5546
-
Hamlet #3098 Visszaolvastam. Küldd el DVD-n.. nincs kedvem ezzel is szenvedni :) -
Gabe18 #3097 Szerintem jobb. -
Hamlet #3096 Jah... persze köszi :) -
Hamlet #3095 Priviben segíts már ki,hogy honna szedted le! :D -
#3094 "meg aki velem van faszikám is azt csinálja amit mondok neki"
Nos a kérdésem az, hogy...öö.. le is szop a faszikád, ha azt mondod neki? Mert akkor tényleg egy realisztikus háborús játékról van szó. -
#3093 ^.^ -
#3092 magus te minden játékra az mondod hogy graf szar. le kéne már cserélni az 5200fx-et^^ mert ha jol tom már a gf2-őt már lecserélted^^ -
#3091 na végre kipróbáltam. nekem bejön. jól meg kell gondolni minden lépést^.^ nem ugy kell menni mint pl codban hanem tényleg kell kis taktik^^ meg a célzás is nehezebb ^.^ de összességében kira. lifeforce mi lesz azzal a szerverrel? ^^ kéne már multizni is arra is kíváncsi vok -
#3090 Az OFPnel is az aival van a agond merhogy szegeny sikhulye...nagypalyan jobb ai talan tobb cpu kene :) -
#3089 nalátod... -
#3088 Sok FPS-el gyúrtam de valahogy mindig kimaradtak (passz) a háború stuffok. De ez nekem bejön, nagyon valóságosnak hat az egész, meg aki velem van faszikám is azt csinálja amit mondok neki...igaz néha kicsit azért nem árt vigyázni, a nagy lövöldözés közben mit jelölünk ki...mert ez mindent megcsinál -
#3087 köszi -
Thanatos #3086 jobb -
GrimReaper78 #3085 Nem. -
GrimReaper78 #3084 Szerintem gyér lett ez a játék. Amennyire vártam, akkora csalódás. A csapatirányítás túró, mert buta hozzá az MI. Az ellenfél is ritka ostoba tud lenni. Az egyedüli pozitívum benne a célzás, klassz, hogy remeg a fickó keze és nehéz célozni -- viszonlyag, mert egy idő után erre is rá lehet azért érezni. A taktikus térképet egyszer sem használtam, nem látom értelmét, főleg, hogy eléggé csőeffektus van itt is, csak egy kicsit szélesebb a cső, mint mondjuk SW:RC-ben volt. Ja, és a másik kedvencem, hogy a fél méter magas kerítésen sokszor nem lehet átugrani, mert persze úgy lenne könnyebb a bekerítés. Azt nem értem, miért nem lehetett OpFlashpoint-szerű, nyílt pályákat csinálni. A másik meg: a dialógusok. Hangok jók, de miért nem csináltak vmi életszerűbb animációkat hozzájuk?! Apropó hangok. A fegyverhangok valamit iszonyat GÁNYÁK, a kar98 úgy szól, mintha a szomszéd Pistike a patronos pisztolyával játszogatna... Hol van ez a CoD hangjaitól?? -
#3083 Nah, én is most kezdtem szedni a DVDs verzát.
Grafika,hangulat jobb ,mint a CoD -ban ???? -
#3082 Érdekes az a fegyvermozgásos dolog. Mint írtam a játékot még nem próbáltam ki, viszont lállam már több videót róla és most hogy szóbakerült ez a dolog ismét belenéztem eg videób de érdekes módon itt áll a faszi de tök normálisan lehet a fegyverrel célozni,ja és itt sincs bekapcsolva a célkereszt. Amikor aldalaz, vagy fut akkor nyilvánvalóan jár jobbra, balra a fgyver de ez elég egyértelmű. Viszont ha a játékban nem így van akkor lehetséges, hogy lehet valahol állítani a fegyver mozgásán. Lehet valamilyen file-ban. No persz ez csak feltételezés. -
Thanatos #3081 tényleg az lenne :D -
Thanatos #3080 kitalálom, te is codos vagy ugye? :) -
Narancs89 #3079 és javítás:
van célkerezst
de azt írták 1 másik fórumon h az a játék megalázása lenne
maradok az ironsightnál -
Narancs89 #3078 nálam teljesen beváltotta a hozzáfűzött reményeket
grafika korrekt
az MI is elég taktikusnak tűnik(elején vagyok még..)
