Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
szoval akkor maradjunk annyiban : MEGJELENÉS VMIKOR A JÖVÕ HÉTEN !<#wink>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

No akkor ezekszerint a 15.-e is ment a levesbe...

Hardwired:

"immáron hivatalos megjelenési dátummal büszkélkedhet a Brothers in Arms PC-s és PS2-es változata is. Mindkét verzió március 17-én kerül az üzletekbe, világszerte. "

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A Republic Commando szerintem hulladék volt. Ettõl jóval többet várok.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Glpetyus
Jó múvi <#eljen>

😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hiba
Pl eloremesz majd ramutatsz egy celpontra es kapsz hozza covering firet kozben ovatosan odalopakodsz pl oldalrol vagy hatulrol es az urge nem tud micsinalni vagy te vagy a tarsak leszedik de akar oda is kuldhetsz vkit. Eddig altalaban en dolgottem ki nem ugy mint a hasonlo gamekba a tarsak 😊
Persze vannak vicces jelenetek mikor mindki lodozik 20-rol a masikra de senkint nem er talalat perceken at 😊

hiba
Azzal meg nem volt szerencsem.

republick commando? 😊
mongyuk ez nem tom menyivel lesz jobb mint az, de azárt az se volt rossz emgoldás 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hiba
Nagyon faxa ahogy a csapatot iranyitgatni lehet, egyszeru es jol hasznalhato. Eddig nem nagyon volt ilyen FPSben.

ez a korongborito látom neked a gügyülõd 😛PP

grebber
Ezt hoztam össze de még van mit finomítani rajta.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Korongborítot illesszél be nekem inkább😊

Next PC upgrade: 2022

Nem is ilyen a boritója...Vagy a LE verzio ilyen lenne?<#conf>

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower

Eisenhower
kikapcsolható. az sztem a csapatirányítás miatt van hogy könnyítsék a dolgod^^

Serpa
ez durvaa.
a végén amikor a csávó elõtt robban egy gránát, aztán ott fekszik melletünk véresen.

elég hülyén nézz ki, hogy a barátokon egy "piros kör áthúzva" jel van.

Nahar
jobb mint 20 CD-n lenne rajta!!<#pias>

Motorola Defy

Eisenhower
Brothers in arms: Road to hill 30 goes gold for pc and ps2
A sequel is in the works
Ubisoft and Gearbox Software today announced that the PC and PS2 versions of Brothers in Arms: Road to Hill 30 have been approved for manufacturing and will be available in retail stores starting March 17, for the manufacturer's suggested retail price of $49.99. Based on the true events of the D-Day invasion of Normandy, Brothers in Arms: Road to Hill 30 puts players in the boots of a 101st Airborne squad leader and will immerse them in the gritty, uncensored and emotionally-charged side of war. Players of all skill levels can battle their way through twenty epic single player chapters or go online and challenge their friends with ten competitive and innovative multiplayer missions.

<#confused><#confused> ez érdekes akkor csak jol mondta ismerõs hogy most lett gold.... ez érdekes

Serpa
ez lehet, hogy a #2409es.
BiA intro

Shep
az nem jó.

thx

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nahar
DVD

Motorola Defy

Shep
CD-s vagy DVD-s lesz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nahar
Nagyon durva Gamespot videók!!!(Xbox-ra)

Mp44-et nézzéetek meg,Vááááááááá nagyon nagy,és szerintem a multi is nagyon jó lesz!!

Motorola Defy

rezsofiz
Kamu kamu

sazl : c

hát repcommando nagyon rövid volt 😞

Serpa
addig még el leszek a repcommandoval.

gamefaqs usa megjelenést 15.-ére irja

Serpa
most mikor van a hivatalos riliz dét?

biztosan, de még midnig jobb ha a bot akad bele mintha én akadok bele egy szerveren egy kiválo cs-sbe aki az összes fellelhetõ cheatet alkalmazza pl 😊
amugy nemtom mit izgulsze nyire nem rossz már az ai, nem egy példa van rá hogy az ai lehet normális is...

Aztán majd csupa ideg leszel, amikor beakad egy bot és nem tudsz átmenni az ajtón!

akkor összes cs, lényegtelen, kicsit más a két game felfogása szal szvsz lehet pont az a jó ha ez nem teccik a nagy cs-seknek 😛PP

CSS szar. 1.X az már valami!<#vigyor2>

Hát jelenleg még nem tartunk ott, hogy egy bot tökéletes legyen, és ne akadjon meg semmiben, meg hasonlók.
Szóval érted.

miért rontották el? te már probáltad? szerintem nem, elgalábbis pc-s verziot tuti nem..., bár a logodbol itélve a magadfajtának jobb is ha nemtetszik és marad a css-nél 😊

Igen,valami ilyesmirõl volt szó tudtommal.

Hogy is lesz?
4 v 4 + botok?

Szerintem elõször lássuk meg.Lehet hogy nem hagyományos,de attól még lehet hogy nem rossz.

hiba
A PS2es ver is 4500 Mbyte.

Nagyonnagy kár, hogy a multit így elrontották...

Eisenhower

Eisenhower

Eisenhower

Jó,hát azért már megesett (ha nem is gyakran),hogy ilyen filecserélõkre hamarabb kikerült,mint pl az Nforce-ra a dolog.De itt a méret annyira kicsi hogy az már eleve gyanus volt.

panther112
xbox-hoz van valami program, amit ha futtatsz tudsz pc-n is játszani vele

ati2002
Várjatok már amíg kijön egy normális, "hivatalosan" feltört verzió. Birom az ilyeneket: "na én már töltöm...". Majd irogassátok, hány %-nál jártok, jó?<#hehe>

Akinek nem inge...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

De xbox-on 47x50 mega,,és az kiirva tudtommal ott is még jóval több.Szóval ez X-en szerintem nagyjából egy full DVD méret... (bár ez nem biztos)

jobbklikk--> megjegyzések It is a fake, TV mpg file, de ilyet is találtam brothers in arms.iso vagy hármat 3.35 GB ez lehet hogy az???
panther112
Ha kijött tegnap japánban, akkor ismerve az ottani netsebességeket már elszaporodhatott, de túl kicsi, mármint az xboxhoz képest, ha nincs benne sok video, és azt tudjuk, hogy nincs, akkor nagyon lemegy a méret

Johnny23
pláne,hogy ha jol olastam DVD-n fog kijönni !!!!

hát ez jó kérdés,sztem marad a márc 18.

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Hát most a legtöbb helyen 15.-ét irnak USA megjelenésnek,de mint a #2374 -ben látható,vannak ahol még a mai napban is hisznek...