5546
-
Thanatos #3179 erre csak anyit mondok hogy lol...
az hogy neked mi tetszik elég szubjektiv meg az is hogy nekem mi, az emg hogy cod meg medal egy arcade csoda mig ez probál realitás fele elmenni tény, enyi... -
#3178 Ezért különböznek az emberek. Szerintem is nagyon jó volt a MOHAA, viszont a MOH Pacific Assault is igen faszántos lett. Én még azt vettem észre magamon, hogy egyre kevésbé kötnek le a játékok, tisztelet a kivételnek. Ezt talán az ember korosodásának is be lehet tudni, és lehet azért emlegetjuk a régebbi játékokat mindíg, hogy ez milyen jó volt, az milyen jó volt mert akkor jobban bele tudta magát élni az ember nem pedig feltétlenül azért mert tényleg jobb volt a játék. Pl. ha most jönne ki a MOHAA, biztos tetszene de lehet, hogy már nem kötne le mint nemtom pontosan, 3 vagy 4 éve, és egy másik GAME-t emlegetnék, hogy milyen jó is volt. Persze az is hozzátartozik a dologhoz, hogy az óta már számos 2. VH-s FPS-el találkozhattunk, és talán picit megcsömörlöttünk tőle. Persze ez csak az én véleményem. -
#3177 Figyi már nem azért de elég nevetséges a játék realitása, ha az ellenséget szabályosan arcon lövöm és úgy rohangál még utánna mint akit kb cseresznyemaggal löttem volna meg. A zene meg igen is kellene az egyjátékos módba mert az adja a hangulatot. Nem tudom te hogy vagy vele de nekem a hideg végig futott a hátamon mikor a mohaa-ban partra kellett szálni normandiában vagy a cod-nál a sztálingrádi pályán kellett túlélned az egésszet. Volt hangulata és sokkal jobban bele tudtam magamat élni a játékba és sokkal reálisabb lett ezáltal mert lekötött és a zene volt az ami még izgalmasabbá tette. Itt meg mi van? Marha unalmas, hogy ötödszörre is ugyan azt kell csinálnom. Megyek előre mint valami robot és lövöm az ellenfelet. Attól meg nem fogom magam eldobni, hogy a mellettem lévő katona kurva anyázik.
Nem mondom lehet sőt biztos, hogy van akinek tetszik mint neked. Ez az én véleményem volt. -
#3176 Legnépszerűbb témák
1. White may
2. Brothers in Arms: Road to Hill 30
3. Driv3r
-
#3175 Nekem reggelre jön a Jézuska addig meg itt csöpögök..:( Azér én is kipróbálom addig nem hiszek el nektek semmit bizony...:) -
#3174 Én is kipróbáltam. Jó játék lenne, csak a taktikázással vannak kisebb problémák. Próbálták kicsit továbbvinni ami a FSW-ban is volt, de ott nekem jobban tetszett a csapatmanagement. Plusz hát a célzás. Van, hogy a fritz símán benne van a fegyver scope-jában, de vagy a fedezékébe akad bele a golyó (pedig valóságban gyönyörű fejlövés lett volna), vagy a ramaty hitbox maitt nem találom el. Szóval majd kijátszom, ha lesz hozzá türelmem.
Bár a realizmusról csak annyit, hogy legnehezebb fokozaton viszem és még így is többször találnak el mint egy universal soldiert... -
#3173 Nekem is ez a legfőbb bajom -
#3172 Én már le is szedtem... -
#3171 Ez nem berögződés hanem egy bizonyos szint. Amit úgy látszik más készítőknek nem hogy túlszárnyalni, hanem megütni sem tudnak. Tetszik vagy sem és lehet akármennyire szídni a Medal of Honor allied Assault-nál és a cod-nál jobb ilyen jellegű fps játékokat nem tudtak csinálni. És ebbe beleértem a mohaa kiegészítőket is..... -
Gabe18 #3170 A valóságban is minden bizonnyal szólt a zene a csatatéren.Az energiaviszzatöltődéses észrevételedre inkább nem mondok semmi...
Az van szerintem hogy aki a CoD-os (ami amúgy marha jó),és a Medalos (ami meg nem),"ott az ellen,puff,meghalt" játékstílustól nem tud igazán elszakadni,annak ez nem fog tetszeni.Itt megkiséreltek jóval nagyobb realizmust belevinni.Nem biztos hogy tökéletessen sikerült,biztos lehetne rajta finomitani,változtatni itt-ott,de ettől még szerintem nagyon jó. -
#3169 hm. kezdi felbaszni az agyam a gamma....nem igaz hogy 2m-erről nem elég 1 tár a garandbol.... -
#3168 Le lett törölve Matuskárol mert mindenki el kezdte szedni onnan ... -
#3167 Na leirom tömören a véleményem. Szép a körités, jo a sztori blablabla. Grafika megmondtam hogy szar lesz. Agyon van blurozva. Hitboxra egyszerűen nem tudok mit mondani. Fejbe lövöm 5ször azt meg se sebződik. Célzás meg gecinehéz. Nagy távolságok vannak, használni kell a közelítést, de olyan szarul van megcsinálva... Ai.. Na hát nevetséges kb enyivel lehet illetni. A taktikai része az el van találva, az jol sikerült. Nem lehet belerohanni az ellenségbe, tényleg csapatorientált a game, és jo nehéz is:). hangok kiválok. Kellemes a game eddig, de jelentősen többet vártam. Na majd meglátjuk. -
#3166 "Nevetséges, hogy ha belelövök a krautba újra töltődik az életenergiája"
lol :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3165 Én nem tudtam leszedni a Matuskáról.Nincs más hely ahol ingyen le lehet még tölteni?