a fegyverekről emg annyit h csak ironsightal lehet lőni
tehát aki a célkereszt híve azzal közlöm h nincs célereszt
a taktikus nézet nagyon nagy ötlet
könnyen csapdába lehet ejteni az ellent 1 kis sereggel
fedezőtűz mint elterelés
és végül rajtaütés
fenomenális
mindenkinek csak ajánlani tudom -
#3077 graf szar, iranyitas gyerekes, multi rohejes, a jatek maga pedig rossz probalkozas
ui.: amugy jo?:) -
#3076 van oldal ahonnan nem... hane inkább isokat tok leszedni? -
Narancs89 #3075 inkább dvd
mer a dvdrip eléggé butított lehet
kb 5 cdnyi anyagból 1 cd...
sztem kirippelték a hangoakt
meg még miegymást
-
#3074 -
#3073 melyik a jobb?a dvd vagy a dvdrip? -
#3072 Na aki még nem tudta leszedni/máig halaszotta/szar helyről szedi, az toljon rám egy privit és korlátozott számban tudok adni ftp-t hozzá, ami betonbiztos. -
#3071 Egy oldal ahol fenntvan a game. -
#3070 help!nekem a "bia.RAR"hibás,2 szer szedtem le. -
Passy #3069 Neked meg mi a próblémád, gyökér!?! -
Gabe18 #3068 Ja nem tudom az előző miért a te üzenetedre ment,nem külön neked szólt,hanem általánosságban. -
Christian #3067 győztél
Nekemcsak a lövéssel van bajom. Meg pl ha ugrunk, és leérkezünk, elég fura hangot ad ki. -
Christian #3066 milyen matuska? -
#3065 ÁÁ nem jó a matuska :( legalábbis nálam. -
#3064 több emberrel sem lesz bonyolult, mert nem egyenként, hanem csapatonként adod az utasításokat. fire, support, ennyi. -
#3063 jah, és az ellenfél ai is egészen jó -
Gabe18 #3062 Na megnéztem én is.Addig mentem amig megkaptam magam mellé az első embert,tehát eddigi tapasztalatok.
Grafika nekem ok,nem a legszebb,de nagyon is szép,és illik a játékhoz.
A hangok,zene nekem nagyon tetszik.Kétségkivül nem tudom,ezek a fegyverek hogy szóltak a valóságban,de tetszik ahogy itt szólnak.A zene nagyon jó,teljessen passzol a játékhoz.
Az irányithatósággal nekem semmi bajom,mondjuk én ugy kezdtem hogy azt a kört levettem a fejek fölül,és a célkeresztet kikapcsoltam,szóval én mindig a fegyverrel célzok.Igy nekem teljessen jónak tünt a célzás.Hát a lehasalásért kár de ha nincs,nincs.A sprintet eddig valahogy tényleg nem hiányoltam.
A kapott társ irányitása szvsz egyszerű,odaküldöm,idelőjön,rátámadjon,visszajön,teljessen kézenfekvő.Ebben eddig semmi bonyolult nincs,hát majd nem tudom ha többen lesznek milyen.
A fizika amit én nagyon vártam kicsit fura lett.Ha lelövök egy ellenfelet akkor az összeesése ok,de a földön lévő testbe ha mégegyet lövök,az már nem reagál semmit.De ha meg felrobban melette valami,akkor tök jól odébbrepül a test.
A hangulat viszont isten jó.A tüzharcok,a emberek viselkedése,stb...És ez még biztos(illetve igen bizom benne) hogy csak fokozódni fog ha a nagyobb létszámu összecsapások jönnek.
Amit eddig láttam,az alapján single playerben ez lehet az új kedvenc,legalábbis nálam biztosan. -
#3061 Nem állitanám én szembe öket, más ez kicsit, megfér mellette a COD is./ annyi közös van bennük hogy fps mindkettö és a 2.vh szolgál témaként/ Nem értem a problémákat, én arcade fan vagyok mondhatni mégsem érzem olyan borzasztónak vagy irányithatatlannak ezt a gamet.. -
#3060 f@szt irányíthatatlan... a taktikai része is jó, nem állnak be a tűzvonalba az embereid ha nem jó helyre irányítod őket pl. a grafika nem hl2, nem doom3, de a CoDot pl simán veri bármikor, szép, hangulatos. a hangok szvsz a legjobbak, és a zene is marha jó. -
Christian #3059 evva
Gamestar: 87% :P