Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak xbox és playstation 2-t verzo van feltörve 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha játszok, akkor is csak távcsöveshez fekszek le. egyébként csak térdre, lehajolva.
"IGN szerint: Published by: Ubisoft
Developed by: Gearbox Software
Genre: First-Person Shooter
Release Date
US: March 8, 2005
Japan: March 7, 2005 "
...HA igaz lenne !!!<#szomoru1>#szomoru1><#rolleyes>#rolleyes>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Újra itt vok!
410 üzi egy hét alatt? Az szép. És még mindig nem jött ki a játék? <#shakehead>#shakehead> Azért történt valami jó, érdekes dolog?
sazl : c
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
De már megnéztem. Illetve nemmert nagyon spoileres.
sazl : c
Motorola Defy
GABE18,hol van ez a fórum,liket tucc adni???
Motorola Defy
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"Viszont nagon hanngulatos.Jelenleg egy tank támogatja a csapatomat amit én vezérelhetek és nagyon poén.Egy szer két fritz átfutott az úton amikor odapörkölt a tank és mindkettõ fritz azzonnal repülésbe kezdett, majd az egyiknek a keze a másiknak tõbõl minkettõ lába leszakadt, durva volt.Bevérezték az utat de nem értem rá nézni õket mert abban a pillanatban a társam klapott egy fejlövést és hátraborulvva vére kifröccsenve,megahlt, ekkor kapcsoltam ki az X-et.De jó kis game."
Ugytünik ki lehet tenni a 18-as karikát...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ettõl persze vannak ma is jó gamek csak éppen mindnél láccik hogy ha kicsit többet belednak és nem csak a pénzüket számolgatják sokkal de sokkal jobb is lehetett volna... :/
De azért régen egy játék tényleg nem ért meg 10 000 Ft-t,de most már azért igényesebb gameek jönnek ki,és én is rászánom magamat h kiadják rá egy "kis" pízt!Nem tudom ti h vagytok vele!
Motorola Defy