Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
szerintem is valami kamut töltök, na mind1, ha lejött és jó a dolog, akkor szólok, amúgy semmi info, mikorra kéne már végre megjelennie?

Hát ez nekem nagyon kicsinek tûnik,másfél cd lenne az egész game?Nem hiszem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem valami mást töltesz mert az Nforcen még nem jelent meg 😞
Csak xbox és playstation 2-t verzo van feltörve 😞

panther112
Na én töltöm a pc-s verziót emule-on, de csak 1 giga a mérete, akkor ez valami kamu? (rengeteg usernek megvan- poénból nem hiszem, hogy ekkora filet tárol valaki a winyóján...)Ha az xbox-os változatok mindig nagyobbak, akkor irány mindenki a razorback2-re😊))

rezsofiz
Ez még a régi

sazl : c

rezsofiz
<#vigyor>

ha igaz gáz lenne mert az azt jelentené hogy ere is valami táp védelmet raktak és nem tudták még aznap feltörni igy lehet hogy csak egy hónap mulva jön jóesetben 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Boldogult katona koromban, mikor harci díszben ugráltunk a prérin, úgy utáltam hasra vágni magam, mert kurvára nem lehet kúszva mozogni. Felállni fekvésbõl meg külön életveszély volt. Már annak, aki nézte. Meghallhatott a röhögéstõl. Na nem is voltunk GI JOE-k. 😊

Ha játszok, akkor is csak távcsöveshez fekszek le. egyébként csak térdre, lehajolva.

Johnny23
Nah,hát ez szép is lenne :

"IGN szerint: Published by: Ubisoft
Developed by: Gearbox Software
Genre: First-Person Shooter
Release Date
US: March 8, 2005
Japan: March 7, 2005 "

...HA igaz lenne !!!<#szomoru1><#rolleyes>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

rezsofiz
Jah : )

Duddits
Aham. Akkor jó. Nem maradtam le semmirõl...<#nyes>

rezsofiz
ja

hiba
meg ps2re 😊

rezsofiz
Hát kijött xboxra a cucc, kijött egy rakat xbox video azon kivul semmi

Duddits
SziasztoK!

Újra itt vok!
410 üzi egy hét alatt? Az szép. És még mindig nem jött ki a játék? <#shakehead> Azért történt valami jó, érdekes dolog?

rezsofiz
Jaja ott a pont ^,^

rezsofiz
😄DD
^_^

Glpetyus
^\o/^

Glpetyus
Még mindig jobb,mintha az ugrást hagyták volna ki ^^

rezsofiz
Jah hát a hasalás elég alap lett volna. Nem tudom a II. vh-ban ha nem tudtak volna hasalni akkor hogy élik túl..

rezsofiz
<#vigyor> Ð😄
^^

Johnny23
én csak azt nemértem,hogy hogy a szarba tudták kihagyni a "hasonkuszást" 1ilyen gammábol ???!!!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Hamarosan <#banplz>

mikor jelenik meg a gamma?

Glpetyus
LOOOOLLLLERRR 😄😄D😄😄😄D

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
<#eljen><#eljen>

16 perc bemutatja az xbox bekaopcsolásának pillanatátol a dolgokat,menü,beállitások,elsõ pályarészek,szerintem jó bár ugye lelõ jópár dolgot elõre.

rezsofiz
Hy ^/_\^

rezsofiz
Pont azért kérdem hogy töltsem e le😄
De már megnéztem. Illetve nemmert nagyon spoileres.

Nahar
Link...

De vigyázz,xboxos terület...<#buck>

Nahar
Elég brutál lehet ha a testrészek röpködnek,végre egy fejlesztõ aki meri belerakni!!

GABE18,hol van ez a fórum,liket tucc adni???

Motorola Defy

Nahar
arra találták ki a multit,h évekig szórakozzhass!

Motorola Defy

Ki az a töketlen, aki ilyenkor kapcsolja le a játékot?!!! <#wilting>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Idézet egy Xboxos fórumról:

"Viszont nagon hanngulatos.Jelenleg egy tank támogatja a csapatomat amit én vezérelhetek és nagyon poén.Egy szer két fritz átfutott az úton amikor odapörkölt a tank és mindkettõ fritz azzonnal repülésbe kezdett, majd az egyiknek a keze a másiknak tõbõl minkettõ lába leszakadt, durva volt.Bevérezték az utat de nem értem rá nézni õket mert abban a pillanatban a társam klapott egy fejlövést és hátraborulvva vére kifröccsenve,megahlt, ekkor kapcsoltam ki az X-et.De jó kis game."

Ugytünik ki lehet tenni a 18-as karikát...

Eisenhower
introba miota van benne játék konfigurálás? ^.^ meg ingame

Glpetyus
^.^

rezsofiz
Igy van!

rezsofiz
Ez intro?

ez meg a másik fele, sok game hihetetlen rövid singleben...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

pl egy elite vagy egy pirates közben nem is gondoltam rá még csak távolrol se hogy addig valaha volt jo game szal <#idiota>...

nemtom én régen nem mondtam ez... 😊

Ja..És a jo game is max 6-8 ó szorakozás.

hiba
10-et igen, de 13-at mar nem <#boxer>

hiba
regen is ugyan ezt mondtuk, hogy "regen sokkal tobb jobb game volt" <#idiota>

én emg ugy hogy régen sokkal több sokkal igényesebb game volt mitn manapság amikor gamek 99% csak a kiadó profitjáról szol midnen más le van szar...va (és a maradék egy százalék felét is lelkes maatõrök készitik ami meg megint bukta szal kb 0.5% nál lehet bizakodni...)
ettõl persze vannak ma is jó gamek csak éppen mindnél láccik hogy ha kicsit többet belednak és nem csak a pénzüket számolgatják sokkal de sokkal jobb is lehetett volna... :/

Glpetyus
Pontosan :S

Nahar
Az egész a kormány hibája>>FIZETÉS EMELÉSEKET!!<#boxer>
De azért régen egy játék tényleg nem ért meg 10 000 Ft-t,de most már azért igényesebb gameek jönnek ki,és én is rászánom magamat h kiadják rá egy "kis" pízt!Nem tudom ti h vagytok vele!

Motorola Defy

pontosan 😊 és sok termék van aminek az árát nem tudják vagy nem akarják a helyi fizetésekhez igazitani... 8nem csak software-k) 😊