Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg maga az egész gém nekem nagyon tetszik, sokkal jobb minta MOH 😛acific Assault
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Volt már veled vagy mással ilyen?Úgyhogy kiléptem és újból belépek..de azt nehéz lesz elintéznem..mármint MG42-t.
az érdekelne mennyi lehet vissza a gémbõl, mert én a 3. napnál tartok és 8-9nap eseményeirõl szólt a fáma, de valaki beírta lejjebb hogy ahol én tartok onnantól már nincs sok hátra..
Azt szeretném megtudni mien hosszú a játék, most végeztem azzal a pályával, melyen egy tanyát kellett megtisztítani amiben volt MG-42 géppuska, mennyi van még vissza?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
vagy esetleg a keresõt használni?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
ezt valaki el tudná küldeni nekem mailbe?
MP_PAWN_EGA_B.uax
a sounds könyvtárban van
A halál csupán a kezdet...
Tudna adni vki egy végigjátszást?. PLS thx
kijátszottam elsõnek Diffycultban, aztán most újraraktam a winfost, fel a BiA-t, aztán be a mentéseket. és lám a mentések megvannak, de authenticben nem engedi..
a Profiles-nél van olyan hogy: van 3 medál, abból 2 20, 1 meg 19 pont, nem tom mire jó ez, meg most már az egészet nem vágom! 😞(
ekkor kitalálták hogy a játék telepítõje nem telepít fel pár fájlt alapból ezért erre írtak kisebb batch fájolkat hogy javítsák ezt (magától ellenõrzi és bemásolja a hiányzó fájlokat)
ezért kérdeztem hogy kell-e még így xarakodni vele vagy nem
szerintem eddig se kellett szarakodni az elindításával, nem tudom i az a hiányzó fájlok pótlása, és nem tudom hogy van-e olyan patch..
még mindig kell xarakodni a játék elindításával?
értem ezalatt a hiányzó fájlok pótlása meg hasonlók
van már olyan peccs ami megoldja ezt?
Ha megnézek egy-két elit alakulat részt, rohanok vissza BIA-zni. Ha játszottam X órát rohanok vissza elit alakulatot nézni. Ha már teljesen kész vagyok leülök, és olvasom az elit alakulat könyvet. 😄 😄 😄
Teljesen megszállot vagyok néha napokig, aztán meg piros szemekkel megyek a haverokkal inni.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
neked csak annyit akartam, hogy az eleje még ha nem is tetszik, akkor a közepefelé úgy meg fog tetszeni a game, hogy az valami hihetetlen. talán azért is nem tetszett nekem elsõre, mert én nagyon nagyot vártam, forradalmian újat, és amint megjelent, nézem, és nem hittem a szememnek, hát én sokkal többre számítottam!!! aztán ha az embeer játszik vele, rögtön megváltozik a véleménye <#smile>#smile>
na kipengettem már vagy 2 hete a gamet, igaz már akkor elkezdtem, amikor kiadták, csak egyszerûen kedvem sem volt hozzá, no meg diffycult-on kezdtem el elsõre, végülis sikerült, csak hát nem annyira játszottam vele, mert jöttek még az újabbak is! Miután megvolt, egybõl letöröltem. Megnéztem vasárnap Az elit alakulat 6 részét (1 vagy 2 részt akartam, de egyszerûen nem lehet abbahagyni!), na mondom hát én ezt nem hiszem el, a Ryan óta ez a világ legjobb filmje, aztán szerdán a többi 4 rész. Mit ne mondjak: az elsõ gondolatom az volt, hogy újra a felelevenítsem a filmet, de hamarosan felötlött bennem még egy ötlet! Mi lenne ha újra kitolnám Authentic-ben? <#vigyor5>#vigyor5> na mondom ez lesz a megoldás! (a 2. megoldás, mer az elsõ megoldás az az, hogy megnézem újra a 10 részét a filmnek)
egyébként hasonló (teljesen ugyanaz) alapokra épül, csak ahogy telnek az idõk, úgy válnak szét..
van privát szerver peccs, de ezzel is alapbol az UBI-s belépõ oldalra rak ...
Forza.
Feltelepítettem újra, és végignéztem ahogy kicsomagol. (a legutóbb nem tettem). Érzésre most tovább tartott. Gondolom ez lehetett a megoldás. Faxom 2 órát aludtam miatt éjjel, most meg alig látok a munkahelyemen... 😄D Jó ez a game. nekem bejön
Est Sularus Oth Mithas
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Est Sularus Oth Mithas