Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha ez valóban csak 900 mega lett volna,akkor minden bizonnyal valami fake cucc.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Next PC upgrade: 2022
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
akkor most mennyi?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sokkal inkább ugy tünik nekem hogy ha elõrendeled a BiA-t,akkor kapsz mellé ajándékba egyet a régebbi játékok közül.
Istenem ne mondj már ilyen butaságokat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!