5546
  • robotnyk
    elég közel mész az emberekhez? bele kell álni az arcába, hogy megszólaljon
  • Eisenhower
    www.punkbuster.com nah
  • Eisenhower
    ööö menj fel a www.evenbalance.com -ra vagy a www.punkboster.com-ra és a legfrissebb pbweb.exe-t le kell töltened bemásolni a pb könyvtárba lefuttatni és ennyi
  • Gabe18
    "nemtudom milyen lesz ez a csapatirányítósni,de szerintem nemolyan jó,mondjuk mint a Rep.Commandóban ott tetszett."

Sokkal jobb,de majd meglátod.
  • MrSpock
    Letöltöttem,felinstalláltam,és..elsőre simán megy,nincs gond vele.(nemvagyok egy pcguru,de nemvolt még olyan játék(GTR,az ismert huzogetós dolog , azzal nemvolt kedvem szuttyogni)ami nemindult volna elsőre.
    Na szóval első benyomásaim.
    Csak kb 15 percet játszottam,nincs most időm.
    Érdekes,hogy tényleg lőttem mint atom,és nemnagyonhalt meg az ellen.
    Grafika nem rossz,nemtudom milyen lesz ez a csapatirányítósni,de szerintem nemolyan jó,mondjuk mint a Rep.Commandóban ott tetszett.
    Egy sima COD szerű jobblenne.
    Na de majd hátha beleszokom,és biztosan a hangulata is jólesz,meg,megkedvelem a társakat.

• Danecay
    A Patch állítólg csak a MULTIPLAYER részen javít.
  • Gabe18
  • gurubefree
    Tisztában van valaki a PUNKBUSTER fogalmával?????
    Mert amikor servert csinálok beleköt azzal a dumával , hogy régi a verzioja. Honnan szedjek újabbat????

Köszi....
  • Thanatos
    olvas vissza, valaki irta asszem régebben
  • Seth
    Kösz, de ezzel nem vagyok előbbre. Konkrétumok kellenek,nem tippek
  • gurubefree
  • gurubefree
    Van valaki S.O.S
  • Kovász
    Csak a "sallangokat" szokták kirippelni a játékokból, pl. videók, zene, ilyesmi, de magához a játékhoz nem nyúlnak
  • Alblink
    Valaki tudja hol talalok torrent filet a dvd-rip-es verziohoz?elore is thx
  • Johnny23
    akkor most nem kell hozzá fölrakni patch-et ???
  • Thanatos
    ne nekem higy, kérdezd meg codos haverjaidat :P
  • Seth
    Ki szedte már le a dvd rip-et? pár videón kívül minden benne van?? Pölö multi??
  • Kovász
    OK, hiszek neked
  • Kovász
    De így első hallásra nem túl szimpi, hogy egy egész tárat bele kell ereszteni az ellenbe
  • Eisenhower
    lehet nem kellett volna felraknom a patch-et?
  • Thanatos
    szeritnem akkor fölösleges letöltened egy dvd-t ugyse fog tecceni :PP
  • Kovász
    Hát, nekem a MOHPA nagyon bejött, CoD-dal meg kb. fél évig nyomultam neten, szal az mégjobban teccett
    Egyébként miez a taktikázásos-csapatirányitós dolog? Olyasmi, mint pl. a MOHPA-ban volt?
  • Thanatos
    nekem ilyen még egyszerse volt, hol tartasz?
  • Eisenhower
    vazzer ez tiszta bughalmaz már vagy 5x előjött az a hiba hogy mikor lenne vmi checkpoint rész egyszerűen nem megy tovább a game semmi nem történik pl ahol párbeszédnek kellene lenni semmi.... les mindenki mint a f*sz.
  • Gabe18
    "Marha unalmas, hogy ötödszörre is ugyan azt kell csinálnom. Megyek előre mint valami robot és lövöm az ellenfelet."

Hát ha ez unalmas,akkor nem tudom a Medalban mi tetszett,mert ott aztán ha 30x mész végig egy pályán akkor 30x minden ugyanugy,ugyanott,történik,és ott aztán végképp nem csinálhatsz mást mint robotként lövöd le az ellenfeleket.
  • Gabe18
    A Medálban sajnos a partrasszállásos résszel ki is merült minden pozitivum...
  • Thanatos
    tudhatnád hogy olyan nincs, max mindenkinek saját véleménye... :PPP
  • Serpa
    megígérem, hogy az igazat, csakis az igazat írom majd.
    :)
  • Thanatos
    szeritnem lese töltsd ha neked mindenáron cod/mohaa a mérce :PPP
  • Thanatos
    attól függ, ha cod fan vagy te is csak a szokásos fikázást fogod szeirntem beirni mint a codfanok általában :P ha nem akkor akár még jó is lehet a véleményed :)
  • Kovász
    Emberek! A CoD-hoz/MOHAA-hoz képest milyen a gamma? Mert a neten mindenhol elég jó értékelést kapott, ahogy elnéztem..
  • Serpa
    én ugyan még nem probáltam a BiA -t, de nem hiszem, hogy idegesíteni fog COD után.
  • Thanatos
    de ugy értem hogy ha már msot minden bajuk van ako gondold el miylen ramazuri lenne... :)
  • Pluskast
    Ja én meg trance. De ez egy régi és elfeledett stotry.
  • Hmuda
    Már most tépik, szóval anynira nagy problémát nem jelentene...
  • DePreSsZYo
    Dl|pluskat nem te voltál fix.t-n vagy meikötök volt ott?:D
  • nagykispeter
    Ja pontosan ez a lényege ezknek meg más játékoknak is hogy jól érezd magad játék közben.Legyen hangulata a zene is ezt adja meg egyébként lehet hogy nem szólt zene csata közben de a kor hangulatát az adja meg.Így érzed magad közelebb ahhoz a kórhoz Gondold el ha disco zene lenne közben akkor biztos nem éreznéd magad a 40-es évek elején
  • Pluskast
    Teljesen igazad van. Nekem az alap mohaa jött be. Én azzal játszottam rengeteget az volt azon kevés játékok egyike amit olyan komolyan játszottam, hogy több mint egy évig klánban is voltam. A többi mohaa nekem sem jött be. És igazad van a korral kapcsolatban is. Én igazán örültem volna ha túlszárnyalja a többi ilyen jellegü játékot de az én meglátásom szerint nem tette meg.
  • Thanatos
    neked a realitás az egyenlő a lekötéssel + zene? akkor innéttől kezdve asszem tényleg nincs miről vitázni, egyszerüen nyilegyenest más a nézőpontunk, ez van :)
  • Thanatos
    ebben igazad van hogy tul sok találat kell de gondold el ha egylövés egyhalált belerakják a gameba akkor a csoda codfanok hogy tépnék a hajukat...