Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha valóban SF3-as lesz,akkor jó esély van rá hogy szivás.Vagy hát ugye ott a tuti bolti verzió.
Vagy lemaradtam valami világmegváltó SF3-as megoldásról?Elképzelhetõ,akkor annál jobb.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Na de holnap!Vagy csütörtökön...vagy valamikor...
Next PC upgrade: 2022
PlayStation 2
Brothers In Arms (c) Ubi-Soft *FULLDVD* *PAL* *RETAIL*
ALLSTARS
64x50 MB
9.7
Na de jó.... Már Ps2-re is van... :-(
<#nezze>#nezze><#wilting>#wilting><#finom>#finom><#gonosz1>#gonosz1>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
De addig is tölthetjük lefele a patch-eket!😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
És nagggyon remélem,hogy ez azért ténleg nem azt jelenti,hogy a fele egy nagy BUG, mert akkor tökön bököm magam!!!!!<#nezze>#nezze><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#kuss>#kuss>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
With the March 18th UK release of Brothers in Arms Road to Hill 30 less than a week away now, the great reviews show no sign of stopping.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mert ha nem akkor lehetne azt mondani hogy a kiadó hatására történt ez a dolog, ha viszont igen akkor nagyon remélem hogy tényleg vmi kis szarság, mert ha az lesz hogy a játék fele még kész sincs, aztán adják majd ki hetente az uj pecseket annak nem fog örülni a PC-s játéktársadalom.
sazl : c
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Na nem bánom ha ebbe benne van a sprint meg a fekvés.<#buck>#buck>
Submitted by rapture on Fri, 2005-03-11 22:16. BiA: Road to Hill 30 | PC
"Thanks, Colin for this one. Apparently there is already a patch out for BiA PC, which isn't even out yet. 3D Gamers is hosting a 1.3 MB patch that will update BiA PC to version 1.0.1. Interesting."
forrás: http://bia.gearboxed.com/
HÁt ez eléggé lol..........
sazl : c

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
^-^
nekem most tünt fel, hogy nehéz lesz a célzás, vagy aki játszott vele az volt "gyenge"?
több animot is belevihettek volna, amikor felszáll a tankra.