5546
-
#5386 torrentek,dc-k,és más fájlcserélö kliensek! -
062020 #5385 Honnan lehet letölteni a Road To Hill-t ingyen?
Valaki elküldené a címet priviben?
-
#5384 de van. -
loserman #5383 Blood -
loserman #5382 EARNED BLLOD nak nincs topicja? -
#5381 hogy kell,tudod már?? -
#5380 nekem is ez a gaz nagyjabol hasonlo configgal. Az intro resz meg megy de a valos jateknal kiakad a gep.Valaki tudna segiteni?
-
#5379 mind a 67 oldalt visszaolvastad? :P -
gabcsikovo #5378 Szevasztok
Légyszi segítsetek Hogyan tudom előhívni a konzolt hogy beirjam a cheat kódokat.Egyszer már feltettem ezt a kérdést akkor azt a választ kaptam hog, olvassak vissza mert valami file-t kell letölteni. Én visszaolvastam de nem találtam semit! -
GuMiSZu #5377 Hali!
Felraktam 1 gazdaságos verziót, és folyamatosan lefagy amikor bejönne az akció része (mármint az FPS :) mindig GENERAL FAULT kiírja a procit, hogy AMD és vége ...
valaki tud erről valami infót?
gép 1700+XP , 8500Radeon ,512Ram , XP SP1
hlp plíz...
-
Ibron #5376 Akkor tán nyissam meg most a 2008-t?....meg talán 2015ig simán és nem lenne probléma téma nyitogatással kapcsolatban -
#5375 2007-be jó lesz. -
Ibron #5374 Hupsz vazze....nem én nekem akartam válaszolni,hanem neked littlenorbi......de ekora LOL-t már....2007-s fifa topikot nyitni.....juujjjjj......leestél egy magas helyről és azért nyitottad,vagy mi? -
Ibron #5373 hmmmm...mekkora LLOOOOL...mi a fasznak nyitottál te Fifa 2007 topikot 2005-beeen???....azok a hsz-k ott nagyon LLOOOLL -
Ibron #5372 "Na mi kell?"..........több órányi várakozás után betoppansz és így kérdezed tőle.....szép.....amúgy olvass vissza1-2 sort és rájössz,hogy mit akar. -
#5371 Na, mi kell? -
#5370 Csúcs idő van:
!!PLEASE HELP!! -
Ibron #5369 Nincs mit. -
#5368 köszi. -
Ibron #5367 Az a baj,hogy nagyon kihalt ez a topik......talán próbáld meg az Earned in Bloodba.....hátha ott gyorsabban kapsz választ. -
#5366 !!PLEASE HELP!! -
Ibron #5365 Én nem értek ehhez,bocs.....várj a többiek válaszára. -
#5364 kérlek,segitsetek!
előre is köszi! -
#5363 www.gamershell.com www.filefront.com www.gamestar.hu -
Ibron #5362 Minek demo?Szedd le a wanadoo-ról a fullt. -
#5361 Lécci adjatok linket a demóhoz mármint az 1.rész demójáthoz PLS fontos a 2. nagyon bejöt -
#5360 helló!
segitsetek:van egy olyan cucc ami kiveszi a cdkey ellenőrzését,de hogy tegyem fel? -
Ibron #5359 BIA-4HE8-G13V-TPN3-2FWM Elvilleg ez yo....nemtom. -
lampard99 #5358 Cs valaki tudna küldeni egy inditó cd keye kódott a Brothers in Arms-hoz. kösz -
Ibron #5357 már mindegy..végig vittem és bocs a kép méretéért. -
Ibron #5356 Váhh....ott voltama 30-s domb közelében és épp egy német tankot akartam kselezn,hogy mindig a háta mögött megyek és,ha megfordul,vele fordulok meg...egy ideig bírta a gép,azt pufff...kilépett és ezt írta ki:
Valaki tud erre magayrázatot,meg egyáltalán mit csináljak vele? Ja és mit jelent?
Plíííz heeeelp!! -
Ibron #5355 Húú bakker....nem semmi a játék..
Ez a kép és küldi nagyon kemény volt..még nem vittem végig amúgy a Road to Hillt. -
Tockos #5354 Képzeld el hogy a patchek is megtalálhatok a gamecopyworldon mind a három oficiális patch és ugyanúgy a crackek is.Utánanézhetsz -
#5353 gamecopyrol max a különböző verziok crackjeit találod meg patcheket tuti nem :) -
Tockos #5352 A Gamecopyworldrol letoltottem a ROAD TO HILL 30-hez mind a három patchet tehát 1.02,1.03,1.10-est de egyiket sem tudom felrakni valami patch errort ír ki mindig.Probáltam már tobb féle képpen is tehát crackel crack nélkul,de nem tudom feltolteni a patcheket.Amugy a Hooldlumos DVD verzióm van meg.Ha vannak otleteitek kérlek segítsetek. -
Ibron #5351 Ezen túljutottam már...haverom segített msn-n.Oszlopokat kellett felrobbantani. -
Tockos #5350 A Gamecopyworldrol letoltottem a ROAD TO HILL 30-hez mind a három patchet tehát 1.02,1.03,1.10-est de egyiket sem tudom felrakni valami patch errort ír ki mindig.Probáltam már tobb féle képpen is tehát crackel crack nélkul,de nem tudom feltolteni a patcheket.Amugy a Hooldlumos DVD verzióm van meg.Ha vannak otleteitek kérlek segítsetek.
-
Ibron #5349 Nemtom:D...lehet,hogy ott vagyok,passz...de azt tudom,hogy most homkzsákok vannak egy nagy területen,bennük MG42 meg egy nagy légelhárító cucc...azt felrobbantottam,de mikor MG42-től megyek el,valami Field poles-t ír ki...és elmagyarázza,hogy tegyek rá bombát F-fel,meg,hogy "get to close"...csak nem vágom,hogy mi is ez -
#5348 mondom , én még nem jártam így, pedig elég sűrűn nyomkodom:)
Azon a pályán voltál már mikor vitorlázóknak kell a terepet megtisztítani? na az kemény... -
Ibron #5347 Yo elhiszem,hogy hasznos...csak hát ne legyen több ilyen,hogy fejjel lefelé vannak a cuccok.