Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Motorola Defy
"Mivel kicsit kiakadtam a péntek délutáni Ubisoft levél miatt, mégegyszer megkérdeztettem õket, hogy tutira elestek biciklivel vajon ?
Az alábbi választ kaptuk:
Subject: RE: BIA - UPDATE_03_04_05
Dear,...
of course it was a mistake, I should have written 25th of MARCH !
.....
Ubisoft Ltd
Export Account Manager"
Motorola Defy
Akkor Japánba most kijött a PC-s verzió,vagy az majd késõbb?!!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Motorola Defy
Majd meglátjuk.
Plusz, (minusz <#banplz>#banplz> ) egykét nap.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Hajrá Manchester United!
Mer lattam par videot meg kepeket amik szepek stb, de ugy nem jott at hogy milyert lesz nagy durranas?
Majd este megnezem, de ps2n amugyse lehet az igazi egy fps...
More Brothers in Arms reviews
More review scores are in for Brothers in Arms Road to Hill 30, giving an average GameRankings score of 9.4 out of 10. Here's a roundup so far:
-IGN.com - 9.3 out of 10
"Wolfenstein, Medal of Honor, Call of Duty... Until today these were the games that defined World War 2 action on the Xbox. Now you can throw them all away. Not only is Gearbox's Brothers in Arms: Road to Hill 30 the best World War 2 shooter on the Xbox, it's also one of the best games of any genre for the system."
-Teamxbox.com - 9.4 out of 10
"Brothers in Arms is now the measuring stick for all war-themed FPS titles thanks to its amazing accuracy, fantastic storytelling, and dead-on presentation."
-1UP.com - 9 out of 10
"By now, it's readily apparent that Brothers in Arms has usurped just about every WWII fps on consoles to date. This game is an instant redeemer for a genre completely saturated by those who have systematically milked every ounce of respect from military shooter fans."
-Gamespy.com - 5 out of 5
"Just about every aspect of the production is top-notch, from the stunning graphics to the realistic, graphic dialogue." .. "you won't find a better WWII shooter anywhere"
>>még egy kis értékelés!
Motorola Defy
<#eljen>#eljen>
Motorola Defy
Brothers in Arms hitting it BIG!
Already the most popular game on GameRankings.com and scoring 3 Editor's Choice Awards in 3 of 4 reviews and an average rating of 94%, Brothers in Arms: Road to Hill 30 is scoring in a big way with reviewers and players alike.
IGN - 9.3 of 10 (EDITOR'S CHOICE)
Gamespy - 5 of 5 (EDITOR'S CHOICE)
TeamXBOX - 9.4 of 10 (EDITOR'S CHOICE)
1UP - 9 of 10
>>Azért ebbe lehet vmi,vagyis nem szabad leírni...
Motorola Defy
Category: Shooters
Platform: XBox
Category: Action Adventure
Platform: Playstation 2
Category: Action Adventure
hm ez érdekes.... nem egy kategória a konzolos meg a pc-s? <#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tank- hát 10 tank kilövése qrva sok, kérdezz meg 1 veteránt h hányat lõtt ki, 10zel valszeg nagyon kevesen állnának elõ...
Amúgy pc-re mikor jön már ki?