Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
ez a V nyomkodás nagyon hasznos dolog!
meg maga az egész gém nekem nagyon tetszik, sokkal jobb minta MOH 😛acific Assault

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

<#hehe><#hehe><#hehe>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

McFrost
még nem!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ja igen,látttam a beírását..nemtom...játsz és majd kiderül.De mekkora LOOOOOOOOL....megnyomtam a V-t,hogy megnézzem mi a helyzet,aztán vissza és V és fejtetõn voltam<#hehe><#hehe>.

Volt már veled vagy mással ilyen?Úgyhogy kiléptem és újból belépek..de azt nehéz lesz elintéznem..mármint MG42-t.

McFrost
tom holjársz,
az érdekelne mennyi lehet vissza a gémbõl, mert én a 3. napnál tartok és 8-9nap eseményeirõl szólt a fáma, de valaki beírta lejjebb hogy ahol én tartok onnantól már nincs sok hátra..

Jólvan..majd megnézem a kövi chapternél..de most asszem valami templomot kell elfoglalni...az elõbb meg volt az MG42 az út közepén..így rémlik valami?Amúgy meg miért olyan fontos?

McFrost
azt csak tod hanyadik nap , azt a küldetés elõtt elmondja

Öhm....õszintén szólva nemtom<#hehe>...csak megyek és kész...de nagyon az elején vagyok..ha ez mond neked valamit.

McFrost
ez hol , melyik pálya?

Na szépen haladok és kezdek bele tanulni a játékba..ha végig vittem,jöhet az Earned in Blood<#wink>..de most itt egy nagyon kúl kép<#hehe><#hehe>.

McFrost
az mit jelent? ez még csak az ugrás utáni 2. nap, 8-9 napról volt szó...

már nincs messze a vége

McFrost
HAil!
Azt szeretném megtudni mien hosszú a játék, most végeztem azzal a pályával, melyen egy tanyát kellett megtisztítani amiben volt MG-42 géppuska, mennyi van még vissza?

hali,letöltötte már valaki az uj részt?

Jó,na..nem kell lehurrogni..most fogok játszani vele elõszõr,ergo fullra nem ismerem még..de kösz infot.

Eisenhower
szted egy dvd jönne ki egy kieg lemez? bebaszna^^ ez teljesen független bia-tol simán fel kell rakni.. nem kell hozzá a bia elsõ része

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Hmmm...de<#hehe>...én használtam is,cakhát nem gondoltam volna,hogy pont úgy lesz beírva,mint BiA....persze,hogy nem láttam ilyet.De kösz.Ez egy kiegészítõ,vagy majd fellehet tenni úgyis,hogy nincs fent a Road to Hill?Mert arra a kettõre már nem hiszem,hogy lenne helyem.

Eisenhower
hahó Ibron<#wave> nem kéne esetleg szétnézni
vagy esetleg a keresõt használni?

Hahó Eisenhower<#wave>...nem kéne egy Earned in Blood topikot is nyitni?<#wink>...mer már lelehet tölteni...én most szedem le a Road to Hillt kíváncsiságból,hogy milyen..eddig nem nagyon érdekelt és,ha megvan,akkor végig tolom,majd utána meg az Earned in Blood-t is.

forza milan
nono!nemszabad csitelni,anélkül nemtudod vinni a gamet?egyébként olvass vissza jóval,valami file-t kell letölteni!

Szevasztok hogy tuudom elõhívni a konzolt hogy beírjam a cheat-kat ??<#confused><#help>

Fenrir
aaaa ugyanolyan xar nekem a játék beüzemelése mint régen volt, megint hiányzik fájl

ezt valaki el tudná küldeni nekem mailbe?

MP_PAWN_EGA_B.uax

a sounds könyvtárban van

A halál csupán a kezdet...

Eisenhower
ez nem a kérések topik ^.^

Helló!!
Tudna adni vki egy végigjátszást?. PLS thx

bricsi01
helló!
lenne 1 kérésem,az hogy cd-key "szülõ" oldal kéne.

littleNorbi
THX

crosshair

littleNorbi
és milyen név alatt?

Fenrir
nem sokar érsz vele, ugyanúgy mellélõ 😊

a menübe a beállitásoknál
littleNorbi
Hy!
Hogy lehet bekapcsolni a célzókeresztet?

