5546
-
#2938 Csak az a baj, hogy az az iso fálj a teljes dvd cuccot adja ki. Ergo nincs semmi olyan fálj amit be lehetne rakni a deamon-ba. -
#2937 Dietrick neked akkor működik rendesen, ha bemountolod? -
#2936 Nem hinném drága barátom, mert a setup exe-t sem tudom elindítani.... -
#2935 Valaki irna kis beszámolot a gameről? -
#2934 Az egyik üzenetben olvastam, hogy van olyan, akinek nem működött és azt írta, lehetséges, hogy ki kell írni dvd-re! Valaki más nem töltötte még le? -
#2933 de ha megvan a kis méretű file akkor már nincs szükséged az oldalra. -
#2932 nekem a patch innen jött le -
#2931 Köszi de most az oldal sem jön be majd később megnézem.Ez Neked szólt -
#2930 Köszi de most az oldal sem jön be majd később megnézem. -
#2929 Köszi ez eszembe juthatott volna -
#2928 Na jó én mentem kolukviumra
Majd csak este leszek
Párkány... -
#2927 Én a matuskán is Wukifi-vok csak az a baj hogy elég sok a paraszt, és nem nagyon van kedvem dumálni -
#2926 én anno a gold matuskán..meg az azt megelőzőn is segítettem mindig de meguntam ;)
ott nem Dietrich vok... -
#2925 Na látod ebbe igazad van:)
Elpofáztam tegnap direkt hogy mindenki mennyen a Global Help-be és minden problémára megtalálják a kulcsot......
De aki még a Global Helpet sem találja meg ...... az reménytelen -
#2924 Mint mondtam egyszerre csak 1 filet dolgoz fel, majd automatikusan folytatja a következővel, és azt nem kell külön elindítani -
#2923 én már tolom a singlet de el is akadtam..;) -
#2922 A Global Help az oldal legalján van:)
Talán végig kellene nézni és akkor talán megtalálod -
#2921 na ha eddig nem ismertétek a matuskát akkor most már fogjátok... :) -
#2920 miért nem ott olvassátok el hogy kell kezelni a progit? le van írva minden... -
#2919 minek a patch? még csak most szedtem le a gamet :) -
#2918 a mappába ahova leszedted a rarokat kiveszed a hibástól az összest.
pl 1-14-ig jó de a 15-től hibás akkor csak a 14-ig legyenek a rarok. szedle újra mint először de most már csak a 15-től szedi.
ha hibás egy rar megkell próbálni a winrar javító funkcióját..ha nem tudja javítani akkor kell újra szedni -
weine #2917 ÉS MEGY !!!!!! -
weine #2916 ja, ne rossz, csak azt irja ki... huuu de melegem lett
-
weine #2915 a 26 os file csak nekem rossz?
a MAtuskárol...
-
#2914 plusikam draga, ez megint a buzi windows-od, es a rossz ati driver miatt van, 100% -
#2913 Ezzel a Matwrzdownloaderrel hogy lehet csak külön olyan RAR-t letőlteni ami hibássan jön le.?Egyébkénmt itt mindent úgy kell a fórumbol kibogózni vagy van rendes főoldal mert a lentebb levő linkről csak 1 fórum jön be nekem,onnan bogoztam ki mindent!Pl.a Globál helpet sem találtam sehol. -
Gabe18 #2912 Az nforc-on semmit különöst nem látok a működtetésében.
Akkor meg leszeded,a darabokat winrar-al öszefűzöd,kapsz egy iso file-t,azt Daemon Tools-ba bemountolod,és onnan ugy használod mintha lenne DVD meghajtód,és lemezről menne... -
#2911 Picsába, ilyen nincsen :-((((((((((( -
#2910 Akkor el sem kezdem leszedni :-(( -
Gabe18 #2909 Ha berakod egy Daemon Tools-ba (például),nem müködik rendessen?Vagy rosszul értelmezem a problémát? -
#2908 dettó és a dolog nagyon úgy fest. Mert, hogy a setup.exe baszik bármit is csinálni azon kívűl, hogy 16-bites rendszerhibát ír ki ha elindítom. Ha ezt elöbb tudom nem cseszem el a fél éjszakámat és esetleg reggel nem ébrednék úgy mint egy hulla.... -
#2907 Hát ez jó kérdés.... ha igen, tökön szúrom magam, mert nincs dvd- íróm :-(( -
#2906 Lenne egy kérdésem. Most szedtem le. De ez csak úgy fog működni ha kiírom dvd-re? Ha láma volt a kérdés sorry. -
#2905 Ha már valaki betette, sorry, nem olvastam vissza....
-
#2904 Holnap én is tőtöm 1000-el :-)) Mondjuk 512-es ADSl-el 1000 nap mire lejön, de ráérek :-)) -
#2903 Nem jól tudod, már az is illegális, ha 1 bájtot letöltessz a játékból :-)) Sőt már az is illegális, ha ara gondolsz, hogy le kéne tölteni a játékot :-)) -
deicide #2902 1 oldalt vissza olvasva...
nem világos minek kell patch...a gammának....?
-
#2901 Nagyon király a game, jó a story meg minden cod+moha feeling -
#2900 hát ha jol tom csak akkor illegális ha 24 órán belül nem törlöd le a winyodrol. -
#2899 Minden, amit a netről töltesz le illegálisan, az warez. Egyébként már fent van szinte mindenhol.