usurped just about every WWII fps on consoles to date. This game is an instant redeemer for a genre completely saturated by those who have systematically milked every ounce of respect from military shooter fans."

-Gamespy.com - 5 out of 5
"Just about every aspect of the production is top-notch, from the stunning graphics to the realistic, graphic dialogue." .. "you won't find a better WWII shooter anywhere"

>>még egy kis értékelés!

Motorola Defy

Nahar
"Brothers in Arms hitting it BIG! " én a címet emelném ki!Sok pesszimista,de teljesen igaz ha kij0n a game akkor mindenki mondogathatja a véleményét meg minden!!
<#eljen>

Motorola Defy

Eisenhower
ezért írtam a 2281-et

Nahar
Thursday 03.03.05
Brothers in Arms hitting it BIG!

Already the most popular game on GameRankings.com and scoring 3 Editor's Choice Awards in 3 of 4 reviews and an average rating of 94%, Brothers in Arms: Road to Hill 30 is scoring in a big way with reviewers and players alike.

IGN - 9.3 of 10 (EDITOR'S CHOICE)
Gamespy - 5 of 5 (EDITOR'S CHOICE)
TeamXBOX - 9.4 of 10 (EDITOR'S CHOICE)
1UP - 9 of 10

>>Azért ebbe lehet vmi,vagyis nem szabad leírni...

Motorola Defy

Nahar
Lehet h ebbõl jó fog kisülni!Mint egy war kb...

Motorola Defy

Eisenhower

Eisenhower
Platform: PC Games
Category: Shooters

Platform: XBox
Category: Action Adventure

Platform: Playstation 2
Category: Action Adventure

hm ez érdekes.... nem egy kategória a konzolos meg a pc-s? <#nemtudom><#confused>

Eisenhower
4v4 1 human player 3 bot te vezényled a botokat.....

joebacsi
el tudná valaki mondani, hogy pontosan milyen hírek voltak a multiról?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

panther112
Az ejtõernyõsök nem légelhárítók voltak😊 - 1 repölõt se kellett lelõni.
Tank- hát 10 tank kilövése qrva sok, kérdezz meg 1 veteránt h hányat lõtt ki, 10zel valszeg nagyon kevesen állnának elõ...

Serpa
most olvasom, hogy nem.
<#idiota>

Serpa
te probáltad ?

panther112
Hát minden háborús fps ugyanarról szól, háborús helyzetekrõl, bevetésekrõl, egy idõ után ez persze rutinná válhat, kérdezz meg egy veteránt, h unalmas-e a háború, azt fogja mondani, h alapvetõen mindig uaz van. Namost ezek a játékok csak baromi keveset adnak vissza a harcokból, ergo még unalmasabakká válhatnak😊

Amúgy pc-re mikor jön már ki?

Eisenhower
az a böki hogy nem publikus... 😞 sajna

Serpa
ismerõsõd nem tudna videót csinálni ?
Xbox v PS2?

Eisenhower