Sziasztok! A cheat-hez a konzolt hogy kell elõhozni, hogy be írjam a csalást? Pleaseeee!
forza milan
hopp kicsit nagy kép!ja,aztán bumm!😄

fistin

ott figyel a kis gránát, azért sajnálom õket 😄DD

fistin
sikerült <#smile>
az elejét kellett végignézni 😄

fistin
mér nem engedi Authenticben új játékot?
kijátszottam elsõnek Diffycultban, aztán most újraraktam a winfost, fel a BiA-t, aztán be a mentéseket. és lám a mentések megvannak, de authenticben nem engedi..
a Profiles-nél van olyan hogy: van 3 medál, abból 2 20, 1 meg 19 pont, nem tom mire jó ez, meg most már az egészet nem vágom! 😞(

fistin
na ezaz, amit én nem tudok, mert eddig még nem volt gondom vele, mondjuk épp a minap raktam újra a winfos-t, hát remélem nem lesz vele gond, mert még ki akarom tolni egyszer 😊

Fenrir
régen olyan gondjai voltak hogy feltelepítetted a játékot majd rá a peccset és nem indult el mert critical error-t írt (ez az emberek kb 70%-ánál fordult elõ)

ekkor kitalálták hogy a játék telepítõje nem telepít fel pár fájlt alapból ezért erre írtak kisebb batch fájolkat hogy javítsák ezt (magától ellenõrzi és bemásolja a hiányzó fájlokat)

ezért kérdeztem hogy kell-e még így xarakodni vele vagy nem

bricsi01
helló!
az 1.10 már javitja.

fistin
csak hogy tényleg ne érezd magad egyedül 😊
szerintem eddig se kellett szarakodni az elindításával, nem tudom i az a hiányzó fájlok pótlása, és nem tudom hogy van-e olyan patch..

Fenrir
lenne egy kérdésem:

még mindig kell xarakodni a játék elindításával?

értem ezalatt a hiányzó fájlok pótlása meg hasonlók

van már olyan peccs ami megoldja ezt?

fistin
de ilyenkor egész nap hát nem is tom furán érzem magam, rossz kedvem van, és teljesen átgondolom a filmet

CaviaR
Pont így vagyok ezzel én is. 😄
Ha megnézek egy-két elit alakulat részt, rohanok vissza BIA-zni. Ha játszottam X órát rohanok vissza elit alakulatot nézni. Ha már teljesen kész vagyok leülök, és olvasom az elit alakulat könyvet. 😄 😄 😄
Teljesen megszállot vagyok néha napokig, aztán meg piros szemekkel megyek a haverokkal inni.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

bricsi01
helló!
azt tudtátok hogy már van 1.10?
a bia files - en van fenn

fistin
jaj, ezt nem neked akartam küldeni, ezt ne vedd magadra 😄
neked csak annyit akartam, hogy az eleje még ha nem is tetszik, akkor a közepefelé úgy meg fog tetszeni a game, hogy az valami hihetetlen. talán azért is nem tetszett nekem elsõre, mert én nagyon nagyot vártam, forradalmian újat, és amint megjelent, nézem, és nem hittem a szememnek, hát én sokkal többre számítottam!!! aztán ha az embeer játszik vele, rögtön megváltozik a véleménye <#smile>

fistin
pfú de el lett hanyagolva ez a topic 😊
na kipengettem már vagy 2 hete a gamet, igaz már akkor elkezdtem, amikor kiadták, csak egyszerûen kedvem sem volt hozzá, no meg diffycult-on kezdtem el elsõre, végülis sikerült, csak hát nem annyira játszottam vele, mert jöttek még az újabbak is! Miután megvolt, egybõl letöröltem. Megnéztem vasárnap Az elit alakulat 6 részét (1 vagy 2 részt akartam, de egyszerûen nem lehet abbahagyni!), na mondom hát én ezt nem hiszem el, a Ryan óta ez a világ legjobb filmje, aztán szerdán a többi 4 rész. Mit ne mondjak: az elsõ gondolatom az volt, hogy újra a felelevenítsem a filmet, de hamarosan felötlött bennem még egy ötlet! Mi lenne ha újra kitolnám Authentic-ben? <#vigyor5> na mondom ez lesz a megoldás! (a 2. megoldás, mer az elsõ megoldás az az, hogy megnézem újra a 10 részét a filmnek)
egyébként hasonló (teljesen ugyanaz) alapokra épül, csak ahogy telnek az idõk, úgy válnak szét..

arty
1.03 al ment valakinek már a multi mostanában? (nem origivel)

van privát szerver peccs, de ezzel is alapbol az UBI-s belépõ oldalra rak ...

Forza.

ELINDULT!!! 😄
Feltelepítettem újra, és végignéztem ahogy kicsomagol. (a legutóbb nem tettem). Érzésre most tovább tartott. Gondolom ez lehetett a megoldás. Faxom 2 órát aludtam miatt éjjel, most meg alig látok a munkahelyemen... 😄D Jó ez a game. nekem bejön

Est Sularus Oth Mithas

báttyó02
nekem az a nagy szerencsém,hogy két windozom volt,és az egyiken ugyanezt irta ki a ripnél mint itt sokaknak,átmentem a másik windozba,és ott ment 😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

azért köszike. Lehet újrateszem 3-adjára is. És, ha akkor sem megy, akkor megszerzem máshonnan... 😞

Est Sularus Oth Mithas