Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
soxor aztveszem észre egyeseknek semmilyen játék nemjó,béna a grafika,túl rövid,nem realisztikus,folyton lõni kell,nemlehet ugrani,rossz a kamera,túl hosszú,unalmas,egyhangú,gyenge az Ai,scriptelt,nemtudom elindítani,kifagy,szaggat,konzolos verzió mind szar,ugyan már a cod jobb volt,de az is gyenge,bezzeg a battlefield,az király,bár izomgépen is szaggat,1 peralatt végignyomom becsukott szemmel,pedig már 8 éve várunk rá,és csak ilyen szart raktak össze,kellett volna még 10 év a fejlesztésre.Már végignyomtam xbox-on,ps 2-on,nem nagy szám,minek ez a nagy várakozás,minek topicot nyitni,úgysemfog vele játszani senki,meg csak baj van,mert nemindul,meg...
20 éve jóvolt a tvfoci is,2 pálcika és micsoda meccseket lehetett játszani.
Bocsi ezért a szösszenetért!
Go Jeff Go!!!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Motorola Defy
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Itt a BiA pályáiról,küldetésrõl volt szó,hát igazuk lehet h tök ugyan oylan az összes!
Motorola Defy
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Motorola Defy
Motorola Defy
Összegezve alma2 irt egy szubjektiv véleményt az Xboxos verziorol, szal.
valamennyire megnyugodhatunk.
sazl : c
No mind1, legfeljebb marad a bf2 <#bohoc>#bohoc>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
kb 8 ora az egesz persze a beteg xbox controllerrel.
meg mielott beleelnetek magatokat eppen, hogy meguti a rebuplic commando szintjet szoval nem kell nagy dologra szamitani.
persze WW II fanatikusok elonyben.
Jarmuvet itt sem lehet vezetni, bar egy ket palyan fel lehet szallni a tank hatuljaba, es a tank parancsnoknak is tudsz parancsokat osztani.
egy ido utan nagyon egysikuak a palyak, mindig fu meg gaz.
a D-Day utani 9 napot dolgozza fel 20 kuldetesben.
semmi porges, bar az emberek okosabbak mint a star warsban,de a legtobb palyat maganyos kommnadoskent is siman meg leher csinalni.Ha meghal valaki nincs gaz a kovetkezo palyan mindig fixen adja a katonokat.sot meg a kitunteteseket is, ha befejezted a palyat.
Vegig az jart a fejemben ez egy fel kesz jatek. Tele jo otletekkel, de annyi kiaknazatlan dolog maradt benne, mintha 2 ember tervezte volna az osszes palyat es mellette codeolt volna is
pl a realitast akartak azzal emelni, hogy uresen is elsuti a puskat nem tolt magatol,de hogy a tankoknak es a mg 42 puskaknka vegtelen loszere van, na meg az embereidnek is, az mar nem zavarta oket.
egy ket nagyon jo effekt van benne a halalkor, bomba robbansakor, de leszamitva az elejen az 1 perces in-game enginnel torteno villogast, sosincs semmi atvezeto anim.Max, hogy a palya elejen sutogetik a buta poeonokat batman es superman ki az erosebb kocsog cimu leragott csonton, nem hiaba amcsiknak keszult ez is 😊
szerintem pc-n ahol legalabb celozni is lehet, kb a 2/3 -a lesz a jatekido.kar erte, de itt legalabb lesz lehetoseg fejlodni a masodik resznek 😊
Nme mondom, hogy ki kell hagyni, de nem fogja megvaltani a vilagot,mert jobb mint jo par haborus fps ami mostanaban volt.de se tobb se kevesebb.es eleg vicces olykor lemegy vagy 5 fps-re a sebbessege, nem birja a jo oreg geforce 😊
Bar ketsegtelen neha beleltem magam mintha tenyleg a hatarban lennek...
Az egesz jatekban kb 2 fele tank van. 1 tankelharito, panzerfaust, bazooka, mg 42 kar98,par kezifegyver aztan kifujt.Meg egy nyamvadt repulot sem kell leloni 😊 A granat egy dologra hasznos igazan be lehget dobni a tank tetejen, szoval kar eldobalni ugyse faj senkinek 😊 kb a 20 palya alatt 10 tankot kellett kinyirni ilyen vagy olyan modon, szoval inkabb gyaloglos jatek....
hirtelen ennyi, azert nem hagytam volna ki...
szerintem
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Motorola Defy
Motorola Defy
Motorola Defy
Hook Up!
Check your equipment!
Remember! This squad sticks together! once you hit the ground, find baker!
sound off!
fourteen ok!
thirteen ok!
twelve ok!
(kaaboooom)
corrions hit!
Lets get the hell out of here!
we gotta jump sarge!
we wait for the green light!
we wait any longer, there won't be a fucking green light.....
ízelítõnek ennyi mwhahahahaha ^.^
megjelent<#idiota>#idiota>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]