5546
  • forza milan
    torrentek,dc-k,és más fájlcserélö kliensek!
  • 062020
    Honnan lehet letölteni a Road To Hill-t ingyen?
    Valaki elküldené a címet priviben?
  • R0sc0
    de van.
  • loserman
    Blood
  • loserman
    EARNED BLLOD nak nincs topicja?
  • littleNorbi
    hogy kell,tudod már??
  • rezes
    nekem is ez a gaz nagyjabol hasonlo configgal. Az intro resz meg megy de a valos jateknal kiakad a gep.Valaki tudna segiteni?
  • Fenrir
    mind a 67 oldalt visszaolvastad? :P
  • gabcsikovo
    Szevasztok
    Légyszi segítsetek Hogyan tudom előhívni a konzolt hogy beirjam a cheat kódokat.Egyszer már feltettem ezt a kérdést akkor azt a választ kaptam hog, olvassak vissza mert valami file-t kell letölteni. Én visszaolvastam de nem találtam semit!
  • GuMiSZu
    Hali!

Felraktam 1 gazdaságos verziót, és folyamatosan lefagy amikor bejönne az akció része (mármint az FPS :) mindig GENERAL FAULT kiírja a procit, hogy AMD és vége ...

valaki tud erről valami infót?
    gép 1700+XP , 8500Radeon ,512Ram , XP SP1
    hlp plíz...
  • Ibron
    Akkor tán nyissam meg most a 2008-t?....meg talán 2015ig simán és nem lenne probléma téma nyitogatással kapcsolatban
  • littleNorbi
    2007-be jó lesz.
  • Ibron
    Hupsz vazze....nem én nekem akartam válaszolni,hanem neked littlenorbi......de ekora LOL-t már....2007-s fifa topikot nyitni.....juujjjjj......leestél egy magas helyről és azért nyitottad,vagy mi?
  • Ibron
    hmmmm...mekkora LLOOOOL...mi a fasznak nyitottál te Fifa 2007 topikot 2005-beeen???....azok a hsz-k ott nagyon LLOOOLL
  • Ibron
    "Na mi kell?"..........több órányi várakozás után betoppansz és így kérdezed tőle.....szép.....amúgy olvass vissza1-2 sort és rájössz,hogy mit akar.
  • littleNorbi
    Na, mi kell?
  • bricsi01
    Csúcs idő van:

!!PLEASE HELP!!
  • Ibron
    Nincs mit.
  • bricsi01
    köszi.
  • Ibron
    Az a baj,hogy nagyon kihalt ez a topik......talán próbáld meg az Earned in Bloodba.....hátha ott gyorsabban kapsz választ.
  • bricsi01
    !!PLEASE HELP!!
  • Ibron
    Én nem értek ehhez,bocs.....várj a többiek válaszára.
  • bricsi01
    kérlek,segitsetek!

előre is köszi!
  • bricsi01
    www.gamershell.com www.filefront.com www.gamestar.hu
  • Ibron
    Minek demo?Szedd le a wanadoo-ról a fullt.
  • Seithennin
    Lécci adjatok linket a demóhoz mármint az 1.rész demójáthoz PLS fontos a 2. nagyon bejöt
  • bricsi01
    helló!

segitsetek:van egy olyan cucc ami kiveszi a cdkey ellenőrzését,de hogy tegyem fel?
  • Ibron
    BIA-4HE8-G13V-TPN3-2FWM Elvilleg ez yo....nemtom.
  • lampard99
    Cs valaki tudna küldeni egy inditó cd keye kódott a Brothers in Arms-hoz. kösz
  • Ibron
    már mindegy..végig vittem és bocs a kép méretéért.
  • Ibron
    Váhh....ott voltama 30-s domb közelében és épp egy német tankot akartam kselezn,hogy mindig a háta mögött megyek és,ha megfordul,vele fordulok meg...egy ideig bírta a gép,azt pufff...kilépett és ezt írta ki:

Valaki tud erre magayrázatot,meg egyáltalán mit csináljak vele? Ja és mit jelent?

Plíííz heeeelp!!
  • Ibron
    Húú bakker....nem semmi a játék..

Ez a kép és küldi nagyon kemény volt..még nem vittem végig amúgy a Road to Hillt.
  • Tockos
    Képzeld el hogy a patchek is megtalálhatok a gamecopyworldon mind a három oficiális patch és ugyanúgy a crackek is.Utánanézhetsz
  • Eisenhower
    gamecopyrol max a különböző verziok crackjeit találod meg patcheket tuti nem :)
  • Tockos
    A Gamecopyworldrol letoltottem a ROAD TO HILL 30-hez mind a három patchet tehát 1.02,1.03,1.10-est de egyiket sem tudom felrakni valami patch errort ír ki mindig.Probáltam már tobb féle képpen is tehát crackel crack nélkul,de nem tudom feltolteni a patcheket.Amugy a Hooldlumos DVD verzióm van meg.Ha vannak otleteitek kérlek segítsetek.
  • Ibron
    Ezen túljutottam már...haverom segített msn-n.Oszlopokat kellett felrobbantani.
  • Tockos
    A Gamecopyworldrol letoltottem a ROAD TO HILL 30-hez mind a három patchet tehát 1.02,1.03,1.10-est de egyiket sem tudom felrakni valami patch errort ír ki mindig.Probáltam már tobb féle képpen is tehát crackel crack nélkul,de nem tudom feltolteni a patcheket.Amugy a Hooldlumos DVD verzióm van meg.Ha vannak otleteitek kérlek segítsetek.
  • Ibron
    Nemtom:D...lehet,hogy ott vagyok,passz...de azt tudom,hogy most homkzsákok vannak egy nagy területen,bennük MG42 meg egy nagy légelhárító cucc...azt felrobbantottam,de mikor MG42-től megyek el,valami Field poles-t ír ki...és elmagyarázza,hogy tegyek rá bombát F-fel,meg,hogy "get to close"...csak nem vágom,hogy mi is ez
  • McFrost
    mondom , én még nem jártam így, pedig elég sűrűn nyomkodom:)
    Azon a pályán voltál már mikor vitorlázóknak kell a terepet megtisztítani? na az kemény...
  • Ibron
    Yo elhiszem,hogy hasznos...csak hát ne legyen több ilyen,hogy fejjel lefelé vannak a cuccok.