Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak hova?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nahar
Na kijött PC-re!!!

Motorola Defy

pontosan mini image + kábellehuzás, edig nekem sf gameknel 100%-k müködött + most má van ugye starfuck vagy starforce nightmare...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Azok mik?Mert hetekkel késõb kijövõ mini image-es,kábel lehuzogatós módszereken kivül én mást nem tudok.A Kill Switch-bõl jó 4 hónap múlva lett crack-es változat.A Race Driver 2 körüli "õrületrõl" meg inkább ne is beszéljünk...
Ha valóban SF3-as lesz,akkor jó esély van rá hogy szivás.Vagy hát ugye ott a tuti bolti verzió.
Vagy lemaradtam valami világmegváltó SF3-as megoldásról?Elképzelhetõ,akkor annál jobb.

mi két nap? annyi van hátra a halasztás bejelentéséig? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Buci
MÉG 2 NAP!!!!! örökké valóság...

carpe diem

grebber
Az.Legalábbis én ugy tudom.

Next PC upgrade: 2022

az enyémis 😉))

Serpa
DVD -s lesz?

Pluskast
Ok csak egy megjegyzés volt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

és? kismillio modszer van má sf3 kijátszására...

Pluskast
Én nem akarok senkit sem elszomorítani de star force 3-as védelem lesz hozzá......

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Serpa
a héten ...

Igen?Lényeg hogy már nekik is van...
Na de holnap!Vagy csütörtökön...vagy valamikor...

Eisenhower
az egy betabol volt.....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

nem egészen...

panther112
na már csak 3 óra😊

Ps2-re már régebben is kijött egyverzió,ugyhogy ott már nem ujdonság.Mostmár pc-re is kiadhatnának egyet...

grebber
PS2-es korongboritó

Ez jó csak át kell alakítani mert PC-s még nincs 😞

Next PC upgrade: 2022

rezsofiz
Na elvileg holnap

sazl : c

Már én is kúrvára várom!

Duddits
2005-03-14
PlayStation 2
Brothers In Arms (c) Ubi-Soft *FULLDVD* *PAL* *RETAIL*
ALLSTARS
64x50 MB
9.7

Na de jó.... Már Ps2-re is van... :-(

fitutufi
vagy holnap vagy 17-én , nemde ?

<#nezze><#wilting><#finom><#gonosz1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

trident
2 nap és húsz óra? És....
De addig is tölthetjük lefele a patch-eket!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Csuhai G
Még nem jelent meg PC-re!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Freddy02
Le lehet valahonnan warezolni a gammát?

http://www.gamehelp.atw.hu

Hát én jövõ hét közepe körül a full-al akarnék demózni...

rezsofiz
Nincs, és beláthato idõn belül valszeg nem is lesz.

Buci
Mikor lesz a demo? Vagy már van?

carpe diem

Johnny23
hmmm, hát az biztos hogy ha már a megjelenés ELÕTT patch-eket dobálnak kifelé,az semmi JÓT NEM jelent!!!!
És nagggyon remélem,hogy ez azért ténleg nem azt jelenti,hogy a fele egy nagy BUG, mert akkor tökön bököm magam!!!!!<#nezze><#fejvakaras><#wilting><#kuss>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

koki44
Less than a week to go (and, yes, more reviews)

With the March 18th UK release of Brothers in Arms Road to Hill 30 less than a week away now, the great reviews show no sign of stopping.

Eisenhower
vagy már pár mukinak megvan és szidták zsírboxot hogy kula a game és kidobtak egy patch-et aki szemfüles volt leszedte aki nem az meg szopja a kukit ^.^ mwhahhahahaha

Gearbox a fejlesztõ, kiadó az Ubisoft.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

rezsofiz
Jah eléggé lol. Egyébként a Gearbox fejleszti és adja is ki a játékot?
Mert ha nem akkor lehetne azt mondani hogy a kiadó hatására történt ez a dolog, ha viszont igen akkor nagyon remélem hogy tényleg vmi kis szarság, mert ha az lesz hogy a játék fele még kész sincs, aztán adják majd ki hetente az uj pecseket annak nem fog örülni a PC-s játéktársadalom.

És már le is vetették a weboldalakról. Nem semmi, szóval a gold után (vagy elõtt?) mát tudták, hogy vmi gixer van még, és azt hamarosan orvosolni kell. Csak a "gyógyszer" elõbb kiszivárgott, mint maga a "betegség". Röhej... <#whatever>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

LOL <#taps>

Eisenhower

Duddits
Öcsém! <#nevetes1>

rezsofiz
: P

Máris patch...

Na nem bánom ha ebbe benne van a sprint meg a fekvés.<#buck>

hát ez lol

rezsofiz
BiA PC Patch 1.0.1 Out

Submitted by rapture on Fri, 2005-03-11 22:16. BiA: Road to Hill 30 | PC

"Thanks, Colin for this one. Apparently there is already a patch out for BiA PC, which isn't even out yet. 3D Gamers is hosting a 1.3 MB patch that will update BiA PC to version 1.0.1. Interesting."

forrás: http://bia.gearboxed.com/

HÁt ez eléggé lol..........

rezsofiz
Fogalmam sincs, az oldalakon még mindig 15 van irva

Serpa
ki lehet majd fáradni futás közben?
videkbõl nem tudom leszürni.

koki44
Itt megy egy számláló! http://bia.gearboxed.com/

Most akkor mégis 15.,és nem 17.?<#conf>

trident
3 nap? Az már féllábon, széllel szemben is...!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
mg powa!
^-^

nekem most tünt fel, hogy nehéz lesz a célzás, vagy aki játszott vele az volt "gyenge"?
több animot is belevihettek volna, amikor felszáll a tankra.

rezsofiz
3 nap

Serpa
sniperes rész nagyon üt.