-
Thanatos #3164 vidd kcisit tovább, ne a tutorial pálya alapján itéld meg nehézséget...
sp meg tény hogy lineáris de codnál még igy is jobb..., multit meg szeirntem még senki se probálta addig aztán nagyon lehet playerszám alapján tudni milyen... :) -
#3163 Hát aki nem elég figyelmes annak tényleg ilyen sms-webes szarokról kell szednie. -
#3162 Bizony gyenge egy játék kerekedett ebből, pedig én biztam benne :( Hangulat elég mérsékelt benne, grafika az valami pocsék, maga a célzás/lövés is elég furcsa, bár ahhoz hozzá lehet szokni. De én valahogy azt vártam, hogy mellbevág a háború ahogy belépek, ahogy az eddigi 2ww-s fps-ekben volt szokás.
De itt, hát itt csak úgy csordogálunk lefele, itt egy AA-gun, hopp felrobbantjuk, volt mellette 3 egész kraut. Ahol kraut van persze szépen, kiépitett fedezék, hogy mindig szépen meg lehessen őket kerülni, és oldalbatámadni, amire a készitők szemmel láthatólag nagy büszkék ám, hogy ezt meg lehet csinálni.
Ez az egész dolog valami nagyon lagymatag egy cod-hoz képest, a multi meg igy, ilyen rendszerrel labdába se rúghat. -
Nocco #3161 Megkérek mindenkit hogy a matuskáról ne írogassatok, pláne ne azt hogy mi van fenn ott meg mi nincs. Mert így most azok miatt lett letörölve minden akik ide frankón beírogattak. Erre befigyelt uw és kész letörölt mindent. Hát kösz szépen!! -
Thanatos #3160 probáltad multit? nem , hát akkormeg? te papolsz itt az "új"ról, erre van egy új 5let és csak azé mert 2v2van max eleve lehordod, alig lol... -
Thanatos #3159 hát ha azt hiszi hogy az az élet elég nagy szegénységi bizonyitvány..., rotfl.... -
#3158 "Nevetséges, hogy ha belelövök a krautba újra töltődik az életenergiája." a piros körre gondolsz a fejük felett? mert az azt jelzi hogy mennyire tartod őket sakkban vagy vmi ilyesmi -
weine #3157 te játszottál multit?
-
#3156 teljesen egyet ertek, eleg ocska egy game.Nem tudom, de ha valaki korunkban uj gamet dob a piacra, es abban ilyen multi van, az szegyen.
Single...........en pl nem vagyok oda erte, max egyszer tolnam vegig (ezt nem fogom megtenni).
Izlesek es pofonok, en kihagyom. -
Thanatos #3155 jah meg arcade-abb, csak ako azt nem értem a sok codmániás mért nem q3azik, iylen szempontot figyelembe véve az sokkal jobb mint cod :DDDD -
Thanatos #3154 hol töltödik újra az életeneriája??? mert én ilyen nagyon nem tapasztaltam... -
#3153 mert a cod könnyebb... mondjuk nekem van néha kis problémám pl vmelyik checkpointnál nem megy tovább a "történet" és csak lesünk mint a fasz. olyankor ujra betölt a game és ujrakezd... :/ -
Thanatos #3152 ez a codos mohas élet felszedegetés ugylátom erőteljesen belerögződött má mindenkibe hogy élni se tudjon nélküle :/ -
atwe #3151 Hát én is csalotam bene nagyon. elég gyengére sikerült.Szerintem
Ezért küldeni sms ez szörnyü
a cod 1000 jobb volt -
#3150 ISTEN GAME , nagyon nagy , leírhatatlanul odabax mind háborús fps-nek
Gabe-bel egyező a véleményem amit bőven leírt szval nem akarom még1× leírni én is ezeket tapasztaltam...
emberírányítás nagyon faxa
egyet hiányolok vagy eddig nem találtam az élet(mentőöv) ??!!
vagy lehet a sok csekpojnt miatt nem ad, az is jó h nem kell menteni!
Gearbox -
#3149 Még várnom kell 1 órát, az a fajta, ami elsőnek lett feltöltve, az jó? -
#3148 Na ez a játék egy jó nagy csalódás. A grafika átlagos játék közben semmi zene. Nevetséges, hogy ha belelövök a krautba újra töltődik az életenergiája. Az irányítás is pocsék. Szóval semmilyen várt áttörést nem hozott az ilyen jellegű fps-ek terén. -
#3147 -
Én kértem elöbb! -
#3145 Egyébként mi lehet a különbség a DVD és a DVDrip között? Mit szedhettek ki belőlle? -
#3144 igaz oké -
#3143 matuska téma OFF! itt a játékról van szó nem a beszerezhetőségről. plz NE írjatok ide linkeket inkább akinek kell annak privibe küldjétek. -
#3142 Csak volt -
#3141 A matuskának kampec -
#3140 skacok ha vki letöltési címet szeretne adni a másiknak plz privibe intézzétek már thnx.